Доста арестувани бултраси след мача!

33
3477

Неизвестна бройка фенове на Ботев Пловдив са арестувани, твърдят привърженици на канарчетата. Арестите са се случили след края на мача, когато избрани от полицията ултраси са били заключвани в добре подбрани моменти, в които останалите привърженици не са можели да реагират. Към момента никой не знае в кое РПУ са отведени задържаните, тъй като по всяка вероятност телефоните им са отнети. Бройката на задържаните според различните ни източници също варира. Най-вероятно причините за арестите се крият в сблъсъка между полиция и фенове преди началото на мача.

33 КОМЕНТАРА

 1. 2
  1

  Чакаме на финала да чукаме цигански дупета без вазелин на сухо да боли

 2. 4
  8

  По времето на турското робство, за да не безпокои гражданите на Пловдив(по онова време Филибе), султана се разпоредил на днешното Коматево да се създадат конюшни с всички и екстри за онова време. След толкова много време мюсюлманската кръвчица на жълтурите, като с магнит ги при тегли и за котви в Коматево завинаги! Катъри, коне, крави, кози, отвратителни циганско – селски миризми и тъпотии!

  • Братовчед на Вълчо който е Травестит от махалата в Делхи танцува традиционен танц да радва феновете на Локу в Индия, цялото махала са на сеира: https://youtu.be/evrvedhx5y0?t=43

 3. 7
  8

  Ама само как зулихте топката , а , д’ейба и наркоманската сган

 4. 13
  6

  Пудавиебамайката локомотивоциганска!!!!

  • 8
   11

   Да ти се изсера на лицето.индианец

   • 4
    7

    Ти не можеш проститутко! Имаш пета в гъза! ОЖБОЛТОВА!

 5. 7
  10

  Какво ще рече доста ? Като знам жълТУРЦИТЕ как лъжат нищо чудно тези доста да са 3-4 човека хахаха

 6. 8
  12

  БИТИ И ОНОДЕНИ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТТАКАВА ВИ Е СЪДБАТА ХАЙВАНИ !!!

 7. 7
  10

  Поне откраднахте топка за турнира в памет на Тоско !!!

 8. 9
  21

  Biti ebani i posranii..tova shte vie jalti orki….lokomotiv e na final a vie si ebete maikitee..indincii

  • 30
   8

   Ей мангал научи български книжовен език утрепко мръсна долна циганска,винаги и завинаги Ботев е и ще бде по-големият отбор завинаги запони го тъпън такъв

   • 3
    2

    Анонимна, жълта проститутко, ти чувал ли си за това, че в българската граматика съществуват определени правила, А? Има едни знаци, на които им казват препинателни знаци, но на теб това ти е чуждо, олигофрен неграмотен!

     • 2
      1

      Тук пак си доказал неграмотността си! Той да скала не знае, аз знам! Има една шопска поговорка неграмотнико:Я не знам как е, ама не е така! Та и твойта е същата! Илитерат! Тъпи селско творение!

  • 3
   3

   Изродче, ти жив ли си?! На полянката не сме ли счупели кривата ти тиква?! Не се притеснявай, всичко е с времето и твоето идва!

 9. 16
  25

  Селяните си мислят че са си на село.

  • 15
   6

   Сега ли стана комплексирано плешиво копеле

  • 19
   10

   А селяндурите, къде мислите че сте? Дядовците ви ги докараха от Беденските бани барабар с магаретата, нахлупиха им по една шапка и ги направиха кантонери, а вие гордо се именувате „граждани“! Колкото до топката, тя си е върната. И вземете поспете малко. На финал сте, а денонощно висите в темите за Ботев. Но комплекса си е комплекс!

   • 3
    2

    Отговор:Селянче 11 годишно от село Харманли се твърди, че е основал Ботев Пловдив, но годината не е доказана! Та за селското сдружение Ботев естествено еоснована от селянин! За железницата не знаеш нищо, олигофренче! Кога е основана, как се подготвят кадрите, с какъв ценз са и т. н.! Болшинството железничари са със завидно образование за средно статистическия българин още по времето на Цар Борис – 3-и и още нещо, Лкомотив е основан от хора с интелект, на години и с опит, не от 11 годишно селянче от Харманли! Това за разликата в интелегентостта между вас и нас! В демократичното общество имаме някаква свобода и дали ще чета за вас или не, не нарушавам вашето пространство! Опитах се без запалянковщина да обясня интелектуалните разлики по междуни!

  • 30
   13

   E това новина ли трябва да е ???? Аз редовно виждам фенове на Локо да събират боклуци из Пловдив !!!!

   • 6
    14

    E, не е като всеки ден да гледаш мангалите от чистотата с жълтите фланелки ;ДДДДДД

   • 14
    1

    А хахахаха, супер им го каза, чистачи, дюнерджии и селтаци от селата, ЛокомотиФЦи.

 10. 29
  37

  Или ги бият или арестуват няма толкова смешна публика биха 80г дядо на финала днес откраднаха топката

Comments are closed.