Тестват VAR в шампионатен мач на Локо (Пд)

22
415

БФС обяви днес графика за VAR технологичен тест на ФИФА за сертифициране на стадионите от Първа професионална лига през месец март. Един от въпросните двубои, в които ще се тества системата, е с участието на Локомотив (Пловдив).

Ето го графика:

12.03.2021г. /Петък/ 17:00ч. – 21-ви кръг от Първа професионална лига

Лудогорец 1945 (Разград) – Арда 1924 (Кърджали)

14.03.2021г. /Неделя/ 17:00ч. – 21-ви кръг от Първа професионална лига

ЦСКА (София) – Етър ВТ (Велико Търново)

17.03.2021г. /Сряда/ 15:30ч. – ¼ финал на Купа на България

ФК ЦСКА 1948 (София) – Арда 1924 (Кърджали)

20.03.2021г. /Събота/ 15:00ч. – 22-ри кръг от Първа професионална лига

Арда 1924 (Кърджали) – Локомотив 1926 (Пловдив)

21.03.2021г. /Неделя/ 14:15ч. – 22-ри кръг от Първа професионална лига

Берое (Стара Загора) – ЦСКА (София)

22 КОМЕНТАРА

 1. ЗАЛИЧЕН ОТ РЕГИСТРАЦИЯ РОМ, С ПРЕМЕСТЕНО СЕДАЛИШТЕ!!:))

  ТЕМНИ ОБЛАЦИ СА НАДВИСНАЛИ НАД НАШИЯ СТОЛИПИНУВО КИСТИНДИЛСКИ УТБОР!!! ОТБОРЪТ ПРОПАДА С ВСЯКА МИНУТА!!! ГЛАСУВАМ ЗА ПЕТИЦИЯ И ПОХОД С ТАКСИТУ НА ВЪЛЧУ ДО АНАДОЛА! ДА ПОКАНИМ НЕМЕДЛЕНО ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА ДА ПОЕМАТ УТБОРА!!! ПИАНГУРИТЕ НИ ЗАТРИВАТ БАВНУ И МЪЧИТЕЛНУ!! ДИКЛАРАЦИЯ!!! „ДА СПАСИМ КЛОАКОМОТИФ ОТ РАЗПАД“!!!!! ПЛАТЕТЕ ЗАПЛАТИТЕ КРЪВОЛОЦИ!!!!! ПУФ ПАФ!!

 2. 1
  1

  И помаците щели да пробват ВАР,маймуната от Амазонка където работил зидар щял да пробва със ЗЛАТНАТА МИСТРИЯ

 3. СЪМИШЛЕНИК НА СМРЪДЛИВИЯ СТОЛИПИНОВСКИ БУФЕР КЛОАКОМОТИВЕЦ РЕЗАК КАРАБИНОФФФ:)))))))
  1
  2

  „ДА СПАСИМ КЛОАКОМОТИФ ОТ РАЗПАД“!!!!! ПЛАТЕТЕ ЗАПЛАТИТЕ КРЪВОЛОЦИ!!!!! ПУФ ПАФ!!!

  • 3
   2

   Стоян канара пита тоя ВАР жа облекчи ли по някакъв начин болката от 6-те бахура ва да гоейба.

 4. ЗАЛИЧЕН ОТ РЕГИСТРАЦИЯ РОМ, С ПРЕМЕСТЕНО СЕДАЛИШТЕ!!:))
  1
  1

  БРАТЯ СТОЛЮПИНЦИ И ВИЙ КИСТИНДИЛСКИ АПАПИ, ДА СИ ГЛЕДЪМИ УТБОРЧИТУ, А НЕ САМУ СМЕШНИ ДИКЛАРАЦИИ ДА ПИШИМ, ЧИ ИМАМ ПРИСАНТИМОН, ЧИ МАЧУВИТИ С БИРОИ И АРДА ОКОНЧАТЕЛНО ША НА СЛОМЯТ И ША СА ОЗОВЕМ НА ЧИТВЪРТУТУ МЯСТУ?!!! А ОТ ТАМ ДО ОСМОТО Е ЕДНА КРАЧКА!!! СЛЕД ТИЯ МАЧУВИ ПОЗОРЪТ ША Е ПЪЛЕН И НИ ГРОЗИ РАЗПАД!!! ЧАС ПО-СКОРУ ДА ИДВАТ ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА И С АНАДОЛСКА ТВЪРДУСТ ДА ИЗДЪРПАТ РЪЖДИВИЯ ПАРОВОЗ ОТ БЛАТОТО НА КЛОАКОМОТИФСКАТА ПОСРЕДСТВЕНОСТ!!!!!!!! ДИКЛАРАЦИЯ ПРОТИФ РЪКУВОДСТВУТУ НА КЛОАКОМОТИФ И ВЪН СЕЛСКОТО ПИАНДЕ УТ СТОЛЮПИНУУ!!! ДЕН ГОДИНА ХРАНИ! ПОСЛЕ ШТЕ Е КЪСНО!!! КАТО ЛАВИНА ША ПОЛИТАМИ НА НЕГУ В ПРОПАСТТА!!! ПУФ ПАФ И КЕНЦ!:)))))))))))))))))))))

 5. ТЕМНИ ОБЛАЦИ СА НАДВИСНАЛИ НАД НАШИЯ СТОЛИПИНУВО КИСТИНДИЛСКИ УТБОР!!! ОТБОРЪТ ПРОПАДА С ВСЯКА МИНУТА!!! ГЛАСУВАМ ЗА ПЕТИЦИЯ И ПОХОД С ТАКСИТУ НА ВЪЛЧУ ДО АНАДОЛА! ДА ПОКАНИМ НЕМЕДЛЕНО ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА ДА ПОЕМАТ УТБОРА!!! ПИАНГУРИТЕ НИ ЗАТРИВАТ БАВНУ И МЪЧИТЕЛНУ!! ДИКЛАРАЦИЯ!!! „ДА СПАСИМ КЛОАКОМОТИФ ОТ РАЗПАД“!!!!! ПЛАТЕТЕ ЗАПЛАТИТЕ КРЪВОЛОЦИ!!!!! ПУФ ПАФ!!!!!

 6. ДЪЛГОГОДИШНОТО КРЪВОСМЕШЕНИЕ НА ПОМАЦИТЕ ВОДИ ДО ТЕЖКИ ПОСЛЕДСТВИЯ,СПРАВКА-ФЕКАЛА
  4
  1

  ЖЪЛТАТА РАЗПОРЕТИНА ФЕКАЛА, САМ СИ ПИШЕ И ОТГОВАРЯ. ЯВНО ПЕТАТА И ШЕСТТЕ БАХУРА СА НАНЕСЛИ ТРАЙНИ И НЕПОПРАВИМИ ТРАВМИ В И БЕЗ ТОВА УВРЕДЕНИЯТ МУ МОЗЪК.

 7. 4
  1

  ИСКЪМ ДА ПУЗДРАВЯ АПАПИТЕ ОТ КОМАТЕВО И СКЪПИТЕ ФЕНОВЕ ОТ ИЗГРЕВБОЙС!НИКАКВУ УНИНИЕ!!! AЧO И СЕЛСKИЯ ЧАКАТ НА ПОЛУСЪЕДИНИТЕЛ!!!! ИМАМИ ПОМОШТТА НА ИНДИЯ!!! https://youtu.be/QcqaQ47ywD0 СЪДЕ АФД“ Тракия“ ДО ГРОП!!!:))))))):)))))))))))))))))))))))))))))))))

  • 3
   1

   На фекала майка му е грозна,обаче добре върти…
   А Фекала прави страшни минети.Още ми е надървен

  • 1
   1

   БРАТЯ ПОМАЦИ ДА СИ ГЛЕДАМЕ НАСРАНИЯ ОТБОР И ДА НЕ ЗАВИЖДАМЕ НА БУФИРИТи ТЕ СА ДРУГА БИРА НИМОИМ СА МЕРИМ С ТЯХ,КАКТО Е КАЗАЛ НАРОДА ВСЯКА ЖАБА ДА СИ ЗНАЕ ГЬОЛА И ВСЕКИ ПОМАК ДЖАМИЯТА

 8. МАНЛИХЕР КАРАБИНОФФ КЛОАКОМОТИФОФ-РЕЗАКА ОТ МЕРИЧЛЕРИ 49,12:)))
  2
  5

  „ДА СПАСИМ КЛОАКОМОТИФ ОТ РАЗПАД“!!!!! ПЛАТЕТЕ ЗАПЛАТИТЕ КРЪВОЛОЦИ!!!!! ПУФ ПАФ!!!

 9. 5
  2

  Кюндарите седнали эа нас да мислят а не си гледат насраното селско отборче, което кой ги хване ги лашка. Много ви се иска да паднем и от Берое и от Арда, нали? 3а ваше голямо съжаление, това няма как да стане, кривоглавци. Локомотив е отборът на Пловдив.

 10. 3
  4

  Така като гледам вар и киреч ще има между турци и мангали.Ша строят виртуална бейсика без тенеке и бакър.

 11. СМРЪДЛИВ СТОЛИПИНОВСКИ БУФЕР КЛОАКОМОТИВЕЦ:)))))))
  2
  6

  ВАР КИРЕЧ СЕ ТАЯ!! ЗАТЪНАФМИ В БЛАТОТО НА ПОСРЕДСТВЕНОСТТА!!!! ДО ГУША СНЕ В КИРЕЧА И САМУ ОБШТИТЕ И ВСЕОТДАЙНИ УСИЛИЯ НА ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА МОГАТ ДА НИ ИЗВАДЯТ ОТ КИРЕЧЯ!
  НАПРЕШ АПАПИ И СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ! ПУФ ПАФ!:))

  • 5
   2

   Ава пичага дай някой лек, че от тия бахури сюргюна не ще да излява ва да тейба.

   • ЗАЛИЧЕН ОТ РЕГИСТРАЦИЯ РОМ, С ПРЕМЕСТЕНО СЕДАЛИШТЕ!!:))
    2
    5

    АПАПИ, ПРИДЛАГАМ СЕКИ КОЙТУ Е ПРОТИВ ПРОТЕГНАТА РЪКА ОТ АНАДОЛСКИТЕ БЛАГОДЕТЕЛИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА ДА СЕ ИДЕНТИФИЦИРА, ЗА ДА МОЖИМ ПОСЛИ, СЛЕД КАТУ СЕЛСКУТУ ПИАНДЕ НИ НИЗВЕРГНИ, ДА ЗНАЙМ КОГО ДА ХУЛИМ И БИЧУВАМИ!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФ И НАПРЕШ АПАПИ!!!!

 12. 4
  5

  БРАТЯ СТОЛЮПИНЦИ И ВИЙ КИСТИНДИЛСКИ АПАПИ, ДА СИ ГЛЕДЪМИ УТБОРЧИТУ, А НЕ САМУ СМЕШНИ ДИКЛАРАЦИИ ДА ПИШИМ, ЧИ ИМАМ ПРИСАНТИМОН, ЧИ МАЧУВИТИ С БИРОИ И АРДА ОКОНЧАТЕЛНО ША НА СЛОМЯТ И ША СА ОЗОВЕМ НА ЧИТВЪРТУТУ МЯСТУ?!!! А ОТ ТАМ ДО ОСМОТО Е ЕДНА КРАЧКА!!! СЛЕД ТИЯ МАЧУВИ ПОЗОРЪТ ША Е ПЪЛЕН И НИ ГРОЗИ РАЗПАД!!! ЧАС ПО-СКОРУ ДА ИДВАТ ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА И С АНАДОЛСКА ТВЪРДУСТ ДА ИЗДЪРПАТ РЪЖДИВИЯ ПАРОВОЗ ОТ БЛАТОТО НА КЛОАКОМОТИФСКАТА ПОСРЕДСТВЕНОСТ!!!!!!!! ДИКЛАРАЦИЯ ПРОТИФ РЪКУВОДСТВУТУ НА КЛОАКОМОТИФ И ВЪН СЕЛСКОТО ПИАНДЕ УТ СТОЛЮПИНУУ!!! ДЕН ГОДИНА ХРАНИ! ПОСЛЕ ШТЕ Е КЪСНО!!! КАТО ЛАВИНА ША ПОЛИТАМИ НА НЕГУ В ПРОПАСТТА!!! ПУФ ПАФ И КЕНЦ!:)))))))))))))))))

 13. 4
  4

  Тази система ВАР просто ще онемее от анти футбола който предлагат Велбъжд.

  • 5
   4

   Велбъжд да ви хвани и те ще ви набутат 6 бахура. Селите сте директно за В група 😀😀

 14. 5
  6

  А ,селяните няма да ги тестват,те така или иначе изпадат във втора лига ВАР няма да има

 15. 6
  5

  БРАТЯ ПОМАЦИ ДА СИ ГЛЕДАМЕ НАСРАНИЯ ОТБОР И ДА НЕ ЗАВИЖДАМЕ НА БУФИРИТи ТЕ СА ДРУГА БИРА НИМОИМ СА МЕРИМ С ТЯХ,КАКТО Е КАЗАЛ НАРОДА ВСЯКА ЖАБА ДА СИ ЗНАЕ ГЬОЛА И ВСЕКИ ПОМАК ДЖАМИЯТА

Comments are closed.