ИЗВЪНРЕДНО: Изритаха половин отбор футболисти от Хебър

14
3156

Ръководството на Хебър предприе важни мерки за бъдещото развитие на клуба след снощната загуба с 1:6 като гост на Локомотив (Горна Оряховица) и отправи предложение към треньорите от щаба занапред те да получават 50% от своето възнаграждение. Решението бе прието от старши треньора Николай Митов и голяма част от неговия щаб, което показва тяхната ангажираност към клуба. Заедно с това, ръководството освободи и следните 6 футболиста: Димитър Везалов, Йордан Апостолов, Веселин Марчев, Даниел Пехливанов, Георги Андонов и Георги Стоичков.
Отборът продължава със срещите си от Втора Професионална лига, като тази събота (14 март) те ще посрещнат Струмска слава (Радомир) на стадион “Георги Бенковски” при затворени врати.

14 КОМЕНТАРА

 1. 1
  2

  Нормално да ги изрита като си правят тотото

 2. 2
  2

  Хебър е толкова симпатичен отбор. Тия дето са ги изгонили са все от старите кучета и като нищо може да са си направили нещо като „групичка“. Според мен чистката е правилна и навременна. По-добре е злото да се пресече докато е време защото такива неща се отразяват негативно и деморализиращо на целия отбор.

 3. 3
  2

  Везалчееее, га ти предлагахме едногодишен договор с носителя на Купата на България и евротурнири, ти предпочете няколкогодишния с Хебър. А ся яж на мама хоя

 4. Още в началото на първенството съм казал пред свидетели с този „треньор“ толкова нищо по добро!!!

 5. Митов,мършо..вън.и този отбор провали…Жалко за футболистите

 6. Махайте скапания треньор..момчетата какво са виновни.Не ги гонене тях.

 7. 14

  Абе пазарджиклий, какво го чакате тоя, та не го емнете? Важ как го изгониха директно жълтите фенове още преди да е стъпил на терена. Голям кудош беше преди 3 години. Еваларка на пичовете.

 8. 12

  изчакайте да си намеря работа в Германия и напускам. Гипс-картона ми е любимата професия.

 9. 18
  5

  Само Хебър. Върнете футболистите, изгонете скапания треньор. Най- големия неудачник във футбола. Вън на Жадното говедо от Пазарджик

 10. 20
  5

  Жадното да напусне веднага. Стига сте го дундуркали тоя педераст.

 11. 23
  1

  Защо Марчев, защо Везалов? Та те играят момчетата. Махнете скапания треньор.

 12. 20
  1

  Жадно ли е, гладно ли е ? Вън на мършата Митов.

 13. 12
  2

  Всяка година едно и също в този продажен отбор

 14. 25

  Да ви еба в скапаното ръководство. Единственият за гонене е треньора. Вие очи нямате ли да го видите. Най некадърната доказана личност е треньор на юХебър. Върнете футболистите, изгонете некадърника. Идиоти!

Comments are closed.