След важна среща за Колежа: На 15 юни обявяват обществената поръчка!

69
1984

Днессе проведе много важна среща за строежа на стадион Христо Ботев! На нея пристягаха архитекта на общината, архитркта на стадиона, както и представители на Ботев Пд, Сдружението, КПБП и фенове! На среща е станало ясно че, до 15 май ще бъде направена количествено – стойностната сметка за строежа, а до 15 юни ще бъде обявена и обществената поръчка! Пожелателната дата за старт на строителството е август месец.

”Днес проведохме важна среща с представители на Ботев. Получихме уверение, че още следващата седмица ще получим окончателната количествено- стойностна сметка. Готови сме веднага да направим пазарно проучване между фирмите за строителните дейности и цените, които ще обявят строителите за довършването на това уникално за България съоръжение. Ако няма никакви пречки мисля, че около 15- ти юни можем да обявим обществената поръчка. За нейното провеждане са необходими около 40 дни по закон. След това ще отворим офертите и ще подпишем договор.

Ако всичко е нормално в средата на август е планът за рестартирането на строителните дейности. Стадионът ще отговаря на всички изисквания на БФС и УЕФА. Това ни е план максимум и дано да няма проблеми“, заяви Райчев.

 

69 КОМЕНТАРА

 1. ПРАВЕЩ СИ ДЪЛГОГОДИШЕН, МОЩЕН, НО НЕПРИНУДЕН И ВЕСЕЛ ТАШАК С КЛОАКОМОТИФФФ 49,12:)))))
  2
  1

  НИЙ, ХРАБРИТИ ЛАЙНУМЕТИ ОТ КЛОАКОМОТИФФ, МОЖИ ДА СНЕ 384 АПАПА, НО СНЕ ОТ СТОЛЮПИНУУ И СНЕ МОШТНИ ЛАЙНУФЪРГАЧКИ!!! ПУФ ПАФ:)))))))))

 2. 7
  3

  Ахаха, циганьоците-масова истерия. За тях ужаса от Ботев е по-плашещ от коронавируса.

  Ботев ше има стадион, а мангалите ше ходят на майка си у путито, тва мисля че е ясно.

 3. 17
  2

  Всички мангали са наясно, че стане ли стадиона – край с тях. Затова сега е ред сълзи, ред сополи, а между тях по някоя декларацийка. Въобще не ги интересува дали нещо ще се направи на Лаута с под 1,000 посещение на мач. Нормално.

  Проблемът им е сериозен – колкото и нова история да измислят, колкото и приказки да си съчинят, Пловдив обича Ботев от поколения и това няма да се промени. Шансът на мангалите да надигнат глава е ако останем на тренировъчната база, ако ли не – всичко си идва по местата и заминават в девети глух коловоз.

 4. 8
  2

  Циганите се активизираха.Супер новина.Всички цигани в масов гроб.

 5. 1
  12

  ДАВИ ЕБА маиката жълто циганска, само за това мислете, щом АЧО гарсона е във голямата игра със милионите, стадион няма да има, възможно е да се направи детска градина и парка, а на КОМАНЧЕВО, две скелета както на ЛАУТА, и клетката за МАЙМУНИ е готова, може от КРУШАРСКИ да поискате скелето.

  • Хаповете, манго, хаповете… Дишай дълбоко.

 6. 4
  5

  Андрешко защо не кажеш, че парите не стигат и трябват още 10 да не и повече милиона ? Хахаха

  • 3
   1

   Ще стигнат, ще стигнат! Има едни 12 мил. за усвояване.

  • 5
   1

   Като не стигнат, има едни 12 млн които също могат да влязат в Колежа, защото на мангалите не им трябват 😉

 7. 5
  13

  Сълзата като къв е там? Ето защо ви знаят из цяла България като ЖЪЛТИ КУРВИ!

 8. 3
  8

  Селяните пак ги къпят! А те като съвършено завършени Андрешковци си честитят банята!

 9. 9
  15

  Бат Венци пак ви сипа на жълтите с големия черпак в Срортал, четете хубаво

  .Славия няма задължения, това може да се провери в НАП. Трудно ни е, търсим варианти, а в Левски става въпрос за 30-40 милиона лева злоупотреби. Покрай предишния собственик бях чул едни цифри, между 30-40 милиона. Това е нещо страшно.

  Премиерът е направил много за много клубове, единствено за Славия не е. Сега 37 милиона се изсипаха в Пловдив за стадиони, нека не злоупотребяват с добрината на Бойко Борисов. Време е той да погледне и към „белия“ отбор. Щом помагат на ЦСКА, Левски, Ботев, Локомотив (Пловдив), нека и на нас. И ние душа носим. Славия е най-старият клуб в България, на „канарчетата“ аз им дадох купата да я прекопират. Те твърдят, че са от 1912 година, но ние можем да кажем, че сме от времето на Наполеон.

  • 18
   5

   Не ние твърдим, че сме създадени през 1912, а архивите, и историята го твърдят. Вие, и всички които отричате този факт, може да отречете и датата 3-ти Март 1878, 681 г.сл.Хр, Априлското възстание-1876….каквото ви хрумне.

   • 18
    4

    Отбор с името ЛОКОМОТИВ няма нито през 1926 нипто през 1936 , а чак през 1951г. ! Научете си историята !

    • 2
     7

     Ние си я знаем нашата,вие не си знаете вашата!
     Ако щете вярвайте,вие не сте тези,които ще ни говорете за история!
     Първо научи как са се казвали железничарските клубове преди 9-ти,тогава дрънкай глупости на килограм!

     • 2
      4

      А и друго.ЖСК Пловдив не е създаден дори 1936,а година по-рано.
      Но ти и това не знаеш,крива празна дамаджано,защото си пропит от омраза.

     • Ясно, 60 години сте играли с грешно име. А бе, има ли нещо което ви е наред?

     • Зеки Байрам и Левент Назифоглу за малко да ги вкарат в пътя, но Галката реши да ходи да се къпе из басейните с фенове на Миньоро.

      Абе циганска работа са тия както и да ги погледнеш.

   • само, дето нямате нотариален акт, но карай…. селска работа

 10. 3
  12

  Славия няма задължения, това може да се провери в НАП. Трудно ни е, търсим варианти, а в Левски става въпрос за 30-40 милиона лева злоупотреби. Покрай предишния собственик бях чул едни цифри, между 30-40 милиона. Това е нещо страшно.
  Бат Венци пак ви сипа на жълтите с големия черпак в Срортал, четете хубаво .

  Премиерът е направил много за много клубове, единствено за Славия не е. Сега 37 милиона се изсипаха в Пловдив за стадиони, нека не злоупотребяват с добрината на Бойко Борисов. Време е той да погледне и към „белия“ отбор. Щом помагат на ЦСКА, Левски, Ботев, Локомотив (Пловдив), нека и на нас. И ние душа носим. Славия е най-старият клуб в България, на „канарчетата“ аз им дадох купата да я прекопират. Те твърдят, че са от 1912 година, но ние можем да кажем, че сме от времето на Наполеон.

 11. Ще загубя баса! Коментарите валят като есенен дъжд. Ще подминат 100. Бонка Андрей незнам си коя, злобата го мъчи, като на Краставо куче бълхите. Кротни се малко бе манго, опитай се да покажеш, че не ти пука. Можеш ли?

 12. 6
  11

  Днессе проведе много важна среща за строежа на стадион Христо Ботев! На нея пристягаха архитекта на общината, архитркта на стадиона, както и представители на Ботев Пд, Сдружението, КПБП и фенове!

  Ех Андрейчо от треперене и бързане да напишеш нещо интересно за жълтите си допуснал доста грешки само в едно изречение. Защо си бягал толкова от часовете по граматика? 😂

 13. СТАДИОН НЯМА ДА ИМА, ТОВА Е ТЪЖНАТА ИСТИНА ЗА ВСИ КАНАРИ
  11
  12

  ЕТО ИСТИНСКАТА ИНФОРМАЦИЯ ЗА РАЗЛКА ОТ ТАЗИ НА АНРЬО,КОЙТО ЗА ПОРЕДН ПЪТ СЕ ОПИТВА ДА КРИЕ ИСТИНСКИТЕ ФАКТИ. СТАДИОН, НЯМА ДА ИМА , АКО ИМА ЩЕ Е НАЩО ЗАКЪРПЕНО, ПОДОБИЕ НА СТАДИОН САМО ЗА „А“ ГРУПА. ТОВА Е ТЪЖНАТА ИСТИНА:

  Бе засегната етапността на строителството. За тотално завършване на стадиона, според последната оферта, са необходими около 35 милиона лева. Затова е взето решение процедурата да бъде разделена на два етапа.

  В първия етап, който трябва да струва не повече от осигурените 25 милиона лева, стадионът трябва да е годен за провеждане на мачове от „А“ група. В това число са и козирките на стадиона, на които би трябвало да бъде поставено осветлението.

  За втория етап ще останат строително-монтажните дейности, които касаят лицензирането на стадиона пред УЕФА. Това са телевизионно студио, журналистически ложи, търговски площи, елементи по външната фасада и т.н.

  Взе се решение сега да се обяви конкурс и за двата етапа и да се изберат изпълнители. Първият етап ще започне веднага, а вторият ще се реализира, когато (или АКО) се намери допълнително финансиране от 10 милиона.

  • 7
   1

   Анджък де. Нали съм писал от къде ще дойдат тези 12 милиона.

 14. 7
  7

  Нека го направим пак с часовник , по забавно е

 15. 11
  7

  Преди миниути завърши срещата между ръководството на община Пловдив, в лицето на зам.-кмета Пламен Райчев, ръководството на ПФК Ботев, в лицето на Ангел Палийски!?!?!?!?

 16. 9
  4

  Дочувам от тук-от там, че са необходими още 12 мил.лева (плюс 25 мил. които вече са осигурени) за цялостното завършване на стадиона, така че да отговаря на стандартите на УЕФА. Аз знам къде от къде ще дойдат…

  • 4
   3

   А знаеш ли какво ще дойде след това?! Тъпото няма да мойе да се скрие и при Боко защото има КПП-та на изходите на града..

   • 3
    2

    Кой е тъпото? Стикса, ромзо? Що си мислиш че живущите извън столипиново те разбираме?

 17. 3
  8

  Цигани,мрете.От люлка до гроб.

  • 10
   11

   МАРШ В СОЛУН, КУРВО ! ЛЯГАЙ НА АСФАЛТА !

 18. 10
  5

  Залагам 100 кинта, че ще има над 100 коментара, като 80 от тях ще са на Лошото куче-Делян Коматевски-Мразещо всичко жълто.

  • 3
   3

   100 коментара по 20 ст. … ехеее Андрешко ще захлеби днес… с поредната ЛЪЖА

 19. 8
  12

  Жълтите мародери за пореден път доказаха, че са алчни и егоистични селяндури, които искат да пируват по време на чума с КЪРВАВИ пари!!

  Да изметем тези аморални същества от околностите на нашия град!!!

  • 11
   1

   Искам те с подвита опашка. Тих и подсмърчаш.

   • 5
    3

    нали знаеш кой се смее най-добре!?!? хахахха

    • Майка ти – след като пусне на Стоян чепа и оближе устни.

 20. 8
  1

  Жалко е, че заради шепа “фенове” нещата се бавят. Но на простака няма как да му обясниш, че нещата ще се забавят заради малоумното искане за смяна на трибуните. Дано само не стане така, че да отклонят средствата, че тогава ще видят Центрум ли са, изцентрими ли са. 🙁

 21. 11
  4

  Нека не забравяме, кой постави основите на Колежа!!! Ако не беше криминалната шайка с тримата дебелаци, които “взривиха” КТБ, до сега щяхме да сме се върнали в Родния Дом!

  • 4
   9

   Цецо Крадоцо ли имаш в предвид? Най-голямия крадец в историята на България

   • 9
    3

    Жалкото е, че крадците са на свобода, и играят ролята на спасители!

  • 7
   12

   пo 200 000 .. но СЕЛЯНИ .

   Жълтите се мародери, които пируват по време на чума, докато ЛОКОМОТИВЦИ помагат на възрастните хора

    • Георги Андонов: „В БотевЪ расте само този, който умее да лиже гъ**ве!“
     3
     9

     … и опонира една от курвите на ДПС и Пеевски

     • 6
      2

      В тъпата ти циганска глава само. Давам ти 2 имена от историята на Локомотив/Велбъжд:

      Зеки Байрам

      Левент Назифоглу

   • 3
    6

    Тия изроди без морал от Ботев плюха в лицата на бебета, биха старци и изнасилваха журналисти докато ние, гражданите от локо се грижихме за онеправданите и болни жители на вековния ПЛОВДИВ и почти открихме ваксина!!!

   • НИЙ ХРАБРИТИ ЛАЙНУМЕТИ ОТ КЛОАКОМОТИФФ, МОЖИ ДА СНЕ 384 АПАПА, НО СНЕ ОТ СТОЛЮПИНУУ И СНЕ МОШТНИ ЛАЙНУФЪРГАЧКИ!!! ПУФ ПАФ:)))))))))

  • 4
   6

   Като знам колко са ви гладни феновете и от кои прослойки и малцинствени групи са – едва ли.

   • Казах ти-Яйцето ти е опряло до сфинктера и скоро ще закудкудякаш!

   • Аз на твое място, бих си подвил опашката между кълките, и нямаше да издавам колко ми е кофти.

   • 6
    2

    Аре ве стикси, пускай хуя на Стоян и идвай да кажеш колко ти е гадно! 😀 😀 😀

  • 3
   5

   Извозват курвите от Команчево , дошли да посмучат по за 2 лева

Comments are closed.