Проверяват цялата документация по поръчката за Колежа, очакват идейна концепция от Локо Пд за Лаута

5
664

Процедурата за стадион „Христо Ботев“ е пусната за предварителен контрол в Агенцията по обществени поръчки. Поръчката е избрана за такъв контрол, а проверката на цялата документация от Агенцията ще отнеме около две седмици.

„Най-рано поръчката може да стартира, след като има протокол от Агенцията за обществени поръчки за осъществен предварителен контрол. Това ще ни забави с две седмици, въпреки че сме готови да обявим поръчката“, посочи зам.-кмета по строителство и инвестиции Пламен Райчев.

За стадион „Локомотив“ също има забавяне, тъй като не е готова идейната концепция, която ще представят от ръководството на „Локомотив“ и фенския клуб на черно-белите.

„Процедурата за „Локомотив“ ще бъде обявена на инженеринг. Това е по-лека процедура, но все още Община Пловдив няма идейна концепция. Има разногласия между ръководството на клуба и феновете, но в крайна сметка се надяваме процедурата също да стартира до две седмици“, допълни още Райчев.

Припомняме, че Общината Пловдив проведе пазарното проучване, чрез което бяха събрани оферти от фирми за индикативната стойност на ремонта на спортното съоръжение на Ботев.

5 КОМЕНТАРА

 1. Локомотивец съм, но феновете нямат работа в неща касаещи проекта на стадиона. Има си архитекти и проектанти эа таэи работа. Стига сте эабавяли действията на Общината. Това вече много се проточи и почва да иэнервя хората.

 2. 4
  3

  Този футболен клуб е на феновете, имат право дават предложения за нещо по качествено, и все пак двигателя на отбора са ФЕНОВЕТЕ.

 3. 4
  2

  Феновете каква работа и акъл да дават за стадионите?

Comments are closed.