БФС със странен двоен аршин за двете големи дербита Пловдив – София!

8
1378

БФС показа много странен двоен аршин в съдийските назначения за предстоящия кръг.

Шефът на съдийската комисия Костадин Гергинов в писмено изявление обяви, че съдията на ЦСКА-Локомотив нямало как да бъде от Пловдив. В същото време обаче, съдийските наряди, които са именно дело на въпросния господин, показват двоен аршин. Главният съдия на Левски – Ботев е от София. Това обаче не е краят на двойния аршин. Освен главния съдия, цялата бригада е от София, като за капак дори и делегатът е от столицата.

Левски – Ботев Главен съдия: Георги Николов Николов – гр.София Асистент съдия 1: Петър Николов Джугански – гр.София Делегат: Александър Дамянов Радовски – гр.София Асистент съдия 2: Красимир Владимиров Миланов – гр.София Четвърти съдия: Петър Григоров Григоров – гр.София

8 КОМЕНТАРА

 1. ЗАЛИЧЕН ОТ РЕГИСТРАЦИЯ РОМ, С ПРЕМЕСТЕНО СЕДАЛИШТЕ!!:))

  АКАДИМИК ГОНДЗЮ КАЗВА, ЧИ ВЪРВИМ НАПРЕШ!!! ИСПИТАФМИ ЛЕКИ ТРУДНУСТИ С ЕТЕР И БЕЛАСИЦА, НО КАТО СЕ ВКЛЮЧИ ГОНДЗЬОЛИНЧУ, СИЧКУ ША Е НАРЕД!!!
  https://www.youtube.com/watch?v=Zbb7eeWYjtY

 2. Жълтури, какво става с едни акцийки?…😂😂😂 Май нещо няма да се получат хич нещата ви…

  • Да не би да искаш да им ги копуваш ? Че си се претеснил толкова много за акцийте им ?

 3. 9
  1

  гергинов какъвто бе съдия такъв и ръководител колкото по бързо го изритат толкова по добре

 4. 4
  1

  Лудогорец: Ние от дълбоката провинция наблюдаваме колко дълго ще издържи тази извратена любов между сини и червени.

 5. 2
  3

  „Винаги се радвам за всеки мач, още повече за този двубой с Локомотив Пловдив. Имам много приятели в клуба. Няма негативни чувства в мен, радвам се за срещата утре. Доколкото знам те идват на гости и ще ги приема добре. Няма да се опитам да изненадам никой. Искам да стане здрав мач“, заяви Акрапович.

 6. 12
  2

  Няма значение от къде е съдията, а как му е наредено да свири. На пловдивски отбор срещу софийски никога не е помагано от съдия. Та дори отбора да е Септември или Витоша. Само ние пловдивските отбори си правим мизерия. ЦСКА и Левски вече 10-12 години си уреждат и мачовете по между си.

 7. 10
  2

  Усетиха се шопите, впрягат общи усилия да детронират Лудогорец. Левски се подпира най-брутално от реферите по всякакъв възможен начин. В директни мачове, в мачове на други отбори от които зависи тяхното класиране….очаквам обаче голям отпор от Венци Шкембето и Цеката Найденов, защото останалите отбори сме без всякаква тежест и лоби в БФС.

Comments are closed.