Трима титуляри се завръщат в Монтана за мача с Локо

6
161
Монтана

Старши треньорът на Монтана Атанас Атанасов-Орела отново ще може да разчита на трима от титулярите си за мача с Локомотив (Пловдив) на стадион „Огоста“, с който в четвъртък се открива XXIV кръг в efbet лига. На сто процента възстановени от контузии са вратарят Благой Макенджиев, защитникът и капитан на отбора Иван Михов и нападателят Тони Тасев. Дали триото ще започне в основния състав, наставникът на монтанци ще решава непосредствено преди двубоя.

Петима се завръщат в състава на Монтана за мача с Локо (Пловдив)

След днешната тренировка Атанасов отново качи отбора на лагер във Вършец, от където утре ще дойде на стадион „Огоста“. По време на срещата с втория във временното класиране ще бъде тествана системата за видеонаблюдение ВАР.

Групата на Монтана за мача с Локомотив (Пловдив):

вратари: 12.Благой Макенджиев, 1.Марио Кирев;

защитници: 25.Александър Башлиев, 3.Иван Михов, 33.Стефан Цонков, 5.Раян Сенхаджи, 24.Давид Кики, 26.Стоян Предев;

полузащитници и нападатели: 10.Владимир Айтов, 13.Йордан Йорданов, 6.Янко Ангелов, 22.Стефан Каменов, 4.Радослав Терзиев, 8.Тони Тасев, 23.Сергей Георгиев, 11.Николай Минков, 19.Росен Кръстев, 7.Димитър Законов.

треньор: Атанас Атанасов

Sportal.bg

6 КОМЕНТАРА

 1. СЪМИШЛЕНИК НА СМРЪДЛИВИЯ СТОЛИПИНОВСКИ БУФЕР КЛОАКОМОТИВЕЦ РЕЗАК КАРАБИНОФФФ:)))))))

  АПАПИ, СИЧКУ Е ЯСНУ! НЕ СЪ ПРАЙТЕ НА АБДАЛИ! НЯМА РАКЕТИ, НЯМА КЛОАКОМОТИФФ!! НЯМА ЗАПЛАТИ И ЕКМЕК, НЯМА ИГРАЧИ!!! НЯМА МАНГИ, НЯМА ПРОЕКТ, НЯМА СТАДИУМ, НЯМА БАЗА, НЯМА ДАЖЕ БОБИЦ И ЛЕШТА! МОЯ АПЕЛ И ЦЕЛ В ЖИВОТА Е:
  „ДА СПАСИМ КЛОАКОМОТИФ ОТ РАЗПАД“!!!!
  ТЕМНИ ОБЛАЦИ СА НАДВИСНАЛИ НАД СТОЛЮПИНУУ, АДЖАСАНА И ШЕКЕРЯ!!! ПЛАТЕТЕ ЗАПЛАТИТЕ КРЪВОЛОЦИ!!!!!!!!!! СИЧКИ СЕ СПАСЯВАТ!!! ДО ЛЯТУСКА НЯМА ДА ОСТАНИ НИКУЙ!!! БЕЙГИРА СЪШТУ УТИВЪЛ В ШЕКЕРДИЯ-РЕДОСЕЯЛКА ШЕКЕРЯ!!
  ДА ИДВЪТ ВЕЧИ НАШТИ ПРИАТИЛИ ОТ АНАДОЛА! КЪДЕ СТЕ ЛЮБИМЦИ НА КЛОАКОМОТИФФ? БЛАГОДЕТИЛИ!!! ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА, СПАСЕТИ НА ОТ ПОЗОРА!!!ТО ТЪКЪФ ТАШАК И КАШМЕР С НАС НЕ СЕ ТЪРПИ!!!!!!!!!!!!!!
  СЕЛСКИ КРЪВУПИЙЦИ, ВЪН ОТ УТБОРА НА СТОЛЮПИНУУ!!! ПУФ ПАФ!!!!!!

 2. 2
  2

  Важното е все така да плякаме с разлика кривоглавите помаци.Те така обичат.

 3. Много, ама много важен мач за нашите момчета!!
  Всяко подценяване ще е пагубно за амбициите на отбора.
  Дано го съзнават

Comments are closed.