Треньорът на Ботев преговаря с футболист на Хановер

44
1019

Ботев (Пловдив) може да се подсили със защитник на германския Хановер 96. Това е хърватският бранител Йосип Елез. През лятото 26-годишният футболист става свободен агент и може да преговаря с нови клубове.

Старши треньорът на „канарчетата“ Азрудин Валентич вече е влязъл в контакт с играча, твърди „Тема спорт“. Хановер е в средата на подреждането във Втора Бундеслига и реално доиграва сезона, след като нито може да влезе в елита, нито да изпадне в Трета лига.

Елез не попадал повече в плановете на немския клуб. Той преминава в Хановер през лятото на 2018 година от хърватския Риека, като веднъж е бил връщан там под наем.

Кариерата на Йосип е доста интересна. Роден е в Сплит, юноша е на Хайдук, откъдето през лятото на 2014-а е взет в академията на Лацио, но така и не успява да пробие в първия състава на римския гранд. Следват периоди в италианския Гросето, унгарския Хонвед и датския Орхус.

Бранителят е бивш юношески и младежки национал на Хърватска. Може да действа и като дефанзивен халф.

44 КОМЕНТАРА

 1. Добрый день. Намерете партньор за следващата нощ във вашия град ** adultme.fun

 2. КАРАМФИЛ ЗРЪНКУФ ФЕКАЛОМОТИФОФ-ТАШАКЛИЯТА 49,12:))))

  „ДА СПАСИМ КЛОАКОМОТИФ ОТ РАЗПАД“!!!!! ДА СИ СТОИМ В СТОЛЮПИНСКИТЕ КОПТОРИ И ДА НЕ НАЛАЗВАМЕ ТЕМИТЕ НА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ!!!И БЕЗ ТВА НА НИКУЙ НИ МУ ПУКА ЗА ЗАТЪНАЛИЯ В ГУВНЪ ПАРОВОЗ!!! НУЖДАЙМ СА ОТ БАКЪР И БАХУРИ, А НЕ ЛАЙНОМЕТСТВАНЕ!!!! ПО КАЗАНИТИ БРАТЯ!!!! БАЧКАЙТИ ЗДРАВУ, ЗАШТОТУ: ТЕМНИ ОБЛАЦИ СА НАДВИСНАЛИ НАД СТОЛЮПИНУУ, АДЖАСАНА И ШЕКЕРЯ!!! ПЛАТЕТЕ ЗАПЛАТИТЕ КРЪВОЛОЦИ!!!!!!!!!! СИЧКИ СЕ СПАСЯВАТ!!! ДО ЛЯТУСКА НЯМА ДА ОСТАНИ НИКУЙ!!! БЕЙГИРА СЪШТУ УТИВЪЛ В ШЕКЕРДИЯ-РЕДОСЕЯЛКА ШЕКЕРЯ!!
  ДА ИДВЪТ ВЕЧИ НАШТИ ПРИАТИЛИ ОТ АНАДОЛА! КЪДЕ СТЕ ЛЮБИМЦИ НА КЛОАКОМОТИФФ? БЛАГОДЕТИЛИ!!! ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА, СПАСЕТИ НА ОТ ПОЗОРА!!!ТО ТЪКЪФ ТАШАК И КАШМЕР С НАС НЕ СЕ ТЪРПИ!!!!!!!!!!!!!!
  СЕЛСКИ КРЪВУПИЙЦИ, ВЪН ОТ УТБОРА НА СТОЛЮПИНУУ!!! ПУФ ПАФ!!!!!!!!!

 3. „Ръководството на Локо си е свършило работата, актуализирайки необходимата информация за наложителните плащания, като са представили и договори за разсрочено плащане към част от контрагентите на клуба, научи Plovdiv24.bg.

  От БФС все още не са потвърдили официално новината, но се очаква това да стане в близките дни, и то заедно с останалите отбори от елита“ КВО ДА АКТУАЛИЗИРАТ??.. ЧЕ ОТНОВУ СНЕ В КИСТИНДИЛ ЛИ?
  КАКВО Е ТОВА???? КВИ СА ТИЯ НУВИНИ??? ПЛЪВДИН24.ПЕДАЛА ПИШЕ, ЧЕ НА НАШИЯ ЛЮБИМ СТОЛЮПИНСУ КИСТИНДИЛСКИ КЛОАКОМОТИФФ МУ Е ВЛЕЗНАЛА САМУ ГЛАВИЧКАТА!!! ТОВА ДА НЕ СЕ СЧИТАЛО ЗА НИШТУ!???? КАК ТАКА НЕ Е НИЩУ БЕ АБДАЛИ???? ТВА СИ Е ЖИВО ЕГАНЕ АМА БАВНО, ТЕРТЕПЛИЙСКАТА!!!

  АПАПИ, СИЧКУ Е ЯСНУ! НЕ СЪ ПРАЙТЕ НА АБДАЛИ! НЯМА РАКЕТИ, НЯМА КЛОАКОМОТИФФ!! НЯМА ЗАПЛАТИ И ЕКМЕК, НЯМА ИГРАЧИ!!! НЯМА МАНГИ, НЯМА ПРОЕКТ, НЯМА СТАДИУМ, НЯМА БАЗА, НЯМА ДАЖЕ БОБИЦ И ЛЕШТА! МОЯ АПЕЛ И ЦЕЛ В ЖИВОТА Е:
  „ДА СПАСИМ КЛОАКОМОТИФ ОТ РАЗПАД“!!!!
  ТЕМНИ ОБЛАЦИ СА НАДВИСНАЛИ НАД СТОЛЮПИНУУ, АДЖАСАНА И ШЕКЕРЯ!!! ПЛАТЕТЕ ЗАПЛАТИТЕ КРЪВОЛОЦИ!!!!!!!!!! СИЧКИ СЕ СПАСЯВАТ!!! ДО ЛЯТУСКА НЯМА ДА ОСТАНИ НИКУЙ!!! БЕЙГИРА СЪШТУ УТИВЪЛ В ШЕКЕРДИЯ-РЕДОСЕЯЛКА ШЕКЕРЯ!!
  ДА ИДВЪТ ВЕЧИ НАШТИ ПРИАТИЛИ ОТ АНАДОЛА! КЪДЕ СТЕ ЛЮБИМЦИ НА КЛОАКОМОТИФФ? БЛАГОДЕТИЛИ!!! ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА, СПАСЕТИ НА ОТ ПОЗОРА!!!ТО ТЪКЪФ ТАШАК И КАШМЕР С НАС НЕ СЕ ТЪРПИ!!!!!!!!!!!!!!
  СЕЛСКИ КРЪВУПИЙЦИ, ВЪН ОТ УТБОРА НА СТОЛЮПИНУУ!!! ПУФ ПАФ!!!!!!

 4. 2
  7

  Тошко картонената купа, беше резерва в Трета лига на Германия този от втора ще е с класа над ненужен Тошко…

  • 3
   2

   Дано погледнеш Новия Стадион от височината на някой кран, и това да бъде последното нещо което виждаш! Истината над всичко и преди всичко!

   • 1
    4

    С 25милиона ще се гледа новият бетон и новата ръждива арматура…

    Бойко го няма вече, кой колкото взел Взел. Ще ГНИЕТЕ в Коматево Вечно …

    • 4
     1

     Не забравяй кой се нагъзи на центъра ако Тиквата го няма и круши се маха

    • 3
     1

     И като изгние въжето, дано се наденеш на някоя арматура!

   • Дано винаги ни гледаш как пвчелим купи и медали от дъното, другарю Минчев

 5. 3
  2

  АПАПИ, ПОЛОЖЕНИЕТО Е СЕРИОЗНО! ЕТЪР ПЕЧЕЛИ ТОЧКИ, СЛАВИЯ Е В ПОДЕМ, А НИЕ СМЕ ГОЛА ВОДА. ЦИНГАТА И ТОЙ СЕ ДЪРПА. НА ЗДРАВКО МУ СЕ ВИЖДА КРАЯ… А БУФЕРИТЕ ВСЕ ПО-СИЛНИ СТАВАТ… ЛОШО, АПАПИ, ЛОШО

 6. 4
  4

  СИГУРНО СЕ ПАЗАРЯТ ЗА НЕГОВИЯ ГОЛФ 3-КА

  • 5
   2

   не Няма пазарлък Искат и него да го попитат дали на МИТѝО БРАДАТА жена му е кифла

   • На устроумието отговаряш с неграмотност и тъпоумие.
    Нормално за жълт индианец от село

 7. 3
  5

  Та, не разбрах, апапи. Днес петАк ли е или ШЕСТак, че ми е такова густо? Някой от папагулите няма ли отговор, бе майна?

   • 4
    2

    Аз ще ти отговоря за днес манго ДА ТИ ЕБА МАЙКАТА ЛОКОМОТИВСКО ЦИГАНСКА

    • Виж селски , няма по цигански отбор от Коматевския Ботив . Вие сте единствения отбор в цяла Европа с циганин капитан . Мариян Огнянов – Мацата . Нали неговата капитанска фланелка продавахте на търг . Та може да сте му смукали и циганския х…

     • манго локу са имали трима капитани цигани и тартор на агитката циганин

 8. 6
  2

  Когато заплатата ти, а ни целият отбор, зависят от точен тото резултат на полувремето, така става. Безценно бе как муджихинина се звереше и правеше на луд след театрото. Дори дуспа искаше. Жалко, че ни му дадоха, тогава шоуто щеше да е пълно.

  • 5
   2

   Цирка щеше да е наистина голям. Трябваше и дузпата да пропусне. Ако пък онзи чичка, който полегна на гол линията се беше позабавил още малко….не ми се мисли какво трябваше да направи наш Митко.

 9. „ДА СПАСИМ КЛОАКОМОТИФ ОТ РАЗПАД“!!!!! ДА СИ СТОИМ В СТОЛЮПИНСКИТЕ КОПТОРИ И ДА НЕ НАЛАЗВАМЕ ТЕМИТЕ НА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ!!!И БЕЗ ТВА НА НИКУЙ НИ МУ ПУКА ЗА ЗАТЪНАЛИЯ В ГУВНЪ ПАРОВОЗ!!! НУЖДАЙМ СА ОТ БАКЪР И БАХУРИ, А НЕ ЛАЙНОМЕТСТВАНЕ!!!! ПО КАЗАНИТИ БРАТЯ!!!! БАЧКАЙТИ ЗДРАВУ, ЗАШТОТУ: ТЕМНИ ОБЛАЦИ СА НАДВИСНАЛИ НАД СТОЛЮПИНУУ, АДЖАСАНА И ШЕКЕРЯ!!! ПЛАТЕТЕ ЗАПЛАТИТЕ КРЪВОЛОЦИ!!!!!!!!!! СИЧКИ СЕ СПАСЯВАТ!!! ДО ЛЯТУСКА НЯМА ДА ОСТАНИ НИКУЙ!!! БЕЙГИРА СЪШТУ УТИВЪЛ В ШЕКЕРДИЯ-РЕДОСЕЯЛКА ШЕКЕРЯ!!
  ДА ИДВЪТ ВЕЧИ НАШТИ ПРИАТИЛИ ОТ АНАДОЛА! КЪДЕ СТЕ ЛЮБИМЦИ НА КЛОАКОМОТИФФ? БЛАГОДЕТИЛИ!!! ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА, СПАСЕТИ НА ОТ ПОЗОРА!!!ТО ТЪКЪФ ТАШАК И КАШМЕР С НАС НЕ СЕ ТЪРПИ!!!!!!!!!!!!!!
  СЕЛСКИ КРЪВУПИЙЦИ, ВЪН ОТ УТБОРА НА СТОЛЮПИНУУ!!! ПУФ ПАФ!!!!!!!!!

 10. МАНЛИХЕР КАРАБИНОФФ КЛОАКОМОТИФОФ-РЕЗАКА ОТ МЕРИЧЛЕРИ 49,12:)))

  АПАПИ, НАШТИ ВОЖДУВИ ИСКЪТ ДА ПЛАТЯТ 188453 БАХУРА КЪМ НАП В ШЕСТЪК, АМА ТЕ КАЗАЛИ, ЧИ НЯМА ДА ТЪРПЯТ ПОВИЧИ СТОЛИПИНУ КИСТИНДИЛСКИЯ УТБОР И НЕГУВИТИ ФРЕНСКИ НУМИРА И ША НА БАТАЛЯСВЪТ НА НЕГУ!!! С ДВЕ ДУМИ:
  „ДА СПАСИМ КЛОАКОМОТИФ ОТ РАЗПАД“!!!!! ТЕМНИ ОБЛАЦИ СА НАДВИСНАЛИ НАД СТОЛЮПИНУУ, АДЖАСАНА И ШЕКЕРЯ!!! ПЛАТЕТЕ ЗАПЛАТИТЕ КРЪВОЛОЦИ!!!!!!!!!! СИЧКИ СЕ СПАСЯВАТ!!! ДО ЛЯТУСКА НЯМА ДА ОСТАНИ НИКУЙ!!! БЕЙГИРА СЪШТУ УТИВЪЛ В ШЕКЕРДИЯ-РЕДОСЕЯЛКА ШЕКЕРЯ!!
  ДА ИДВЪТ ВЕЧИ НАШТИ ПРИАТИЛИ ОТ АНАДОЛА! КЪДЕ СТЕ ЛЮБИМЦИ НА КЛОАКОМОТИФФ? БЛАГОДЕТИЛИ!!! ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА, СПАСЕТИ НА ОТ ПОЗОРА!!!ТО ТЪКЪФ ТАШАК И КАШМЕР С НАС НЕ СЕ ТЪРПИ!!!!!!!!!!!!!!
  СЕЛСКИ КРЪВУПИЙЦИ, ВЪН ОТ УТБОРА НА СТОЛЮПИНУУ!!! ПУФ ПАФ!!!!!!!!!

 11. 9
  1

  На Митко работата стана:Тамън да и го вкарам, и тя дойде! И Митко, тамън да вкара топката в мрежата, онзи взе че се дотътри от центъра на игрището и полегна на гол линията.

 12. 11
  2

  Златен Скункс за М.Илиев. Още една заслужена награда.

   • подаяние като на Наско пръта за брулене на орехи повикването в национала ли?
    Ама Минчев скоро ще го прати в 10-та глуха и нега както митко прати Тошко Мекичката

 13. 3
  10

  Ах, как боли, жълти индианци!
  Така Ви боли, че не се трае вече.
  Жалки, смешни, злобни и завистливи жълтурски папагали!
  Не се забравя д-л Ален Ожболт- каква велика ПЕТА!
  Две купи на България, една суперкупа!
  Митко Илиев-два пъти играч на годината!
  Разгромно 6:0 ! Унизителна и срамна загуба!
  Луков- вратар на годината!
  ЛОКО награден с отличието на Пловдив!
  Ах, как боли! Боли ли Ви насрани жълти задници?
  Ще Ви боли вечно, пернати нещастници!
  И много поздрави от Ясен Петров- 4:0 ! 4:0! 4:0 !

 14. 1
  1

  Какво става с Елионуси? Не съм го чул да е в групата дори за един мач.

 15. 4
  8

  Днес, когато се събудих бях някакси с приповдигнато настроение, гъусто ми е, бе майна. Да не е шестък?

 16. 2
  9

  Еми Зингито нали е мангизлия да вземе някой качествен играч, а то само баберек.

 17. 4
  12

  ТРЯБВАШЕ ДА ВИ СЛОЖИМ ДЕСЯТКА, А НЕ ДА ВИ СЪЖАЛЯВАМЕ, СЕЛСКИ ПРОДАЖНИ КУРВИ.

  • Такива от Сопот няма,има едни бежанци,ама те са от Кюстендил!!През 2001 г.собственикът на „Велбъжд“ Георги Илиев закупува акциите на Локомотив 1936 На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за ЗАЛИЧАВАНЕ на регистрацията на „Локомотив“ Пловдив и за ПРЕИМЕНУВАНЕ на „Велбъжд“ в „Локомотив“. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с НОВОТО регистрирано име заема мястото на Велбъжд в „А“ група. Седалището на клуба е ПРЕМЕСТЕНО от Кюстендил в Пловдив.”Тава е урунгел,запомни го!

Comments are closed.