Локомотив Пловдив и фенклубът с обединена позиция и отговор към Сдружение ПФК Ботев

262
4109

Уважаеми пловдивчани,

днес (22.02) Сдружение ПФК Ботев излезна с отворено писмо, в което се обръща и към ръководството на ПФК Локомотив Пловдив.

Ръководството на ПФК Локомотив, както и Фенклуб Локомотив се обединяват около следната позиция:

Ние не считаме, че държавата е длъжна да дава пари за стадион и база на когото и да било клуб. Собственикът Христо Крушарски ще инвестира свои лични средства за модернизирането на стадион „Локомотив“ и изграждането на спортна база за нужните на детско-юношеската школа на отбора, която се явява крайно необходима за нашите тимове.

ПФК Локомотив няма нищо общо със стадион „Христо Ботев“ и неговото дострояване. На мнение сме обаче, че ако за един клуб се отпусне в бъдеще дадена сума пари, то същата трябва да се отпусне и на другите, с което, за пореден път, настояваме за равнопоставеност!

Желаем да припомним, че на финала на 15.05 между ПФК Локомотив и ПФК Ботев, бе издигнат транспарант, гласящ „Всички за Пловдив! Всички за стадион!„, който бе подкрепен от Локомотив, Ботев, Спартак и Марица.

Малко по-рано, на 30.04.2019, се състоя и среща в Община Пловдив, на която бяха Христо Крушарски, Иван Йотков (Ботев), Тодор Симеонов (Спартак), Христо Христов (Марица). Всички присъстващи подкрепиха и застанаха зад идеята за изграждането на стадион „Пловдив“.

Нашата позиция е ясна! Ние не смятаме да водим словесни „двубои“ по медиите и да си говорим само празни приказки. Това не е мястото, в което да се решават проблемите на клубовете!

Oт Ръководството на ПФК Локомотив Пловдив и Фенклуб Локомотив Пловдив

262 КОМЕНТАРА

 1. 3
  4

  Стадионите са общински, Държавата финансира общините, локомотив няма как да се разпорежда, това не е тяхна собственост, собствениците решават

 2. 4
  3

  Га жа е прутеста ва да го еба ! Само кажете и тръгваме аз жа ги водя сичките стрямнанлии.За 5 лева утивами на магистралата и ша спираме тираджиите да го еба .

  • 5
   3

   Стоян канара ако та чуе в гроба жа са обърне ва да тейба.

   • 1
    2

    Ава аз ако та хвана да тейба ша останем двамица на стадиона ни глейш ли.Ама няма нищу след мача ша сми повочи.Само да се върнем от обхода по казанити !

 3. 3
  2

  Ще поведем кампания и ще говорим с всички гомеми отбори да излезнат с декларации за държавно финансиране и построяване на стадиони ! Това ще е следващата стъпка ако селския кмет не се вземе в ръце

  • 3
   1

   Левски и ЦСКА така ще им се израдват на селянките че свят ще им се завие……и за стадион ще забравят и за Бутвфъ ва да гоейба.

  • 1
   1

   Кампания? В циганските махали на Сливен само ще ви обърнат внимание. Другаде знаеш как ви посрещат: Ци-га-ни, ци-га-ни….

 4. 5
  1

  ОТИВАЙТЕ ДА ТРАМБОВАТЕ В КЮСТЕНДИЛ !! КАТУНАРИ ЖАЛКИ,СРАМ И ПОЗОР ЗА ГРАДА НИ !!
  СЪБЕРЕТЕ ВЪЛЧА КАСИЧКА И СИ ВЗЕМЕТЕ КОНЦЕСИЯТА . АМЕБИ

 5. 3
  1

  Запомнете, че дървото за гризане ви е приготвено. Стягайте си оределите цигански зъби. 100 педераса за нищо не стават, освен да се шибат заедно.
  Днес ще броим педеругите.

 6. 4
  9

  Да попитам НЕГРАДСКИТЕ фенове, начело с НЕГРАДСКИЯТ ТОП ФЕН ЗИКО. Защо не искате стадион Пловдив и защо не подкрепите искането за равни финансиране между клубовете??? Как смятате, че подмолно вашата ТОП КУРВА ЗИКО ще ви уреди под масата държавни пари, а другите няма да реагират и ще си мълчат? За пореден път показахте, че не ви пука за Пловдив, а само за вашата миризлива кочина! Курви сте родени, курви ще умрете!

  • 6
   1

   Една злобарка може и да ти помогне, но се съмнявам. Хапченцата, злобо циганска, бързо!

   • 2
    3

    Дървото вече го налапахте жълт педал, ако искаш ела да броиш по-отблизо

 7. 3
  7

  НЕГРАДСКИТЕ коматевци днес заявиха, че не желаят да играят на ГРАДСКИ СТАДИОН! Никой не е изненадан. Нормално, феновете им в изобилие са от родопската яка и селата!

 8. 10
  9

  Манговци прости.Имам един въпрос за 100 000 лева към вас. Кога Крушарски ще вложи лични средства за ст.Локомотив и база за ДЮШ??? А.На 31 февруари. Б.На 32 май. В.Когато започне да произвежда ядрени ракети. Г.Когато започне да произвежда космически совалки.

  • 11
   2

   Напиши я тази простотия още хиляда пъти, тъпанар смотан.

   • 8
    6

    ще я пиша колкото искам мангал прост.
    Защото лъжите лъжите и лъжите и отново лъжите само и само да не стане Колежа. Умирате от яд и злоба че Ботев ще има стадион.Вие даже не искате и ст.Пловдив защото не сте свикнали да плащате наем а там наема ще много голям.А вие с 1000-2000 потни бедни мангалски фена какво ще платите.

    • 6
     6

     КОМАТЕВСКИ ЦИГАНИН, значи искаш Крушата с негови пари да направи нашия стадион и базата, а на вас държавата да ви построи стадиона, така ли?
     Брейиии, много си прост, бе циганор!
     Крушарски да не идва от друга планета?
     За толкова прост ли го мислиш?

     • 9
      1

      Абе тъп мангал я прочети вашата декларация пък тогава ми дрънкай простотии.толкова си прост че дори не знаеш какви декларации пускате и какво пишете в тях.Мангал долен грозен.

    • 1
     6

     Олигофрен, знаеш ли какво е определението илитерат, а? Сигурен съм, че не знаеш и ще ти го преведа на твоя посредствен език! НЕГРАМОТНИК! Научи се да пишеш грамотно, защото пасквила те издава, че си възпитаник на училището за бавно развиващи се Стефан Караджа! 90%от жълтите, мучащи, полумаймуни сте спрели еволюционното си развитие! Жалки, посредствени дибили!

     • Манго,пише се дЕбил и от това личи,че ти дори не си успял да завършиш „Ст.Караджа“.

  • Тук си Пловдив а иначе си теранс…..айде самоопредели се и после задай въпрос.

   • много си прост и за това си анонимен щот си го знаеш

    • Ти видя ли какво си написал, а? Това е върха на неграмотността! Ти си гаврата на българското образование! Жалък идиот! Такива в Пловдив няма!

 9. 6
  6

  Ей Христо Ботев, ако вижда какви ги вършите селски изпълнения. Само петните името му. Нямате нищо общо с другите публики като манталитет. Огромна разлика има с левскари, чорбари ……. за нас няма какво да говорим. Вместо да се направи нещо за всички пловдивчани, за целия град, вие излизате и все едно сте на нивата. Не е важно цялото село да е добре, само на нас да ни е добре. Жалки, евтини, бедни, чалгаджийски душици

  • 7
   6

   когато вложите 14млн в база и 10 млн в стадион тогава говори долен мангал.и Целия град е жълто -черен значи на всички ще е добре с изключение на столюпеново и шикера.

   • 3
    2

    Ще видим, знаем ви много добре целия град, много добре ви знаем какви сте филмари. Знаем и за туристо-потока от вашите фенове идващи вендъж на 20 години на такъв мач

   • 3
    2

    Какво сте вложили бе. 40 години партията влага във вас, и пак сте същите селяци. Манталитет на дюнерджий.

    • 1
     2

     манго вас партията ви създаде Петър ченгелов .нещо за това да кажеш

     • Още един завършен идиот-неграмотник! 90% жълта неграмотия! Тези жълти мастии го доказват!

   • 4
    2

    Селяни, това, че вие ще се чувствате по-малко селяни, ако имате най-хубавия стадион, не значи, че пловдивчани мислят като вас.
    Какво ли ще предпочете една майка с дете – стадион или повече алеи, по които да минава с бебешката количка? Ами пенсионерите, какво ли искат – повече паркове и градини или стадион? Ами шофьорите, които стоят по три часа в задръствания какво ли искат – стадион или пътища и паркинги.
    Ако се направи един референдум какво да посторои общината стадион или сграда за пловдивската опера, какво ли ще изберът пловдивчани?

   • До циганина от Коматево който се пише, че е от Пловдив
    5
    1

    Циганино от Коматево, вие ли ги вложихте тези пари, бе Пикоч?
    Не беше ли Цецо крадеца с парите на данъкоплатците.
    Навремето така направихте с Агробизнесбанк, лешпер отвратителен.
    С крадени пари от народа и аз мога да вдигна стадион.

    • Ако знаеш колко си прост ще се самоубиеш

   • До ти си много тъп. Всяко изречение започва с главна буква! След стадион се пише запетая! Новото изречение пак започва с главна буква! Целия град се пише с пълен член! Целият град! След жълто-черен се пише запетая! Не се пише столюпеново, а се пише с главна буква Столипиново, както и с главна буква Шекера! Следва въпроса:Кой е тъпият?

 10. 5
  4

  Копнежа чака, а в София – 30 глупака!

 11. Ооооооо рамзииии барбекаааааа, оооооооо рамзиииии барбекаааааааааа.

  • О кюстендилци, мангали прости, обречени сте в Пловдив да сте гости…. Оле оле…

 12. 2
  5

  Пичове оставете ги неградските. На тях, ако ще и дворец да им направят, манталитета не се променя.Не заслужават внимание хора, които не искат да се гради нещо за всички пловдивчани. Както беше казал един техен приятел Венци Стефанов SOS- селянина си остава селянин. Той си иска само на него да му е добре. И как не разбраха, че не ни пука за техния колеж.

 13. 5
  2

  Мангали долни.Защо не протестирахте пред пет години? Защо не протестирахте преди 2-3 години?Защо не взехте концесията на Лаута и Базата?Защо не протестирахте миналото лято? А протестирате сега когато се заговори за Колежа.Защото завиждате нали.Вие вместо да се радвате че ще ви направят половината стадион и база протестирате за Колежа

  • 3
   1

   Това за нашата трибуна и база е някакво неизвестно инфо само от медиите. Нишо официално няма подадено към клуба. Недейте да въртите вашите селски мурафети.Само на пазара в Стряма и Маноле минават.Колкото вие имате стадион, толкова и ние-демек нищо

    • Играем на една съборетина от 15 години. Какво ще кажеш за гостуващия сектор ????

     • и до сега 15 години що мълчахне а се сетихте сега.

  • 2
   1

   Защото искате сега стадиона да ви го построи държавата, Циганин запотен!
   Държавата не ви е длъжна с нищо, жълт циганин. В такъв случай, ако вашия стадион ще го строи държавата, и ние искаме нашия стадиона държавата да го построи.

   • а на кой е длъжна ве манго.на вас мангалите ли.
    държавата е длъжна както да строи пътища училища и стадиони така е длъжна да срои и стадиони

    • 1
     1

     Още веднъж доказваш с идиотизма в пасквила си, че от всички писали своите позиции, ти си пълен Неграмотник! Запомни ли думичката:ИЛИТЕРАТ!

 14. 2
  2

  Хайде рамзи гюбек…… ха ха ха
  Хвърляите къчове ве жълтури.

 15. 3
  2

  Ай канариееееее тука ли сте. Айде рамзиииии- айде канариииииии. Как може да поканите президента Стоянов и да въртите кючеци. Лелеллелелелелееллелелелеллеле.

 16. 2
  4

  ББ е пътник. Такива са и жълтите цигани! Сбогом помаци!

  • 4
   1

   Защо? Ти ДПС ли искаш да дойде? Те ли са вашите хора?

   • 3
    3

    Фен на отрочето на ДПС от 2010г ли пита?

 17. 5
  3

  АфД Тракия-подарени медали, открадната титла от Спартак. 5- рно по-голям бюджет от другите пловдивски отбори. И с какво е заслужено това. Стари фенове на Ботев и на Локомотив са споделяли, че Ботев е бил много приятен отбор преди да се огъзи на БКП. От там нататък – брутални протекции от държавата. И после това бил ГРАНДА. Какъв гранд сте вие -комунистически отрочета. Същите като ЦДНА с 9 поредни титли. Само, че на вас ви подаряваха 3- ти места………

  • Локо са хрантутниците на БКП. Заради тях затриха Спартак, за да ги назначат за основен градски съперник. Преди това бяха невзрачно отборче от долната боричкащо се да не изпадне

 18. 2
  4

  Искам само да кажа едно- Аййййй канриййй тука ли сте. Айде рамзи канар. Ибрееееееееее.

  Най-интересното е, че скорошните ви приятели по бкп армейска дружба прасетата и те споделят, че сте супер селски пръчки и се кефите на кючеци

  • 2
   2

   Жълтите на нас викат цигани, но те въртят гюбеци на един от най-светлите християнски празници Рождество Христово. Затова ги наричаме – СГАН!

 19. 2
  3

  Ари уа, га жа одиме на Колиежа. Ние ни щием да е яко на гражданите. Важну и наш Ботевъ да имами стадион уа. Га жа доим от Манолие, Стрямата, Кунарие, сичкото канар знаити ли колко сма уа. Га чи ни мои да идем. Няити ли колко много дма уааа. Ибрееееее канариеееееееееее

 20. 2
  1

  Манговци.Не забравяйте че вашия стадион е паянтав и се руши .Колко мислите че ще изкара ? Тогава и вие ще останете без стадион и няма да има кой да ви го построи.Защото ние няма да позволим .След като за нас не може и за вас няма да може .Тогава ще видим посраните ви задници.Пловдив ще остане без стадиони.

  • 1
   2

   Манго, ти сам го каза, че нашия стадион се руши и ние също имаме нужда от стадион!
   Ако има за вас, тогава трябва да има и за нас. Или ти първо искаш на вас да ви построят стадиона, а на нас друг път. Само дето това „друг път“ едва ли някога ще го има пак. Не ни прави на прости нас!
   Няма други толкова злобни, завистливи и долни хора, като вас – коматевците.

   • 2
    1

    Черен мангал тъп някой от нас да е казал че вашия няма да се построи .Нашия е започнат и за година ще е готов и има пълна документация и всички разрешителни.Докато вие какво имате ?Направете си проект извадете си разрешителни вложете 10 млн. и тогава говорете.Хората ви казват че ще ви построят бутната половина за сега и база.Но вие просто не искате Колежа да се построи

    • Циганин, значи на вас 30 млн. а на нас 3 млн.
     Много си прост, бе тъп коматевски циганино.
     И нашия стадион трябва почти наново да се направи, Мангал прост.

     • Не го обиждай с коматевски циганин, той е Изгрев бойски мангал!

  • 2
   1

   Чакай да те питам. Какво мислиш за гостуващия сектор на Лаута. Какво мислиш за трибуна Бесика. Ние стадион нямаме. Има две подобия на трибуни Споетклуб и централната. Горе долу стадион Локомотив е на нивото на базата в Коматево. Единственото е, че има малко повече капацитет. Близо 40 % от стадиона не се използва. Така, че каквото е за вас, същото е и за нас.

   • 1
    1

    Я да те питам като си най запознат.Това положение е отдавна.Защо не протестирахте пред пет години? Защо не протестирахте преди 2-3 години?Защо не взехте концесията на Лаута и Базата?Защо не протестирахте миналото лято? А протестирате сега когато се заговори за Колежа.Защото завиждате нали.Вие вместо да се радвате че ще ви направят половината стадион и база протестирате за Колежа

 21. 2
  2

  Ооооооо прости жълтурииииии, ооооооооо прости жълтуриииииииииии, оооооооооооо прости жълтурииииииииииииииии

 22. 3
  4

  Ние не сме като селяните прости. Ние сме се доказали в годините. Когато щяхме да изпаднем се организирахме и спасихме отбора, макар и три пъти по-малко от феновете на комунистическата пасмина. Ние никога не сме чакали на държава община. Няма да чакаме и сега. Ще постигнем всичко с феновете, с всяко едно черно бяло сърце, по-силно от 3 пъти повече селски душици

  • 2
   1

   И какво сте направили че не се сещам. Всичко до сега ви направи общината от терен и осветление до трафопост и тренировъчни и игрища.И ако не беше Рефана дето ви издържаше тогава сега щяхте да сте в отвъдното.

   • Как може една празна крива и грозна тиква да се сети?! Това е едната причина за сещането, другата е, че си представител на курвите на всяка власт и най-вече на комунистическата!

 23. 2
  1

  Запомнете, че дървото за гризане ви е приготвено. Стягайте си оределите цигански зъби. 100 педераса за нищо не стават, освен да се шибат заедно.
  Утре ще броим педеругите.

 24. 2
  2

  750 хиляди канари. По техни думи 15-20 хиляди могат да извадят на мач уааа. Е добре, ако има една стегната организация. От тези 20 хил да дадат по 500 лв за 5 години – това са 10 милиона. Поне една трибуна щяха да направят. Нали са най-яките фенове в България. Нали са стотици хиляди !!!!!!

 25. 2
  1

  Манговци.Имам един въпрос за 100 000 лева към вас. Кога Крушарски ще вложи лични средства за ст.Локомотив и база за ДЮШ??? А.На 31 февруари. Б.На 32 май. В.Когато започне да произвежда ядрени ракети. Г.Когато започне да произвежда космически совалки.

  • 1
   4

   Г. Когато Тоско Солунски се върне от Солун.

 26. 5
  4

  Селяни долни, разберете – стадион ще имате когато си го построите сами. Това е шанса ви да направите нещо наистина забележително. Но, като се знаете сами какви подли селяни сте и всеки си казва: Другите да дават, аз после ще обирам позитивите. И малкото абдали, които дадат пари, ще ги дадат на някой измамник, който ще ги открадне.

  • 1
   1

   Ебана мастия си, но запомни, че дървото за гризане ви е приготвено. Стягайте си оределите цигански зъби. 100 педераса за нищо не стават, освен да се шибат заедно.
   Утре ще броим педеругите.

   • Абе скапан ибрикчия, като почнеш да броиш(ако можеш да броиш неграмотен изрод), по случайност да не се спънеш! Спънеш ли се, може пак по случайност да паднеш на асфалта и да си разбиеш кухата лейка! Имало е такива случайности в селско-циганската ви сган, та от приятелска гледна точка те съветвам, да не започваш с броенето!

 27. Искам на искам!! Щото съм жълта курва на Пеевски
  3
  3

  Пинокио, искам да ми построиш къща. Искам и кола. А може и един от новите лаптопи за общината.
  Длъжен си ми! Ти ми обеща!!

 28. 10
  3

  Абе, жълта сган защо вашият собственик не изкара пари да ви завърши строежа, нали е много богат?!
  Неговите бензиностанции никнат, като гъби из целия град! Кой му ги дава тези терени? На каква цена?
  Искате държавата да ви построи стадиона…няма други толкова нагли, кривоглави НЕчовеци като вас, жълтури! Тогава защо се сърдите, че и ние искаме? След като вие искате държавата да ви построи стадиона, и ние искаме за нас същото! Предложи ви се да се обединим, като пловдивчани за ст. Пловдив не искате…хем голи, хем големи. Така сте научени от партията майка, която ви създаде през времето на соц.строя. Вие сте научени цял живот да сучете от нянката на държавата! Вие не можете да се оправите сами! Претендирате да сте 3 пъти повече пари…тогава съберете се 15 000 и дайте по 1000лв ето ви го стадиона, но да дадеш пари не е, като да закараш статисти на мача, които за първи път стъпват на стадиона. Направете го това и ще призная, че сте 3 пъти повече от нас. Ако съберете 15 000, които да дадат по 1000 лв. аз лично ще се хвърля с главата на долу от комина на Ален мак. Но пак казвам, аз не вярвам, щото това не е да раздавате безплатно, кебабпчета, пържени картофи и картонени шапки на хора, които за първи път гледат мач през живота си! Вечно някой трябва да върви след вас и да ви бърше посрания жълт гъз кога президент, кога депутат, кога кмет…не можете гъщите да си вдигнете сами без някой да ви помогне!

  • Ебана мастия си, но запомни, че дървото за гризане ви е приготвено. Стягайте си оределите цигански зъби. 100 педераса за нищо не стават, освен да се шибат заедно.
   Утре ще броим педеругите.

  • 1
   1

   Ще съберем пари да ти купим една колиба,за да може да живееш с другите цигани като равнопоставен,та да спреш да ревеш по форумите.

 29. 9
  3

  Натиска върху жълтата сган и неграмотния кмет -сервитьор трябва да се увеличава.
  Тиквата е пътник , не му е до стадиони.
  Нека ги оставим завинаги на село.

  • 3
   2

   Точно така манго, най-накрая си го каза директно, че това е желанието ви прикрито зад фасадата на смешните ви декларацийки за равнопоставеност и какво ли още не!

 30. 5
  9

  Няма по-жалка сган от кюстендилските цигани. 15 години ги е страх да си поискат купата от една селска мутра и ходят да се молят на Бойко да им върнат купата…
  Страхиви, миризливи цигани!

  • 6
   2

   Това още милион пъти можеш да го напишеш, но не значи, че ще стане истина.

  • Има! Това са Изгрев бойските цигани от Столипиново! Тези същите, които който не ги е хванал, той не ги е бил и ебал! Напоследък засенчеха най-добрата ни спринтьорка на 100 и 200 метра!

 31. 5
  7

  Ботев с добър резултат с оглед на целта – 7 -мо място! На циганите честито 4 – ро място

  • 4
   4

   Скъпо малцинство, кое според вас ще предпочете човек с малко мозък? Да протестират 4000 или 15000… Ние просто изчакваме и ви гледаме отчаяните напЪни да се правите на онеправдани, с мисълта да не се довърши общинския стадион Христо Ботев. Трябва да сте сигурни, че търпението на всички Ботевисти е на предела си, и ако хората, от които зависи рестартирането на строежа на стадиона се вържат на циганските ви номера ще стане меко казано неприятно за.. Разберете, че не можете да спрете гората да се разлиства!

   • 2
    3

    хахахахахах,сериозно ли,пич? Шанса да имате стадион беше да се обединим около Голямата къща.Сега просто ще стане един голям панаир от протести и до никъде няма да се стигне с построяването на стадион.

    • 1
     1

     Благодаря, че призна истинската ви цел.
     Да става панаир, и да няма стадион.
     Честито Вутеееее.

   • 1
    1

    Ибрикчия, като ви свърши търпението какво ще стане?! Аз ще ти кажа бе жълта пачавро! На колене, с вдигнати пухкави ръчичкинки!

    • Мазен мангал , всяко нещо с времето си…. Ходи се мрази в пухкавото дупе, смешник! Стадион ще има, гледай да не пукнеш дотогава от злоба и омраза..

 32. 4
  3

  Феро храста пак се оправдава, играем със четирима юноши, ами като няма други футболисти, пари, трансфери, катъра кинти не дава, така ще е, докато е катъра на власт.

 33. 9
  3

  Циганите пак Наведени, защо бре ГАЛОШИ цигански ЦИГАНИ.

   • 1
    1

    Големит
    е ЦИГАНИ играха днес, 15.000. Мангала.

    • Не 15000,а 42000 Изгрев бойсчета от Столипиново! Армията не можа да ги побере ИБРИКЧИИТЕ!

 34. 15 години страх да си поискат купата от чичо Емо
  9
  5

  Няма по-жалка сган от кюстендилските цигани. 15 години ги е страх да си поискат купата от една селска мутра и ходят да се молят на Бойко да им върнат купата.
  Страхиви, миризливи цигани!

  • 3
   5

   А това какво общо има със новината бе плиткоумен педерест? Ходи на село че имаш дърва за цепене!

   • 8
    7

    Еби си майката, аз живея на пъпа на Пловдив, а ти си кюстендилски дрогиран мангал!

  • Мухльо, има бе, има по-мръсни и долни цигани! Изгрев бойс Столипиново! В Пловдив кюстендици не знам да има, но знам, че има сопотско-коматевско-столипиновска сган! Отбора им е прекръстен от Металик на ботевЪ! Най-курвенското сдружение!

 35. 23
  5

  Жълти върши, нали знаете къде ще ми играете- на к..а опа петата !!!!

  • Турците и циганите от околията изнасилени пред цяла България на финала на терена и по трибуните
   1
   1

   Мюмюне, няма да стане истина…
   Ако ще и 1 000 000 пъти да го иплюеш това тук!

  • Турците и циганите от околията изнасилени пред цяла България на финала на терена и по трибуните
   9
   6

   Никой не ви вярва на циганско-турските лъжи вече!
   Истината излезе на яве: 9000 пловдивчани срещу 12-13000 турци и цигани събрани от кол и мъже, само и само да са „повИчИ от буфИритИ“!

   • Каква е тази циганска неблагодарност? Нас и говедата към кои ни причислявате?

 36. 9
  6

  Гледам мача и какво да видя. Цска тире си е поръчал, жълта проститутка от 2011 от магистралата и си е ебе . И 20 жълти циганета им пляскат. Смях и гавра с жълтата циганска проститутка хахахаахаха

  • 4
   4

   Циганина от 4-тото място в класирането да лапа жълтия хуй

   • 10
    5

    Утре Локомотив ще е на второ място. Обаче жълтата циганска проститутка, цял живот ще бъде проститутка.

    колко жалко е да си мангал от БотяфЪ2011, бит и унижаван цял живот!

    • 5
     1

     Циганин миризлив! Отивай да си присаждаш коса!

   • За какъв жълт хуй бълнуваш, бе евнух?! На 15.05.2019г ви скопихме!

  • 6
   6

   Гледай, цингар, аз на Локо мач не съм гледал от години, освен ако не е срещу великия Ботев – отборът на Пловдив. Просто сте безинтересни.

  • 5
   5

   Когато се наведохте на Ботев на Лаута с Балтановото табло за 0:2, какви бяхте?

   • 1
    1

    Аааааааааааааааааааааааааааааааааааа. Сипа им, яко им сипа!

  • Турците и циганите от околията изнасилени пред цяла България на финала на терена и по трибуните
   3
   2

   Мюмюне, на тази снимка няма фенове на Локото..
   Тук има само турци и цигани, събрани от околията!

    • Има, има..
     Жълтите страхливци най-добре знаят!

     Беж лиске, да бягаме!

   • 3
    2

    Пише се „авантаджии“ – не искам пари за урока.

    Предполагам имаш предвид безплатните рейсове от Крушата, въпреки които се удавихте в жълто-черното море пред цяла България?

    • Турците и циганите от околията изнасилени пред цяла България на финала на терена и по трибуните
     6
     1

     Така се удавихме, че цял мач мълчахте и гледахте отсрещния сектор как се прави,да ви еба майкатя провалена!

 37. 10
  4

  Абе мама ви дейба жълта копанарска къдаса тези 15 х фена.Дейба този измислен отбор 15 човека в София

  • 2
   4

   В София са точно 100 човека, а циганите от Локо в София бяха точно 12 душу

   • Турците и циганите от околията изнасилени пред цяла България на финала на терена и по трибуните

    На снимката има 12-13000 турци и цигани, които цял мач зяпаха отсреща как се подкрепя отбора…

 38. 7
  4

  Жълти циганета, Самуилов ви каза да изкарате пари и да издържате отбора. Жълтото цигане се насра и наведе главичка.

  Самуилов е съгласен, отбора който финансира да играе на стадион Пловдив!

  Жълти циганета в София сте едва 20 мангала. За какви стадиони бълнувате?

  • Циганите наврени в ъгъла на националния от жълто море
   3
   4

   Циганите от локо ходят по 4 човека в София. На финала бяха РАЗМАЗАНИ ОТ ЖЪЛТО МОРЕ

  • 3
   2

   Доставя ли ти удоволствие да лъжеш, мангал? Харесва ли ти или то ти е вече природа и не ти прави впечатление?

   Цялата ви история е такава – една оромна лъжа – от годината, през Спортклуб, през Кюстендил, през турските собственици, през застреляните президенти, през наркотрафикантите, чиито крака целувахте, през Марешки, който ви сра в устите – всеки ви ебава вас, утрепки презрени!

 39. Парите, които Крушарски ще инвестира да не са подарените 40млн от държавата?
  3
  2

  Защо се дават нашите пари на 2 ПЪТИ по-високи цени на Крушарски, за да издържа циганите:

  „Собственикът на Локо Пловдив ще ни спасява от градушки – почти 2 пъти по-скъпо“. Става въпрос за обществена поръчка за противоградни ракети, която беше спечелена от фирмата „Стройпроект“ на Христо Крушарски, а той е собственик на пловдивския футболен клуб „Локомотив“. „Стройпроект“ подписа на 9-ти май договор за доставка на противоградови ракети с Изпълнителна агенция „Борба с градушките“ на стойност 40 650 000 лева с ДДС.“…/. .,https://www.actualno.com/interview/direktoryt-na-dunarit-porychkata-za-protivogradnite-raketi-e-skandalna-news_760029.html

 40. 8
  8

  30 селяка в София на мач! Това ли заслужаваше Тоско? За тези 30 човека ли Бойко ще строи 18 хил. стадион? Тези 30 човека и един герберски кмет ли ще лишат Пловдив да има градски стадион? За едното евала от Арис сменихте и азбуката!

   • 5
    6

    Къде сте сега бе хиляди селяни? Къде е купата? Къде е банкера родолюбец? Къде се скрихте в Гърция и оставихте Тоско? Вижда се само болката от Петата !!!

    • 5
     3

     На теб ли отчет да давам, мангал миризлив? Когато трябваше ви смачкахме като въшки – цяла България видя 15 на 5. Това е положението в Пловдив.

     Равнопоставеност за вас може да има само със Спартак и с Марица. На големия Ботев можете само да завиждате и да се пръскате от злоба. Пловдив е само наш!

     • Изгрев бойски изрод, от този мач в България се знае, че жълтата сган са курви на ГОСПОДАРЯТ НА ПЛОВДИВ Л О К О М О Т И В!

 41. 5
  7

  Аз пък искам вила в Марково и 2 3-стайни до Тримонциум! ЧАКАМ!

  • 8
   2

   На вас мангалите ви дадохме цели къщи до Руския пазар – видяхме ви какво ги направихте за нула време – нищо повече за вас. Просто си платете тока и водата на Лаута.

   • ЕТО Я: 7:3 И 0:1!!!Изгрев бойски, хареса ли ти! Ибрикчия-олигофрен!

 42. 5
  6

  А ва неска колку иляди сми в софия ва? Щоту искъми кулежЪ🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

 43. 3
  7

  Аз пък искам къща и кола!!
  Пинокио, кога ще ми ги дадеш?!

  • Съвестния, аз знам, чв циганин вода и ток не обича да плаща, но кога ще оправите сметките за Лаута? Или там съвестта не важи? А за подлеза на гарата?

 44. 6
  1

  затва ни викат цигани, цигани защото все гледами да краднем от някъде , я от обществени поръчки, я от подлеза на гарата, я от наема за стадиона от Опщината

 45. 6
  7

  Жълти курви, тези приказки с това, кой на кой и колко дал са за бит пазар! Официално нямате нито един правилен аргумент за да ви направят стадиона с държавни пари, за сметка на останалите ФК!
  Зико е долнопробен и некадърен селянин, който целия град го разкри. Бойко е под напрежение и няма да ви даде това, на което се надявате, защото е пътник! Имате си собственик- да вади милиони и да строи! Държавата може да даде пари единствено за градския стадион! Ако не, на вас и на Локото поравно! !!!

 46. Парите, които Крушарски ще инвестира да не са подарените 40млн от държавата?
  7
  3

  Защо се дават нашите пари на 2 ПЪТИ по-високи цени на Крушарски, за да издържа циганите:

  „Собственикът на Локо Пловдив ще ни спасява от градушки – почти 2 пъти по-скъпо“. Става въпрос за обществена поръчка за противоградни ракети, която беше спечелена от фирмата „Стройпроект“ на Христо Крушарски, а той е собственик на пловдивския футболен клуб „Локомотив“. „Стройпроект“ подписа на 9-ти май договор за доставка на противоградови ракети с Изпълнителна агенция „Борба с градушките“ на стойност 40 650 000 лева с ДДС.“…/. https://www.actualno.com/interview/direktoryt-na-dunarit-porychkata-za-protivogradnite-raketi-e-skandalna-news_760029.html

  • 3
   6

   Ето ти и отговора . А на Самуилов му дадоха петролена империя (държи държавния резерв за петролни продукти ) и десетки бензиностанции в Пловдив! Милионите, които цитираш тук (нищо доказано) са трохи в сравнение с това, което се даде на Самуилов! Айде по-сериозно. И да речем, че е дала държавата? Какво видя ФК Локомотив от тези пари, освен съществуване? Стадион ли се построи? База ли се изгради? Това новата жълта мантра ли е? Ами не минава! Правете сравнения и тогава пишете глупости!

 47. 5
  7

  Жълтите аморалисти продължават да си мислят, че с обиди и лъжи ще постигнат нещо.
  Те горките мислят, че гражданите на Пловдив са толкова глупави, че пасят трева като техните крави.
  Сами си го забиват и правят така, че да може на Източен №10 да се появи детска градина или затворен баровски жилищен комплекс.

  Тези въпроси се решават с КОНСЕНСУС, а не със нескопосана пропаганда.
  Като не искат на стадион Пловдив – да си купят земя в града и да си построят стадион сами. Комунизмът си отиде!

 48. 8
  4

  Потните цигани говорят за инвестиции, ама нищо не казват за това защо Крушарски отказа предложената му концесия за стадиона и терените в Тракия за ДЮШ??? Май не иска да инвестира и стотинка??? Защо Община Пловдив пригоди С НАШИТЕ ПАРИ полумесеца за участие в ЛЕ??? Еййй ама големи инвеститори станахте бе, мижитурки.

  • 3
   5

   Питай Бойко Борисов защо Крушарски отказа тази глупава оферта за концесия на стадиона и базата .

 49. Крушарски щял да инвистира хахахахаххахахахахахахаха
  7
  2

  За толкова години 1 лев няма инвистирани в спортни съоръжения Крушарски. Една нива сигурно от баба му в Говедарци и даже 1 фургон не сложи мангалите да има къде да сменят гащите и се криеха в кукуруза

  • 2
   4

   И ти в това вярваш ли си . Май не си убеден ! Виж другото е вярно . Самуилов не е инвестирал нито един лев нито в тъй наречения Колеж , нито в базата . Нещо повече натрупа нови дългове, защото не си е плащал и концесионните такси , Присмял се хърбел на щърбел

  • 3
   1

   Ами накарайте селянина от Раковски да ви направи една база като на Крушарски в Говедарци да видим дали ще я направи

 50. Крушарски щял да инвистира собственни средства, ПОДАРЕНИ МУ ОТ ДЪРЖАВАТА
  6
  3

  Защо се дават нашите пари на 2 ПЪТИ по-високи цени на Крушарски, за да издържа циганите:

  „Собственикът на Локо Пловдив ще ни спасява от градушки – почти 2 пъти по-скъпо“. Става въпрос за обществена поръчка за противоградни ракети, която беше спечелена от фирмата „Стройпроект“ на Христо Крушарски, а той е собственик на пловдивския футболен клуб „Локомотив“. „Стройпроект“ подписа на 9-ти май договор за доставка на противоградови ракети с Изпълнителна агенция „Борба с градушките“ на стойност 40 650 000 лева с ДДС.“……

  https://www.actualno.com/interview/direktoryt-na-dunarit-porychkata-za-protivogradnite-raketi-e-skandalna-news_760029.html

  • 3
   2

   Така на Самуилов му дават 10 пъти повече отколкото заслужава . Нали така, на Самуилов му дадоха петролена империя (държи държавния пезерв за петролни продукти ) и десетки бензиностанции в Пловдив! Милионите, които цитираш тук (нищо доказано) са трохи в сравнение с това, което се даде на Самуилов! Айде по-сериозно. И да речем, че е дала държавата? Какво nвидя ФК Локомотив от тези пари освен съществуване? Стадион ли се построи? База ли се изгради? Това новата жълта мантра ли е? Ами не минава! Правете сравнения и тогава пишете глупости!

  • 2
   5

   Абе жълт трол, не ти ли омръзна да пишеш едни и същи лъжи . Но така е , луд умора няма . Дано поне паричките, които ти дават за тези лъжи си заслужават труда ти .

 51. 7
  3

  Така… да преведем казаното на прост език. Ние не искаме база и Бесика, за да нямат жълтите стадион. Крушарски ще инвестира… мислите ли?

  • 3
   5

   Така… нека пак да го кажем за 10-тината тъпака от Сдружение ПФК БотевЪ – ние искаме РАВНОПОСТАВЕННОСТ.
   Кое не е ясно?!

   • 7
    1

    Едните ще имат стадион и база и други ще имат стадион и база. Това равнопоставеност ли е?

    • 1
     2

     Едните ще имат стадион, а другите ще имат полусрутен стадион. Това равнопоставеност ли е?

     Ти за толкова глупави ли ни мислиш, аморалисте?!

   • 3
    3

    Ние искаме да напуснете Общинския стадион Лаута, кое не разбрахте? Ако не сете разбтали 37 общински съветника ще ви го обяснят на чист цигански

 52. 8
  5

  Много правилна позиция на Локомотив и неговите фенове. РАВЕНСТВО ПРЕД ЗАКОНА е основата на демокрация. На всекиму според желанията (нуждите) беше принцип от комунизма. Явно жълтите аморални същества и синове на бивши шумкари още тъгуват за него.
  В демокрацията никой няма право да изнудва друг да му плаща!!!
  Докога Пинокио ще позволява този жълт тормоз над гражданите на Пловдив!!!??

  • 5
   1

   След 2-3 години Лаута няма да може да вземе лиценз за ППЛ, базата също… и двата отбора отиват в Стара Загора и всичко е точно.

   • 4
    1

    Ами аз не знам как ви дават на вас и сега лиценз за Коматево. Корупция?

    • 4
     2

     Базата отговаря на всички изисквания. Доволен?

     • 2
      2

      Изискванията на кого?! На онзи на когото платихте ли?

      Всички отбори в А група се изказаха против факта, че на такова съоръжение НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ИГРАЯТ ОФИЦИАЛНИ МАЧОВЕ.

      Доволен?

    • За да няма компромиси с лицензите искаме модерни стадиони!

  • ЛАУТА ЗА ВСИЧКИ ВЪН МАНГАЛИТЕ ОТ ОБЩИНСКИЯ СТАДИОН
   1
   2

   Искаме равенсство. ЛАУТА ЗА ВСИЧКИ ВЪН МАНГАЛИТЕ ОТ ОБЩИНСКИЯ СТАДИОН

   • Нали не искате за играете с други отбори на един стадион бе, циганин страхлив!?
    Поне така сте написали в поръчаната от Зика декларация!

 53. 10
  6

  На нас е ни пука, че терена ни е като нива. Не ни пука, че юношите ни няма къде да тренират. Точно за това и днес двата ни набора бяха унижени на Лаута от жълтите. Важното е жълтите да нямат стадион.

 54. 3
  4

  ЖЪЛТИТЕ КОЛКО СА ПРОСТИ НЕ Е ИСТИНА.ВСИЧКО Е ЕДНА ПОСТАНОВКА.НА НИКОЙ НИЩО НЯМА ДА СТРОЯТ,МАЛОУМНИЦИ.НАШИТЕ И ТЕ БЪРЗО СЕ ХВАНАХА ЗА ВЪДИЦАТА.ЖЪЛТИТЕ СА КРАЙНО НАГЛИ СЪЩЕСТВА.ПЪРВО ПОДПИСВАТ ЧЕ ИСКАТ СТАДИОН ПЛОВДИВ ПРЕДИ ФИНАЛА,БОЙКО ИМ ХВЪРЛЯ ПРАХ В ОЧИТЕ,ЗАЩОТО ЗНАЕ ЧЕ ЩЕ ИМА РЕАКЦИЯ ОТ НАШИТЕ И СЕГА ЩЕ ИМА ЕДНО ДОБРО ИЗВИНЕНИЕ.ЩЕ КАЖЕ РАЗБЕРЕТЕ СЕ,ДЕМЕК НЯМА ДА СТРОЯ АБСОЛЮТНО НИЩО.ЕДНИТЕ СИ ОСТАВАТ В КОМАТЕВО,ДРУГИТЕ СИ ИГРАЯТ НА ЛАУТА ПРЕДИ 2 ТРИБУНИ,ГРАДСКИЯТ СТАДИОН ПРОДЪЛЖАВА ДА ГНИЕ,СТАДИОНИ ЙОК…..ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ И ДВЕТЕ СТРАНИ И С ДЕКЛАРАЦИЙТЕ.ТИКВАТА Е ПЪТНИК МНОГО СКОРО ГЕРБ ПАДА ОТ ВЛАСТ ПОНЕЖЕ ЩЕ ГО НАТИСНАТ ОТГОРЕ И ЗИКО Е С НЕГО ПЪТНИК.ПЛОВДИВ ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА ГНИЕ БЕЗ НИТО ЕДИН НОРМАЛЕН СТАДИОН…

   • Боко здраво го е загазил….Цецо сома и той….Зико в момента го загазва така че надявай се селски на говняж ва да вейба.

  • Ами най-правилното решение е наистина „РАЗБЕРЕТЕ СЕ“!!! Такива въпроси се решават с консенсус а не както са свикнали наглите аморални същества със заповед от ЦК на БКП!!! През демокрацията никой няма право да краде пари от другия!!!

 55. Парите, които Крушарски ще инвестира да не са подарените 40млн от държавата?
  4
  2

  Защо се дават нашите пари на 2 ПЪТИ по-високи цени на Крушарски, за да издържа циганите:

  „Собственикът на Локо Пловдив ще ни спасява от градушки – почти 2 пъти по-скъпо“. Става въпрос за обществена поръчка за противоградни ракети, която беше спечелена от фирмата „Стройпроект“ на Христо Крушарски, а той е собственик на пловдивския футболен клуб „Локомотив“. „Стройпроект“ подписа на 9-ти май договор за доставка на противоградови ракети с Изпълнителна агенция „Борба с градушките“ на стойност 40 650 000 лева с ДДС.“…https://www.actualno.com/interview/direktoryt-na-dunarit-porychkata-za-protivogradnite-raketi-e-skandalna-news_760029.html

  • 1
   3

   Двойно по-голяма сума беше ПОДАРЕНА на Самуилов чрез бензиностаниции. Така, че … ебете си майката

 56. 5
  3

  Неуважаеми мангали, вече всичко е решено, ще се отпуснат пари за стадион Христо Ботев и за база на циганите. Това е. Бойко ясно го заяви, няма откъде да вземем 200 млн да заровим в един стадион Пловдив, при положение че циганите от столипиново нямат фенска маса, и са средно по 140 шматки на мач…

  Само бутането и извозването на боклука на стадион Пловдив ще струва колкото дострояването на Колежа, така че спрете да досаждате, че накрая на Бойко ще му писне, и ще ви се ебе мамата мангалска.

  • Неъважаем селяндур, след дкато е решено защо се потиш?!
   Бойко е момента едва ли му се иска нов протест. Стигат му текущите проблеми

  • А бе глупак, никой в България няма да даде и 1 лев за стадион Пловдив . Вашият Зико каза, че той може да се построи с пари на чуждостранна фирма . Какви глупости бръщолевиш . Знай, че колкото повече шаваш толкова по-навътре ти влиза .

 57. 2
  2

  Ясно. Пловдив още 30 г няма да види читав стадион. ботяф на ливадата, Локо на Лаута.

 58. Крушарски декларира загуба, откъде пари за инвестиции.? Пак от държавата ще лапат
  3
  1

  Крушарски от къде ще вземе пари? Той е на загуба, като му гледам отчетите на фирмите? Пак подарени от Нашите пари чрез завишени цени на Обществени поръчки…
  Ето как му подариха 40млн: https://www.actualno.com/interview/direktoryt-na-dunarit-porychkata-za-protivogradnite-raketi-e-skandalna-news_760029.html

  • 1
   1

   Ти не му брой на Крушарски парите . Питай Самуилов защо излъга , че е осигурил пари за строителство на тъй наречения Колеж и даде рестарт на строителството и оттогава се скри , даже развали концесията и сега вие нямата нищо общо с тази територия от Пловдив .

   • 2
    1

    Като има пари що чака Общината да купи седалки?

   • 2
    1

    Що да не му брои парите, след като тия пари са от моя и твоя джоб?? Самуилов още докато беше с Чандъров никой не го взима на сериозно, не бери грижа кво да го питаме. Квото и да го питаме е все тая, щото най-вероятно или няма да отговори или ще излъже. Ама не му се сърди никой, щото е парашутист на Бойко, точно както е Крушарски за вас.

    • 1
     1

     Тия пари не са нито от твоя , нито от моя джоб . Крушарски си печели обществена поръчка, срещу нея произвежда съответната стока . Печалбата е негова и той може да я вложи където си иска . А би ли казал къде отидоха парите от незаконният износ на петролни продукти по време на юго ембаргото, направен от Самуилов.

  • Ето я и истината . На Самуилов му дадоха петролена империя (държи държавния резерв за петролни продукти ) и десетки бензиностанции в Пловдив! Милионите, които цитираш тук (нищо доказано) са трохи в сравнение с това, което се даде на Самуилов! Айде по-сериозно. И да речем, че е дала държавата? Какво nвидя ФК Локомотив от тези пари освен съществуване? Стадион ли се построи? База ли се изгради? Това новата жълта мантра ли е? Ами не минава! Правете сравнения и тогава пишете глупости!

 59. 8
  3

  Помаци,престанете да си измисляте някакви задължения на Локомотив за подлеза на гарата,защото концесията е прекратена но пак ви питам КОГА ЩЕ СИ ПЛАТИТЕ КОНЦЕСИОННИТЕ ТАКСИ И КОНСУМАТИВИТЕ? И щях да забравя,да ви ебЪ майката помашка!

  • 4
   4

   Всички такси са платени за базата, лъжлив мангал. А кажи локо кога ще си плати наема, тока и водата на лаута и парите за подлеза

   • Нищо не е платено,крастав помак,стига вече с тия лъжи,ПУ да ви еба майката грозна!

  • 3
   3

   Типичните цигански лъжи и измишльотини, даже не си струва да ти отговаря човек на тебе, мангал тъп!

 60. 3
  6

  Хахахаха, тези удариха дъното. Ще има стадион Христо Ботев, а за тях нищо, защото Крушарски ще дава кинти 😀😀😀😀

 61. 12
  3

  Помаци,пак ви питам,кога ще си платите тока,водата и концесионните такси на базата? Между другото,това е въпрос и към “кметчето” и Общинския съвет

  • 4
   4

   Мангал, когато вие си платите тока, водата и концесионните такси на ПОДЛЕЗА,ок? Други въпроси имаш ли, хепатит??

   • Курво,нали опростиха задълженията на двата отбора заради вас,а вашите бяха с 45000лв повече или не помниш,помак?

 62. 11
  4

  Аман от ват бе мангали. Крушарски дори не даде пари и за седалките за които уефа имаше претенции. Дори и тях ги плати общината. Смешници за какви лични пари за базата е дал Крюшо. Първо вземете информация и тогава пишете.

 63. 8
  4

  Минавам само да попитам потниците с индийски тен ако се направи САМО стадион „Пловдив“ как ще играят 4 отбора на него? Нали искахте обединения и не знам си още какво, ама услужливо пропускате другите два пловдивски отбора (а уж се имате за „истинските майни“ хаха) – Спартак и Марица. Хайде сега някой, ако е възможно оня безработния адвокат-бедняк, да напише декларация как възнамеряват да систематизират работата на стадиона, когато той ще се ползва от 4, а не от 2 отбора? Равнопоставеност, нали за тва пледирате, цигани? Вече взехте да ставате малко като гейовете с тая равнопоставеност, явно ви е зародено дълбоко в бедните душици.

  • 5
   2

   Паляк, не се прави на интересен!
   Ако се оправи градският стадион е нормално там да се играят мачове от по-високо равнище (евротурнири, национали, дербита или най-малко на ниво А група)!Какво намесваш другите два отбора, които за момента играят мачове предимно със селски отбори!?Как ги виждаш да играят на 25000 -ен стадион?
   Я ти отговори на един въпрос:
   Защо в поръчаната от Зико декларация вие твърдите, че нямате желание да дамакинствате на един стадион заедно с други отбори, а когато Боко тиквата изръси, че държавата ще даде пари за стадион, вие постоянно мелихте, че щял да бъде общ и всеки, който си плати на общината можел да играе на него!?Вие верно ли си вярвате, че с такива лъжи ще ви минат селските номера!?
   Много жестоко си го забихте с тая декларация!И вие, и Зико!

   • 2
    1

    Кво значение има с кой играят, след като са ПЛОВДИВСКИ ОТБОРИ ВЕ МАНГАЛ ТЪП??? Нали вие искате равнопоставеност, значи и Марица и Спартак ще могат да играят на тоя стадион, ако ще в Г регионална група да са! После ми говори на мен за противоречене, тъп мангал неграмотен! Нашият стадион не знам кой ти е казал ОФИЦИАЛНО, че ще може да се ползва от всички, но де юре си е напълно възможно! Но такова решение ще може да вземе само и единствено СОБСТВЕНИКЪТ НА СТАДИОНА – ОБЩИНА ПЛОВДИВ! Разликата е, че в нашия стадион има инвестирани 10 милиона лева и има готов ПРОЕКТ. А ти ако беше поне малко грамотен щеше да знаеш, че най-трудното и сложно нещо на един такъв обект е именно ПРОЕКТА. Също така самия ПРОЕКТ струва над 500 000 лева! Нашият стадион е с готов ПРОЕКТ за категория 4 на УЕФА, а такъв ПРОЕКТ е дори по-скъп! Даже не знам що ти отделих толкова много време, бауш.

    • И аз не знам защо си се хабил!Нищо не си написал, да ти еба майката страхлива!

 64. 28
  3

  Помаци,платени си тока,водата и концесионните такси на базата или се махайте от Коматево,ясен ли съм?

 65. 5
  5

  Мангали, защо пак лъжете, мама ви гаджалска?

  Това вярно ли е!
  „Ние не считаме, че държавата е длъжна да дава пари за стадион и база на когото и да било клуб. Собственикът Христо Крушарски ще инвестира свои лични средства за модернизирането на стадион „Локомотив“ и изграждането на спортна база за нужните на детско-юношеската школа на отбора, която се явява крайно необходима за нашите тимове.“

  Това ИСТИНА ли е?
  http://plovdivderby.com/2019/08/28/gonzo-i-uzunov-chakaha-premiera-kraj-maltepe-vrachiha-mu-proekta-za-baza-na-lokomotiv/

  • И това е истина : На Самуилов му дадоха петролена империя (държи държавния резерв за петролни продукти ) и десетки бензиностанции в Пловдив! Милионите, които цитираш тук (нищо доказано) са трохи в сравнение с това, което се даде на Самуилов! Айде по-сериозно. И да речем, че е дала държавата? Какво nвидя ФК Локомотив от тези пари освен съществуване? Стадион ли се построи? База ли се изгради? Това новата жълта мантра ли е? Ами не минава! Правете сравнения и тогава пишете глупости!

 66. Станахме за смях на цяла България. Спрете се! Тези неща не се решават с декларации от феновете! Има си компетентни комисии, които ще решат къде да се построи Градски Стадион. Едно трябва да е ясно на ВСИЧКИ, Пловдив не може да си позволи да налива пари в два стадиона! Който иска да домакинства на него, ако не искаш-играй са на село или на нивата с глинените насипани трибуни! Поне до тогава когато от УЕФА ще забранят провеждането на футболни срещи под егидата на УЕФА на подобни руини! Няма кой да го позволи! Спрете да се излагате, срамота е!

  • 6
   3

   Мангал нали ти е ясно, че стадион Христо Ботев ще се довърши, каквото и да правите. Държавата и общината са решили.

  • 2
   3

   Я се шибай бе, интригант недоебан!

   Дължат пари, които откраднаха от КТБ, и то мнооооого повече. От бившият собственик на Ботев – Цветан Василев. И ще довършат започнатото….. циганите да го духат – прости злобарчета!
   А стадион Пловдив е отделна тема…
   Цялата гребна база е един уникален проект и комплексираните шопи е крайно време да разберат, че София не е България….!

 67. 6
  2

  Декларацията е добра. На локо не им трябва помощ за изграждане на бази и ремонт на стадион. Има ли собствени средства. Чудесна новина. Значи държавта трябва по=малко пари да даде на Общината само за довършването на Колежа.

  • 2
   1

   На жълтите поръчковата дукларация също е много добра!Забиха си го два ката с нея!
   Надяваха се, че мнението на ръководството на Локомотив ще се различава от това на феновете, но явно не е така!
   Лъжеха, че държавата ще дава пари за общ стадион и всеки може да играе на него, а в кметската декларация открито заявяват, че не искат да домакинстват с други отбори на един и същи стадион!Искали държавата да им построи техния си стадион!
   Тоя олигофрен Зико, без да иска ви прецака с тоя роръчкова декларация!Доволни глупаци сте!

    • Ооо боли ли истината, курво страхлива!
     Ходи да ближеш на Зико задника, мишок!

 68. 9
  3

  Отправям съвсем сериозен въпрос към мангалите, дето четат в момента тука – КЪДЕ И КОГА НЯКОЙ ОТ НАШИТЕ ФЕНСКИ ОРГАНИЗАЦИИ ИЛИ ОТ КЛУБА КАЗАХА, ЧЕ НЕ ИСКАТ СТАДИОН „ПЛОВДИВ“ ДА СЕ ДОСТРОИ??? Покажете ми точен текст и дата с час! Напротив, ние също го искаме, НО НЕ ЗА СМЕТКА НА КОЛЕЖА !!!

    • 2
     1

     Аз нямам против да играят и двата отбора на Лаута,както предполагам и Вие няма да имате нищо против нашите деца да тренират на Вашата база

     • Базата е на концесия 25 години, а стадион Лаута е на всички

   • 3
    1

    И каква е логиката на това? Ние ще имаме между 2 и 4 дербита на сезон, заради 4 мача ли да правят цял стадион??? А и вие си имате стадион, който ползвате незаконно, какво се напъвате за стадион „Пловдив“?? Та вие Лаута не я напълнихте дори в ЛЕ с всякаквите там наполетанци, говеда и руснаци. Имаш ли идея колко жалко и смешно ще изглеждате на стадион „Пловдив“, след като максимума ви е не повече от 6000 човека? Справка – мачът на живота ви, финала за Купата. И пак ще попитам – каква е логиката първо да се построи стадион „Пловдив“ и после Колежа? И защо да не се построят и двата едновременно???

 69. 7
  4

  А от ръководството на Локомотив знаят ли за тази „обединена позиция“? Или някой грамотен мангал просто си ги драска тия пасквили всеки ден?!?!

 70. Крушарски декларира загуба, откъде пари за инвесиции.? Пак от държавата ще лапат
  6
  2

  Крушарски от къде ще вземе пари? Той е на загуба, като му гледам отчетите на фирмите? Пак подарени от Нашите пари чрез завишени цени на Обществени поръчки.
  Ето как му подариха 40млн: https://www.actualno.com/interview/direktoryt-na-dunarit-porychkata-za-protivogradnite-raketi-e-skandalna-news_760029.html
  Reply

  • А на Самуилов му дадоха петролена империя (държи държавния пезерв за петролни продукти ) и десетки бензиностанции в Пловдив! Милионите, които цитираш тук (нищо доказано) са трохи в сравнение с това, което се даде на Самуилов! Айде по-сериозно. И да речем, че е дала държавата? Какво nвидя ФК Локомотив от тези пари освен съществуване? Стадион ли се построи? База ли се изгради? Това новата жълта мантра ли е? Ами не минава! Правете сравнения и тогава пишете глупости!

 71. Турците и циганите от околията изнасилени пред цяла България на финала на терена и по трибуните
  3
  6

  Жълтите червеи продължават да се гърчат от злоба и безсилие!
  Пълно густо!Хахахаахахахахахааааа

 72. НА СЛЕДВАЩАТА СЕСИЯ ЦИГАНИТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗВАДЕНИ ОТ ЛАУТА
  6
  2

  Истината е че циганите трябва да бъдат извадени незабавно от Общинския стадион в кв. Лаута.
  Да се предложи на сесията прекратяване на договор за наем ако имат въобще такъв смяна на името на стоадиона изчистяане на всички цигански надписи и пребоядисване в цветовете на Пловдив. И по утвърден график да се ползва от всички.
  А лакърдиите за градски стадион после може още 30 години да си ги разправяме

  • 1
   1

   Циганите си ги шибам както аз си знам ,ама нали са прости нека така им е сладко и удобно ,жълтите винаги жа на ебът нашите циганчета трябва да им е ясно ,а на мен когато ми е кев ще им бръкна в гъза и ще се махна като Веско Марешки.

 73. 6
  2

  Платете си тока и водата на Лаута

 74. Крушарски щял да инвистира собственни средства, ПОДАРЕНИ МУ ОТ ДЪРЖАВАТА
  4
  3

  Защо се дават нашите пари на 2 ПЪТИ по-високи цени на Крушарски, за да издържа циганите:

  „Собственикът на Локо Пловдив ще ни спасява от градушки – почти 2 пъти по-скъпо“. Става въпрос за обществена поръчка за противоградни ракети, която беше спечелена от фирмата „Стройпроект“ на Христо Крушарски, а той е собственик на пловдивския футболен клуб „Локомотив“. „Стройпроект“ подписа на 9-ти май договор за доставка на противоградови ракети с Изпълнителна агенция „Борба с градушките“ на стойност 40 650 000 лева с ДДС.“…

  https://www.actualno.com/interview/direktoryt-na-dunarit-porychkata-za-protivogradnite-raketi-e-skandalna-news_760029.html

  • А на Самуилов му дадоха петролена империя (държи държавния пезерв за петролни продукти ) и десетки бензиностанции в Пловдив! Милионите, които цитираш тук (нищо доказано) са трохи в сравнение с това, което се даде на Самуилов! Айде по-сериозно. И да речем, че е дала държавата? Какво nвидя ФК Локомотив от тези пари освен съществуване? Стадион ли се построи? База ли се изгради? Това новата жълта мантра ли е? Ами не минава! Правете сравнения и тогава пишете глупости!

 75. 6
  1

  Узунов, не се крий зад феновете. Ти си общински съветник от групата на ГЕРБ,излез и декларирай собствената си позиция. Подкрепяш ли действията на феновете и декларациите им,съгласен ли си с искането за оставка на кмета. Или подкрепи феновете ясно и категорично или си подай оставката, като общински съветник или като част от ръководството на Локо

 76. 5
  4

  Гълтите помиярчета си мислиха, че като провокират ръководството на клуба ни да им отговарят и позицията на фен клуба ще олекне!
  Ръководство и фенове сме на едно и също мнение и вие можете да си ебете майката турско-циганска!
  Ще си изгниетена село и това е!
  Заслужавате съдбата си, КУРВИ СТРАХЛИВИ!

  • 5
   3

   Циганите от локо спринтират, който ги барне. Ловешките селяни как ги шамариха на Лаута. Не сварваха да бягат през глава. Ботев на националния на финала за купата ги навря в ъгъла и циганите като насрани даже хорео нямаха.

   • Турците и циганите от околията изнасилени пред цяла България на финала на терена и по трибуните

    Циганите от коматево са най-битата публика в България!Кой не ги е хванал, ной не ги е ебал!Няма значение дали са малки марсоли или уж лидерите им!Всички са големи страхливци!Трудно се хващат обаче, защото са много бързи в бягането….Справка – Капана!
    И знамена и артикули им гърбят под път и над път!Абе, изобщо са пълен провал!
    На финала 9000 пловдивчани ги размазаха от викане, а те цял мач зяпаха в захлас как се подкрепя любимият отбор!

    • Хапчетата, мангал, хапчетата докато не е станало късно…

 77. 9
  3

  Преди да инвистирате собствени средства в нови бази, както казвате ако е удобно да си платите тока и водата, която сте ползвали на Лаута, че ВСИЧКИ ПЛОВДИВЧАНИ ви я плащат вече 10 години.

  • 3
   7

   Като си платите концесията и тока на базата,тогава ще платим и ние,да ти еба майката помашка

 78. 7
  1

  Циганите от Локо цял живот кражби и лъжи. АЛОООО ИНВЕСТИТОРИТЕ ОТ ЛОКО, ПЛАТЕТЕ СИ ВОДАТА И ТОКА НА ЛАУТА, МАМА ВИ ДА ЕБА ЦИГАНСКА, МИРИЗЛИВА

 79. 10
  3

  смърфиетките като разбраха че държавата ще строи ст БОТЕВ изписаха 120 декларации 120 транспаранта сън не ги лови цялото им съществуване се държи на омразата към жАлтити няма как някой нормаен човек да иска да дели един стадион с тези хейтъри

 80. 9
  2

  Мангали, защо пак лъжете, мама ви гаджалска?
  Това вярно ли е!
  „Ние не считаме, че държавата е длъжна да дава пари за стадион и база на когото и да било клуб. Собственикът Христо Крушарски ще инвестира свои лични средства за модернизирането на стадион „Локомотив“ и изграждането на спортна база за нужните на детско-юношеската школа на отбора, която се явява крайно необходима за нашите тимове.“
  Това ИСТИНА лие?
  http://plovdivderby.com/2019/08/28/gonzo-i-uzunov-chakaha-premiera-kraj-maltepe-vrachiha-mu-proekta-za-baza-na-lokomotiv/

 81. Крушарски щял да инвистира собственни средства, ПОДАРЕНИ МУ ОТ ДЪРЖАВАТА
  4
  2

  Защо се дават нашите пари на 2 ПЪТИ по-високи цени на Крушарски, за да издържа циганите:

  „Собственикът на Локо Пловдив ще ни спасява от градушки – почти 2 пъти по-скъпо“. Става въпрос за обществена поръчка за противоградни ракети, която беше спечелена от фирмата „Стройпроект“ на Христо Крушарски, а той е собственик на пловдивския футболен клуб „Локомотив“. „Стройпроект“ подписа на 9-ти май договор за доставка на противоградови ракети с Изпълнителна агенция „Борба с градушките“ на стойност 40 650 000 лева с ДДС.“..

  https://www.actualno.com/interview/direktoryt-na-dunarit-porychkata-za-protivogradnite-raketi-e-skandalna-news_760029.html

  • А на Самуилов му дадоха петролена империя (държи държавния пезерв за петролни продукти ) и десетки бензиностанции в Пловдив! Милионите, които цитираш тук (нищо доказано) са трохи в сравнение с това, което се даде на Самуилов! Айде по-сериозно. И да речем, че е дала държавата? Какво nвидя ФК Локомотив от тези пари освен съществуване? Стадион ли се построи? База ли се изгради? Това новата жълта мантра ли е? Ами не минава! Правете сравнения и тогава пишете глупости!

 82. 9
  2

  Хахахахах циганите не смятали да водят дебати по медиитее хахахахахахахаха ВСЕКИ ДЕН ПО 23 ДЕКЛАРАЦИИ ПИШЕТЕ БЕЗРАБОТНО ГРОЗНИ ЦИГАНИ

 83. 11
  4

  Отправям съвсем сериозен въпрос към мангалите, дето четат в момента тука – КЪДЕ И КОГА НЯКОЙ ОТ НАШИТЕ ФЕНСКИ ОРГАНИЗАЦИИ ИЛИ ОТ КЛУБА КАЗАХА, ЧЕ НЕ ИСКАТ СТАДИОН „ПЛОВДИВ“ ДА СЕ ДОСТРОИ??? Покажете ми точен текст и дата с час! Напротив, ние също го искаме, но НЕ ЗА СМЕТКА НА КОЛЕЖА !!!

 84. 15
  3

  Някой казвал ли е на мангалите, че комунизма падна в далечната 1989 година? Равнопоставеност и бля бля комунистически лозунги са нежелани в Демократичен Пловдив! Не на комунистическото изчадие, което даже ме си знае годината на създаване /19?6/!!!

 85. 16
  4

  На Крюшо държавата му подарява по 40 000 000 лева всяка година и му подарява ракети. Това ли са му личните средства на Крюшо? Много сте прости, цигани. Ясно е, че се давите в злобата си.

  • 5
   8

   Ами на Самуилов как му подариха терените за бензиностанции и общинска банка също!

  • 3
   3

   Кажи за контрабандиста на гориво с протекцията на държавата?

 86. 14
  5

  Кои сте вие? Един файтон хора от малцинството. Айде, отивайте в Дивия. Ботев Пловдив ще има стадион и това е. Не може една малка малцинствена група да диктува на Пловдив какво ще се строи.

  • 6
   1

   Те са тези които се срещнаха с Борисов хахахаххахахха

 87. 13
  3

  Колко потника и буфера ше простиТУират утре?
  Колко локомотивци няма да протестират и ще се срамуват от циганите?

 88. 16
  2

  „Свои лични средства“ = 40 000 000 лева за ракети, дето му дадоха.

Comments are closed.