ВИДЕО: Фенове и играчи на Димитровград атакували съдии и играчи на Черноморец, бесни от съдийството

3
918
Част от фенове и играчи на Димитровград са атакували пред съблекалните съдиите и играчи на Черноморец 01.03.2021

 

След приключването на срещата от 19-ия кръг на Трета югоизточна лига  „Димитровград 1947“ – „Черноморец“ (Бургас), завършила 2:1 за „акулите“, настана меле. Част от фенове и играчи на димитровградчани са атакували пред съблекалните съдиите, бесни от крайния резултат и от съдийството.

Гневът на местните се е стоварил и върху гостуващия отбор. В суматохата шамари е отнесъл вратарят на бургазлии Мартин Шейтанов, а носът на 71-годишният почетен президент на „Черноморец“ Тома Томов е бил разбит.

Жена от длъжностните лица на „акулите“ е заснела грозните сцени след двубоя, като ясно се вижда как един от играчите на домакините блъска телефона й в опит да попречи на заснимането.

От бургаския клуб ще подадат жалба до БФС, надявайки се, че отборът на „Димитровград 1947“ ще понесе тежки санкции заради станалото тази събота.

използвани материали: Черноморски фар

3 КОМЕНТАРА

  1. Тия от Бургас докато не изядат боя няма да престанат. Без съдиите ще са в средата на класирането.

  2. 2
    3

    Селяни гнусни …. ударили човек на 70 години

    • Като е на 70 години да си стои у тях и да си гледа внуците. Не на аванта да ходи с отбора. Стига с тия почетни президенти, които до смърта си ще смучат от отбора. Пример Хр. Бонев Зума -Почетен президент в момента на ясла с безплатен обяд и 3000лв на месец. Колкото и да е заслужил и дал на футбола, не е останал гладен и без пари. Но нали е авантакис, равен на него няма. Тези пари не могат ли да се дават на социално слаби хора или за болни. Не на авантаджии.

Comments are closed.