Фенклубът на Локо попита къде е проекта за стадиона и кога ще видим реално строителство!

38
540

Фенклубът на Локомотив Пловдив излезе с открито обръщение до Община Пловдив, фирмите Рудин ООД и Инжпроект ООД, както и до ПФК Локомотив:

До Община Пловдив, Рудин ООД, Инжпроект ООД, ПФК Локомотив Пловдив

След поредната информация за забавяне на поставените от самите вас срокове за строителството на стадион „Локомотив“, част от които публикуваме, искаме да зададем няколко конкретни въпроса:

По какви причини възлагането за проектиране от община Пловдив се извърши чак на 08.03.2021 г., след като поръчката е подписана на 31.12.2020 г?

Кой носи отговорност за огромното забавяне, заради което законовият срок от 45 дни за изготвяне на идейния проект започна да тече едва след 08 март 2021 г.?

Какво пречи на фирмата, която проектира стадиона, 100 дни след подписване на договора за поръчката все още да няма изготвен идеен проект?

Кога представители на тази фирма смятат да представят проекта пред обществеността? Това е обществено значим проект, финансиран с държавни средства, а не частен проект, поради което обществеността е пряко заинтересована.

Г-н Живко Желев, управител на фирма Рудин, кога да очакваме реални действия по стадиона? Моля да се ангажирате с конкретна дата.

Защо се предвижда да се строи по трибуна на година и това не е ли абсурден срок за фирма с капацитета на Рудин ООД?

Настояваме визията на бъдещия стадион Локомотив да бъде представена за обсъждане пред феновете, преди да бъде внесена в общината, нещо което неколкократно беше обещано на предишни срещи. За нас стадионът е втори дом и е логично нашето мнение да бъде отчетено.

Ние, от Фенклуб Локомотив Пловдив, като представители на една голяма общност, държим на пълна прозрачност, адекватна информация и очакваме отговорите на тези въпроси в най-скоро време без повече отлагане!

Настояваме за периодично предоставяне на информация за напредъка на работата по проекта.

38 КОМЕНТАРА

 1. Момчета ,много се бавите с проекта и ще отклоня 12 милиона към колежа – точно толкова не им стигат .

 2. Здравей! Най-доброто място за намиране на момичета за сeкс във вашия град adultme.fun

 3. 5
  2

  Мангали, ако ви построят някой ден стадиона, ще си купувате ли билети и карти или ще я карате по старому, като истински цигани?

  • 4
   4

   По старому, вие отпред, ние отзад. Цяла нощ, шест пъти.

 4. 11
  1

  Узун Ага, Инженера, Зулума и Клошарски като разнасяха Боко на коремите си до Шатрата на Шиши Бей защо не попитаха? Тоя фен-клуб никой не го брои за жив – събраха 2000 за НАП, нямат право да питат!

 5. 5
  5

  не разбирам изобщо как допуснахте ЗдраФко Ментата да ви се подиграва толкова дълго време.
  защо го бавите тоя изобщо – пращайте го на прокурор и го почвайте

  • За какво ви е виновен Здравко? При вас всички проблеми реферират към едно място – румънката! Мислете малко. Рудин са от Стара Загора. Кой друг е от там?

    • 2
     1

     Кой е този крадец? 12 милиона стоят и чакат старозагорските тарикати да се размърдат. Те са в ступор след резултатите от изборите. Пълно мазало!

     • 1
      2

      Ти самия вярваш ли си?!
      Кой би отказал 12 милиона?
      Няма никакви 12 милиона

     • Това ли е новото оправдание на сектата на Невестул и Стикс? 😀 😀 😀 Не е ли твърде жалко? Нямало 12 милиона! Има ПМС, с което тази сума е преведена целево на община Пловдив. Ако Рудин и Локомотив се откажат от проекта, то същите тези 12 милиона се връщат обратно на държавния бюджет, тъй като не може да се постигне заложената цел на финансирането. В случая има и завършена обществена поръчка и трябва да се развали договора. Мислете!

   • 3
    5

    шестаци, при вас са потънали 52+25 милиона народни пари.
    мислите ли, че ще ви се размине като дойде новата власт?

  • Ние нямаме собаственик, но заплатите се плащат. Вие имате собственик – слънце, но през април той успява да плати декември 2020, а останалите три месеца от 2021 година не е ясно кога…

 6. 1
  3

  И тази седмица Зингаревич няма да придобие акциите на Ботев, срещите му с пловдивския бизнес пропаднаха

 7. 4
  1

  Потници, вие ще вземете ли въобще лиценз?

 8. Ще поизчакате малко ,за да видим дали има пари за довършването на колежа , и ако не достигнат ,може да отклоним тези 12 млн за нашият стадион :D:D:D

 9. 4
  3

  Жълти братя и сестри, нашата работа прилича на родилка, която е загубила бебето си,( купата)но се подиграва на родилката до себе си с три деца (3 купи) защото е родила живи деца…

  Превърнахте ботевизма в дебилизъм. Срам ме е от такива фенове!

  • 2
   3

   Стиксчо, честит празник. Едната родилка има 3 деца, а другата 2. Какви загубени бебета те гонят, намали малко наркотиците? Да се надяваме съдбата да те настигне, тъй като се подиграваш със смъртта.

 10. На Луково лято ще има стадион , нашият шеф Боко загуби изборите .

 11. 11

  Здравко Димитров изпрати поздравителен адрес по случай 8 април – Международен ден на ромите:

  Днес отправям поздравления към всички жители на община Пловдив от ромски произход.

  Вече 50 години ромите по света имат своя празник на 8 април, когато е основано и световното ромско движение за утвърждаване и развитие на културата и идентичността на етноса.

  Хилядолетният Пловдив е пример за мирното съжителството на българи, турци, роми, арменци, евреи и други народности, а община Пловдив винаги е подкрепяла етническата и религиозната толерантност.

  Пожелавам Ви да съхраните и развиете своята идентичност и култура, да запазите своите корени и традиции и заедно да продължим да работим за просперитета на нашия град!

  Бъдете здрави и щастливи!

  Честит празник!

 12. 10
  1

  Не мога да разбера, защо никой от черно-белите не се замисля за това, че фирма Рудин строи основно далекопроводи за НЕК. Как очаквате тези хора да ви построят стадион? Това е все едно, ако решите у вас да си направите нови стени, да викнете ел. техници да работят, вместо да си наемете зидаро-мазачи.

  Друг е въпросът, че няма никаква документация, за да може да се иска разрешително за строеж. Има само едни картинки! По картинки не може да се строи! И накрая вместо да натискате изпълнителя, вие сте се хванали с кмета. Какво искате от кмета? Той ли да ви направи проект?

  • 2
   2

   а човека на Пеевски Илиянчо Анцунга колко стадиони е построил?
   а вашата документация как се промени след търга?

   • Отиди и виж на Източен Илиянчо какво прави. Ние поне имаме документация и виждаме в реално време, как стадионът расте. Вече е готов кофража на централната трибуна, а 1/3 от втората плоча е налята с бетон. При вас как е?

 13. 10

  Отваряш кашона, гледаш там е, ще стане, споко.

 14. 3
  6

  Пичове ще стане като с Ботев!Крушо няма пари и смятат да откраднат тези и да ни замажат очите!

  • 16

   Скоро минавал ли си по Източен? Ако си минавал – виждаш ли как една централна трибуна е наполовина построена? Гледайте си в паничката, оставете Ботев.

   • 1
    1

    А ти питал ли си какъв наем ще трябва да платите за да я ползвате? Кражбите на народни пари свършиха!

    • 10,000 билета по 20 лева = 200,000 лева от домакински мач. Все ще стигнат за наема.

 15. 10

  До 3-4 години започваме… 5-6 в лошия случай… зависи от отбора и резултатите… дали ще ми е пълне джоба.

Comments are closed.