Илиев: Феновете ни вдъхнаха много кураж!

154
2865

Нападателят на Ботев Пловдив Атанас Илиев коментира равенството между неговия отбор и Левски, завършило 2:2 на „Георги Аспарухов“. Голмайсторът на „канарчетата“ донесе точката за своя отбор, след като реализира и двете попадения.

„Това е най-добрият ни мач от началото на шампионата. Тепърва ще продължаваме с добрите игри. Има нови момчета. Не са се климатизирали. Нещата ще се наредят. Започнахме с лоши резултати, но ще наберем скорост“, започна той.

За срещата с феновете в събота:

„Искам да им благодаря за подкрепата вчера. Вдъхната ни много кураж. Дойдохме тук и надиграхме Левски по всички показатели. Малшанс. Два удара – два гола. За мен няма значение срещу кого играем. Важното е да има топки за мен, които да завършвам. За щастие срещу Левски вкарвам“, допълни Илиев.

Относно паузата за мачовете за националните отбори:

„За мен ще чест, ако получа повиквателна. Хората определят. Аз давам всичко от себе си“, завърши изказването си стрелецът.

154 КОМЕНТАРА

 1. „ДА, ВЪВ ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ВЕЧЕ НЕ Е КАША! С МАРКИНЬОС И ДЖОНАТАН! БАВНО, НО СИГУРНО ЩЕ ВЪРВЯТ НАГОРЕ!! СМАЗАХА ЛЕФСКИ С ИГРА И НЕ ПАРКИРАХА ОМНИБУСА ПРЕД ВРАТАТА СИ КАКТО ГО ПРАВИМ НИЕ СТОЛИПИНСКИТЕ КЛОАКОМОТИФЦИ!!!ЛОШОТО Е, ЧЕ ПРИ НАС В СТУЛЮПИНСКИЯ КЛОАКОМОТИФ ВСИЧКО ВЪРВИ СТРЕМЕГЛАВО НАДОЛУ!!! И ДА СИРЕМ В ТЕМИТЕ НА ПЛОВДИВСКИЯ ОТБОР НЯМА ДА ПОСТИГНЕМ НИШТО!!!! ЯДОСВАМЕ ПО-СЛАБИТЕ ПСИХИЧЕСКИ ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ, НО ПОСЛЕ ГОРЧИВО ШТЕ СЪЖАЛЯВАМЕ, КОГАТО ГУВНАТА ЗАЛЕЯТ ГУЛЕМИТЕ НИ ЯРМЕНСКИ УСТИ!!! ТАШАКАС НАС ШТЕ Е МОШТЕН! МОМЕНТЪТ НАБЛИЖАВА СЪС СТРАШНА СИЛА!! САМУ ВЕЛИКИТЕ НАШИ АНАДОЛСКИ ПРИЯТЕЛИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА, МОГАТ ДА ИЗВАДЯТ РЪЖДЯСЪЛИЯ ПАРОВОЗ ОТ БЛАТОТО!!!! ПУФ ПАФ!:)))))))))))))))))))))))))“

 2. 1
  3

  Наско Илиев е национал… Гаражния нищо не е писал….
  Сигурно като пусне интервюто Валери Станков с Илиян и циганите изпаднат в масов шок,пак ще копира и ще напише с 20 правописни грешки ,как ПД първи информира обществото….
  Мъкааа мъкааа….
  И до кога ще четем дрискочите на двама психопати : Фекала и стикс ? Вдигат ли рейтинга ?
  Като те видя другия път ,ще те оплюя в лицето!

  • 2
   1

   КЪТ НИ ТИ АРЕСВА АБИ, ОДИ СИ В МААЛАТА И НИДЕЙ ЧЕТИ!:)))))))) ТРЪГНАЛ ЗА ПРАВОПИС ДА ГУВОРИ ВЕЛЖДЪБА?:)))))))))))))) САМО СТОЛЮПИНЕЦ МОЖИ В ЧУЖДА КЪЩА ДА КАЗВА КЪДЕ ДА ПОСТАВЯТ ГАРДЕРОБА!!! НАГЛОСТ НЕЗЕМНА!:))) НАПРАЙ СИ САЙТ И СИ ПИШИ КВОТУ ИСКАШ! ПУФ ПАФ!:))

   • 1
    1

    Дядка ,ти вярваш ли си ,че ако те разбера кой си ,че няма да те пратя в ортопедията?
    Имаш късмет ,че не сме като циганите 138 чавета,да се знаем поименно ,иначе до сега да си гушнал букета?

    Ти си някакъв дърт пендермиш,който няма деца,няма баба и по цял ден пише тонове лайна в този сайт!
    Ако аз не те довърша, новият щам на короната ще я свърши тази работа ….. Амин!

    • ПРАВЕЩ СИ ДЪЛГОГОДИШЕН, МОЩЕН, НО НЕПРИНУДЕН И ВЕСЕЛ ТАШАК С КЛОАКОМОТИФФФ 49,12:)))))

     МНОГУ СИ ПРОЗД АБИ!!!!!!!! ТОВА КОЕТО СИ НАПИСАЛ СЕГА Е ПОДСЪДИМО!!!!!! И ТОВА Е ВТОРА ПРЯКА ЗАПЛАХА ОТПРАВЕНА ОТ ТЕБ! ПЪРВАТА БЕШЕ С НОЖ!………………………………………..
     ВМЕСТО ДА ДРЪНКАШ ПРОСТОТИИ ПОПИТАЙ НЯКОГО КАКВО ОЗНАЧАВА ТОВА!:)))))))))))))))))))))))))))

  • ПРАВЕЩ СИ ДЪЛГОГОДИШЕН, МОЩЕН, НО НЕПРИНУДЕН И ВЕСЕЛ ТАШАК С КЛОАКОМОТИФФФ 49,12:)))))

   САМО ТИ НЕ РАЗБРА, ЧЕ ФЕКАЛА Е СЪБИРАТЕЛЕН ОБРАЗ НА КЛОАКОМОТИФЕЦА И ЗА НЕГО ОТГОВАРЯТ И ПИШАТ ОТ НЕГОВО ИМЕ НЯКОЛКО ЧОВЕКА ОТ ГЕРМАНИЯ, БЪЛГАРИЯ, БЕЛГИЯ,……..ТОЕСТ И ДА ГО БЛОКИРАТ ПО IP АДРЕС, ТОЙ НЕ УМИРА!:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
   ГРАБВАЙ БУКВАРЧЕТАТА И ЧЕТИ! НИ СЪ ЗЛАГЪЙ НА НЕГУ!:)))))))))))))))))))))))))

 3. Новият национален селекционер на България Ясен Петров ще изпрати повиквателна на нападателя на Ботев Пловдив Атанас Илиев, пише Блиц.

 4. 3
  1

  Не е лош футболист или поне най-малкото е българче че ми писна от маймуняците на Лайнокурец и Латекса

  • глупости. пълно дърво. вашия минчев е за национала

 5. НИЙ В СТУЛЮПИНУУ СЕ НУЖДАЙМ, ЧАС ПО-СКОРУ ОТ ЛИНЕЙКА НА АДЖЪНБАДЕН ДА ДУВЕДЕМ ЛЕВЕНТ АГА И ЗЕКИ БЕЙ КОИТУ С АНАДОЛСКА ТВЪРДУСТ И МОШТ ДА ИЗВАДЯТ РЪЖДИВИЯ ПАРОВОЗ ОТ БЛАТОТО НА КЛОАКОМОТИФСКАТА ПОСРЕДСТВЕНОСТ!!!!!!!!!!!! ВЪН СЕЛТАКА УТ КИСТИНДИЛСКИЯ УТБОР!!!

  • КАРАМФИЛ ЗРЪНКУФ ФЕКАЛОМОТИФОФ-ТАШАКЛИЯТА 49,12:))))

   ТЕМНИ ОБЛАЦИ СА НАДВИСНАЛИ НАД НАШИЯ СТОЛИПИНУВО КИСТИНДИЛСКИ УТБОР!!! ОТБОРЪТ ПРОПАДА С ВСЯКА МИНУТА!!! ГЛАСУВАМ ЗА ПЕТИЦИЯ И ПОХОД С ТАКСИТУ НА ВЪЛЧУ ДО АНАДОЛА! ДА ПОКАНИМ НЕМЕДЛЕНО ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА ДА ПОЕМАТ УТБОРА!!! ПИАНГУРИТЕ НИ ЗАТРИВАТ БАВНУ И МЪЧИТЕЛНУ!! ДИКЛАРАЦИЯ!!! „ДА СПАСИМ КЛОАКОМОТИФ ОТ РАЗПАД“!!!!! ПЛАТЕТЕ ЗАПЛАТИТЕ КРЪВОЛОЦИ!!!!! ПУФ ПАФ!!

 6. 1
  2

  Щом и това ДЪРВО се размечта за националния… работата е за доктор.
  Къде се е чуло и видяло дърво, което не може да води топката да е национал??!!

  Виж Георги Минчев е за национала!!

  • Селяни с кални цървули надуват дудуши и балони

   От това дърво свирка не става, но нека го вземат да се посмеем малко…

   • МАНЛИХЕР КАРАБИНОФФ КЛОАКОМОТИФОФ-РЕЗАКА ОТ МЕРИЧЛЕРИ 49,12:)))

    А ВОДУНОСКАТА В УТБОРА ЛИ Е? ТРЯБВЪ ДА ГУ ЗЕМЪТ ДА ИМА ВИНАГИ ПРЯСНА ВОДИЧКА ПЪК И СЕ НЯКУЙ ТРЕБЕ ДА ПАДА ЗА ДУСПИ!!!:)))))))))))))………..АКУ ГУ ПУСНЪТ ЗА 3 МИНУТИ ДА ИГРАЙ ГАНКИНУТУ!:)))))))))

    • Тошко МЕКИЦАТА - дебелия НЕНУЖНИК на средна възраст с ФАЛШИВАТА ОФЕРТА

     Дойде ли оферта от Милан…

     • ЗАЛИЧЕН ОТ РЕГИСТРАЦИЯ РОМ, С ПРЕМЕСТЕНО СЕДАЛИШТЕ!!:))

      ЗА СЕГА САМУ ОТ МЕРИЧЛЕРИ, ТУРНУМЪГУРЕЛИ, КУКЛИН И МАНГАЛИЯ!!! НЕМА МАНГИ И ША КАРЪМИ САМУ С ГОНДЗЬОЛИНЧУ!!!
      ДАЙ БАКЪР, КВО ВИСИШ ТУК ПРИ ВЕЛИКАНИТЕ БОТЕВ?!! УТИВАЙ ПРИ КАЗАНИТЕ И БАЧКАЙ ЗА БЛАГОТО НА ЛЮБИМИЯ СТОЛЮПИНУ КИСТИНДИЛСКИ УТБОР!!!!!!!!!!!!!!!

     • Тошко МЕКИЦАТА - дебелия НЕНУЖНИК на средна възраст с ФАЛШИВАТА ОФЕРТА

      Ами пращайте го Тошко Мекицата в Меричлери тогава. Важното е да се развива в по-силен отбор

 7. БРАТЯ СТОЛЮПИНЦИ И ВИЙ КИСТИНДИЛСКИ АПАПИ, ДА СИ ГЛЕДЪМИ УТБОРЧИТУ, А НЕ САМУ СМЕШНИ ДИКЛАРАЦИИ ДА ПИШИМ, ЧИ ИМАМ ПРИСАНТИМОН, ЧИ МАЧУВИТИ С БИРОИ И АРДА ОКОНЧАТЕЛНО ША НА СЛОМЯТ И ША СА ОЗОВЕМ НА ЧИТВЪРТУТУ МЯСТУ?!!! А ОТ ТАМ ДО ОСМОТО Е ЕДНА КРАЧКА!!! СЛЕД ТИЯ МАЧУВИ ПОЗОРЪТ ША Е ПЪЛЕН И НИ ГРОЗИ РАЗПАД!!! ЧАС ПО-СКОРУ ДА ИДВАТ ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА И С АНАДОЛСКА ТВЪРДУСТ ДА ИЗДЪРПАТ РЪЖДИВИЯ ПАРОВОЗ ОТ БЛАТОТО НА КЛОАКОМОТИФСКАТА ПОСРЕДСТВЕНОСТ!!!!!!!! ДИКЛАРАЦИЯ ПРОТИФ РЪКУВОДСТВУТУ НА КЛОАКОМОТИФ И ВЪН СЕЛСКОТО ПИАНДЕ УТ СТОЛЮПИНУУ!!! ДЕН ГОДИНА ХРАНИ! ПОСЛЕ ШТЕ Е КЪСНО!!! КАТО ЛАВИНА ША ПОЛИТАМИ НА НЕГУ В ПРОПАСТТА!!! ПУФ ПАФ И КЕНЦ!:)))))))))))))))))

 8. 1
  5

  НАСРАНИЯ ОТБОР И ДА НЕ ЗАВИЖДАМЕ НА БУФИРИТи ТЕ СА ДРУГА БИРА НИМОИМ СА МЕРИМ С ТЯХ,КАКТО Е КАЗАЛ НАРОДА ВСЯКА ЖАБА ДА СИ ЗНАЕ ГЬОЛА И ПСЕКИ ПОМАК ДЖАМИЯТА

  • 1
   5

   Наско ти гледай скоро да не ва съблечат, че там са царе селянките.

 9. 1
  4

  На всички злобни селяни им пикая в устата!

  • Аз пък им се кефя как се тръшкат и пенят от злоба

   Евала круша как го набута на курвите микре и антибиотик и путьоф и им взе купите под носа много ги боли за кеф на цяла България!!!!!!!!!
   Ама как ви шибахме без вазелин!🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕

   • Стикса, ФЕКАЛА как ти ебава майката,не е истина!Още малко и ще се пръснеш!Стоиш само на клавиатурата и искаш все да си отгоре.Ама като те напъне баща ти ди все отдолу.Режи вените бунак!

  • АПАПИ, ПРИДЛАГАМ СЕКИ КОЙТУ Е ПРОТИВ ПРОТЕГНАТА РЪКА ОТ АНАДОЛСКИТЕ БЛАГОДЕТЕЛИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА ДА СЕ ИДЕНТИФИЦИРА, ЗА ДА МОЖИМ ПОСЛИ, СЛЕД КАТУ СЕЛСКУТУ ПИАНДЕ НИ НИЗВЕРГНИ, ДА ЗНАЙМ КОГО ДА ХУЛИМ И БИЧУВАМИ!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФ И НАПРЕШ АПАПИ!!!!

 10. ЗАЛИЧЕН ОТ РЕГИСТРАЦИЯ РОМ, С ПРЕМЕСТЕНО СЕДАЛИШТЕ!!:))

  ………?????????? И ЗАШТО ЛИ НИ ТРЯБВА ДА СЪ ВРЕМ В ТЕМИТЕ НА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ????. ПРОСТО ТАКА РЕДОВНО НИ ПРИПОМНЯТ, ЧИ СНЕ СТОЛЮПИНЦИ, АДЖАСАНЦИ И ШЕКЕРЦИ!!!! НЯМА ЛАБАВУ, ТАШАКА С КЛОАКОМОТИФФ Е ГУЛЯМ!:)))))))))))))))) ТРЕБЕ ТИХОМЪЛКУМ, БЕЗ МНОГУ ПАТАРДИЯ, ДА ДОВЕДЕМ НАШИТЕ БЛАГОДЕТЕЛИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА ОТ АНАДОЛА, КОИТО ДА ИЗДЪРПАТ РЪЖДИВИЯ ПАРОВОЗ ОТ БЛАТОТО НА КЛОАКОМОТИФСКАТА ПОСРЕДСТВЕНОСТ И ДА ИЗГОНИМ СЕЛТАКА!!! ТУК НЯМАМИ МЯСТУ!!! ТУК ША НА СЪСИПВАТ ОТ ТАШАК НА НЕГУ!! ТУК ВЕЧНУ ША СИ УСТАНИМ МИН ГЯНИ!!!

 11. На всяко действие има равно на него противодействие.Когато бяхме във В група,завършили с един равен и средна посещаемост от 4736 зрители на мач /рекорд за Гинес за отбор от 3 дивизия/,загубихме от Димитровград за купата с дуспи.Последваха 300 коментари в сайт с регистрация.Учудва ли ви че над 300,бяха от стикс.Гнида която никога няма да стане въшка.Благодарение на този саможив ,,талант,, се появиха и неговите антиподи.Грозен,плешив и злобен пазачи в училище,т..н. стикс ти си вредител дори и за локомотивци те.Впрочем не подари ли шал на Скрапович на лайнута.А сега го обвиняваш за предател Жалка твар.Нищожество.

  • 3
   4

   Когато господ прибере шизофреника Фекал,тогава Стикса ще спре да ви сипва,панимаеш мистър ….дуСпа(не е лошо да запишеш поне първи клас)

   • На никого не “сипва”! От този самовлюбен нарцис страдаме всички, и жълти и черно-бели! НЕ може да се проведе нормална дискусия от него, всяка тема се залива от безкрайни копи-пейст глупости! Срам е за Локомотивската общност!

   • МАЙСТОРЪТ НА КЪСИТЕ И ТАШАКЛИЙСКИ РАЗКАЗИ-ФЕКАЛ БУФЕРОФФ ТАШАКЛИЯТА УНИЩОЖИТЕЛЯ НА КЛОАКОМОТИФСКИ ХЛЕБАРКИ:))))))))))))) 49,12

    БРАТЕ ПОМАК, ДА СИ ГЛЕДАМЕ СТОЛЮПИНСКОТО УТБОРЧИ И ДА СИ СТОИМ В ТЕМИТЕ!!!! НИШТУ ДРУГУ НЕ СЪ ИСКА УТ НАС МИРИЗЛИВИТЕ КЛОАКОМОТИФЦИ!!!! ЧАК ТОГАВА ШТЕ СИ КУМИНТИРЪМИ КОРЕКТНУ!:)))))

   • И ДА НАПОМНЯ, ШУНДЕСЛАФ СЕ ПОЯВИ ПРЕДИ НАШИЯ ФЕКАЛ БУФЕРОФ!!! ПРОСТО ФЕКАЛА ТРЕЗВО РАЗЯСНЯВА КАК ДА СЕ ИНТЕГРИРАМЕ В ОБШТЕСТВОТО!:)))
    СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФ! ЮРУУУШ!:)))

 12. Стикс, честит празник. Да си жив и здрав. Пожелавам ти скоро да видиш откриването на новия стадион Христо Ботев.

  • Да го види ама от височината на някой кран.

   • Стикса ,известен м маалата още като Майсила, си държи като истински локомотивец на думата….

 13. 3
  3

  БРАТЯ ПОМАЦИ ДА СИ ГЛЕДАМЕ НАСРАНИЯ ОТБОР И ДА НЕ ЗАВИЖДАМЕ НА БУФИРИТи ТЕ СА ДРУГА БИРА НИМОИМ СА МЕРИМ С ТЯХ,КАКТО Е КАЗАЛ НАРОДА ВСЯКА ЖАБА ДА СИ ЗНАЕ ГЬОЛА И ПСЕКИ ПОМАК ДЖАМИЯТА

  • Сега на ЛОКОТо предстои мачс Берое. ФЕНКЛУБЪТ да направи виртуална екскурзия с парен локомотив от Столипиново до Лайнута. Стикса ще бъде духач на пещта…

  • Бесите не са ли от високите яки на Родопите и помаци.Само питам.Селяните не дойдоха ли в града ни за жителство работейки в ЖПето.Когато баща ви беше майка вие какви бяхте.Синове или дъщери на баща ви.Кръвосмешение или не.Така се роди ГМО.Генно Модернифицирани Олигофрени.Наполетоебан са бивши затворници,наркозависимии са друга бира.

   • Генов! Генов Модифицирани Олигофрени, защото Стойчо Генов продължава да ги модифицира и мумифицира.

 14. Сега научавам, че фенската организация на Локото се е разцепила. Тези живеещи извън Столипиново, Шикера и Аджисана, са обособили свой фенски клуб наречен The Magic 4! The Magic 4, вече са написали своята първа протестна нота! Магическата 4-ка имали и запазени места в автобуса на Локото за техните гостувания. Макар и виртуално, те ще пътуват с отбора за всяко гостуване. В автобуса има още 26 свободни места, за които се очакват кандидати. Цената е по споразумение и зависи от цената на дизела в деня на пътуването.

  • Хахаа. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
   Той аслъ хафтобуса празен. И аз бях съ записал на виртуозна икскурзия от Ортамезар до Крайречна, ама бягах подир рейсъ.

 15. ………?????????? И ЗАШТО ЛИ НИ ТРЯБВА ДА СЪ ВРЕМ В ТЕМИТЕ НА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ????. ПРОСТО ТАКА РЕДОВНО НИ ПРИПОМНЯТ, ЧИ СНЕ СТОЛЮПИНЦИ, АДЖАСАНЦИ И ШЕКЕРЦИ!!!! НЯМА ЛАБАВУ, ТАШАКА С КЛОАКОМОТИФФ Е ГУЛЯМ!:)))))))))))))))) ТРЕБЕ ТИХОМЪЛКУМ, БЕЗ МНОГУ ПАТАРДИЯ, ДА ДОВЕДЕМ НАШИТЕ БЛАГОДЕТЕЛИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА ОТ АНАДОЛА, КОИТО ДА Д ИЗДЪРПАТ РЪЖДИВИЯ ПАРОВОЗ ОТ БЛАТОТО НА КЛОАКОМОТИФСКАТА ПОСРЕДСТВЕНОСТ И ДА ИЗГОНИМ СЕЛТАКА!!! ТУК НЯМАМИ МЯСТУ!!! ТУК ША НА СЪСИПВАТ ОТ ТАШАК НА НЕГУ!! ТУК ВЕЧНУ ША СИ УСТАНИМ МИН ГЯНИ!!!

 16. СЪМИШЛЕНИК НА СМРЪДЛИВИЯ СТОЛИПИНОВСКИ БУФЕР КЛОАКОМОТИВЕЦ РЕЗАК КАРАБИНОФФФ:)))))))

  БРАТЯ СТОЛЮПИНЦИ И ВИЙ КИСТИНДИЛСКИ АПАПИ, ДА СИ ГЛЕДЪМИ УТБОРЧИТУ, ЧИ ИМАМ ПРИСАНТИМОН, ЧИ МАЧУВИТИ С БИРОИ И АРДА ОКОНЧАТЕЛНО ША НА СЛОМЯТ И ША СА ОЗОВЕМ НА ЧИТВЪРТУТУ МЯСТУ?!!! А ОТ ТАМ ДО ОСМОТО Е ЕДНА КРАЧКА!!! СЛЕД ТИЯ МАЧУВИ ПОЗОРЪТ ША Е ПЪЛЕН И НИ ГРОЗИ РАЗПАД!!! ЧАС ПО-СКОРУ ДА ИДВАТ ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА И С АНАДОЛСКА ТВЪРДУСТ ДА ИЗДЪРПАТ РЪЖДИВИЯ ПАРОВОЗ ОТ БЛАТОТО НА КЛОАКОМОТИФСКАТА ПОСРЕДСТВЕНОСТ!!!!!!!! ДИКЛАРАЦИЯ ПРОТИФ РЪКУВОДСТВУТУ НА КЛОАКОМОТИФ И ВЪН СЕЛСКОТО ПИАНДЕ УТ СТОЛЮПИНУУ!!! ДЕН ГОДИНА ХРАНИ! ПОСЛЕ ШТЕ Е КЪСНО!!! КАТО ЛАВИНА ША ПОЛИТАМИ НА НЕГУ В ПРОПАСТТА!!! ПУФ ПАФ И КЕНЦ!:)))))))))))))))))

 17. ПРАВЕЩ СИ ДЪЛГОГОДИШЕН, МОЩЕН, НО НЕПРИНУДЕН И ВЕСЕЛ ТАШАК С КЛОАКОМОТИФФФ
  2
  1

  НЕ МИ ЗАБЕЛЯЗВАЙТЕ.АЗ СЪМ БОЛЕН.УЧИХ В СТЕФАН КАРАДЖА И НЕ МОЖАХ ДА ГО ЗАВЪРША.ЗАТОВА МИ СА ТОЛКОВА ТЪПИ И ГЛУПАВИ КОМЕНТАРИТЕ.НЯКОЙ ПЪТ СЕ ПРЕДСТАВЯМ ЗА ФЕКАЛ НЯКОЙ ПЪТ ПРАВЕШ СИ ТАШАК ИЛИ С ДРУГИ ИМЕНА.ОБАЧЕ УМИРАМ ОТ ЯД ЧЕ ЛОКОТО НИ ЕБАХА МАМАТА ЗАВИНАГИ.ПУФ-ПАФ))))::ПУФ-ПАФ::::

 18. 2
  1

  Фекале,Стикса как ти ебава майката,не е истина!Още малко и ще се пръснеш!Стоиш само на клавиатурата и искаш все да си отгоре.Ама като те напъне баща ти ди все отдолу.Режи вените бунак!

  • МАНЛИХЕР КАРАБИНОФФ КЛОАКОМОТИФОФ-РЕЗАКА ОТ МЕРИЧЛЕРИ 49,12:)))
   1
   1

   ………?????????? И ЗАШТО ЛИ НИ ТРЯБВА ДА СЪ ВРЕМ В ТЕМИТЕ НА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ????. ПРОСТО ТАКА РЕДОВНО НИ ПРИПОМНЯТ, ЧИ СНЕ СТОЛЮПИНЦИ, АДЖАСАНЦИ И ШЕКЕРЦИ!!!! НЯМА ЛАБАВУ, ТАШАКА С КЛОАКОМОТИФФ Е ГУЛЯМ!:)))))))))))))))) ТРЕБЕ ТИХОМЪЛКУМ, БЕЗ МНОГУ ПАТАРДИЯ, ДА ДОВЕДЕМ НАШИТЕ БЛАГОДЕТЕЛИ ОТ АНАДОЛА, КОИТО ДА Д ИЗДЪРПАТ РЪЖДИВИЯ ПАРОВОЗ ОТ БЛАТОТО НА КЛОАКОМОТИФСКАТА ПОСРЕДСТВЕНОСТ И ДА ИЗГОНИМ СЕЛТАКА!!! ТУК НЯМАМИ МЯСТУ!!! ТУК ША НА СЪСИПВАТ ОТ ТАШАК НА НЕГУ!!

  • Докато идвам тука ВИНАГИ ЩЕ ВИ НАПОМНЯМ, ЧЕ СЪМ ЧИКИДЖИЯ… повдига ми самочувствието, настроението и … по-малко мисля за това, дали да си тегля куршума…

 19. 3
  2

  НИЙ В СТУЛЮПИНУУ СЕ НУЖДАЙМ, ЧАС ПО-СКОРУ С ЛИНЕЙКА УТ АДЖЪНБАДЕН ДА ДУВЕДЕМ ЛЕВЕНТ АГА И ЗЕКИ БЕЙ КОИТУ С АНАДОЛСКА ТВЪРДУСТ И МОШТ ДА ИЗВАДЯТ РЪЖДИВИЯ ПАРОВОЗ ОТ БЛАТОТО НА КЛОАКОМОТИФСКАТА ПОСРЕДСТВЕНОСТ!!!!!!!!!!!! ВЪН СЕЛТАКА УТ КИСТИНДИЛСКИЯ УТБОР!!!

 20. 2
  5

  ЖЪЛТЪЦИ, БОЛИ ЛИ ОЩЕ АНАЛНОТО ОТВЪРСТИЕ СЛЕД БРУТАЛНОТО ПОРЕНЕ НА ДЪННИ РИБИ НА ВЕЛИКИ ШЕСТЪК? ПИТАМ ЗА ЕДИН ПРИЯТЕЛ – ХОДЖА В ДОЛНИ ВОДЕН.

  • 5
   1

   ТИ ГЛЕДАЙ КО ШИ ПРАЙМ С БИРОИ И АРДЪ!!!!! ОСТАВИ ГИ ВЕЛИКАНИТЕ БОТЕВ ПЛОВДИВ!!! ТЕ СЪС СЕКИ МАЧ ВЪРВЯТ НА ГОРИ, А НИЙ СНЕ ЗАТЪНАЛИ В БЛАТОТО НА КЛОАКОМОТИФСКАТА ПОСРЕДСТВЕНОСТ И САМУ НАШТИ ВЕРНИ БЛАГОДЕТИЛИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА, МОГАТ ДА ИЗДЪРПАТ РЪЖДИВИЯ ПАРОВОЗ ОТ ТИНЯТА!!:)

 21. ЗАЛИЧЕН ОТ РЕГИСТРАЦИЯ РОМ, С ПРЕМЕСТЕНО СЕДАЛИШТЕ!!:))
  3
  3

  БРАТЯ СТОЛЮПИНЦИ И ВИЙ КИСТИНДИЛСКИ АПАПИ, ДА СИ ГЛЕДЪМИ УТБОРЧИТУ, ЧИ ИМАМ ПРИСАНТИМОН, ЧИ МАЧУВИТИ С БИРОИ И АРДА ОКОНЧАТЕЛНО ША НА СЛОМЯТ И ША СА ОЗОВЕМ НА ЧИТВЪРТУТУ МЯСТУ?!!! А ОТ ТАМ ДО ОСМОТО Е ЕДНА КРАЧКА!!! СЛЕД ТИЯ МАЧУВИ ПОЗОРЪТ ША Е ПЪЛЕН И НИ ГРОЗИ РАЗПАД!!! ЧАС ПО-СКОРУ ДА ИДВАТ ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА И С АНАДОЛСКА ТВЪРДУСТ ДА ИЗДЪРПАТ РЪЖДИВИЯ ПАРОВОЗ ОТ БЛАТОТО НА КЛОАКОМОТИФСКАТА ПОСРЕДСТВЕНОСТ!!!!!!!! ДИКЛАРАЦИЯ ПРОТИФ РЪКУВОДСТВУТУ НА КЛОАКОМОТИФ И ВЪН СЕЛСКОТО ПИАНДЕ УТ СТОЛЮПИНУУ!!! ДЕН ГОДИНА ХРАНИ! ПОСЛЕ ШТЕ Е КЪСНО!!! КАТО ЛАВИНА ША ПОЛИТАМИ НА НЕГУ В ПРОПАСТТА!!! ПУФ ПАФ И КЕНЦ!:))))))))))

  • КАТО СПЕЧЕЛИТЕ ТРИ КУПИ ПОДРЕД С ТЕЗИ АНОНИМНИЦИ,МИ СЕ ОБАДЕТЕ.ПУФ-ПАФ))))):::ПУФ-ПАФ))))))):::
   2
   2

   Фекале,
   Хващаш петата здраво блъскаш яко по нея с 6-те шпека и ще те разхлаби малко.

  • ТРЯБВАШЕ ДА ВИ СЛОЖИМ ДЕСЯТКА, А НЕ ДА ВИ СЪЖАЛЯВАМЕ, СЕЛСКИ ПРОДАЖНИ КУРВИ.
   4
   2

   СЛЕД „СУХОТО“ ЕБАНЕ НА ФИНАЛА НА ФИНАЛИТЕ,ЖЪЛТИТЕ ИЗКУПИХА ВСИЧКИЯ ВАЗЕЛИН В ПЛОВДИВ. ПУФ ПАФ:))))))))))

 22. 8
  3

  БРАТЯ ПОМАЦИ ДО КОГА РАШКАТА ЖА НЪ ЛЪЖИ ЗА АКЦИИТИ,САМО ЯДЕ,СПИ И СЕРЕ БЕЗПЛАТНУ НЪ РЪКИДЖИИНИЦЪТЪ ПОСЛИ ПАК ДЪЛГУВИ ЖА СЪБИРАМИ

 23. 9
  3

  БРАТЯ ПОМАЦИ ДА СИ ГЛЕДАМЕ НАСРАНИЯ ОТБОР И ДА НЕ ЗАВИЖДАМЕ НА БУФИРИТи ТЕ СА ДРУГА БИРА НИМОИМ СА МЕРИМ С ТЯХ,КАКТО Е КАЗАЛ НАРОДА ВСЯКА ЖАБА ДА СИ ЗНАЕ ГЬОЛА И ПСЕКИ ПОМАК ДЖАМИЯТА.

 24. 4
  6

  Скъпи виртуални пловдивски любимци,колко пара излезе от параекскурзията.Упоменете,не се пестете.От блокадата на магистралата в подкрепа на трактористите къде потъна парата.Парапсихопати къде отидоха жълтиците за гласуването на Магарешки.Детектор за всички потници от валута арми.Приходи,разходи,крайна сума.Къде.В джеба ли.Питам.

  • 4
   2

   Фекал много си превъзбуден педал гнусен,карай по полека да не се подхлъзнеш на леда и да се набучиш “случайно” на Крушата на дедовия,че ще ти разпори дебелия гнусен задник

   • Помак или не, но въпроса си иска отговор: Колко пари събрахте от шумно рекламираните кампании?

 25. 7
  3

  Сега на ЛОКОТо предстои мачс Берое. ФЕНКЛУБЪТ да направи виртуална екскурзия с парен локомотив от Столипиново до Лайнута. Стикса ще бъде духач на пещта………

 26. 4
  3

  Какви са бесите.Селяни,помаци,шалвари Познато.Какви са циганите.Черни,по малко бели,некъпани,миризливи,мързиливи завистливи, изпълнени с омраза.Познато нали.Тези ниски твари ,,,смърфове,,.Какво са Генно Модефирницизирани Отрепки.Това е нещо като Наполетоебани берачи на ягоди край Неапол.А ювентинците са жители на гетата близко до селата.Ако на някой със сменена рожденна дата ,с незнайна майка и баща не му е ясно може да го обедня по подробно и просто като за тях .Да ви еба майката циганолокомотивска.

 27. 4
  10

  А сега, драги пациенти, затворете очи, поемете дълбоко въздух, отворете широко аналното си отверстие ( не много широко, щото да не лопа) и…бройте до ШЕСТ! Ще усетите лек дискомфорт и силна турболенция…И така няколко пъти, докато свикнете.

  • Гейбандити,6 пъти се заричам да ви заеба.Рано или късно.Заради шепа потници.И преди съм се захващал с ненужници,нежни,податливи педали,но сега прибрах жълтиците от ракетите.Ще ви оставя на жълтите да ви оправят.Отивам в Аржентина с малък Тошко,а на вас да ви еба майката,локоциганска.Хайде дано Ристьо Зулума ви намери друг саабия.

 28. 8
  3

  И отново да поставя въпроса за приходите от виртуалната екскурзия! Фенклубът защо мълчи? Нека всички да разберат кой е любимеца на Пловдив

   • Ей помак …Питам ФЕНКЛУБА ,а не тебе… цял Пловдив иска да знае какви са приходзите от виртуалната екскурзия

 29. 7
  3

  БРАТЯ ПОМАЦИ ДА СИ ГЛЕДАМЕ НАСРАНИЯ ОТБОР И ДА НЕ ЗАВИЖДАМЕ НА БУФИРИТи ТЕ СА ДРУГА БИРА НИМОИМ СА МЕРИМ С ТЯХ,КАКТО Е КАЗАЛ НАРОДА ВСЯКА ЖАБА ДА СИ ЗНАЕ ГЬОЛА И ПСЕКИ ПОМАК ДЖАМИЯТА.

  • 2
   3

   Докато идвам тука ВИНАГИ ЩЕ ВИ НАПОМНЯМ, ЧЕ СЪМ ЧИКИДЖИЯ… повдига ми самочувствието, настроението и … по-малко мисля за това, дали да си тегля куршума…

   • Нервен ли си помак,ми пийте ги тези хапчета бе за какво ги предписват

 30. 3
  2

  УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА!УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА!

  • 3
   1

   Докато идвам тука ВИНАГИ ЩЕ ВИ НАПОМНЯМ, ЧЕ СЪМ ЧИКИДЖИЯ… повдига ми самочувствието, настроението и … по-малко мисля за това, дали да си тегля куршума…

 31. 2
  3

  БРАТЯ ПОМАЦИ ДА СИ ГЛЕДАМЕ НАСРАНИЯ ОТБОР И ДА НЕ ЗАВИЖДАМЕ НА БУФИРИТи ТЕ СА ДРУГА БИРА НИМОИМ СА МЕРИМ С ТЯХ,КАКТО Е КАЗАЛ НАРОДА ВСЯКА ЖАБА ДА СИ ЗНАЕ ГЬОЛА И ПСЕКИ ПОМАК ДЖАМИЯТА

 32. 6
  1

  Щом завистливите мангали са постоянно в темите на големия Ботев Пловдив победил Барселона и Байерн Мюнхен това е добре

 33. 19
  1

  Само питам.Бесите не са ли селяни и помаци.Смърфовете не са ли вертикални анимационни герои.Железничарите не са ли въглищари.Циганите не са ли мангали.Комплексарите не са ли буферняци,защитници на коматевската ракиджийница.Мангали,комплексари,имате отбор за медали,но комплекса Ботев надделява.Циганско е сърцето,циганска е душата,циганска е съдбата.

 34. ФЕКАЛ КЛОАК БУФЕРОФФФ-ТАШАКЛИЯТА 49,12😊)))))))))
  6
  1

  БРАТЯ СТОЛЮПИНЦИ И ВИЙ КИСТИНДИЛСКИ АПАПИ, ДА СИ ГЛЕДЪМИ УТБОРЧИТУ, ЧИ ИМАМ ПРИСАНТИМОН, ЧИ МАЧУВИТИ С БИРОИ И АРДА ОКОНЧАТЕЛНО ША НА СЛОМЯТ И ША СА ОЗОВЕМ НА ЧИТВЪРТУТУ МЯСТУ?!!! А ОТ ТАМ ДО ОСМОТО Е ЕДНА КРАЧКА!!! СЛЕД ТИЯ МАЧУВИ ПОЗОРЪТ ША Е ПЪЛЕН И НИ ГРОЗИ РАЗПАД!!! ЧАС ПО-СКОРУ ДА ИДВАТ ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА И С АНАДОЛСКА ТВЪРДУСТ ДА ИЗДЪРПАТ РЪЖДИВИЯ ПАРОВОЗ ОТ БЛАТОТО НА КЛОАКОМОТИФСКАТА ПОСРЕДСТВЕНОСТ!!!!!!!! ДИКЛАРАЦИЯ ПРОТИФ РЪКУВОДСТВУТУ НА КЛОАКОМОТИФ И ВЪН СЕЛСКОТО ПИАНДЕ УТ СТОЛЮПИНУУ!!! ДЕН ГОДИНА ХРАНИ! ПОСЛЕ ШТЕ Е КЪСНО!!! КАТО ЛАВИНА ША ПОЛИТАМИ НА НЕГУ В ПРОПАСТТА!!! ПУФ ПАФ И КЕНЦ!:)))))))

 35. 1
  22

  Това момченце е пълно дърво. Не съм го видял да мине 2 метра с топка в крака, а се самопредлага за националния…
  Аман от жълти балони

 36. 14
  2

  От времето на Пехливанов не сме имали таран от такава класа. Ако този отбор не започне да преследва по-високи цели, Илиев ще потърси ново предизвикателство. Такова е моето усещане! Илиев, Неделев, Маркиньос, Току, Тонев-това са хората, които ще ни радват следващия сезон!!!

  • 2
   4

   Молив, така ли си купуваш време до другия сезон?

  • Да, права си жълта мастийо – ще иска да дойде в пловдивския любимец, а не да люпи семки с кривоглавите помаци до ракиджийницата в с.Коматево!

   • И как го определя като Пловдивския любимец?
    Ако поставим числеността на феновете на двата отбора мисля че не сте любимец вие а ние, може да загубихме финала мършо циганска но България видя 18 000 на 3 500

 37. ЯШАР КЛОАКОМОТИФСКИ БУФЕРОФФ-ТАШАКЛИЯТА:)) 49,12

  БРАТЯ СТОЛЮПИНЦИ И ВИЙ КИСТИНДИЛСКИ АПАПИ, ДА СИ ГЛЕДЪМИ УТБОРЧИТУ, ЧИ ИМАМ ПРИСАНТИМОН, ЧИ МАЧУВИТИ С БИРОИ И АРДА ОКОНЧАТЕЛНО ША НА СЛОМЯТ И ША СА ОЗОВЕМ НА ЧИТВЪРТУТУ МЯСТУ?!!! А ОТ ТАМ ДО ОСМОТО Е ЕДНА КРАЧКА!!! СЛЕД ТИЯ МАЧУВИ ПОЗОРЪТ ША Е ПЪЛЕН И НИ ГРОЗИ РАЗПАД!!! ЧАС ПО-СКОРУ ДА ИДВАТ ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА И С АНАДОЛСКА ТВЪРДУСТ ДА ИЗДЪРПАТ РЪЖДИВИЯ ПАРОВОЗ ОТ БЛАТОТО НА КЛОАКОМОТИФСКАТА ПОСРЕДСТВЕНОСТ!!!!!!!! ДИКЛАРАЦИЯ ПРОТИФ РЪКУВОДСТВУТУ НА КЛОАКОМОТИФ И ВЪН СЕЛСКОТО ПИАНДЕ УТ СТОЛЮПИНУУ!!! ДЕН ГОДИНА ХРАНИ! ПОСЛЕ ШТЕ Е КЪСНО!!! КАТО ЛАВИНА ША ПОЛИТАМИ НА НЕГУ В ПРОПАСТТА!!! ПУФ ПАФ И КЕНЦ!:))))))))

 38. 2
  7

  УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА! УРАААА! ВЕЛИКИЯТ БОТЕВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН И БАРСЕЛОНА СПЕЧЕЛИ ТОЧКАААА!

 39. 2
  9

  този знае ли, че играе на село в изпадащо отборче със смешно треньорче?

  • 2
   4

   И отново да поставя въпроса за приходите от виртуалната екскурзия! Фенклубът защо мълчи? Нека всички да разберат кой е любимеца на Пловдив

    • 1
     1

     Нищо не разбирам. В Локото трябва прозрачност. Всички закупили билети, а те са хиляди,m да бъдат огласени. Да си жив купоносителю Крушарски.

     • 5
      2

      75лв.25ст. Това са приходите. Никога не сме крили! Ние сме прозрачни, и прозаични! И това са виртуални пари, МонОполи мангизи!

     • 19?6 кви виртуални пари бе калъф шибан, нали инициатива за събиране на средства за лаЙнута беше.
      Ебах ва в скъсани те мангали

 40. 3
  1

  БРАТЯ СТОЛЮПИНЦИ И ВИЙ КИСТИНДИЛСКИ АПАПИ, ДА СИ ГЛЕДЪМИ УТБОРЧИТУ, ЧИ ИМАМ ПРИСАНТИМОН, ЧИ МАЧУВИТИ С БИРОИ И АРДА ОКОНЧАТЕЛНО ША НА СЛОМЯТ И ША СА ОЗОВЕМ НА ЧИТВЪРТУТУ МЯСТУ?!!! А ОТ ТАМ ДО ОСМОТО Е ЕДНА КРАЧКА!!! СЛЕД ТИЯ МАЧУВИ ПОЗОРЪТ ША Е ПЪЛЕН И НИ ГРОЗИ РАЗПАД!!! ЧАС ПО-СКОРУ ДА ИДВАТ ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА И С АНАДОЛСКА ТВЪРДУСТ ДА ИЗДЪРПАТ РЪЖДИВИЯ ПАРОВОЗ ОТ БЛАТОТО НА КЛОАКОМОТИФСКАТА ПОСРЕДСТВЕНОСТ!!!!!!!! ДИКЛАРАЦИЯ ПРОТИФ РЪКУВОДСТВУТУ НА КЛОАКОМОТИФ И ВЪН СЕЛСКОТО ПИАНДЕ УТ СТОЛЮПИНУУ!!! ДЕН ГОДИНА ХРАНИ! ПОСЛЕ ШТЕ Е КЪСНО!!! КАТО ЛАВИНА ША ПОЛИТАМИ НА НЕГУ В ПРОПАСТТА!!! ПУФ ПАФ И КЕНЦ!:))))))))

  • 2
   6

   Я лапай ве сельо

 41. 12

  Като гледам коментарите, ми прави впечатление , че кюстендилските мангали повече четат и коментират нашия отбор, отколкото катуна от лайнута! Само БОТЕВ и КУР за локо!

  • 10
   1

   Все пак и сред тях има истински майни, които знаят, че на Лаута в момента играе Велбъжд и не им пука.

 42. 5
  7

  Какво не е виждало ШЕСТ месечно бебе? Ми победа на фк ЦИНГА-6

  • 9
   2

   Ами то в тая група и от тъпан си има нужда.

 43. 20
  5

  Отбор не се прави за два месеца. Шокираща е, обаче, злобата на Кюстендилци за тази една точка. От как е този сайт чета че, каквото и да е постигнал Ботев, от купата до тази точица, всичко е нагласено! Така е за наркоманите на Георги Илиев. Виж, от как станаха втория отбор на Тиквоний Велики след Делиорманци, Представителите на джамията в Лаута, всичко са постигнали с честност и футболно майсторство. Боже при бери си версиите!

  • 5
   10

   ПРИ БЕРИ?!?!? Училище за помаци в Пловдив няма,автобусчето и по селата(и не се връщай повече)

   • 3
    4

    Пази боже от грамотен мангал! Не е важна истината, важна е граматиката. Боко, издигналите за кмет на Източен?

    • 3
     5

     А ТИ СВИРКА ПРАВИ ЛИ МУ КАТО ИДВА ЗА КЪНЧОВА ПОЛЯНА ИЛИ ДАВА ДУПЕ,КАЖИ ЧЕСТНО?

     • За да нямаме стадион и качествен отбор, причината е само една – Боко Тиквата! От 2013 година не съм се отричал и няма да се отрече от тези думи! Свирката ще е от кандидат кмета на Източен!

 44. ЗАЛИЧЕН ОТ РЕГИСТРАЦИЯ РОМ, С ПРЕМЕСТЕНО СЕДАЛИШТЕ!!:))
  5
  3

  БРАТЯ СТОЛЮПИНЦИ И ВИЙ КИСТИНДИЛСКИ АПАПИ, ИМАМ ПРИСАНТИМОН, ЧИ МАЧУВИТИ С БИРОИ И АРДА ОКОНЧАТЕЛНО ША НА СЛОМЯТ И ША СА ОЗОВЕМ НА ПЕТУТУ МЯСТУ?!!! А ОТ ТАМ ДО ОСМОТО Е ЕДНА КРАЧКА!!! СЛЕД ТИЯ МАЧУВИ ПОЗОРЪТ ША Е ПЪЛЕН И НИ ГРОЗИ РАЗПАД!!! ЧАС ПО-СКОРУ ДА ИДВАТ ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА И С АНАДОЛСКА ТВЪРДУСТ ДА ИЗДЪРПАТ РЪЖДИВИЯ ПАРОВОЗ ОТ БЛАТОТО НА КЛОАКОМОТИФСКАТА ПОСРЕДСТВЕНОСТ!!!!!!!! ДИКЛАРАЦИЯ ПРОТИФ РЪКУВОДСТВУТУ НА КЛОАКОМОТИФ И ВЪН СЕЛСКОТО ПИАНДЕ УТ СТОЛЮПИНУУ!!! ДЕН ГОДИНА ХРАНИ! ПОСЛЕ ШТЕ Е КЪСНО!!! КАТО ЛАВИНА ША ПОЛИТАМИ НА НЕГУ В ПРОПАСТТА!!! ПУФ ПАФ И КЕНЦ!:)))

 45. СЪМИШЛЕНИК НА СМРЪДЛИВИЯ СТОЛИПИНОВСКИ БУФЕР КЛОАКОМОТИВЕЦ РЕЗАК КАРАБИНОФФФ:)))))))
  4
  2

  ТИ ПОД МЕН ГЛЕДАЙ КО ШИ ПРАЙМ С БИРОИ И АРДЪ!!!!! ОСТАВИ ГИ ВЕЛИКАНИТЕ БОТЕВ ПЛОВДИВ!!! ТЕ СЪС СЕКИ МАЧ ВЪРВЯТ НА ГОРИ, А НИЙ СНЕ ЗАТЪНАЛИ В БЛАТОТО НА КЛОАКОМОТИФСКАТА ПОСРЕДСТВЕНОСТ И САМУ НАШТИ ВЕРНИ БЛАГОДЕТИЛИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА, МОГАТ ДА ИЗДЪРПАТ РЪЖДИВИЯ ПАРОВОЗ ОТ ТИНЯТА!!:)

 46. 3
  15

  Слаби сме. Няма какво да се лъжем. С един мач не става.

 47. СЪМИШЛЕНИК НА СМРЪДЛИВИЯ СТОЛИПИНОВСКИ БУФЕР КЛОАКОМОТИВЕЦ РЕЗАК КАРАБИНОФФФ:)))))))
  9
  3

  ВСЕКИ МАЧ ИГРАЕТЕ ВСЕ ПО-ДОБРЕ И ПО-ДОБРЕ!!!!!!!!!!!!!!!!! КАТО ВЛЕЗЕ ДЖОНАТАН, А ПОСЛЕ И ТОШКО, ЩЕ СТЕ СТРАШИЛИЩЕ!!!!!!!

   • 6
    2

    ТИ ГЛЕДАЙ КО ШИ ПРАЙМ С БИРОИ И АРДЪ!!!!! ОСТАВИ ГИ ВЕЛИКАНИТЕ БОТЕВ ПЛОВДИВ!!! ТЕ СЪС СЕКИ МАЧ ВЪРВЯТ НА ГОРИ, А НИЙ СНЕ ЗАТЪНАЛИ В БЛАТОТО НА КЛОАКОМОТИФСКАТА ПОСРЕДСТВЕНОСТ И САМУ НАШТИ ВЕРНИ БЛАГОДЕТИЛИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА, МОГАТ ДА ИЗДЪРПАТ РЪЖДИВИЯ ПАРОВОЗ ОТ ТИНЯТА!!:)))

   • 10
    1

    Е друго си е Момчил Цветанов и Карааа…къв беше дейба и смешковците щом тия са ви звезди баси селската трупа „говедарска“ Накрая Крюшо ще ви изтреля с некоя ракета некъде далеко да не си дава кинтите за за отборче със 3,4000 публика,за качеството и въобще няма говорим

 48. 7
  10

  Наско Стоян канара както ва съблече след Монтана така и сигъзка ша ва съблече ва да тейба.

 49. МАНЛИХЕР КАРАБИНОФФ КЛОАКОМОТИФОФ-РЕЗАКА ОТ МЕРИЧЛЕРИ 49,12:)))
  9
  1

  НИЙ В СТУЛЮПИНУУ СЕ НУЖДАЙМ, ЧАС ПО-СКОРУ С ЛИНЕЙКА УТ АДЖЪНБАДЕН ДА ДУВЕДЕМ ЛЕВЕНТ АГА И ЗЕКИ БЕЙ КОИТУ С АНАДОЛСКА ТВЪРДУСТ И МОШТ ДА ИЗВАДЯТ РЪЖДИВИЯ ПАРОВОЗ ОТ БЛАТОТО НА КЛОАКОМОТИФСКАТА ПОСРЕДСТВЕНОСТ!!!!!!!!!!!! ВЪН СЕЛТАКА УТ КИСТИНДИЛСКИЯ УТБОР!!!

  • КАРАМФИЛ ЗРЪНКУФ ФЕКАЛОМОТИФОФ-ТАШАКЛИЯТА 49,12:))))

   ВСЕКИ МАЧ ИГРАЕТЕ ВСЕ ПО-ДОБРЕ И ПО-ДОБРЕ!!!!!!!!!!!!!!!!! КАТО ВЛЕЗЕ ДЖОНАТАН, А ПОСЛЕ И ТОШКО, ЩЕ СТЕ СТРАШИЛИЩЕ!!!!!!

  • 6
   1

   Стикс с точните прогнози да отива за въже и сапун!!

  • Абе, виртуален екскурзиант,прибрахте ли се вече?

 50. СЪМИШЛЕНИК НА СМРЪДЛИВИЯ СТОЛИПИНОВСКИ БУФЕР КЛОАКОМОТИВЕЦ РЕЗАК КАРАБИНОФФФ:)))))))

  „ДА, ВЪВ ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ВЕЧЕ НЕ Е КАША! С МАРКИНЬОС И ДЖОНАТАН! БАВНО, НО СИГУРНО ЩЕ ВЪРВЯТ НАГОРЕ!! СМАЗАХА ЛЕФСКИ С ИГРА И НЕ ПАРКИРАХА ОМНИБУСА ПРЕД ВРАТАТА СИ КАКТО ГО ПРАВИМ НИЕ СТОЛИПИНСКИТЕ КЛОАКОМОТИФЦИ!!!ЛОШОТО Е, ЧЕ ПРИ НАС В СТУЛЮПИНСКИЯ КЛОАКОМОТИФ ВСИЧКО ВЪРВИ СТРЕМЕГЛАВО НАДОЛУ!!! И ДА СИРЕМ В ТЕМИТЕ НА ПЛОВДИВСКИЯ ОТБОР НЯМА ДА ПОСТИГНЕМ НИШТО!!!! ЯДОСВАМЕ ПО-СЛАБИТЕ ПСИХИЧЕСКИ ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ, НО ПОСЛЕ ГОРЧИВО ШТЕ СЪЖАЛЯВАМЕ, КОГАТО ГУВНАТА ЗАЛЕЯТ ГУЛЕМИТЕ НИ ЯРМЕНСКИ УСТИ!!! ТАШАКА С НАС ШТЕ Е МОШТЕН! МОМЕНТЪТ НАБЛИЖАВА СЪС СТРАШНА СИЛА!! САМУ ВЕЛИКИТЕ НАШИ АНАДОЛСКИ ПРИЯТЕЛИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА, МОГАТ ДА ИЗВАДЯТ РЪЖДЯСЪЛИЯ ПАРОВОЗ ОТ БЛАТОТО!!!! ПУФ ПАФ!:)))))))))))))))))))))))))“:)))

 51. 24
  2

  Грешките на Шоколаров, искат специален разговор с Тренера. Още един шанс – да и при нов гаф – сбогом! Средно положение няма!

  • 19
   1

   Днес дървета не видях! Но, вчера бяха 22! Не остана здрава топка, освен на Железов мъдрите!

  • 5
   7

   Минчев определено е най-добрият ви играч,но те са различен тип футболисти.Очаквам скоро и двамата в национала.

  • 14
   1

   Минчев не е лош , но в никакъв случай не е по – добър от Илиев , ще видиш Неделев като се върне ……идентични нападатели Илиев гардира и пази по-добре , Минчев е по-повратлив и малко по-бърз……кантар работа , но с Неделев зад гърба си всеки нападел изпъква…

 52. СЪМИШЛЕНИК НА СМРЪДЛИВИЯ СТОЛИПИНОВСКИ БУФЕР КЛОАКОМОТИВЕЦ РЕЗАК КАРАБИНОФФФ:)))))))
  7
  1

  ГОНДЗЮ Е В НЕПРЕКЪСНАТ КОНТАКТ С МЕРИЧЛЕРЦИ, ТУРНУ МЪГУРЕЛЦИ И МАНГАЛЦИ!!! ОШТИ 3-4 БАКЪРА И ША ЗЕМИМ ПУПЪЛНЕНИЯ!:))
  https://youtu.be/UQUKhd_-7lA

  • 8
   1

   ВСЕКИ МАЧ ИГРАЕТЕ ВСЕ ПО-ДОБРЕ И ПО-ДОБРЕ!!!!!!!!!!!!!!!!! КАТО ВЛЕЗЕ ДЖОНАТАН, А ПОСЛЕ И ТОШКО, ЩЕ СТЕ СТРАШИЛИЩЕ!!!

 53. 15
  4

  Всеки мач играем с 10 играчи а противника с 12.Познайте защо? Отговор – Славчо Шматкаларов

 54. БРАТЯ СТОЛЮПИНЦИ И ВИЙ КИСТИНДИЛСКИ СЪМИШЛЕНИЦИ, ДОКОГА СЪДИИТЕ ША НИ БУТАТ НАПРЕШ??? ДОКОГА ША ТЪРПИМ ТОА СЕЛИНДЖЪР КРУШАТА??? ДОКОГА ША СЪ ГАВРЯТ С НАС ЕТЕР И БЕЛАСИЦА, УТБОР УТ В ТО ГРУП??????? ДА НАДИГНЕМ ГОРДИ СТУЛЮПИНСКУ КИСТИНДИЛСКИ ГЛАВИ И ДА ПРИЗОВЕМ НАШИТЕ ВЕРНИ АНАДОЛСКИ ПРИЯТЕЛИ ЛЕВЕНТ АГА И ЗЕКИ БЕЙ ДА НИ СПАСЯВЪТ НА НЕГУ!!!! НУЖНА НИ Е БРАТСКА АНАДОЛСКА ТВЪРДУСТ И МОШТ, А НЕ СЪДИЙСКИ ПОДАРЪЦИ!!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФ И ПУФТА ПАФТА, КЕНЦ!!!:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

  • ЯШАР КЛОАКОМОТИФСКИ БУФЕРОФФ-ТАШАКЛИЯТА:)) 49,12
   5
   1

   АКАДИМИК ГОНДЗЮ КАЗВА, ЧИ ВЪРВИМ НАПРЕШ!!! ИСПИТАФМИ ЛЕКИ ТРУДНУСТИ С ЕТЕР И БЕЛАСИЦА, НО КАТО СЕ ВКЛЮЧИ ГОНДЗЬОЛИНЧУ, СИЧКУ ША Е НАРЕД!!!
   https://www.youtube.com/watch?v=Zbb7eeWYjtY

 55. 6
  17

  Много добре играхте, като за двата най-слаби отбора и изпадащи отбора, бива.

 56. 24
  2

  Браво Наско пасна идеално в отбора. Скоро ще пориш всички на Колежа.Досега вече трябваше да си национал. И ще бъдеш!!!!

 57. МАНЛИХЕР КАРАБИНОФФ КЛОАКОМОТИФОФ-РЕЗАКА ОТ МЕРИЧЛЕРИ 49,12:)))
  10

  „ДА, ВЪВ ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ВЕЧЕ НЕ Е КАША! С МАРКИНЬОС И ДЖОНАТАН! БАВНО, НО СИГУРНО ЩЕ ВЪРВЯТ НАГОРЕ!! СМАЗАХА ЛЕФСКИ С ИГРА И НЕ ПАРКИРАХА ОМНИБУСА ПРЕД ВРАТАТА СИ КАКТО ГО ПРАВИМ НИЕ СТОЛИПИНСКИТЕ КЛОАКОМОТИФЦИ!!!ЛОШОТО Е, ЧЕ ПРИ НАС В СТУЛЮПИНСКИЯ КЛОАКОМОТИФ ВСИЧКО ВЪРВИ СТРЕМЕГЛАВО НАДОЛУ!!! И ДА СИРЕМ В ТЕМИТЕ НА ПЛОВДИВСКИЯ ОТБОР НЯМА ДА ПОСТИГНЕМ НИШТО!!!! ЯДОСВАМЕ ПО-СЛАБИТЕ ПСИХИЧЕСКИ ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ, НО ПОСЛЕ ГОРЧИВО ШТЕ СЪЖАЛЯВАМЕ, КОГАТО ГУВНАТА ЗАЛЕЯТ ГУЛЕМИТЕ НИ ЯРМЕНСКИ УСТИ!!! ТАШАКАС НАС ШТЕ Е МОШТЕН! МОМЕНТЪТ НАБЛИЖАВА СЪС СТРАШНА СИЛА!! САМУ ВЕЛИКИТЕ НАШИ АНАДОЛСКИ ПРИЯТЕЛИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА, МОГАТ ДА ИЗВАДЯТ РЪЖДЯСЪЛИЯ ПАРОВОЗ ОТ БЛАТОТО!!!! ПУФ ПАФ!:)))))))))))))))))))))))))“

 58. 3
  5

  Хапчетата,бързо хапчетата спешно тел 112 или въжето на дървото и поредния дебил за който никой няма да жали

 59. 25
  8

  Гледам играта на жълтите и сера на вътре. Искам да правя федерос на Па Конте.

Comments are closed.