Зико: Пари ще има, щом е започналa работата по стадионите на „Ботев“ и „Локо“

10
1257

Щом всичко около построяването на стадионите на „Ботев“ и „Локомотив“ в Пловдив е започнало, то ще бъде завършено, каза кметът Здравко Димитров на пресконференция в общината.

Той коментира факта, че фирмите кандидати са направили пазарно проучване и цената на стадиона на „Ботев“ е с 14 милиона повече от отпуснатите от правителството средства.

„Ще се търсят пари, не искам да коментирам повече. Има други по-важни неща. Пожелавам успех на Ботев и Локо днес и утре и се надявам отново да стигнат до финал, за да се съберем пак в заседателната зала и да ги поздравим“, каза още градоначалникът.

„Tова е пазарно проучване. Те фирмите са го направили, но парите са отпуснати, офертите са други. Може би конкурсът ще бъде за най-ниска цена. Ние сме длъжни да направим това пазарно проучване. Това не значи, че тези фирми са спечелили. Това е прогнозна цена. Няма нищо лошо, диапазонът е голям, до колкото знам. Чакайте да обявим конкурс за довършването на стадиона, да видим кой ще спечели. Каква стойност, каква цена? Още сме много далече. Нека да не търсим неща, където…. Не искам да коментирам неща, които предстоят. Каквото и да кажа, знаете за какво става въпрос“, допълни градоначалникът

10 КОМЕНТАРА

 1. 7
  4

  Сега бате Ачу и Кривия ще си напълнят джобовете с комисионната дадена под масата, заради двойно по-ниската оферта, на която им го продават в сравнение с тази на Ювентус(както при трахсфера на Кр.Димитров). Апък интереса на клуба и строителството на стадиона, те са проблем на привержениците(феновете). Със такъв собственик, за когото е най-важно да дава колкото се може по-малко пари за издръжка и на когото не му пука за щетите, които се нанасят на клуба ни, който излъга че ще строи Колежа и не оправи нито едно задължение, а и с такова некомпетентно ръководство в което са: един лъжлив и крадлив бивш сербитьор, един уволнен заради злоупотреби бивш служител(идиЙотков), един дюнерджия търгуващ с карти и обикалящ трибуните с бадж, един адвокат локомотивец-мразещ жълтите, Ботев не го очаква нищо добро. ХОРА СЪБУДЕТЕ СЕЕЕЕЕ !!! НАРОДЕ ???

 2. 7
  3

  И стадиона като самолетите – само на картинка

  • 5
   1

   ангеле 500 хиляди от Интер за клуба а другите 500 за кой са ако може да кажеш или пак не ти се влиза в обеснителен режим

 3. 7
  2

  Ей, циганки, що не пишете за вашия помиярски отбор. Предстой ви мач, имате много теми, а няма един коментар?

   • 6
    8

    Имате един гол , мек , увиснал. Бегом да духате за още ярма в копанките

  • 16
   2

   Платете си проекта мизерници!
   Нали искахте равнопоставеност?
   Нашият проект е платен от клуба, защо вашият ще го плаща държавата а манго?
   Цял живот на пощи!

   • 4
    3

    Нашият проект нали го платиха със крадени пари, от цецо крадеца, даже база, останаха кинти и за АЧО и др.

Comments are closed.