Валентич: Моят отбор не се предава, не се уплашихме от Левски

38
1715

Старши треньорът на Ботев Пловдив Азрудин Валентич остана доволен от представянето на своя отбор и похвали играчите на тима след равенството 2:2 срещу Левски на „Герена“.

„Последните няколко дни работихме върху физическото и психологическото състояние на отбора. Най-вече върху психиката ни, тъй като не сме побеждавали на този стадион от 24 години. Много съм горд от показаното на терена днес. Видях отбор, който искаше да спечели и не се страхуваше от съперника“.

„Видях своя отбор да играе по-бързо и агресивно, трябва ни време. През първото полувреме имахме определени проблеми на левия фланг. Маркиньос участваше активно при първото попадение. След първия ни гол контролирахме играта и имахме положения“.

„За съжаление това са грешките на младостта в нашия отбор, загубихме няколко топки и те ни наказаха. През второто полувреме пресирахме по друга система. Левски имаше доста повече проблеми. Със всяка една изминала минута играехме все по-добре, вкарахме гол, взехме заслужено поне една точка“.

„Моят отбор не се предава. Играхме до последната минута, опитахме се да спечелим мача. Това е част от нашата философия. С всеки изминал мач ще подобряваме представянето си. Много се радвам да видя възпитаниците на нашата школа, които играха срещу Левски. Това, което искаме да виждаме е да даваме шанс на нашите момчета да се обиграват. Отново казвам тежък мач след мача в сряда, но аз съм много доволен от представянето“, заяви Валентич.

38 КОМЕНТАРА

 1. СМРЪДЛИВ СТОЛИПИНОВСКИ БУФЕР КЛОАКОМОТИВЕЦ:)))))))
  3
  1

  НИЙ В СТУЛЮПИНУУ СЕ НУЖДАЙМ, ЧАС ПО-СКОРУ ОТ ЛИНЕЙКА НА АДЖЪНБАДЕН ДА ДУВЕДЕМ ЛЕВЕНТ АГА И ЗЕКИ БЕЙ КОИТУ С АНАДОЛСКА ТВЪРДУСТ И МОШТ ДА ИЗВАДЯТ РЪЖДИВИЯ ПАРОВОЗ ОТ БЛАТОТО НА КЛОАКОМОТИФСКАТА ПОСРЕДСТВЕНОСТ!!!!!!!!!!!! ВЪН СЕЛТАКА УТ КИСТИНДИЛСКИЯ УТБОР!!!

 2. 1
  5

  Тоя на кой свят живее??! Пуснаха му 1 точица и не спря да се хвали. Тоя е роден папагал!!

 3. 6
  1

  Дами и господа ЦИГАНИ!!! Чета, че предричате /КАТО ТИПИЧНИ ЦИГАНИ/, за следващият мач на гранда БОТЕВ Пловдив. Бъдете така добри мангали и напишете точният резултат за следващият мач на жАлтитИ!!!! То се вижда, че повече ви интересува от онези на полумесеца.

 4. ВСЕКИ МАЧ ИГРАЕТЕ ВСЕ ПО-ДОБРЕ И ПО-ДОБРЕ!!!!!!!!!!!!!!!!! КАТО ВЛЕЗЕ ДЖОНАТАН, А ПОСЛЕ И ТОШКО, ЩЕ СТЕ СТРАШИЛИЩЕ!!!!!!

  • МАНЛИХЕР КАРАБИНОФФ КЛОАКОМОТИФОФ-РЕЗАКА ОТ МЕРИЧЛЕРИ 49,12:)))

   НИЙ В СТУЛЮПИНУУ СЕ НУЖДАЙМ, ЧАС ПО-СКОРУ С ЛИНЕЙКА УТ АДЖЪНБАДЕН ДА ДУВЕДЕМ ЛЕВЕНТ АГА И ЗЕКИ БЕЙ КОИТУ С АНАДОЛСКА ТВЪРДУСТ И МОШТ ДА ИЗВАДЯТ РЪЖДИВИЯ ПАРОВОЗ ОТ БЛАТОТО НА КЛОАКОМОТИФСКАТА ПОСРЕДСТВЕНОСТ!!!!!!!!!!!! ВЪН СЕЛТАКА УТ КИСТИНДИЛСКИЯ УТБОР!!!

   • БРАТЯ СТОЛЮПИНЦИ И ВИЙ КИСТИНДИЛСКИ АПАПИ, ДА СИ ГЛЕДЪМИ УТБОРЧИТУ, ЧИ ИМАМ ПРИСАНТИМОН, ЧИ МАЧУВИТИ С БИРОИ И АРДА ОКОНЧАТЕЛНО ША НА СЛОМЯТ И ША СА ОЗОВЕМ НА ЧИТВЪРТУТУ МЯСТУ?!!! А ОТ ТАМ ДО ОСМОТО Е ЕДНА КРАЧКА!!! СЛЕД ТИЯ МАЧУВИ ПОЗОРЪТ ША Е ПЪЛЕН И НИ ГРОЗИ РАЗПАД!!! ЧАС ПО-СКОРУ ДА ИДВАТ ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА И С АНАДОЛСКА ТВЪРДУСТ ДА ИЗДЪРПАТ РЪЖДИВИЯ ПАРОВОЗ ОТ БЛАТОТО НА КЛОАКОМОТИФСКАТА ПОСРЕДСТВЕНОСТ!!!!!!!! ДИКЛАРАЦИЯ ПРОТИФ РЪКУВОДСТВУТУ НА КЛОАКОМОТИФ И ВЪН СЕЛСКОТО ПИАНДЕ УТ СТОЛЮПИНУУ!!! ДЕН ГОДИНА ХРАНИ! ПОСЛЕ ШТЕ Е КЪСНО!!! КАТО ЛАВИНА ША ПОЛИТАМИ НА НЕГУ В ПРОПАСТТА!!! ПУФ ПАФ И КЕНЦ!:)))))))))))))

 5. Атаката към Железов започна още в четвъртък вечерта, когато ми се обади собственикът на Локомотив (Пловдив) с молба да предам негови думи към съдията Железов, че той контактувал с някой си, че пиел кафето си с някого… При моя отказ да направя това нещо, последваха и други атаки. Интересното е, че само чистачката в клуба не се обади!!!

 6. 15
  1

  Браво Валентин,щом завистливите мангали са постоянно в темите на големия БОТЕВ ПЛОВДИВ победил БАЙЕРН МЮНХЕН и Барселона това е добре… значи вървим напред.

 7. 16

  Какво е общото между канари и чергари от кюстендилско.Всички стават и лягат с мисълта за Ботев.Първите с надежда и оптимизъм, a другите с уплаха и кошмари.Символа на Пловдив е вечен,комплрекса от него също.Честит празник черно и по малко бели мастии

 8. ПРАВЕЩ СИ ДЪЛГОГОДИШЕН, МОЩЕН, НО НЕПРИНУДЕН И ВЕСЕЛ ТАШАК С КЛОАКОМОТИФФФ 49,12:)))))
  11
  4

  БРАТЯ СТОЛЮПИНЦИ И ВИЙ КИСТИНДИЛСКИ АПАПИ, ДА СИ ГЛЕДЪМИ УТБОРЧИТУ, ЧИ ИМАМ ПРИСАНТИМОН, ЧИ МАЧУВИТИ С БИРОИ И АРДА ОКОНЧАТЕЛНО ША НА СЛОМЯТ И ША СА ОЗОВЕМ НА ЧИТВЪРТУТУ МЯСТУ?!!! А ОТ ТАМ ДО ОСМОТО Е ЕДНА КРАЧКА!!! СЛЕД ТИЯ МАЧУВИ ПОЗОРЪТ ША Е ПЪЛЕН И НИ ГРОЗИ РАЗПАД!!! ЧАС ПО-СКОРУ ДА ИДВАТ ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА И С АНАДОЛСКА ТВЪРДУСТ ДА ИЗДЪРПАТ РЪЖДИВИЯ ПАРОВОЗ ОТ БЛАТОТО НА КЛОАКОМОТИФСКАТА ПОСРЕДСТВЕНОСТ!!!!!!!! ДИКЛАРАЦИЯ ПРОТИФ РЪКУВОДСТВУТУ НА КЛОАКОМОТИФ И ВЪН СЕЛСКОТО ПИАНДЕ УТ СТОЛЮПИНУУ!!! ДЕН ГОДИНА ХРАНИ! ПОСЛЕ ШТЕ Е КЪСНО!!! КАТО ЛАВИНА ША ПОЛИТАМИ НА НЕГУ В ПРОПАСТТА!!! ПУФ ПАФ И КЕНЦ!:)))

  • 5
   15

   Най мий густо след 6-я бахур ва да тейба и стрямската бичкия дейба.

   • Важното да ти е вътре ще има 6,7 ми, няма се плашиш… паляк

 9. 9
  2

  ВСЕКИ МАЧ ИГРАЕТЕ ВСЕ ПО-ДОБРЕ И ПО-ДОБРЕ!!!!!!!!!!!!!!!!! КАТО ВЛЕЗЕ ДЖОНАТАН, А ПОСЛЕ И ТОШКО, ЩЕ СТЕ СТРАШИЛИЩЕ!!!!!!!

 10. 7
  12

  Вали давай в същия дух, ние стрямалий начело с нашия художествен ръководител бат Стоян канара вярваме в теб но бахурите с война сме ги взели и с война ще ги даден ва да гоейба.

  • Докато идвам тука ВИНАГИ ЩЕ ВИ НАПОМНЯМ, ЧЕ СЪМ ЧИКИДЖИЯ… повдига ми самочувствието, настроението и … по-малко мисля за това, дали да си тегля куршума…

 11. 14
  5

  Македончето е жив ташак …дано Валентич го разкара …

  • 12
   3

   Гола вода е. Левски са неузнаваеми. При нас се усеща напредък с идването на Маркиньос. Да оздравее Тошко и мачкаме!!

 12. 9
  2

  ВСЕКИ МАЧ ИГРАЕТЕ ВСЕ ПО-ДОБРЕ И ПО-ДОБРЕ!!!!!!!!!!!!!!!!! КАТО ВЛЕЗЕ ДЖОНАТАН, А ПОСЛЕ И ТОШКО, ЩЕ СТЕ СТРАШИЛИЩЕ!!!

 13. 13
  5

  Всеки мач играем с 10 играчи а противника с 12.Познайте защо? Отговор – Славчо Шматкаларов.

 14. СЪМИШЛЕНИК НА СМРЪДЛИВИЯ СТОЛИПИНОВСКИ БУФЕР КЛОАКОМОТИВЕЦ РЕЗАК КАРАБИНОФФФ:)))))))
  7
  1

  ГОНДЗЮ Е В НЕПРЕКЪСНАТ КОНТАКТ С МЕРИЧЛЕРЦИ, ТУРНУ МЪГУРЕЛЦИ И МАНГАЛЦИ!!! ОШТИ 3-4 БАКЪРА И ША ЗЕМИМ ПУПЪЛНЕНИЯ!:))
  https://youtu.be/UQUKhd_-7lA

 15. ЗАЛИЧЕН ОТ РЕГИСТРАЦИЯ РОМ, С ПРЕМЕСТЕНО СЕДАЛИШТЕ!!:))
  8
  1

  „ДА, ВЪВ ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ВЕЧЕ НЕ Е КАША! С МАРКИНЬОС И ДЖОНАТАН! БАВНО, НО СИГУРНО ЩЕ ВЪРВЯТ НАГОРЕ!! СМАЗАХА ЛЕФСКИ С ИГРА И НЕ ПАРКИРАХА ОМНИБУСА ПРЕД ВРАТАТА СИ КАКТО ГО ПРАВИМ НИЕ СТОЛИПИНСКИТЕ КЛОАКОМОТИФЦИ!!!ЛОШОТО Е, ЧЕ ПРИ НАС В СТУЛЮПИНСКИЯ КЛОАКОМОТИФ ВСИЧКО ВЪРВИ СТРЕМЕГЛАВО НАДОЛУ!!! И ДА СИРЕМ В ТЕМИТЕ НА ПЛОВДИВСКИЯ ОТБОР НЯМА ДА ПОСТИГНЕМ НИШТО!!!! ЯДОСВАМЕ ПО-СЛАБИТЕ ПСИХИЧЕСКИ ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ, НО ПОСЛЕ ГОРЧИВО ШТЕ СЪЖАЛЯВАМЕ, КОГАТО ГУВНАТА ЗАЛЕЯТ ГУЛЕМИТЕ НИ ЯРМЕНСКИ УСТИ!!! ТАШАКАС НАС ШТЕ Е МОШТЕН! МОМЕНТЪТ НАБЛИЖАВА СЪС СТРАШНА СИЛА!! САМУ ВЕЛИКИТЕ НАШИ АНАДОЛСКИ ПРИЯТЕЛИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА, МОГАТ ДА ИЗВАДЯТ РЪЖДЯСЪЛИЯ ПАРОВОЗ ОТ БЛАТОТО!!!! ПУФ ПАФ!:)))))))))))))))))))))))))“

 16. 16
  6

  Кога ще изхвърлите продажника Шоколаров?

 17. 8
  17

  Победа кога,БотевЬ е единствения отбор в БГ без победа от ШЕСТ(6) месеца

 18. 31
  4

  Младеновски е дупка. Шоколаров е дупка. Стикс е Путка!

  • 15
   2

   Не Стикс не е П*тка – той е П*тката на П*тките.

  • Краси Балъков е мушкат той ще ви обиди мани го стикса

 19. 24
  3

  Не виждаш ли дупката Шоколаров, играем с 10 души, пак заради него 1вия гол кьорави ли сте?

  • 8
   1

   Края на първото полувреме нямах глас заради това дърво. Така псувах, че вдигнах съседите…къса ми нервите тва момченце, не става и тва е. Вместо да го спъне и да получи жълт картон, той си спести картона, но получихме гол. Влиза в наказателното и сочи…ами недей сочи, а бягай. Да го махат.

Comments are closed.