Днес завършват техническата документацията за стадион „Локомотив“, АОП с минимални препоръки за проекта на „Колежа“

10
1210

Заместник-кметът по строителството Пламен Райчев очаква днес окончателно да бъде завършена техническата документация за стадион „Локомотив“, информираха от община Пловдив. Това означава, че се очаква в близките дни проектът на черно-белите да бъде подаден към Агенцията за обществени поръчки за предварителен контрол.

Ако бъде изтеглен, предстои и той да бъде разглеждан в рамките на две седмици, както беше ситуацията със стадион „Христо Ботев“. В противен случай проектът за Лаута може да бъде обявен до дни.

В същото време от Община Пловдив разкриха, че Агенцията за обществени поръчки е отправила минимални препоръки за проекта на „Колежа“. Пламен Райчев заяви, че от Агенцията са препоръчали някои дребни промени в проекта. Още днес специалисти от Община Пловдив започват да работят по корекциите, които били в рамките на изпълнимото.

10 КОМЕНТАРА

 1. 8
  3

  А кога ще се оповести на хората, че кмета ЗдраФко иска да открадне пари от пловдивчани и да построй паркинг за Копнежа? Кога ще се разберат подробности дали ще има мол, колко ще струва, кой ще плаща?
  Докога скрито-покрито, мафиоти?! ВЪН!!!!!

  • Вие следете, круши колко ще задели за вас……

 2. 6
  5

  Канарье ня са плашити уа ши имъ стадион ама га пръдни рака в мурету , дотугава с джапанки и потник на мачуити,казах

  • 1
   1

   Мангал, на всички ви е ясно, че стане ли стадиона – край с вас. Треперете.

 3. 8
  6

  В началото на следващата седмица Общината ще даде ход на Държавната поръчка за довършване на Колежа! След рагламентирания срок ще бъдат отворени предложенията на фирмите заинтересувани да строят, и ще бъде избрана тази която е дала най-добро предложение. Строежа трябва да започне до края на месец Август.

  • 9
   5

   Уточнявай и годината, че от 2 години само това четем.

  • 3
   4

   Надявай се , пак ви преметнаха

 4. 9
  10

  И Камбуров с ЛоКОВИД 19?6….цялата гей дружинка, барабар с ИмпИратУра.

Comments are closed.