Седалки за Колежа отишли на Лазур в Бургас!

101
2081

Важна информация за дострояването на стадион „Христо Ботев“
На 08.04.2021 г. в гр. Пловдив, се проведе среща в Община Пловдив между Гражданския съвет и заместник кмета по „Строителство и инвестиции“ Пламен Райчев.

На срещата присъстваха следните членове на Гражданския съвет за обществена подкрепа за дострояването на стадион „Христо Ботев“: инж. Гиздаков, инж. Стафунски, инж. Мутафчийски, инж. Стаев и адвокат Стойчев. От страна на Община Пловдив присъстваше заместник кмета Пламен Райчев, а по здравословни причини не присъстваше заместник кмета по “Спорт, младежки дейности и социална политика” Георги Тютюков.

Темата на срещата бяха изпратените от Гражданския съвет въпроси до зам. кмет Райчев и зам. кмет Титюков, а именно:

1. Напредък по СМР на стадион „Христо Ботев“.

2. Има ли развитие с дофинансирането на обществената поръчка, с предмет „Изпълнение на строеж, част от Общинската спортна инфраструктура – Стадион „Христо Ботев“ – град Пловдив”?

3. Въпроси, свързани с наличните седалки и светлинно табло:

– Чия собственост са те в действителност? На Община Пловдив или ПФК Ботев?

– Какъв е действителният им брой?

– Какво е техническото им състояние?

– Какъв е техния срок на годност?

– Къде и при какви условия се съхраняват?

– В какъв срок ще бъде взето решение дали наличните седалки отговарят на Техническия проект на стадион „Христо Ботев“ и Категория 4 на УЕФА?

4. Въпроси, свързани с реновиране на тревното покритие на стадион „Христо Ботев“:

– Стартирала ли е Обществена поръчка за избор на изпълнител за възстановяване на тревното покритие, профилактика на напоителната и отоплителната система?

– Чие задължение ще е подвързването на напоителната и отоплителната система?

Относно напредъка на СМР на стадиона „Христо Ботев“, зам. кмета Райчев даде уверение, че строителството върви по график, като не пропусна да припомни, че заложения срок в обществената поръчка е 730 календарни дни.

Цялата проектна документация е предадена на изпълнителя ДЗЗД „Колежа“, който от своя страна е изготвил и представил в указния срок (3 месеца след подписване на договора) финансово-строителния план за СМР, които ще изпълни с осигурения ресурс от 25 000 000 лв. Получено беше уверение, че с наличните средства стадиона „Христо Ботев“ ще бъде въведен частично в експлоатация, така че той да може да вземе лиценз за Ефбет Лига.

Предвид наличните средства и финансово строителния план, предоставен от ДЗЗД „Колежа“, на този етап козирката на стадиона няма да бъде изпълнена изцяло в проектния си вид. Възложено е на проектантското бюро, изготвило проектите на стадион „Христо Ботев“, да предостави становище кои части от козирката да бъдат изпълнени, така че на тях да може да бъде монтирано осветлението, необходимо за получаване на лиценз за Ефбет Лига.

По отношение на дофинансиране на обществената поръчка, с предмет „Изпълнение на строеж, част от Общинската спортна инфраструктура – Стадион „Христо Ботев“ – град Пловдив”, все още няма яснота, как ще бъдат обезпечени недостигащите средства.

На въпросите относно наличните седалки и светлинно табло, закупени от Община Пловдив, отговорите бяха следните:

Собственик на седалките и светлинното табло е Община Пловдив, която ги е предоставила на ПФК Ботев на отговорно пазене, посредством приемо-предавателен протокол. Според зам. кмет Райчев закупените седалки са както следва:

– Жълти – 11846 бр.

– Черни – 5591 бр.

– Червени – 349 бр.

– ВИП – 252 бр.

– Столове за резервни скамейки 30 бр.

Според зам. кмета Титюков от тях са взети жълти седалки за временните трибуни на „Футболен комплекс Ботев 1912“, както и за възстановяването на щетите на стадион „Лазур“ след финала за купата на България през 2014 г.

Община Пловдив е възложила на външна фирма да направи изпитване на седалките, и да изготви експертен доклад за тяхната експлоатационна годност.

Не е правена проверка дали наличните седалки отговарят на изискванията на УЕФА за стадиони 4-та категория.

Относно реновирането на тревното покритие на стадион „Христо Ботев“, зам. кмет Райчев сподели, че не е подготвяна обществена поръчка.

Община Пловдив е възложила на главния изпълнител ДЗЗД „Колежа“ да направи профилактика на съществуващите дренажна, отоплителна и напоителна системи.

Проведени са разговори между Община Пловдив и EVN Топлофикация, за присъединяване на абонатната станция на стадион „Христо Ботев“.

Зам. кмет Райчев е възложила на ОП Градини и паркове – Пловдив да направи оглед на тревното покритие и да издаде становище, дали с наличните ресурси, ще може да извърши възстановителни дейности. Предвид спецификата, както и голямата отговорност на такъв тип дейност, Гражданският съвет изрази своето безпокойство, че ОП Градини и паркове – Пловдив, нямат достатъчно познания, специалисти, както и техника за подобен тип дейности.

След срещата Гражданският съвет за обществена подкрепа за дострояването на стадион „Христо Ботев“ остана обезпокоен, относно предприетите действия от Община Пловдив по реновирането на тревното покритие. След обсъждане се взе решение в състава на съвета да бъде включен специалист – ландшафтен архитект (ланд. арх. Петър Петров).

101 КОМЕНТАРА

 1. 1
  2

  Ах, как боли, жълти индианци!
  Така Ви боли, че не се трае вече.
  Жалки, смешни, злобни и завистливи жълтурски папагали!
  Не се забравя д-л Ален Ожболт- каква велика ПЕТА!
  Две купи на България, една суперкупа!
  Митко Илиев-два пъти играч на годината!
  Разгромно 6:0 ! Унизителна и срамна загуба!
  Луков- вратар на годината!
  ЛОКО награден с отличието на Пловдив!
  Ах, как боли! Боли ли Ви насрани жълти задници?
  Ще Ви боли вечно, пернати нещастници!
  И много поздрави от Ясен Петров- 4:0 ! 4:0! 4:0 !!!!!!!!!!

  • Ето, какво се получава, когато селската наглост и лицемерие, се смеси с клинична грандомания:
   3
   2

   Локоммотив Пловдив победи Ботев в най-важният мач, изигран някога между двата отбора и спечели финал за Купата на България.
   – Ама феновете на Ботев бяха повече.
   В последните 15 – 16 години, Локомотив има Титла, две Купи и две Супер купи.
   – Ама Ботев има повече титли, купи, медали и трофеи, нищо, че едната титла е от преди над 90 години, другата от преди половин век.6-0….
   Локомотив Пловдив е на втoро място във временното класиране.
   – Ама Ботев са били Байерн и Барселона. Пак преди половин век.
   Чудя се повече смешно ли е или повече е жалко, но всъщност нищо не пречи да им се присмиваме и да ги съжаляваме

 2. 1
  2

  Шават ли шесте шпека курво,ЦИНГА ще дава ли стинки?????

 3. 5
  3

  Кошмара на мангалите става реалност. Стадиона на пловдивския гранд се строи а на изтерзаните цигаснки душици им прилошава. Нормално е за голям клуб като Ботев да има нов модерен стадион. Отбор който има 3 пъти повече привърженици, история и успехи от градските си съперници Спартак, Локомотив и Марица взети заедно. Няма защо да завиждат циганките, но върви им обеснявай.

 4. 7
  4

  Тъпи, кривоглави Коматевски чукундури. Аз имам някалоко въпроса към вас.

  1. Защо когато ви поставиха седалките и осветлението на базата не попитахте те от къде са и кой е платил за тях? Искате и базата ви да е напълно готова и стадиона, но… някой друг да плати за това, нали? Защото цял живот сте свикнали да сте на нечия хранилка.

  2. Чудите се защо седалки са отишли на „Лазур“ ли? Ами питайте вашите бултраси-педераси, които изпотрошиха стадиона в Бургас. Щом трошиш, ще платиш. Има закони за това.

  3. Защо искате Общината да ви осигури средства за дострояването на Колежа? Нали си имате милиардер, който получи 99 %-та от акциите на клуба ? Защо от него не искате а сте тръгнали като цигани да се молите на общинарите да ви исигурят средства?

  И в заключение искам да ви кажа следното. Не си правете празни илюзии че Колежа ще бъде построен така както ви го показха на снимките. С 25 милиона, това няма как да стане. Молете се парите да стигнат за затварянето на чашката и за нов терен. Седалките, които са останали може да стигнат за ВИП ложата над която може да се монтира осветлението. И това, при положение че ваш Зико и Титюка не свият за джобовете си една част от сумата. Затова се молете и за Ефбет Лига да стане и забравете тези приказки за 4-та степен на УЕФА. За такива стадиони са нужни кинти, а както се вижда, при вас няама кой да ги дава.

  • 1
   2

   Точка 3: Защото Общината е Собственик! Собственик, Коко пъти още трябва да ви се каже?

  • 4
   4

   Аз имам само един въпрос. Защо след вчерашната победа и днешното самоубийство на Борисовата градина, не отидеш и да празнуваш сребърните медали? Ботев не ти дава покой? Нещастници!

  • 4
   3

   Внимавай бе, истерик! Ще вземеш да получиш някой инфаркт! На вас още не са ви нарисували стадиона, ти за седалките на Ботев мислиш!

  • 1
   1

   Абе важното е че ти е гадно, мангал крастав 🙂

 5. 3
  1

  ЦСКА-АРДА 1-1 ЧУДЕСЕН РЕЗУЛТАТ ЗА ЛОКО. ОТИВАМ БАЩА МИ ДА МЕ ЕБЕ

 6. 8
  2

  Шават ли шесте шпека курво,ЦИНГА ще дава ли стинки?

  • 5
   2

   СПОРЕД МЕН СТИКСА ПЛЮЩИ ЯКО ОМИР-ФЕКАЛА,ЗАТОВА Е ТАЗИ ЗЛОБА ПО ЛОКОМОТИВ

 7. 2
  6

  От ОМИР:
  “Като всеки Божи ден и днес,
  Локото не буди интерес.
  Мижав тим, с дебилно старче
  Скитащо кат’ Коледарче.
  С мекотело за треньор,
  С вид брадат на сутеньор.
  В пропагандния отдел,
  Стикс-Плешивия петел.
  Молива кълве от зор.
  К’во шъ прайм с тоз отбор?
  И Мартин-вратаря, Луков
  Каза го, без много да му пука!
  Подготовката премина гладко,
  Но ще споделя накратко.
  Ако премиите спряни,
  И заплатите от лани.
  Не получим ний навреме,
  Нас на хуя не ни дреме!
  Ще си търсим ний правата,
  Или ще си биеме пИтата!
  Как представяте си вие,
  Тоз абсурд дали ще скрием?
  Че отбора ни без дума,
  Сякаш бягайки от чума,
  Тръгна си треньора наш,
  Посред нощ и без багаж!
  А след него във галоп,
  Се изнизаха без ропот,
  Още няколко играчи,
  За които, просто ми се плаче!
  И да не отварям дума,
  За онези, като Зума,
  Дето феновете унизяват,
  И с мангали ги сравняват!
  Туй е днес картинката във Локо,
  Кучето не е заровено дълбоко!
  Плитък трап е изкопан,
  И Ще станеме за срам!
  Тъй си думаше Мартин,
  И не беше сам самин.
  Днеска целия отбор,
  Е застанал във ступор!
  Че дължат пари за наем,
  И издържат се със заем!
  И колите са на лизинг,
  А масрафа не излиза!
  Всеки чака три заплати,
  Но Крушарски все ги клати.
  Ееех, съдба Локомотивска,
  Кой прокле ме, и натиска,
  Да обвържа се със Локо,
  Да нагазя във калта жестоко.
  Няма връщане назад,
  Пропилях живота млад!”…

  • 3
   2

   Мене повече ме кефи втората част на този шедьовър, описващ “гения” на Стойчо Генов. Това е за златния фонд на Форума.😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂👏👏👏👏👏👏👏👏👏
   Евала на Омир!!

   • Вече се от сън пробудих, в моята колиба.
    Кафеварката си включих, и запалих си Кохиба,
    Докато кафето стане, ще опъна със наслада!
    Я! Молива аз затрил съм, след онази канонада😂
    До къде бях стигнал снощи? А, Мартинчо се оплака,
    От злочестата съдба горчива, и се тъжно той разплака….
    Но, кафето вече стана, и ухае силно на ванила.
    Ще си сипя в чашата от порцелан, ще си пусна трилър.
    Гледам снощи, като съм заспал, Стойчо се е лезил,
    Сигурно до късно е стоял, чакал е да влезе!
    Както Том във филма, чака Джери да замърка,
    За да поиграе той кадрил, с тъничко гласче да църка!
    Ех, мишленце черно-бяло, ти дори не знаеш.
    Колко е опасно, с Котарак не бива да играеш!
    Ти не свириш в селския оркестър! В хора ти не пееш!
    Ти си Никой! Разбери го! Всеки ти се смее!!
    Даже в Жълтия Парцал, в който ти подакваш,
    Никой не признава твоя стил, имаш и редактор!
    В къщи, също си безгласна струна, пееш под сурдинка.
    Щото зет си ти заврян, само с кучето сте си дружинка.
    Жал ми става…. за Стоян. Не за Стойчо Генов!
    Щото Стойчо е избрал, чрез Стоян да пробва своя “гений”.
    Туй е грешка най голяма. ‘щото, както всички знаем,
    Стойчо няма тоз талант, нечий образ да извае!
    Стойчо може с показалец, по клавишите да чука.
    Но Перото на художник и поет, се изисква тука!
    Стойчо е като сухар, хрупаш и внимаваш,
    Врат опъваш кат’ преглъщаш, да не се задавиш.
    Как Елица го търпи, туй кьорпе бездарно?
    Скоро ще го измете, докато е по пазарна!
    Нека да оставим ние, Стойчо да пресмята!
    Днес се очертава хубав ден, слънцето огряло е земята.
    Пурата ме съблазнява, да си капна нещо,
    Курвоазието може би, ще ми влиза вещо.
    Новини за Ботев няма. Може би на Лични?
    Но ще дойдат те при мен, и ще са отлични!
    Ще останат зад гърба ни, всички дребни грижи!
    Няма Локото да дразним, ако рани, видим ги да ближат!
    Ний сме Пловдивски бохеми, ний сме друга бира.
    Ние сме аристократи, кой както иска, тъй да го разбира!!
    Щял Крушарски значи, в отпуск да излиза.
    Няма нищо лошо, щом в това му е пиниза!
    След такова скитане трябват карантини.
    Пък и като гледам, веч’е станал на години!
    Мислил ли си старче ти, как да го планираш,
    Че ще трябва май че, да се ваксинираш?
    Хич не ми намигай, и не се подпичквай!
    Знам какво си мислиш, само за мастичка!
    Пфайзер е “дебела”, струва много кинти.
    А пък за Модерна, си прехвърлил години.
    Астрата не чини, казва доктор Мишев.
    На Спутник В ще те кача , да са куртолишеш!
    А пък и закърмен си, с Комсомолските проекти,
    Тъй че ще избегнеш страничните ефекти.

   • 2
    1

    Локомотивците имат големия шанс приживе тук да се докоснат до гения и до уникалността на творбите на Омир. Един ден това ще го разказват и на внуците си – като за своя привилегия и като за свой небивал късмет.
    А към момента – колкото по-злобни са отзивите им от прочетеното – това означава само едно – толкова по-навътре и толкова по-трайно им е проникнало…
    Омире, велик си!
    С уважение!

    • Ахиле Ахиле, изпуснахме я тази младеж, Славчо я опростачи с чалга културата си. Сега и да им го наливаш с фуния-няма да стане!

     • 1
      1

      “Panta rhei, panta chorei”…
      Омире, ти си и просветител – а
      “…написаното остава”…
      С уважение!

     • Гледай го този почитател на чалга културата по-долу. Хубаво го гледай, защото след няколко месеца ще трябва да им плащаме заплатите като се наместят в парламента. Ще гласуват законите със щракане на пръсти вместо с вдигане на ръка. Омир може и по кофите да рови, но няма да падне до нивото на Има Такива Наивници.

     • Омире, Славчо и останалите са последицата, резултатът от първопричина една. Единство и борба на противоположности – така е било, и така ще бъде…
      Малцина днес са тези, които веднага биха отговорили и биха ни казали какво означава датата 2021 година и какво ни покозва тя. Когато това може да го каже всеки – и когато го каже със сърцето си и с разума си – тогава животът ни вече ще е друг…
      Ти исторически си нужен – но не само
      тук…
      С уважение!

 8. 5
  3

  ОЙ,ЗИНГА,ЗИНГА,КЪДЕ СЕ СКРИ,
  КЪДЕ СЕ СКРИ,ПОПАРВАШ НАШИТЕ МЕЧТИ!!!???

  ОЙ,ЗИНГА,ЗИНГА, ИМАШ ЛИ ПАРИ,
  ИМАШ ЛИ ПАРИ ИЛИ ЧАКАШ,БИЗНЕСА ДА ДАРИ???

  ОЙ ЗИНГА ,ЗИНГА,ТАРИКАТ СИ ТИ,
  ТАРИКАТ СИ ТИ,ХАПВАШ ,ПИЙВАШ БЕЗ ПАРИ!!!

  ОЙ,ЗИНГА ,ЗИНГА С ЧИЧО ТИ ВАЛИ,
  С ЧИЧО ТИ ВАЛИ,ПРАВИШ НАС НА БУДАЛИ!!!

  ОЙ,ЗИНГА ,ЗИНГА,МИЛИАРДЕР СИ ТИ,
  МИЛИАРДЕР СИ ТИ АМА ,СТАДИОНА БЕЗ КОЗИРКА ЩЕ СИ СТОИ!!

  ОЙ,ЗИНГА ,ЗИНГА,ГОТИН ПИЧ СИ ТИ,
  ГОТИН,ПИЧ СИ ТИ,ФЕКАЛА , МИНЕТИ ТИ ВЪРТИ!!!

 9. 1
  3

  канари,умрете,Льокото ебете !!!

  • 1
   1

   Евнуси и ебачи?! Вие нямате пилета от 15.05.2019 Г.! Лично Аз ви ги отрязах!

 10. 3
  1

  Нека да оставим ние, Стойчо да пресмята!
  Днес се очертава хубав ден, слънцето огряло е земята.
  Пурата ме съблазнява, да си капна нещо,
  Курвоазието може би, ще ми влиза вещо.
  Новини за Ботев няма. Може би на Лични?
  Но ще дойдат те при мен, и ще са отлични!
  Ще останат зад гърба ни, всички дребни грижи!
  Няма Локото да дразним, ако рани, видим ги да ближат!
  Ний сме Пловдивски бохеми, ний сме друга бира.
  Ние сме аристократи, кой както иска, тъй да го разбира!!

  • Точно, кратко и ясно! Кой както иска тъй да го разбира.

 11. 4
  3

  Циганетата говорят за прокурор ?!?! Кой какъв бил в Пловдив ?!?!! Колко стари били ?!?! И т.н. А хахахаха и забележете ГОВОРЯТ КОЙ БИЛ ЦИГАНИН 😁😁😁😁😂😂😂🤣🤣😂🤣😂🤣😂😂🤣🤣😂🤣😂😂
  То че здравната система е леш ,така е .
  Ама вземете си съберете версиите по психиатрийте ! Такива шизофреници не трябва да се разхождат между нас още по вече това е срам за нашия град !!

  • 5
   10

   Кой е вашият град, бе ибрикчия? Създадени от селянче от Харманли! Проституирате на всяка власт! Основахте в центъра на Столипиново фен клуб! Челсито(Бог да го прости) му беше първият президент и три месеца ядене, пиене, кючеци, гюбеци на музикален фон от циганския фолклор след основаването! Кои са циганите, бе жълт олигофрен?! В крайна сметка проблема си е ваш! Както и да се филмирате, си оставате със селско-циганския си манталитет! Никаква еволюция! Ние с вас проблем нямаме! Където и да се срещнем и на стадиона и на поляната, сте в краката ни! Последно:това ли е комплекса 4:0,4:0,4:0,7:3,5:3,0:1,6:0!Завинаги си оставате полумаймуните от селското скеле! ФАКТОЛОГИЯТА е:ЛОКОМОТИВ Е ГОСПОДАРЯТ НА ФУТБОЛЕН ПЛОВДИВ!

   • 6
    3

    И по време на КОВИД, и на празния стадион, щом Локото стъпи на терена
    Мощно се разнасят възгласите-Цигани! Цигани! Цигани!

   • И да ти кажа Простако, едни от най-великите Българи са родени в градчета от селски тип. Карлово, Сопот, Калофер, Копривщица…..така че, не се срамувай от потеклото си!

 12. 3
  7

  Сеdалките са собственост на Общината и са на отговорно пазене от ФК Ботев! Даването на седалки за отстраняване на щети, причинени от ФК Ботев, на стадион Лазур е престъпление! Кражба и обсебване ! Жълта циганска работа! И понеже са болезнено тъпи парчета , сами си го казват и признават!!

  • 5
   2

   Ако трябва ще съберем пари и седалките ще платим, да не сме като вас за три месеца да не можем да съберем 20 000лв. от 188 000лв.!
   Като си Гешев, самосезирай се и обвинявай! Колкото до циганската работа, на който и стадион да отидете, попитайте кой е отбора на циганите в България? Навсякъде ще ви информират!

 13. 7
  7

  Ботев и ботевизмът са докарани до ниво дебилизъм.

  Когато почина Жоса, се изгради чешма в негова памет и пейки около нея. Когато почина Челсито се организира пияндурски турнир в негова памет , като участниците трябваше да са с минимум един промил в кръвта.

  А какво да кажем за кючеците на жълтата Коледа!!! Локомотив празнува с народни песни ние с маанета.

  Канари, спрете се, стига толкова срам!!! Стига дебилизъм !!!

  • 2
   1

   Ето това е безсилието ви! Жалки нещастници!

   • Знаеш ли кое е върха на безсилието? Да се подиграваш с паметта на мъртвите! Присъщо само и единствено на диваци и варвари!

 14. 4
  3

  АПАПИ, ДУБРЕ ЧИ ЛОКОТО НЕ ИГРАХА ВЧЕРА С НАС, А С ДРУГУТО СЕЛО, ЧИ ЩЯХА ДА НА ИБАТ С 8:0. ВАЙ ВАЙ, ПУФ-ПАФ))) :::ПУФ-ПАФ)))) :))):::

 15. 4
  3

  ДАНО И НИЕ НЯКОГА ДА ИМАМЕ ТАКЪВ СИЛЕН И КРАСИВО ИГРАЕЩ ОТБОР, КАТО ТОЗИ НА БУФЕРИТЕ. ПУФ-ПАФ))) ::)))) ::ПУФ-ПАФ))))) :::

 16. 4
  3

  ФЕКАЛЕ ,СИНКО АКО ЗНАЕХ ,ЧЕ ЩЕ СТАНЕШ ТАКОВА ТЪПО И МАЛОУМНО ПАРЧЕ,НЯМАШЕ ДА ЕБА МАЙКА ТИ В ОРАНЖЕРИЯТА!!!!ТЯ МИЛАТА ,ИСКАШЕ САМО ДА МИ ПОДУХА!!!ЖАЛКО!!…………….

 17. 4
  4

  АПАПИ, СКИЙТЕ СЕГА. ИСТИНАТА Е, ЧЕ ПОВИЧЕТО МАНГАЛИ СМИ ОТ БОТЕВ. НИЙ СМИ ТАМ, КЪДЕТО ИМА, ИЛИ ИЗГЛЕЖДЪ ЧИ ИМА МАНГИ. ТАКА БЕШИ И С БРОКЕРИТИ И С КАРАИБРАХИМЪ , СЕГА И С ЦИНГАТА. ЛОШУТУ Е ЧИ СЪС СИЧКИТИ УЙДУРМИ И МАНИПУЛАЦИИ, СПИЧЕЛИХМИ ИДНО МНОО СКЪПО ЧЕТВЪРТУ МЕСТО. А ЛОКУТУ, ДЕТ САМУ ЕДИН ПЪТ ИМАХА ПААРИ, СТАНАХА ШАМПИОНИ. СЕГА И С МИЗЕРНИ СРЕДСТВЪ СПИЧЕЛИХА ТРУ КУПИ. АМА НИЙ МАНГАЛИТИ ОТ ИЗГРЕВБОЙС СА НАДЯВАМИ ЦИНГО ДА РАЗВЪРЖИ ПУРТФЕЙЛЪ, И ДА ИМА И НЕЩУ ЗА НАС. С ТУЙ СЪ СЛАВИМ НИЙ БОТЕВИСТИТЕ. ВСЕ СМИ С ВЛАСТТА. И ЗДРАВКУ ША ПУМАГА. АЙ САМУ БОТЕВ И ДАНО НИ ИСПАДНИМ, ЧИ МНОО НА БЪХТАТ

 18. 3
  5

  Циганетата говорят за прокурор ?!?! Кой какъв бил в Пловдив ?!?!! Колко стари били ?!?! И т.н. А хахахаха и забележете ГОВОРЯТ КОЙ БИЛ ЦИГАНИН 😁😁😁😁😂😂😂🤣🤣😂🤣😂🤣😂😂🤣🤣😂🤣😂😂
  То че здравната система е леш ,така е .
  Ама вземете си съберете версиите по психиатрийте ! Такива шизофреници не трябва да се разхождат между нас още по вече това е срам за нашия град !

  • 3
   3

   Бълнуването на циганетата е достойно за перото Езопово.

   • 1
    1

    Фекале, защо си говориш само?

    Намерете истински сeксуален партньор във вашия район – adultme.fun

 19. 2
  4

  КОМПЛЕКСИРАНИТЕ МАНГАЛЧЕТА ХАХАХААХАХАХАХА
  АКО БЯХТЕ ТОЛКОВА ДЕЙНИ НЕ САМО КОГАТО ВИДИТЕ СТАТИЯ ЗА ОТБОРА НА ПЛОВДИВ МОЖЕШЕ ДА НЕ ВИ ВИКАТ ЦИГАНИ И АМЕБИ . ХАХАХААХААХ
  НО МОЕ ГОЛЯМО УДОВОЛСТВИЕ ВИЕ НИКОГА НЯМА ДА СПРЕТЕ ДА СЕ ГЪРЧИТЕ В КОМПЛЕКСИ !! ЖАЛКА ГНУСНА ИЗМЕТ
  ТАКА ВИ ИСКАМ
  И КОГАТО СТЕ НА ДВА МЕТРА ПОД СВЕЩЕНАТА ЗЕМЯ ( КОЯТО СКВЕРНИТЕ С ЦИГАНСКОТО СИ ПРИСЪСТВИЕ ) ПАК ЩЕ СЕ ГЪРЧЕТЕ !!
  ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХА
  ДО ДРУГАТА СТАТИЯ .НИЩОЖЕСТВА!!!

 20. Намерете истински сeксуален партньор във вашия район – adultme.fun

 21. 6
  8

  Сеалките са собственост на Общината и са на отговорно пазене от ФК Ботев! Даването на седалки за отстраняване на щети, причинени от ФК Ботев, на стадион Лазур е престъпление! Кражба и обсебване ! Жълта циганска работа! И понеже са болезнено тъпи парчета , сами си го казват и признават!!

  • 4
   5

   Защо още не са разбрали, чемистър Пампкин вече не е на власт.
   На село новините закъсняват, а и те горките бавно стоплят…

  • 10
   3

   „Парите идват от полагаемия се на клуба 1 милион лева от софийския боклук“- това е от 2013г.
   На вас дадоха ли ви 1 000 000? Дадоха ви! На нас дадоха ли ни 1 000 000? Дадоха ни! Вие си направихте осветление, нашите закупиха седалки. За какви общински пари говорите, като те са дарени от общината на футболните клубове, след обезщетението за софийския боклук?!
   Така, че не сте мислили достатъчно през нощта, за какво да плюете по Ботев! Ако искате, можете да пуснете декларация до Бойко Борисов!

   • 4
    4

    Как ,като са от дадените ви пари тези седалки ,са собственост на Общината?… Би трябвало да са собственост на клуба ви, но не е така и е обявено от Общината това!

     • 3
      5

      Прочети просто статията горе! Там бяло на черно е написано : седалките са на Общината и са на отговорно пазене от ФК Ботев! И седалките за базата в Коматево са престъпление …

 22. 12
  3

  Като всеки Божи ден и днес,
  Локото не буди интерес.
  Мижав тим, с дебилно старче
  Скитащо кат’ Коледарче.
  С мекотело за треньор,
  С вид брадат на сутеньор.
  В пропагандния отдел,
  Стикс-Плешивия петел.
  Молива кълве от зор.
  К’во шъ прайм с тоз отбор?
  И Мартин-вратаря, Луков
  Каза го, без много да му пука!
  Подготовката премина гладко,
  Но ще споделя накратко.
  Ако премиите спряни,
  И заплатите от лани.
  Не получим ний навреме,
  Нас на хуя не ни дреме!
  Ще си търсим ний правата,
  Или ще си биеме пИтата!
  Как представяте си вие,
  Тоз абсурд дали ще скрием?
  Че отбора ни без дума,
  Сякаш бягайки от чума,
  Тръгна си треньора наш,
  Посред нощ и без багаж!
  А след него във галоп,
  Се изнизаха без ропот,
  Още няколко играчи,
  За които, просто ми се плаче!
  И да не отварям дума,
  За онези, като Зума,
  Дето феновете унизяват,
  И с мангали ги сравняват!
  Туй е днес картинката във Локо,
  Кучето не е заровено дълбоко!
  Плитък трап е изкопан,
  И Ще станеме за срам!
  Тъй си думаше Мартин,
  И не беше сам самин.
  Днеска целия отбор,
  Е застанал във ступор!
  Че дължат пари за наем,
  И издържат се със заем!
  И колите са на лизинг,
  А масрафа не излиза!
  Всеки чака три заплати,
  Но Крушарски все ги клати.
  Ееех, съдба Локомотивска,
  Кой прокле ме, и натиска,
  Да обвържа се със Локо,
  Да нагазя във калта жестоко.
  Няма връщане назад,
  Пропилях живота млад!
  Мисля утре сутринта,
  Да довърша таз игра!
  😂😂😂😂😂😂😂
  Вече се от сън пробудих, в моята колиба.
  Кафеварката си включих, и запалих си Кохиба,
  Докато кафето стане, ще опъна със наслада!
  Я! Молива аз затрил съм, след онази канонада😂
  До къде бях стигнал снощи? А, Мартинчо се оплака,
  От злочестата съдба горчива, и се тъжно той разплака….
  Но, кафето вече стана, и ухае силно на ванила.
  Ще си сипя в чашата от порцелан, ще си пусна трилър.
  Гледам снощи, като съм заспал, Стойчо се е лезил,
  Сигурно до късно е стоял, чакал е да влезе!
  Както Том във филма, чака Джери да замърка,
  За да поиграе той кадрил, с тъничко гласче да църка!
  Ех, мишленце черно-бяло, ти дори не знаеш.
  Колко е опасно, с Котарак не бива да играеш!
  Ти не свириш в селския оркестър! В хора ти не пееш!
  Ти си Никой! Разбери го! Всеки ти се смее!!
  Даже в Жълтия Парцал, в който ти подакваш,
  Никой не признава твоя стил, имаш и редактор!
  В къщи, също си безгласна струна, пееш под сурдинка.
  Щото зет си ти заврян, само с кучето сте си дружинка.
  Жал ми става…. за Стоян. Не за Стойчо Генов!
  Щото Стойчо е избрал, чрез Стоян да пробва своя “гений”.
  Туй е грешка най голяма. ‘щото, както всички знаем,
  Стойчо няма тоз талант, нечий образ да извае!
  Стойчо може с показалец, по клавишите да чука.
  Но Перото на художник и поет, се изисква тука!
  Стойчо е като сухар, хрупаш и внимаваш,
  Врат опъваш кат’ преглъщаш, да не се задавиш.
  Как Елица го търпи, туй кьорпе бездарно?
  Скоро ще го измете, докато е по пазарна!
  Нека да оставим ние, Стойчо да пресмята!
  Днес се очертава хубав ден, слънцето огряло е земята.
  Пурата ме съблазнява, да си капна нещо,
  Курвоазието може би, ще ми влиза вещо.
  Новини за Ботев няма. Може би на Лични?
  Но ще дойдат те при мен, и ще са отлични!
  Ще останат зад гърба ни, всички дребни грижи!
  Няма Локото да дразним, ако рани, видим ги да ближат!
  Ний сме Пловдивски бохеми, ний сме друга бира.
  Ние сме аристократи, кой както иска, тъй да го разбира!!
  Щял Крушарски значи, в отпуск да излиза.
  Няма нищо лошо, щом в това му е пиниза!
  След такова скитане трябват карантини.
  Пък и като гледам, веч’е станал на години!
  Мислил ли си старче ти, как да го планираш,
  Че ще трябва май че, да се ваксинираш?
  Хич не ми намигай, и не се подпичквай!
  Знам какво си мислиш, само за мастичка!
  Пфайзер е “дебела”, струва много кинти.
  А пък за Модерна, си преминал годинки.
  Астрата не чини, казва доктор Мишев.
  На Спутник В ще те кача , да са куртолишеш!
  А пък и закърмен си, с Комсомолските проекти,
  Тъй че ще избегнеш страничните ефекти.

  • 2
   1

   Налях си едно отлежало вино и се изкефих. Супер!

 23. 6
  4

  За Колежа вече се търсят нови седалки, а на Лаута още рисуват с цветни моливчета и трият с гумичка Идейния Проект!!! До кога господин Крушарски??? Кога гордоста на Пловдив ще има стадион отговарящ на нивото на на феновете и това на отбора? Кога?

  • 6
   6

   Хаха. И кой ги търси? Цингата ли?
   Абе, къде е Цингата

 24. 7
  6

  Още едно нещо за прокурор – как така частен клуб плаща с държавно имущество?

 25. 6
  5

  КОМПЛЕКСИРАНИТЕ МАНГАЛЧЕТА ХАХАХААХАХАХАХА
  АКО БЯХТЕ ТОЛКОВА ДЕЙНИ НЕ САМО КОГАТО ВИДИТЕ СТАТИЯ ЗА ОТБОРА НА ПЛОВДИВ МОЖЕШЕ ДА НЕ ВИ ВИКАТ ЦИГАНИ И АМЕБИ . ХАХАХААХААХ
  НО МОЕ ГОЛЯМО УДОВОЛСТВИЕ ВИЕ НИКОГА НЯМА ДА СПРЕТЕ ДА СЕ ГЪРЧИТЕ В КОМПЛЕКСИ !! ЖАЛКА ГНУСНА ИЗМЕТ
  ТАКА ВИ ИСКАМ
  И КОГАТО СТЕ НА ДВА МЕТРА ПОД СВЕЩЕНАТА ЗЕМЯ ( КОЯТО СКВЕРНИТЕ С ЦИГАНСКОТО СИ ПРИСЪСТВИЕ ) ПАК ЩЕ СЕ ГЪРЧЕТЕ !!
  ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХА
  ДО ДРУГАТА СТАТИЯ .НИЩОЖЕСТВА!!

  • 4
   5

   Благодаря за информацията! Ясно, точно изнесена от минарето на култовата джамия Изгрев бойс! Не ние сме в центъра на Столипиново! Вашият фен клуб основан преди време от колоритният ви бос(Бог да го прости)се намира в Столипиново! По този въпрос толкова! По въпроса за гърченето! Не е имало случай да не сте били в краката ни и сте се гърчили! Магистрали, Санкт Петербург, всички поляни, Смирненски, в Столипиново поставихте рекорд на 100 метра, та чак световният шампион ви за видя! Толкос за гърченето! За комплекса Локомотив! 4:0,4:0,4:0,7:3,5:3,0:1,6:0! Това ли е комплекса, бе ибрикчия?!

 26. Марин Бакалов: В ботевЪ останаха само хора с нисък морал
  5
  6

  Селянките пак плащат с народна пара….
  Нормално! Аморални типове…

 27. 6
  4

  ФЕКАЛЕ, НЕ СЕ ОБЯСНЯВАЙ, АМИ СМАЗВАЙ ХАЛКАТА, ЧЕ БАЩА ТИ ИДВА, КРЕТЕН

 28. 3
  2

  Задължително трябва да се построят и двата стадиона в Пловдив, така, както се построи Колодрума, с допълнителни от предвидените средства.

 29. 3
  4

  Ами ще идат, я! Като чупите!
  Вие циганите също трябва да си плащате

 30. 4
  2

  ТЪЖНУ Е НА МОЙТУ КЛОАКОМУТИФСКУ РОМСКА ДУША НА НЕГУ!! УТИВА СИ ПЕРЛАТА НА СТОЛЮПИНУУ, АДЖАСАНЪ И ШЕКЕРЯ!!! БАТАЛЯСАХА НЪ В ХЕНДЕКЯ АБИТА!!! ТОЗ БАСТУН СЕЛТАКА НЕ ДАВА ПУКНАТ ЛЕФ ЗА АПАПИТИ!!! ПАРОВОЗА РЪЖДЯСА В БЛАТУТУ! МОЙТУ ДЕВИЗ Е:
  „ДА СПАСИМ КЛОАКОМОТИФ ОТ РАЗПАД“!!!!
  ТЕМНИ ОБЛАЦИ СА НАДВИСНАЛИ НАД СТОЛЮПИНУУ, АДЖАСАНА И ШЕКЕРЯ!!! ПЛАТЕТЕ ЗАПЛАТИТЕ КРЪВОЛОЦИ!!!!!!!!!! СИЧКИ СЕ СПАСЯВАТ!!! ДО ЛЯТУСКА НЯМА ДА ОСТАНИ НИКУЙ!!! БЕЙГИРА СЪШТУ УТИВЪЛ В ШЕКЕРДИЯ-РЕДОСЕЯЛКА ШЕКЕРЯ!!
  ДА ИДВЪТ ВЕЧИ НАШТИ ПРИАТИЛИ ОТ АНАДОЛА! КЪДЕ СТЕ ЛЮБИМЦИ НА КЛОАКОМОТИФФ? БЛАГОДЕТИЛИ!!! ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА, СПАСЕТИ НА ОТ ПОЗОРА!!!ТО ТЪКЪФ ТАШАК И КАШМЕР С НАС НЕ СЕ ТЪРПИ!!!!!!!!!!!!!!
  СЕЛСКИ КРЪВУПИЙЦИ, ВЪН ОТ УТБОРА НА СТОЛЮПИНУУ!!! ПУФ ПАФ!!!!!!

 31. 4
  2

  АПАПИ, СИЧКУ Е ЯСНУ! НЕ СЪ ПРАЙТЕ НА АБДАЛИ! НЯМА РАКЕТИ, НЯМА КЛОАКОМОТИФФ!! НЯМА ЗАПЛАТИ И ЕКМЕК, НЯМА ИГРАЧИ!!! НЯМА МАНГИ, НЯМА ПРОЕКТ, НЯМА СТАДИУМ, НЯМА БАЗА, НЯМА ДАЖЕ БОБИЦ И ЛЕШТА! МОЯ АПЕЛ И ЦЕЛ В ЖИВОТА Е:
  „ДА СПАСИМ КЛОАКОМОТИФ ОТ РАЗПАД“!!!!
  ТЕМНИ ОБЛАЦИ СА НАДВИСНАЛИ НАД СТОЛЮПИНУУ, АДЖАСАНА И ШЕКЕРЯ!!! ПЛАТЕТЕ ЗАПЛАТИТЕ КРЪВОЛОЦИ!!!!!!!!!! СИЧКИ СЕ СПАСЯВАТ!!! ДО ЛЯТУСКА НЯМА ДА ОСТАНИ НИКУЙ!!! БЕЙГИРА СЪШТУ УТИВЪЛ В ШЕКЕРДИЯ-РЕДОСЕЯЛКА ШЕКЕРЯ!!
  ДА ИДВЪТ ВЕЧИ НАШТИ ПРИАТИЛИ ОТ АНАДОЛА! КЪДЕ СТЕ ЛЮБИМЦИ НА КЛОАКОМОТИФФ? БЛАГОДЕТИЛИ!!! ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА, СПАСЕТИ НА ОТ ПОЗОРА!!!ТО ТЪКЪФ ТАШАК И КАШМЕР С НАС НЕ СЕ ТЪРПИ!!!!!!!!!!!!!!
  СЕЛСКИ КРЪВУПИЙЦИ, ВЪН ОТ УТБОРА НА СТОЛЮПИНУУ!!! ПУФ ПАФ!!!!!!

 32. 11
  11

  Жълто-черната сган на доган, беше наебана с 6 кура
  Жълти цигани, платете си седалките

  • 5
   9

   Бат Стоян канара обича да го лашкат на задна с 6 бахура ва да гоейба.

   • 8
    2

    По прост от този едва ли има,ама тое присъщо на мангал и на получовек от Столюпиново.
    Ай манго много те боли ама змаем,че тоя Бат Стоян те ебал,знаем че тършиш голямият бахур, знам че си гей бандит,какво още трябва да знаем за теб смахнат цигански потомник.
    Знаеш ли ела на Стадиона под кран номер три и ще си задоволен от всякъде Бат Стоян лично ще те поздрави със големият бахур,след него ще има генг бен със всички бачьори на стадиона поне ела да се начешиш яко.Ела да не те боли толкова много пангал прост.

    • 4
     3

     НЕГРАМОТЕН ИЗРОД! ТОЕ се пише разделено:то е! В центъра на циганската махала ви е фен клуба и не знаеш, че се пише СТОЛИПИНОВО(кръстен на Генерал Столипин)! След знаеш ли се поставя запетая! „Стадиона се пише с малка буква!Пише се бачкьори, а не бачьори, след ела се поставя запетая и последно, не се пише пангал, а се пише мангал, какъвто всъщност си ти, ибрикчия!

 33. 6
  4

  КОМПЛЕКСИРАНИТЕ МАНГАЛЧЕТА ХАХАХААХАХАХАХА
  АКО БЯХТЕ ТОЛКОВА ДЕЙНИ НЕ САМО КОГАТО ВИДИТЕ СТАТИЯ ЗА ОТБОРА НА ПЛОВДИВ МОЖЕШЕ ДА НЕ ВИ ВИКАТ ЦИГАНИ И АМЕБИ . ХАХАХААХААХ
  НО МОЕ ГОЛЯМО УДОВОЛСТВИЕ ВИЕ НИКОГА НЯМА ДА СПРЕТЕ ДА СЕ ГЪРЧИТЕ В КОМПЛЕКСИ !! ЖАЛКА ГНУСНА ИЗМЕТ
  ТАКА ВИ ИСКАМ
  И КОГАТО СТЕ НА ДВА МЕТРА ПОД СВЕЩЕНАТА ЗЕМЯ ( КОЯТО СКВЕРНИТЕ С ЦИГАНСКОТО СИ ПРИСЪСТВИЕ ) ПАК ЩЕ СЕ ГЪРЧЕТЕ !!
  ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХА
  ДО ДРУГАТА СТАТИЯ .НИЩОЖЕСТВА

 34. 5
  7

  АПАПИ, ДУБРЕ ЧИ ЛОКОТО НЕ ИГРАХА ВЧЕРА С НАС, А С ДРУГУТО СЕЛО, ЧИ ЩЯХА ДА НА ИБАТ С 8:0. ВАЙ ВАЙ, ПУФ-ПАФ))) :::ПУФ-ПАФ)))) :

 35. 7
  11

  Аз съм ФЕКАЛ МАНГАЛА.
  Аз съм циганин, Копанар, бургуджия, каракачанин, мечкадарин, калайджия, ороспията на АГАТА, много обичам да се навеждам, лапам ПИШКИ ЛАЙНА ДРИСНЯ, МАЛКИ ЧОВЕЧЕТА, лапам ХУЯ на Цветанов Алмейда, , Илиев, Минчев, Илич, Николаев, обичам 6 ХУЯ във гъгзъ. На финала ме ЕБАХА много лошо, цялият крак на Ожболт ми влезе във ГЪЗЪ.

  Обичам черно бели ПИШКИ.
  Обичам лайна и дрисня.
  Обичам да ме шибат 6 пъти.
  Абичам малки човечета. Искам да ме ШИБА Цингарейвич и Крушарски, това съм аз ФЕКАЛА.
  Да лапам ХУЯ на ПАЛИИСКИ, и на САМУИЛОВ. Да смуча ХУЯ и да се навеждам на АГАТА. Да ма шибат циганите.

  • КРУШО- ШЕСТ ХУЯ ЗА ЖЪЛТИТЕ ЦИГАНИ / ИЗГ6РЕВ БОЙС/, СЕЛЯНДУРИТЕ И ПОМАЧЕТАТА
   7
   9

   Ах, как боли, жълти индианци!
   Така Ви боли, че не се трае вече.
   Жалки, смешни, злобни и завистливи жълтурски папагали!
   Не се забравя д-л Ален Ожболт- каква велика ПЕТА!
   Две купи на България, една суперкупа!
   Митко Илиев-два пъти играч на годината!
   Разгромно 6:0 ! Унизителна и срамна загуба!
   Луков- вратар на годината!
   ЛОКО награден с отличието на Пловдив!
   Ах, как боли! Боли ли Ви насрани жълти задници?
   Ще Ви боли вечно, пернати нещастници!
   И много поздрави от Ясен Петров- 4:0 ! 4:0! 4:0 !

 36. 4
  11

  За огромно съжаление строителството на стадиона не върви както ни се иска на всички. Работи се, но с малко хора, които извършват много малко по обем работа. 1во – на сектора за гости не се работи може би вече близо месец, а вече трябваше да е издигнат. 2-ро трибуна север, също не се работи, след като се изля основната плоча. Редовете чакат да се правят. Един ред се прави за два дни, в това вече хубаво време. 3-то на вече готовите сектори се монтират тръби за ВиК вече 3та седмица, нещо което се прави за 1 седмица с бригада от 10 човека за целия стадион, да не говорим, че тухлите, с които тези два сектора трябва да се затворят също стоят и чакат, а те се монтират още по-бързо – за съжаление и тук липсват работници. 4то – на никой ли не му прави впечатление, че за сектора за гости трябва да има индивидуален вход за зрители, който не виждам в момента да се изгражда? Някой сигурно ще каже “ Като много знаеш направи го ти!“, но не аз съм спечелил обществената поръчка, нито аз съм казал, че ще работят 80-100 работници всеки ден на обекта. Засъжаление с всеки изминал ден работниците намаляват. Много тъжно!

 37. 6
  9

  Нормално е, да е без козирка… Циганите обичат да ги вали дъжд, защото само като лети се къпят помаците, така че това кабрио ще е идеало за тях. Бай онзи и Мангалите от Шикера ще са най-доволни.

 38. 7
  6

  Мангали, стадион ще видите, ГА цъфнат налъмите 🤣🤣🤣🤣🤣

 39. 12
  5

  Циганията пикаят нафта !! НЯМА РАКЕТИ !! НЯМА БОКО И ШИШИ ЛАПАЧИ МРЪСНИ !!
  ПРЕЗ ЦЯЛОТО СИ ЖАЛКО ЖИВУРКАНЕ КРАДЕТЕ И ПРОСИТЕ .МАЛЦИНСТВЕНИ ТУМОРИ

 40. 10
  2

  СТОЙЧО ГЕНОВ И СТИКСЪ ОБИЧАТ ДА ТЪПЧАТ АНАЛИТЕ С ЦИГАНСКИ КУРОВЕ !
  СТОЙЧО ОБИЧА СПЕРМАТА НА СТИКСЪ!

 41. 10
  13

  И кво стана сега ? ЖълТУРЦИте се смеят за нашия стадион, смеят се на Крушарски, а то какво стадион с половин козирка 😂😂😂 кое още ще е на половина споделете , защото едва ли половин козирка струва 25 000 000 😂😂 изниква още един въпрос мамка му 😂😂😂 КОЙ ще даде останалатс част от парите след като ББ падна ? Хахаха много ни е смешно, а вие продължавайте да се ебавате с Локомотив и Крушарски 😂😂😂 ама вие сте в пъти по-зле!

  • 6
   13

   Започнато е следствие за погрома на,, Лазур“от феновете на БотевЪ, следствие колко са ограбените бензиностанции, магазини и други! Това е предложение на главният прокур и след като не могат да се издирят извършителите,ще се отдържат съответните суми от отпуснатите държавни 25 милиона, за дострояването на стадион Хр. Ботев!

   • „Отдържат“ – ей, циганин прост, марш в първи клас да ти еба майката!

    • Ей видял една липсваща буква и се изказа папагала 😂😂😂 я прегледай коментарите на жълТУРЦИте и да видим колко грешки ще изкараш?! Стадион и акции кога?

  • 9
   1

   Мда доста е смешно верно, вдигнаха полвината сектор „А“ и почти достроиха северната трибуна, а при вас мислят идейния проект и дали ще въртят терена!!! При нас е смешно верно, при вас всичко е ОК :))

 42. 11
  2

  АПАПИ, СИЧКУ Е ЯСНУ! НЕ СЪ ПРАЙТЕ НА АБДАЛИ! НЯМА РАКЕТИ, НЯМА КЛОАКОМОТИФФ!! НЯМА ЗАПЛАТИ И ЕКМЕК, НЯМА ИГРАЧИ!!! МОЯ АПЕЛ И ЦЕЛ В ЖИВОТА Е:
  „ДА СПАСИМ КЛОАКОМОТИФ ОТ РАЗПАД“!!!!
  ТЕМНИ ОБЛАЦИ СА НАДВИСНАЛИ НАД СТОЛЮПИНУУ, АДЖАСАНА И ШЕКЕРЯ!!! ПЛАТЕТЕ ЗАПЛАТИТЕ КРЪВОЛОЦИ!!!!!!!!!! СИЧКИ СЕ СПАСЯВАТ!!! ДО ЛЯТУСКА НЯМА ДА ОСТАНИ НИКУЙ!!! БЕЙГИРА СЪШТУ УТИВЪЛ В ШЕКЕРДИЯ-РЕДОСЕЯЛКА ШЕКЕРЯ!!
  ДА ИДВЪТ ВЕЧИ НАШТИ ПРИАТИЛИ ОТ АНАДОЛА! КЪДЕ СТЕ ЛЮБИМЦИ НА КЛОАКОМОТИФФ? БЛАГОДЕТИЛИ!!! ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА, СПАСЕТИ НА ОТ ПОЗОРА!!!ТО ТЪКЪФ ТАШАК И КАШМЕР С НАС НЕ СЕ ТЪРПИ!!!!!!!!!!!!!!
  СЕЛСКИ КРЪВУПИЙЦИ, ВЪН ОТ УТБОРА НА СТОЛЮПИНУУ!!! ПУФ ПАФ!!!!!!

  • 2
   4

   ААВААААА БРАТЯ МАНГИ НЯМА ВААА. ЗИНГАРА НЕ ИСКА АКЦИЯ НИЕ ВЪ СТУЛУПИНОВО И ГОМНЕЖ НЯМА ДА ИМАМ! БОЙКУ СИ ОТИДЪ И КРАЯ ДОЙДИ ! УМРАМЕ БЕЗ ГОМНЕЖ БРАТЯ РОМИ

 43. 3
  11

  Гомнежа завършен байонзи и мангал от Шикера ще го гледат само на картинка 😂😂😂

  • 1
   6

   Живко, ти миналия месец обеща ли, че „до 1 месец“ почвате пред ЗдраФко Тъпото?
   Обеща!!!
   Та да попитам, ти кога излъга – тогава или сега?!
   Да дойде веднага Тъпото и да отговори и той на този въпрос за да не идем ние при него!

   • 6
    1

    ХА ХА Стикса и Делян Коматевски -двойка геьове се канят да ходят при Крушата БАХТИ И НАСРАНИТЕ ЦИГАНСКИ ЗАДНИЦИ

  • СТОЙЧО ГЕНОВ И СТИКСЪ ОБИЧАТ ДА ТЪПЧАТ АНАЛИТЕ С ЦИГАНСКИ КУРОВЕ !
   СТОЙЧО ОБИЧА СПЕРМАТА НА СТИКСЪ

 44. 8
  9

  Зингито е мангизлия той жа построи Копнежът хахахахха

 45. 14
  6

  Сега “феновете” да направят една инициатива и да възстановят сумата за тези седалки които са заминали за Лазур! Явно е че пак ние Истинските фенове ще извадиме пари от джоба си, защото тълпата наричаща себе си Ултраси, които единствено могат да чупят и носят глоби за отбора ни, едва ли ще извадят по 5 лева от джоба си.

  • 8
   1

   Тогава нямаше толкова счупени седалки – проблемът беше, че се запалиха светлинните рекламни табла от хвърлени факли. Измислени истории.

  • 2
   4

   Ти кога си видял цигани да плащат в Булгаристан

 46. 8
  13

  Седалки ли ?? Ние сме свикнали върху правата арматура да сядаме … що са ни седалки ?

Comments are closed.