Зико: Предстоят добри новини за Колежа!

523
6910

“След Нова година ще има много хубави новини за стадион „Христо Ботев“. Днес развалихме концесията и след Нова година се очакват добрите новини.”

Това каза кметът на града Здравко Димитров.

523 КОМЕНТАРА

 1. 10

  Кво става с „добрите новини“ , идат ли ? Къде Иванов ден , Трифон зарезан … или къде другата Коледа да ги чакаме ? Ако е за другата Коледа , тя е ясна добрата новина – сдруженците пак ще маат кюфтета и ще въртат гюбеци , деба майка ви гербаджийска 🎃🎃🎃 деба !

 2. 15
  2

  Ще ги изтърпим тия трима дрисльовци тука дето имитират масовост !Те до няколко години ще изчезнат сами ! В ПЛОВДИВ Е СЪБИТИЕ ДА СРЕЩНЕШ локомотивец ,оставете ги да си изчезнат от само себе си ! Кой му пука за тия миризливи мангали

  • 7
   1

   Не просто ще ги изтърпим, аз ги умолявам да пишат и то по-често, че няма хубави комедийни сериали напоследък!!! Събуди се робеееее……… 🙂

 3. 3
  10

  В ТЕТ-а през 88-г имахме 5 фена на Локо -всички от Пловдив и 9 на Ботев – 2 от Съдеинение, 2 от Куклен, един от Брестник, един от Куртово Конаре, един от Ръжево Конаре и другия го забравих от къде е.

  • 2+2+1+1+1+1 = ?

   Не можеш дори до 9 да броиш, а твърдиш, че си учил в техникум?? 🙂

   • Той смята и деветия, който е обработвал на майка му шундата!

   • а фона на другите е що годе грамотен, сигурно е известен под „мозъка“ или „калкулатора“ в техните редици. Иначе ние в МГ-то имахме 103 българи във випуска всички от Ботев и само един мангал, не беше от Ботев…

   • Хахахах, еба му майката на тъпия мангал-математик!

    Аз от първи клас до завършване на гиманзия (езикова) имах един (1) „фен“ на Локо – беше от Скутаре и казваше „Локо“ защото чичо му бил от Локо. Иначе не знаеше един играч. True story.
    Иначе имаше доста повече цесекарчета (в начално училище от военните блокове).

  • Да и аз ги помня тея 9 фена на Ботев ! 13 от там 24 от другаде та това са тея 9 !!!

  • Ето ти една нагледна демонстрация на интелект на изчезващия вид „локомотивец“

  • Прекали, ако не беше Куклен, където сичко (или поне повечето) е локо, да се хване някой ама се оля!

 4. 6
  9

  За гнусаря Зико обаче новините няма да са много добри! Да се радва, ако изкара до следващата НГ.
  За строежа обаче лъжите ще продължат, но реално той няма как да бъде подновен, защото това е гигантско престъпление, а и са нужни куп процедури, за да стартира реално!….
  Жълтите курвентии са се превъзбудили, защото пак им обещаха. Пловдивчани обаче няма да оставят тази кражба да се случи. Радвайте се жълти мангали. Само това ви остава. Но и с това ще си останете!

  • Наскоро Стара Загора получи с постановление на МС пари за нова зала. Чакаме в началото на 2020 постановление на МС и започва строителството. Това е!

  • Тъп буфер, но пък е упорит!!!
   Вярва на тъпотиите си и така лекува комплекса си от Ботев Пловдив.

 5. 2
  2

  Предстои му среща с бай Ставри

  • Тъп буфер, но пък е упорит!!!
   Вярва на тъпотиите си и така лекува комплекса си от Ботев Пловдив.

 6. 11
  3

  Пловдив е Ботев! Почти всички в нашия град носим жълто-черния клуб завинаги в сърцата си! Само Ботев!

 7. 7
  1

  Я внимавайте всички черно-бели ДАЛТОНИСТИ !!!

  1……., 2…….., 3………
  Пловдив е само………………………

 8. 6
  3

  Все по неубедително звучат мургавите примати. Загубиха и патоса, няма дакаларациЙ, само заплахиЙ.

  • 3
   2

   Патосът идва след изпълнение на заплахите, помни това!

   • 6
    2

    Заплахите идват, след като разбереш, че си загубил, макар че в случай че Пловдив се сдобие с Градски стадион, печелите и вие. Но вие не искате да сте добре, ве искате Ботев да е зле. Няма как да стане!

    • 4
     1

     А пък ако може и някой да ни обясни, за какво точно протестирате, ще сме ви много благодарни. Ние до сега чухме какво ли не причини, и много от тях дори си противоречаха. Та дайте накратко ако може.

     • 5
      1

      Против строителството на Колежа, то е ясно като бял ден.

      80-те години, когато се строи нов стадион на Локомотив, такива протести от наша страна не е имало, а сме си играли на нашия стар стадион и така. Просто разлика в мирогледа.

      Не е справедливо отборът на Ботев да играе в Коматево, разберете. След 2000 година стадион Христо Ботев все по-трудно се лицензираше, защото можеше много лесно да си изрониш малко бетон и да мяташ, което се случваше на всяко дерби… имаше и други неща. Строителството на нов стадион беше наложително и то се случва.

  • 2
   4

   Да, не звучите убедително жълт мангал, защото имате само голи обещания! Пловдивчани действат и скоро ще разберете, какво и защо! вие, жълтите мастии сте силни по форумите само. Умните хора си траят и действат!

   • Така е ви си мълчите! Тука, почти не пишете…..и накрая 200 поста в стил: „Българийо събуди сеееее…“, „крадат те народеее….,“добре че избягах от тиквистан“

 9. 9
  7

  Може и да предстоят добри новини за Ботев /особено като се отчете как управляващите потъпкват всякаква законност и справедливост/, но за кмета – НЕ! Половин Пловдив злъчно го псува! Сам си е виновен, нека си сърба попарата. А ние няма да забравим мръсотиите му, нещо повече…

  • 12
   4

   От населението на град Пловдив максимум 10% инмат някакъв интерес към Локо, от тия 10% максимум половината да са малко по-запознати с Локо. Съдба.

   • 5
    4

    Колкото си неграмотен, толкова си наясно със статистиката!

    • 7
     2

     Митаче, кажи как заключи, че съм неграмотен? Статистиката на нас, майните, ни е ясна от време оно. За вас остава завистта, но поне ви отива. 🙂

     • 3
      4

      Събираш старо желязо, вместо да ходиш на училище, това вече е проблем. Не беше трудно да разбера езиковата ти култура ( „инмат”; „от тия”…)

     • 1
      1

      Пред „как“ слага ли се запетая или не? Преди да сочиш треската в окото на другия, виж гредата в твоето.

     • 6
      1

      Митаче ми глупавичко, ако радостта ти е, че съм натиснал два клавиша едновременно – радвай се. Това да ти е, полза да ти е!

      Цитирам ти един поет, Христо Ботев. Използва той също „тия“. Използва „тия“ в доста свои произведения, тук за теб избрах откъс от Кочо (любимо ми е):

      „…
      Трепна всяко сърце и всякой живот,
      огънят обхвана ТИЯ души горди.
      — Да се не вдадеме на турските орди!
      …“

      Иначе си слабичък – старо желязо, училище, ала-бала. Това е един истински локомотивец – злобен, слаб, мразещ и неспособен. Сам се представяш като такъв. Добре поне, че сте малко. 🙂

  • Циганите наврени в ъгъла на националния от жълто море

   Хахаххаах половин Пловдив хахахахахахаха Манхали грозни нали видяхте националния, а???
   15 000 жълти срещу 4 200 цигани

  • Я кажи кои закони потъпква бе, Черньо. Или да се сещаме, че щом ти казваш значи е вярно, дай ни аргументи някакви, тъпак! Не ви изнася, без значение законно или не – реване, изнася ви, пак бе значене законно или не – браво майна, машини!!!

    • Ей ги пак аргументираните изявления на малцинството! Баси как ме затапи! Поздравления и за ника, елитарен гражданино!

 10. 12
  4

  Имам питане. Някой може ли да ми обясни защо им е на циганите градски стадион, който като капицитет би бил много по-голям от Лаута? Те и сега изглеждат зле, на голям стадион положението би било трагично…

  • 2
   8

   Миризлив индианец, иди при майка ти да ти измие задника, че миришеш от разстояние!

   • 7
    2

    Не те разбрах, интелектуалецо църно-бел? Ти от разстояние си личиш, че си от сой и си „истинска майна“, но все пак би ли бил така добър да отговориш на въпроса. 😀
    Въпросът между другото е съвсем логичен – защо им е на две талиги мангали градски стадион? Питам аз и отговор не чакам…

    • 4
     5

     Не ме разбра, защото не си достатъчно умен, за да осъзнаеш колко си тъп. А относно стадиона… гражданите се нуждаем от градски стадион. Вие сте коматевски селяни и ви е потребен селски стадион, какъвто е вашия. Разбра ли ме индианецо гомняно–черен? А сега си навлечи новия екип на Ботевъ /2011/ – целия черен, с жълто петно отзад на гащите, и бегом в Коматево…

     • 4
      2

      Какъв гражданин си ти, мухльо?! Интернет-герой.
      Аз живея на 5мин пеша от пощата, както и повечето от рода ми (наследниците ми са 4то поколение на това място). Цар Симеоновата градина ми е двор, децата ми играят в нея, а аз съм по-често на Главната, отколкото където и да било другаде в Пловдив.
      Ближи сладоледа през стъкло и не се излагай – Пловдив е само наш, вечно наш! Всичките ви приказки от 1001 нощ няма да променят нещата в Пловдив.

     • 1
      1

      До „Анонимен“:
      Приятелю, не се кахъри! Ако съм те засегнал – извинявай. В този сайт се пишат обикновено простотии и когато човек е затрупан с работа, може да се откъсне от проблемите за 5-10 минути. Е, това не е оправдание за обидите, но… Дано разбереш, че зад тях не стои злъч!

     • Е вече съвсем ме обърка. 🙂 Първо ме наливаш, после сме приятели – както и да е, важното е да сме живи и здрави. 😀

      Решението за простотията в сайта е едно и е просто – задължителна регистрация и всеки да си стои зад думите. На Андрей обаче не му изнася – ще намалеят кликовете… В такива случаи се стига до най-малкия (ниския) общ знаменател. За съжаление.

     • Тъп буфер, но пък е упорит!!!
      Вярва на тъпотиите си и така лекува комплекса си от Ботев Пловдив.

  • Ми не им трябва, ма те и не искат, черните хайвани. Искат ние да нямаме!!!

 11. 4
  2

  АБЕ КЪДЕ СТИКСЪ??
  И ЛИ ДА ПОРАМ МАЙКА ТИ ПАК

  • 4
   2

   Остави го Стикс на мира за момент. Сега е ваканция в училище и той е зает да върти свирки на Стоян Канара. Не му разваляй удоволствието – на Стикс имам предвид, не толкова на Стоян. 🙂

 12. ПРАВЕЩ СИ ПЕРИОДИЧЕН ТАШАК СЪС СТОЛИПИНОВСКИЯ КЛОАКОМОТИФ:)49,12:))) ...АБОНАТИТЕ НА ТОДОР ЦЕНТЪРА!:)))
  11
  1

  СТОЛЮПИНСКИ НУМИРА УТ ВРЕМИТУ НА ПИЧОНИ!!!:)))))
  https://www.youtube.com/watch?v=i3YsA7galTU

 13. 10
  1

  Какво става бре, ще има ли декларациЙ утре?! Андрей, моля, да ни светнеш какво реши елита на Пловдив за посоката на следващите им протестни мерки. Аз виждам вече раздвижване сред народните маси. Нещо се мъти, градът тихо, тихо узрява за революциЙ – едно такси зави без мигач, а дюнерджия ми сложи по-малко месо и повече картфиЙ! Задава се нещо голямо, нещо страшно…

 14. 10
  1

  Стикс, моят любим шут, превъртя тотално. Кофти нова година се очертава… пари няма, а сега и тези новини. Мъчно ми става за него.

  • 6
   1

   Не знам дали се кротна Стиска, или се изпусна.

  • 5
   1

   Сега ще претърси на баба си чекмеджетата и ще и отмъкне пенсията. Бурканите с пачата от зимника ги знае къде са, остава да си купи пластмасата с боза.

   • 6
    1

    Земи огъъъъън запали ма
    Направи ме пепееееееееел

 15. 7
  15

  Стадион на Източен-10 НЯМА ДА ИМА НИКОГА!
  Няма по-тъпа сган от жълтите цигани! Радвайте се селски пръчки!

  • Не знам как не му омръзна на този галфон. Сам самичък днес навъртя поне 100 постинга. Ту беше Пипо, ту Делян, ту анонимен…..Андро, купи му нещо на този серсемин-навъртя ти трафик за няколко питиета.

   • Тъп и упорит, ама нека :), мене все повече и повече ме забавлява

  • разсмей ни Стикси, обясни ни юридическите спънки! Осъди морално тоя низък акт. Заклейми не състоялия се преход! ти си машина, ти си истински буфер, толкова си прост, че чак ме кефиш !!! Айде, разсмей ни както само ти го можеш….

  • Елита на древния град… 🙂 Култура, възпитание и човечност в едно крехко тяло на потомствен аристократ!

 16. 6
  3

  И майките си ще продадете, само да не стане стадиона…

  Колежа няма да се строи със заема, който се договаря от общината. Пловдив ще получи сумата с постановление на МС… както Стара Загора получи пари за нова зала.

  • 3
   10

   С каквото и да се строи-ще го,взривим!

   • С какво ще го взривите ? Вие знаете ли с какво се взривява, или ще ядете фасул и ще обикаляте там и дано падне?

 17. 10
  6

  Пловдив отдавна не град , а сбирщина диалекти. При липса на приходи за програми и вдигане на таксите , се дават 30 милиона за стадионче на един клуб , доказани измамници с неизпълнена концесия , вместо градски стадион и 110 заем ще напълни джобовете на дежурните тлъстюги , които ще откраднат традиционните 70 процента . От 40 милиона за модернизация на транспорта няма и 5 милиона налице свършена работа и четвърта година няма обвинени. Така е , като при толкова елитни гимназии 3 мандата избирате Славча Диалекта от Градина и Мамин Тотя , прости момчета от шофьорското училище , а сега Здравко Синджирчето, физкултурник от Спортното , тъпо мутре на Мутрьо от мутренски времена. Ако караме така на следващите някои от Пеньото и Комбайнерското ще се бори с Данчето и Титюка за нови крадливи подвизи и , а градът ще е пример за Колхоз.

  • 4
   4

   И ас съм нацйало сагласен с дечо хора от пенйо пенив не могат да бадат кметови те фсички са ботевисти и неграмотни само с деклараций и прутести ште ги изметеми ут убштината никакви хора завършили или не шофйорското очилишти ште му оправлйават града да ама НЕ.

   • И за тримата по горе. Пловдив действително е чернобил. Дори повече от 400,000 сте в окръга.

   • 2
    1

    Трябвали кадри от елитните гимназиЙ. Ами пишете декларациЙ!

  • 1
   2

   На следващите избори ще гласуваме за майка ти,но о тя лъбе,че си е измила путката преди да я шибаме, а мирише като събуе шалварите !!! Накратко яж лайна и да ти е сладко !!!

  • Нали говорихме за жалките опити за ораторстване, за нескопосаните опити да се имитира образованост? Забравихте ли?

  • 3
   2

   Вълчо кмет! напред към нормализация и демокрация! потомците на Жоро И. и Слави ще оправим тая държава! Трябват черно-кафеви кметове, не мое само жълти!
   саде локо!
   Пловдив, 2019

  • 2
   2

   Не бе Дечо, не си разбрал правилно. Парите ще ги дадат за Опера. Мястото и е на Източен 10, големи спектакли ще гледаме. Дерзай!

  • 8
   3

   ПРИ СОМЛЕФ, ГАРАБЕДУН И ГЪРНЕФ ДАН БЕШИ ПО УБАВУ?:))))))))) УШ НАШИ ОРА, КЛОАКОМОТИФЦИ, ПЪК СЕ ТАЯ!!!! СИЧКУТУ УБАВУ ГО НАПРАИХА И ПОСТРУИХА КУМУНИСТИТИ!!!!! ТИЯ ВЕЧИ 30 ГОДИН КРАДЪТ КАТУ ЗА СВИТОВНУ И НИ ДАВАТ НИШТУ ЗА СТУЛИПИНУУ И ШИКЕРЯ!!!!!:))))))))))) ПУФ ПАФ

 18. 9
  5

  Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ГЕЙОВЕ!!АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!!

  СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ И ДА НЕ ВИ ПУКА!!!! КОЙ НА БРЪСНИ НАЗИ ЗА КЮСТИНДИЛСКИ СЛИВИ!:)))))))

 19. 11
  4

  ДА СЪ СЪБИРЕМ ПРЕД ОФИСА В СТУЛЮПИНУУ НА УЛ. ТОДОР ШИБАЧЕВ 49,12
  https://im0-tub-ru.yandex.net/i?id=516fb1e58205d50ff6bbfc731a66de5e-l&n=13
  И ДА ПРУТЕСТИРЪМИ!!! ДА НИ СА ОТКЛУНЯВАТ МАНГИ ЗА СТАДИУМ, А ДА СА ПРАВЯТ БАРАКИ ЗА СИЧКУТУ КЛОАКОМОТИФСКИ КАТУН! ПУФ ПАФ:))))))))))))))))))

  • ПРАВЕЩ СИ ПЕРИОДИЧЕН ТАШАК СЪС СТОЛИПИНОВСКИЯ КЛОАКОМОТИФ:)49,12:)))
   9
   2

   МАНГИТИ БЯФА УТКЛОНЕНИ ЗА ДА ГЛАСУВАМИ ЗА БАТ БОКУ!!! СИЧКУТУ МААЛА ПОЛУЧИ ПУ 100 ЛЕФА НА КАПАЦИНА!!! БАТ БОКУ СА ИЗХАРЧИ ПОВИЧИ УТКОЛКУТУ ЗА СТЕЙД!!! СЕГА ВИ КАЗВЪМ: А ГА ЯДУФТИ КЮФТЕТА И ПО ЮС ЛЕФА???? СТЕЙД ША ПРАВЯТ ЗА БОТЯФ, А ЗА НАЗИ УТ ТРИТЕ НАЙ-ДЪЛГУТУ!!!!

 20. 7
  9

  Жълти курви, кой взе купата на купите във финала на финалите на 15.05??? Я припомнете, че май сте позабравили???😎

   • 5
    8

    Няма да е само това кратуно селска! Макар, че и то е предостатъчно, за да страдате вечно!

  • 1
   1

   Грабвай буркана с пачата, пластмасата с боза и си пусни ДВД-то.

  • 2
   4

   И? Циганин ли си? Циганин си! Работиш ли за 600лв? Работиш! Търкаш ли билетчета на държавната лотария? Търкаш! Ама кефа от купата на купите е ВЕЧЕН! Най-голямото ти постижение е, че си трезвен да видиш петата…един не пропилян живот!

  • 3
   3

   взехте хуя на хуьовете с новия стадион ще сме 100 години пред вас както е било винаги а купата е заври в на майкати черната П…А

 21. 9
  7

  Ботев е на Пловдив и Пловдив е на Ботев!

  Красота, вяра, борба!

  • 9
   6

   Красота, вяра, ПЕТА! Ботев е на българите , а ботевЪ е на жълтите курви!

   • 1
    2

    От България ли пишеш, или най-после вече си замина!

  • 4
   2

   Ботев е на Вола а убиеца е някой из между вас…….измекярски българин който е готов винаги да се продаде.

   • 4
    2

    Как е Стиксчо, клоун черен! Ботев го застреля на Карагерен пра дядо му, ама всичко се връща, отрепка мюсюлманска!!!

 22. 7
  7

  Всеки ден стават ясни нови подробности за предлагания от кмета Здравко Димитров голям инвестиционен заем. Последната новост е, че най-малкият транш по този заем е 10 млн. лв. Като прибавим условието, че ЕИБ дава само 50% от необходимата сума за даден проект, се вижда, че всички обекти под 20 млн. лв. не могат да се финансират по този кредит. Това веднага зачерква обекти като „Модър-Царевец“, Плувния басейн, Спортната зала на бул. „Дунав“, пробива под колелото на бул. „Марица-юг“ и още десетина проекти от този мащаб.

  Истината е, че с този заем могат да се финансират само няколко големи проекта на града, които са на стойност над 20 млн. лв. Условието, че ЕИБ финансира 50% от проекта, веднага поставя въпроса откъде идват останалите 50 %. В момента Пловдив няма собствени средства за такива обекти и няма свежи пари, напротив, потънал е в дългове, каквито не е имал още от времето на прехода. Както казвах в предизборната кампания, за което бях атакуван от останалите кандидати – Пловдив е пред фалит, и за жалост се оказах прав. След като парите по заема са недостатъчни, следва ли, че кметът ще предложи вземането на още един заем на стойност от 120 млн. лв., за да се финансира другата половина от големите обекти. Можем ли, без да разберем, да се окажем със заеми за над 250 млн. лв?

  Сравнението със София, която действително ползва такъв заем, не е в полза на Пловдив. Първо, София има бюджет за 2020 г. от 1 750 млн. лв., а Пловдив от 310 млн. лв. Собствените приходи на София са 780 млн. лв., а на Пловдив – 140 млн. лв. София изгражда метро, което струва милиарди и там ограничението от 10 млн. лв. няма никакво значение. София може да съфинансира всеки проект със собствени средства, защото те са 6 пъти по-големи от тези, които събира Пловдив и разполага със свежи пари, каквито града ни няма. И не на последно място, близо 68 процента от чуждестранните инвестиции са в София. Тя разполага с колосална сума от финансови инструменти, несъпоставима с пловдивската. Не може да става сравнение със столицата, която има по-голям бюджет от половината министерства в България.

  Преди да преговаряме за такава тежка финансова артилерия, като този заем, трябва да си подредим собствената къща. Предлаганият бюджет за 2020 година в размер от 310 млн. лв. е с 15% по-малък от този за сегашната година – 357 млн. лв. Ние не знаем как ще приключи текущата година и защо, при условие, че държавните трансфери през следващата година ще бъдат с 20 млн. лв. повече, ние ще имаме по-малък бюджет. Ако действително 310 млн. лв. е реалният бюджет, това означава, че няма да има капиталова програма. Всички пари ще отидат за заплати, осигуровки, издръжка, соц. разходи. Какво става с обещаните от кмета 12 детски градини и 2 училища? Колко от тези учебни заведения ще се построят през 2020 година и с какви пари? С какви средства ще се ремонтират ул. „Кукуш“, ул. „Даме Груев“, ул. „Рогошко шосе“, ул. „Кукленско шосе“, бул. „Хр. Ботев“ и още десетки районни улици с важно за гражданите значение. Ето на тези въпроси трябва да даде отговор г-н кметът, а след това да мисли за транспортен възел свързващ район „Тракия“ и район „Южен“, който ще струва минимум 55 млн.лв. С екип от 9 зам.- кмета ( два пъти повече от град Варна) трябва да има готови решения на всички проблеми.

  Всеки кмет иска да направи най доброто за своя град. В същото време той трябва да стои здраво в реалността и винаги да казва истината. Реалността е, че предишният кмет г-н Тотев оставя празна общинска хазна и много нерешени проблеми. Новият кмет трябва да каже тази истина на пловдивчани и да ги предупреди за предстоящите трудни времена. Медийните балони вършат работа за кратко време, след това идва моментът на реалните проблеми и тогава е още по трудно. В същото време на хоризонта не се задава никаква съществена помощ от правителството, въпреки ведрите предизборни обещания.

  Останах изумен от следното, на вчерашната сесия, водещата партия в града, която управлява Пловдив – ГЕРБ, за вдигането на данъците и за заема на века от 120 милиона лева нямаше нито едно изказване в Общинския съвет, с изключение на 30 секундното включване на г-н Вичков. Нека пловдивчани сами си направят извод от този факт.

  • 6
   3

   МНОГУ МАСТИЛУ СИ ИЗХАБИЛ АБИ!!! ЗА КЪШТИ КЪТ ТИЯ ПРЕД КАТ, ША ИМА ЛИ МАНГИ??? РАЗЯСНИ НА НАС ВЕРНИТИ КЛОАКОМОТИФЦИ!!! КО НА ИНТИРИСУВА НАС СТЕЙДА??? ПУФ ПАФ:))))))

   • 1
    2

    mnogo si prost selski.po-dobre ne se izlagaj.Sigurno si njakoj pap4iv puber

  • Да прочете някъде и думичка против стадиона? Или думичка против решението на вчерашното заседание?

  • Ако си прочел нещо де. Дълбоко се съмнявал да си имал нерви да сричаш толкоз дълго нЯщо.

   • Кофти ли ти е Черньо, трудът на живота ти, а няма кои да го прочете

 23. 6
  6

  Черно-бели шимпанзета, как я карате по празниците? Гледам се напъвате да се да осъждате морално последните събития…държавата на мафията, тиквистан и т.н. И ВСИЧКО ТОВА ОТ БОКЛУЦИТЕ ДЕТО ИСКАХА И СЪБИРАХА ПАРИ ЗА ПАМЕТНИК НА НАРКОБОСА Г. ИЛИЕВ!!! Яжте хуй боклуци черни! Къде ви беше морала тогава, къде ви беше морала по времето на разни мартенички, далаверите на тото Динев, разни Славита и др. фолк изпълнители като ви веселяха, а боклуци? Искрено се радвам, че последните събития в общината, случващи се напълно демократично, законосъобразно, а и прозрачно (бяхте в общината и се снимаше нали?!) ви вадят от равновесие. Време хората избягали по време на мутренските години да се върнат, а вие … към Дуисбург, черни макаци !!!!

   • 2
    1

    Браво бе мангал, как го измисли това, обори ме с аргументи както обикновено. Браво и за чатерицата, лайнар! Ще видим за стадиона, времето ще покаже! Аз съм оптимист, а вашите протести само затвърждават тоя оптимизъм!

 24. ПРАВЕЩ СИ ПЕРИОДИЧЕН ТАШАК СЪС СТОЛИПИНОВСКИЯ КЛОАКОМОТИФ:)49,12:)))
  6
  2

  УБШТИНАТА ДА СТРОИ ПОВИЧИ КЪШТИ КЪТ ТИЯ ПРЕД КАТ!!! ША ИМА КЪДЕ ДА СА ПОДСЛОНИМ НИЙ КЮСТИНДИЛСКИТИ АПАПИ, ФЕНУВИ НА КЛОАКОМОТИФФФФ!!! БОТЯВИСТИТИ НАМА ДА ДИГАТ ПАТЪРДИЯ, ШТОТ НИ СА ЛАЙНУФЪРГАЧКИ КЪТ НАС ШИКЕРЦИ!!!!!:)))))))))))

 25. 2
  1

  Всъщност ти нали доскоро твърдеше, че „всичко е уредено“ в тази държава. Кълнеше хората, които го праеят.
  А днес си си измил езика и си готов пак да им лижеш гъза.
  Какво би казал Христо Ботьов ако те види?

 26. 6
  7

  Стадион на Източен-10 НЯМА ДА ИМА НИКОГА!
  Няма по-тъпа сган от жълтите цигани! Радвайте се селски пръчки!🤣🤣🤣🤣🤣🤣😁🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  • 5
   2

   И това го решихте с 37 гласа на 1 глас. Нали?

   • 2
    2

    И това ли ти дава гаранции, че ще имате стадион? Жълт нещастник! Вчера беше развалена просто една концесия, която трябваше да бъде развалена! НИЩО ПОВЕЧЕ! Здравко тъпия баскетболист скоро няма да е кмет, а вие стадион няма да видите!

    • 1
     1

     Не циганче неграмотно! Вчера само ви беше показано къде ви е мястото! С 37 на 1 гласа ви беше показан изхода!

    • Скоро, скоро има няма 4 години и пак избори или ще му правиш мечка?!

 27. 4
  10

  Искам да попитам жълти слуги на Пеевски и на всеки, който ги пожелае:

  За каква злоба говорите, селяндури??!!
  По вашата „логика“ Ботев и Левски са били „най-големите злобари“ защото да се борили за правата си…

  Ебати, какви дебили са останали в Булгаристан!!??

    • Дам си говприш пак, другарю Бонке.

     • 5
      1

      Курво циганска. Родата ти те чака в Дуисбург. Марш, мангал долен…..

  • Добре де, как го измисли това? Или го прекопира от клонинга ти? срам за Пловдив сте. Не може в града ни да живеят такива индивиди.

   • А нр р ли истина, труженико на любовния фронт?!

 28. Как сте, жители на Тикваленд?! Ебе ли ви яко селянина?!
  1
  6

  Хаха. Всички в Общината са наведени на Бойко Борисов. КУРВИЧКИ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ.

  Каква жалка държава!! Останахте 6 милиона и продължавате да се крадете

  • Каква пародия, но има много истина в нея. Бели пари за черни дни! За бедняците. Света за някои хора е черно-бял! За далтонистите. И още…..

  • 5
   1

   Добър ден жълто-черен Пловдив! Чудесни празници за Пловдивчани и много добри новини за стадиона в нашия град!

   • 4
    9

    Честит ти ПЕТАк, жълта курво на Пеевски!!
    Болката ще е вечна и един ОБЩИНСКИ стадион няма как да я облекчи

    • Стиксчо…………… Събирай сили за довечера. Ще те поря като анадолски валяк. Ох на бати хубавеца…..

  • 5
   1

   Патоса започна да спада отново. Няма декларация повече от 24 часа, и протести не виждам, а щяха да са паралелни. Остана по тъпия клоун, който дори не може да се клонира достатъчно добре. Скука.

   • 1
    5

    Май започваш да се притесняваш, дебиле от Тикваленд.
    Вече и концесия нямате, а за да я разеалите сами си признахте, че ще пред фалит. Останаха ли ви още Ъ-та?!

     • 2
      6

      Ние сме на 3то място. На нас не ни трябва концесия за да сме горди с отбора си.
      А вие горди ли сте?!

      Не бих искал да сън на 2аше място ако ще да ми построят и палат – ВЕЧНО намазан с възелин и чакащ господаря.
      Нали се сещаш на какво приличате!

  • 1
   3

   Много си прав. Явно Ганьо е НЕСПОСОБЕН да има независима държава. Ето вземете за пример селяните. Тези полуграмотни същества са готови да оближат всеки гъз, да изпълнят всяко желание на ГОСПОДАРИТЕ им само о само да им подарят една дранкулка с която да се фукат пред гражданите. Комплексите са жестоко нещо особено когато са „качество“ на ниско интелигентни хора от селата

 29. 15
  3

  Стадион дали ще има – не знам.

  Знам обаче, че съм благодарен на съдбата, че откакто съм проходил преди много, много години, съм на Трибуна Изток с дядо ми (лека му пръст) и с баща ми.
  Това ми усещане се засили многократно в последните дни на базата на реакцията на мангалите. Няма такава злоба, няма такава жлъч – да им пожелаем весело посрещане на 2020!

  • Да си призная честно, цирка с рестарта ме огорчи много, но пък реакциите на жителите на Столипиново и Шикера ми доставиха пълно удоволствие. Сега всичко може да се повтори отново, никой не знае какво ще стане със стадиона, но отново мангалските вопли и терзания ми носят настроение. Весело посрещане на 2020 Пловдивчани. За вас съм сигурен че ще е весело, и за това се грижат мургавите. За тях? Не съм много сигурен, дори някоИ може и да не дочакат Нова Година.

  • 1
   5

   За каква злоба говориш, селянино?!
   По твоята логика Ботев и Левски са били „най-големите злобари“ защото да се борили за правата си…

   Ебати, какви дебили са останали в Булгаристан!!??

   • Ето го, хем глупав, хем вокален-всички да го чуят и разберат.
    Ботев и Левски не са се борили за Правата Си! Борили са се за Свободата Ни!
    Вие за какво се борите? Да няма Пловдив нормален стадион. Точно да те чуят Ботев и Левски. Не скверни имената святи проклетнико!

   • 5
    1

    Селянин си ти, боклук – Пловдив е Ботев – сега и завинаги!

 30. 2
  4

  Някой знае ли кога ще почваме пак , дали ще е на 2-ри или на 6-ти а какви кранове ще ползваме и колко ? Защо мълчат общинарите , неделя е ,можеше да има извънредна сесия , Запрянови чакат , Калоянчеви , Парцалеви и те

   • 2
    5

    Кое да ми омръзне , изобличаването на несправидливоста ли ?

    • Най голямата несправедливост е че те е изсрала майка ти и още хабиш въздуха, но няма да е за дълго. Казах ти че злобата ще те довърши.

 31. 8
  3

  БОТЕВ СИ Е БОТЕВ. ЗАСЛУЖАВАТ СИ СИЧКУ. КО ДА КАЖУВАМ ЗА НАЗИ? НАПЪЛНУ ДЪРЖАВИН СТАДИУМ В КОЙТУ СА ШИРИМ КАТ СТУЛЮПИНСКИ БЕЙОВЕ ПОВИЧИ УТ 45 ГУДИНИ!! ПОДЛЕЗИ НА ГАРЪТА. ПРЕКРАСЕН ОФИС(ПОДВИЖИН) В СТУЛЮПИНУУ НА УЛ. ТОДУР ШИБАЧЕВ 49,12
  https://im0-tub-ru.yandex.net/i?id=516fb1e58205d50ff6bbfc731a66de5e-l&n=13
  ………………. И СА НАМИРАТ КЮСТИНДИЛСКИ СЛИВИ ДЕТ ДА МРЪНКАТ ЗА СТАДИОНА НА БОТЕВ, КОЙТУ Е ПОСТРУЕН ДО ПОЛОВИНА И АКО УБШТИНАТА РЕШИ ДА СТРОИ НЕШТУ ДРУГУ, САМУ ЗА ТРОТИЛ ЗА ДА БУТНИ ПОСТРУЕНУТУ, ТРЯБВА ДА ДАДЕ ПОВИЧИ МАНГИ УТКОЛКУТУ НАШТУ СКЕЛИ НА ДЖАМИЯТА!!!!! ПУФ ПАФ!:) ЗАСТРАМЕТИ СЪ ХРАБРИ КЛОАКОМОТИФСКИ ЛАХНУМЕТИ!!!!

  • 2
   3

   Зико аз се казвам Ботьо Ботев жа ми напрайш ли и на мен с държавни пари едно именийце скромно за 30 000 000лв. ооооох с Новата Година ще отвориш работа на Гешев.

 32. Фенове ,които обвиняват собсвените с играчи и то неколкократно , фенове , които обвиняват властта, кланяйки и се сега се наричат само с една дума , К

  • 3
   4

   Ами курви са дейбамамаимселскопомашкажълтурска.

 33. 2
  6

  Ще имат Детца градина, и красив парк за гражданите, в Коматево ще се сложат три скелета, два скелета по 1000 мангала и едно за 2000 ЦИГАНИНА, и общо 5000 Наведени КУРВИ, стадиона ще се нарича Коматевска АРЕНА, хайде сега почвайте да кълнете ЖЪЛТИ ЖЕНИ ОТ ДОМАТЕВО.

 34. 2
  3

  Искам да питам селските , помни ли някой колко пъти почвахте , колко пъти се прегръщахте ,че ще го има , колко пъти ви лъгаха тъпани , кви сценарии бяха август , шатри с шампанско , политици , водещи , футболни асове , и отсреща банда глупаци , на там отива пак и това почване

 35. 2
  1

  Аз като съдия пак редовно ги режех буферите срещу цска ,аз съм си чорбар и гласувам откъдето духа вятъра а феновете на локо пак ще правят шпалири на лаута пред мен

 36. 9
  4

  Стикс,къде си плешив циганино?
  За това съм те оставил жив до сега…да гледаш как Жълто-Черните ще си вдигнат стадиона!
  Сега разбра ли ЗАЩО взехте купата,ЗАЩО Зико не пожела да я вдигне когато бяхте пред общината?
  ЗАЩО Бойко Борисов беше с всичките ръководни фактори в тази държава на рестарта на КОЛЕЖА?
  ЗАЩО преди това беше казал “ оправете си къщичката и ние ще ви помогнем“ ?

  Сега искам всеки ден да ходиш при ходжата ,да сереш на вътре и цял живот (докато се самозапалиш) да си със спукана жлъчка и да се гърчиш!

 37. 1
  7

  Искам да питам селските , помни ли някой колко пъти почвахте , колко пъти се прегръщахте ,че ще го има , колко пъти ви лъгаха тъпани , кви сценарии бяха август , шатри с шампанско , политици , водещи , футболни асове , и отсреща банда глупаци , на там отива пак и това почване

  • Виж сега готин, ние не сме сигурни че ще го има този стадион, но ние сме сигурни и вие го доказвате, че ако стане, ще изпукате от завист. То само този кеф, да гледаш как се гърчите ни стига.

   • 3
    6

    Виж приятелю , сериозен пич съм , разбира се ,че нямам против строителството ви , нима някой мрънкаше когато Цветан Василев строеше , не разбира се , негов проект правеше си го човека , друг е въпроса с кви кинти , тук става въпрос за сегашната процедура , вие сте частно дружество ,не става с държавни пари бе пич , не става ,защо се правите на ощипани и не искате да разберете ,нима не искаш и ти държавата да ти вдигне една кооперация

    • Значи е по нормално с частни пари да строиш общински стадион?
     Вие наистина ли вярвате, че ако този стадион бъде построен, ще бъде собственост на Ботев?

     • 1
      1

      Ти наистина ли се вълнуваш на кой ще е собственост , нима ако го има и е общински ти няма да ходиш

     • Аз знам чия собственост ще е, и ще ходя с кеф на мачове и ще се чувствам Европеец, а не като сега, на нещо подобно на африкански стадион.

     • 1
      1

      Вие също знаете чия собственост ще е стадиона, но просто не искате да играем мачовете си на нормален стадион, защото ще лъсне разликата в посещаемоста. Готови сте да се търкаляте в калта на Лаута, но ние да си останем в Коматево. Прозрачни сте пич.

     • Водени от омразата няма да стигнете далече.

   • То по твоята логика Спартак и Марица сьщо ще изпукат от завист… истината е че се облагодетелства само един отбор,а другата истина е че вече парцела е спазарен за блокове и с тези пари ще правят стадион Пловдив…….🤣 затова бързат от общината…🤣

    • Мунчо Мунчо, в 4 реда сам опровергаваш себе си. Прочети какво си написал, и коригирай.

    • това несполучлив опит за сарказъм ли е? какво е?

     • Това е циганска логика от типа: добре съм, ама ще се оправя.

  • Пък и знаеш ли кое е подвеждащото? Ако вие бяхте сигурни, че Градски стадион няма няма да има, щяхте ли да скачате като кокошка без глава?

  • И пак не се отказахме и пак ако ни излъжат, пак ще се борим и накрая ще го построят…а вие какво сте построили, за какво се борите. Борите се Ботев да няма стадион!

 38. Мангалите от Локо да подадат сигнал. че не са си плащали наема 15 години за лаута и тока и водата, че не са си плащали

 39. 7
  2

  Андрей,не качвай други новини…остави я тази поне до първия кръг.
  Няма такова густо да станеш от сън и да прочетеш как лилавата част от населението в Пловдив се гърчи от злоба,пукат жлъчки, искат да се самозапалват…. ГУСТО МАЙНА!!!!!!

  • 1
   1

   Какво става с Крушарски? Няма ли да изкаже становище по въпроса, ще играе ли Локото на Градския стадион своите домакински мачове, или ще чака докато някоя трибуна се срути по време на мач.

  • На мене лично ми писна от тази гавра, но те са неуморими, могат да търпят, и търсят някой да ги гаври.

  • 11
   3

   Добре да ами ако нямаше Ботев Пловдив…с какво щяхте да се занимавате, какъв спорт щяхте да гледате, какво щеше да има в лаута на мястото на сегашното срутище. Цялото ви жалко съществуване е подчинено на омразата и противопоставянето ви с Ботев и нищо друго. Единствената ви гордост са победите на Ботев и боя над феновете на Ботев! Помня наскоро един от напускащите ви треньори от школата, в прав текст се обърна към вас и каза: „ама има и други мачове и други отбори, не са само дербитата“…ще отречете ли? Вече спирам да обиждам и циганите, като ви наричам така…Вие сте едни ненужни и завистливи общаци, които освен да мрънкат и дърпат околните надолу към себе си друго нито могат, нито искат.

   • 4
    5

    Общаци са кметчетата бутяфисти…….прочети им биографийката а вие сте селската маса за строежите които дойдохте от селата.А ние гордите Локомотивци сме интелигенцията и духа на този вечен град.Айде на село че прасето чака а след Новата Година да не забравиш да си платиш наема че домоуправителя ще те изгони.

    • 2
     4

     През далеееечната 1912, елита на Пловдив създава своя футболен клуб и му дава гордото име на поета революционер Хр.Ботев.
     Доста по късно, някъде около 1936, шепа отрудени Пловдивчани решават да създадат свой клуб по примера на Ботевистите. Дават му гръмкото име Спорт клуб.
     В не толкоз далечната 1951, по примера на своите Московски братя, Пловдивските железничари създават футболен клуб Локомотив Пловдив.

     • 3
      1

      Значи историята за малкото чикиджийче от Хасково е лъжовна………оооооооо жива да не бях тея жълтите ще ме пръснат от смях.

    • 2
     2

     С Крушата или под крушата циганите си остават цигани

    • 3
     1

     Само доказа това което казах. Ти си явно по-добър от кмета, вярно той е кмет, а ти си никой, ама си и по-умен и по-красив. Те кметове ги избират с томбола от държавната лотария. Това със селата си е ваша запазена марка, първото нещо което прави селянина като дойде на град е да почне да обижда на селяни в опит да скрие тежките си комплекси… Локомотивци сте интелигенцията…смях се 30 минути, 70% от тук пишещите черни братя са явно неграмотни… Жив и здрав, дерзай и ни радвай още дълго във форума.

    • Вълчо с нелегалното такси- изряден данъкоплате:)

     Хахахахцигани интелегенти хахаххахаа

   • Не бе пич , та ние ви бяхме забравили , кво ни дреме за вас , тук става въпрос за голяма несправедливост, ти чул ли си държавата да построи на някой частник нещо и то на стойност около 30 000 000 м

    • 3
     1

     Вярвай си, вие в главите друго освен Ботев нямате!
     Как точно държавата строй на някой частник? Държавата ще строи стадион, който е и ще продължи да бъде на общината. Същата община е на далавера от всякъде, тъй като ще има приход (наем) без да инвестира от местния бюджет, без да броим всички останали ползи от това да има хубав стадион в центъра на града…

     • 1
      1

      Тъп ли си ? Къв си? , аз ти разправям ,че това е недопустимо с държавни пари да се финансира частно дружество ти пак не разбираш , еми срамота е бе пич

     • пипо, третокласник прост! Как точно държавата финансира частното дружество бе тъпунгер. Да не би да плаща заплати и др. текущи разходи, поема стари задължения или директно превежда пари по сметката на клуба? С развалянето на концесията Ботев юридически няма общо със стадиона (подчертавам юридически), а държавата инвестира в собственото си имущество. Как не го разбра от 8 пъти? Ботев, след време би се обвързал със собственика, в лицето на общината, като наемател.

 40. 15
  4

  ГЪРЧЕТЕ СЕ ВЪВ ЗЛОБАТА СИ КОМПЛЕКСИРАНИ МАНГАЛИ !!
  ГАДНО Е ДА СИ НИКОЙ НАЛИ ?
  ХАХААХААХХАХАХАХААХААХАХАХХАХАХ
  ИЗМЕТ ГНУСНА
  ПРЕЗ ЦЯЛОТО СИ ЖАЛКО СЪЩЕСТВУВАНЕ ЩЕ ГНИЕТЕ В СЯНКАТА НА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ОТБОРА НА ПЛОВДИВ ! ГОРДОСТТА НА ТРАКИЯ !!
  ЖАЛКИ амеби

  • 4
   6

   Ти по добре кажи защо сами си убихте Бутвфъ и сте партийни проститутки и по бързо я вади тая пета че нищо не ти се разбира ве селски бек от Стряма.

  • Хаха ем манго, от къде “крадна” интернет, за да се докажеш като такъв?

 41. 13
  3

  Няма по-гнусна паплач от чернобелите мангали. Ако не беше бутнат Колежа ние наямаше да искаме нов стадион, но сега наистина трябва да се построи отново. Какво сте се разсополивили. И за вас пари ще има, но първо трябва да се направи Колежа, защото вече е започнат. Толкова ли е сложно да го разберете. За циганите е важно не те да са добре, а ние да сме зле. Жалки, прости, нещастни цигани.

  • 1
   1

   Ако не беше бутнат , буфери ли го бутнаха , криво главо?

 42. 4
  11

  Надявайте се жълти курви, на поредния черно-бял хуй!

 43. 12
  9

  Добро утро черно-бели великани! Страхотна година преживяхме! Година, която НИКОГА-НИКОЙ няма да забрави, а жълтите проститутки ще помнят вечно, защото свинкстерите им повече няма да зарастнат, НИКОГА след 15.05.!
  Сега жалките селтаци се радват на поредното обещание, за жалкия им строеж, но скоро пак ще разберат ужасната за тях истина!!! Нали ги знаете, жълтите глупаци😉😎

  • 8
   5

   Наистина си тъп!
   Кой собственик ще си остави къщата недостроена или пък ще я бутне, защото така искат буферите?
   Ботев няма нищо общо с общинската собственост, мангал тъп. Марица има частен стадион, Всички други са ОБЩИНСКИ!!!
   Не може общината да си руши стадионите заради тъпанари-футболни фенове.

 44. 22
  5

  Добро утро жълто-черен Пловдив! Чудесни празници за Пловдивчани и много добри новини за стадиона в нашия град!

 45. 20
  5

  Славчо, Тотев, сега и Зико, само канари управляват Пловдив, нормално е! Дори в общинския съвет съотношението е 37 към 1! Ботев е отбора на пловдивчани!

  • 7
   7

   Taka e винаги сме били партийно отборче и така ще бъде винаги.Навремето бяхме с БКП и разбихме великия Спартак после с Шиши сега с Боко……с две думи сме курвета на курветата.И като се сетя че и наш човек уби Бутвфъ на Вола и някак си се чувствам пълноценен и изпълнен с щастие.

   • 7
    1

    „И като се сетя че и наш човек уби Бутвфъ на Вола и някак си се чувствам пълноценен и изпълнен с щастие.“ – колко прост си всъщност, мангал гнусен!!!

    • 2
     7

     Истирия ве селски просто е трябвало повечко да четеш жълт измекярин без чест и достойнство……вие дори и загубата на финала не успяхте да я приемете с достойнство.Ама така като сте селски пу….ки.

     • Смешник, чел съм повече от целя квартал, в който живееш. Ти къде четеш българска история, във вестник „Строго Секретно“ ли?
      Я обясни как точно се прима даден резултат, от даден мач с достойнство, оплакали ли сме се, протестирали ли сме, преиграване ли сме искали???

 46. Жълтите, начело с тъпия кмет отново са намазани с възелин и с разтворени гъзери
  5
  15

  Ех, колко съм щастлив, че не живея в тази кочина където един селяндур и една негова подлога се праеят на диктатори. Привет и на техните слуги, чиито деца ще изплащат кражбите на двамата.
  А този стадион ще измие ли срама и вкуса на гъза, който лизаха за да им го подарят?!
  Наздраве, дебили!! Само да можехте да се видите отстрани – роби с укови, които се радват на всяка дранкулка, която им подхвърлят господарите

  • 2
   1

   Наистина си тъп!
   Кой собственик ще си остави къщата недостроена или пък ще я бутне, защото така искат буферите?
   Ботев няма нищо общо с общинската собственост, мангал тъп. Марица има частен стадион, Всички други са ОБЩИНСКИ!!!
   Не може общината да си руши стадионите заради тъпанари-футболни фенове.

  • Всички се радваме, че не живееш в България!

 47. 11
  4

  Затова съм на власт – да работя за пловдивчани. Взимам заем и строя стадион за Ботев – отбора на сърцето ми, отбора на Пловдив! Ако не ви харесва – боли ма уя! Казах ХАУ!

  • 3
   8

   А аз затова съм подлога – за да плащам заема.

   Бонке, лягай си самотна курво на Пеевски

  • 1
   8

   ХАХА. Още един заробен индианец, който не е разбрал какво го чака

 48. 2
  8

  Жълтите си избиеат комплексите с мечти за стадион, който дори няма да е ъехен….
  Ех, колко са жалки!!

  • 7
   1

   Понеже стадиона на черните е техен, те са щастливи!

 49. Оиниксщябт съвет на Пводлив денс пзаока
  на цляа Бгриаъля – как се раешавт оиикщбнтсе полрмбеи!

  С бнкаов креидт.
  Очтинли уливсоя за кдртнраиеие
  клоко бшее – 1% лвиха, 7-годнии гесратин пиоерд,
  25 гиноди за внщръае.
  Катрсоа.

  https://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/rzi-obyavi-vodata-pernik-za-absolyutno-chista
  © Segabg.com 2019

  • 5
   1

   Днес е гласуван и банков кредит при отлични условия. 120,000,000 лева при 1% лихва и 7 години гратисен период, при 25 години амортизационен период. Браво на кмета и Общинските съветници.

   • 1
    7

    Няма да позволим на кмета да ни заробва с този заем, още утре излизаме на паралелен протест. Стадион само през трупа ми! Заем само през другия ми труп!

    • 7
     1

     Стикси, ако допуснем, че сега си на 40 лазарника, точно до пенсия ще имаш възможност да изплащаш този заем. След това, шапка на тояга.😀

   • 6
    1

    Над 500,000 лева доход на година спокойно могат да се правят от едно такова съоръжение. 10% от приходите от билети на Ботев и Локо ще покриват тази сума. Отделно концерти, търговска част….общината ще изплати вложените пари по бързо и от амортизационния период.

   • 2
    7

    Не е лошо да му лизнеш гъза за това, че зароби децата ти да плащат този заем.
    За един стадион са готови и майка си да продадат жълтите КУРВИ на Пеевски и Тиквата
    А това е най-глупавия кмет на Пловдив. Едва ли ще си изкара мандата, но с бай Ставри ще ср срещне. Вече се работи по-въпроса. Глупака сам ав разубличава

 50. 3
  7

  Ако свалят ББ. Нали ще се върне от Сърбистан Цецо крадеца, Ботев пак ще има стадион, както и да въртиш, те жълтите ЦИГАНИ както им удобно така се навеждат, нали са КУРВИТЕ на БГ и ДОМУС БЕЙ.

 51. 11
  3

  Гледам , че буферите силно желаят нов мол.. та след 1,2 години като ни построят стадиона и вие ще се затриете може да ви бутнем смешния стадион , че и без тва е като гробище само дето мирише и там да си направите мол , даже ако искате да се казва ”МОЛ ЛАУТА” :))

  • 3
   1

   Когато желаеш нещо силно, шанса да го получиш е огромен!

 52. 18
  4

  Наздраве от виден пловдивски бар! Отпивам от Джака си и ви казвам с усмивка: КУР ЗА ЛОКО!

 53. 3
  9

  И сега като падне тиквата от власт… и цялото това лизане на селския му гъз ще е НАПРАЗНО

  • 5
   1

   Не намираш ли че звучиш много патетично? Сега…..когато паднел Боко от власт…..щяло незнам какво си….So pathetic! Дай нещо по реално, по близко, по реалистично и оптимистично. Все едно аз да започна да правя планове, сега като стане стадиона, че като заредим едни шампионски титли….ами не върви!

 54. 3
  8

  Ех каква радост, че са откраднали едни милиони народно пари.
  После протестират,че живеят в кочина. А сами се дупят на селянина от Банкя

  • 2
   1

   Кочина без Градски стадион. Втория по големина град диша праха на далеч по малки градове. Това нормално ли е?

   • 1
    4

    Има 2 градски атадистадиона. Ако беше от града щеше да знаеш

 55. 12
  5

  Гранде Ботев с нов стадион,а на ФК Столипиново уй от слон.

 56. 4
  7

  Пълна пародия. В България останаха само СЛУГИ, нл не на народа.
  Не ви ли е гадно да живеете в тази КОЧИНА

  • 10
   3

   Гадно е и деЦки не давът дустатъчну, затова моИту жина и аз отива в ДуИсбруг. Там пуне давали деЦки без да искат да работим.

  • 7
   4

   Има и дебили, ама ставате все по-малко и по-малко. Бая материал изчетох днеска, грамотен буфер не открих. То не са изречения без смисъл, без сказуемо, без съгласуване на глаголните времена, 3 коментара надолу пак се опитвам да обърна внимание на разликата между „и“ и „й“…ама кой ли те слуша. За пунктуация и писане на „чатерица“ не искам да отварям дума.

   • 9
    1

    Ти остави грамотноста, за нея трябва да ходиш на училище, и не ми пречи много, ама злобата която се лее е потресаваща. Всички лафове за шопа който не искал да е добре, ама и на кошията да му е зле, сякаш описват характера не само на редовия и неграмотен локомотивец, но и на претендиращите за някаква култура и образование. Просто не е за вярване до какво падение може да стигне човек. Да, щеше ми се да използвам друга дума освен човек, ама се въздържам.

    • Злоба?! ЗЛОБА ли е да не позволяваш да те крадат, булгаристански циганино.
     Ще си изгниеш в Царството на Тиквата

     • Мал тепе край Маноле. Друго няма какво да добавя.

     • Абсолютно несъстоятелни сте в глупавите си твърдения, че някой бил откраднал 50 мил. Че се сме завлекли държавата с 1 мил. И 100 пъти да го повторите, истина няма да стане!

     • Абе боклук,що не протестираш против закупуването на нов самолет за 50 милиона ве гейбандит?А?

   • Ми`ти какво искаш , бре???! Това е спортен сайт предназначен за всякакви запалянковци … Тук е място където може да се види мнението на всеки. Да те питам ти какво правиш тук?? Като си такъв граматически корифей защо не влизаш в литературни форуми и сайтове където без съмнение ще срещнеш сродни души и ще попаднеш в естествената си среда. Предполагам,че ще се почувстваш поласкан и специален в компанията на разни изкукуригали поетеси.

    • Ами смешно е бе пичага. Смешно е да коментираш материя от която си нямаш хабер, да се правиш на юрист, счетоводител, прокурор и какво ли не, а в същото време правописа ти издава липсата дори на основно образование. Не е ли?

     • 10

      Впрочем, щеше да е смешно, ако не беше жалко. Жалко е в Пловдив да няма един стадион, и когато има някаква дори и минимална надежда за такъв, шепа хора водени от завистта си, да се противопоставят на тази идея. Не мислиш ли?

     • Да! Съгласен съм но нали тъкмо за това е хубаво всеки да може да си каже мнението. В крайна сметка истината лъсва и става доста забавно…. Скрит зад своята анонимност тук всеки неудачник иска да мине за лекар или за адвокат… Ееее , не се получава , но пък усърдието е впечатляващо
      ( усмивка ).. Нека творят! Анонимността е… сила… Измамна , но сила… Пък и нали знаеш… В мръсотията има много … енергия!

     • Нека си казват мнението, как иначе ще отсеем плявата от зърното.

  • 10

   37 гласа За и само 1 Против! Това трябва да говори нещо на някого. И тези претендират за познаване на закони, и за справедливост. Пародия!

 57. 21
  4

  Мале мале мале
  Всички мангали станаха юристи и разбирачи от европейско право?!?!!?!!!!!
  Намерете първо как дадоха на крушата милионите .как като ви закриха със държавен вестник пак се водите гомномотив.кога ще си платите сметките за джамията и подлеза и тн.
  И В КРАЙНА СМЕТКА КОЯ ГОДИНА СТЕ СЕ ПРЪКНАЛИ 😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🧐
  Вари го
  Пепи го
  Мангала си е мангал

  • 3
   12

   Бонке, какъв е вкуса на гъза на селянина от Банкя

    • 9
     2

     На Мангал тепе до Маноле, не само гъза му облизваха, ами и свирка му въртяха.

    • 2
     14

     Ей смешник хората в нормални държави за такива педерастий правят революций а ти ми се кефиш за някакъв си стадион….няма значение че си гладен и ебан от всякъде……..жалко за патрона ви Ботев…

     • 11

      Айде пак това пусто „й“, така и не се научихте къде е „и“ и къде „й“…“педерастий“…“революций“!!! Бойко, след стадиона образовай малцинството моля!

   • 6
    2

    Ставаш за смях. Отиди да заредиш малко батериите, че вече не правиш кеф.

 58. 4
  16

  Бойко Борисов, ти току що загуби изборите.
  Ти си диктатор.
  Дано те разледва следващата власт

  • 18
   3

   Хахаахаххахахахаххахаха ти ли ще сваляш тиквата хахаххахаххаа мангал

   • 1
    15

    Какъв е вкуса на гъза ну, жълта курво

    • Питай магистралните работници от Лаута – курвите бойкови, които срещу 50лв на земеделци по анцузи се правиха.

     Това са платените курви на Тиквата за поръчки.

  • 3
   7

   Боко е пътник ама и другаря баскетбол и той заедно към далечния път на забравата.

   • Това се решава на избори, не тука. Тука си всесилен, биеш хора, обиждаш, уволняваш и осъждаш. След изборите ще си говорим пак! Знам, че ти липсват, ама свършиха мутренските години

 59. На жълтите стадиона ще оставя вкус на гъз в устите им
  3
  13

  Просто не е истина как селяните се кефят на една КРАЖБА!! Тези същества не са българи

  • Айде обоснови се бе джихадист скапан! Защо евентуалния строеж е кражба и от кого точно ще се краде? От тебе или? Баш сме си българи за разлика от вас, питай Зума!

 60. 23
  4

  Наздраве канари! Добър ден за Пловдив е днес!

  • 2
   11

   Nadjavajte se ,seljani!Stadiona vi v blizkite deset godini,njama da stane!

 61. 22
  5

  Мале мале мале
  Всички мангали станаха юристи и разбирачи от европейско право?!?!!?!!!!!
  Намерете първо как дадоха на крушата милионите .как като ви закриха със държавен вестник пак се водите гомномотив.кога ще си платите сметките за джамията и подлеза и тн.
  И В КРАЙНА СМЕТКА КОЯ ГОДИНА СТЕ СЕ ПРЪКНАЛИ 😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🧐

  • 14
   2

   😂😂😂😂😂😂😂😂👳👳👳👳👳👳👳

  • 3
   5

   Заради няколко хиляди жълти уроди,никога няма да намразим Ботев

  • 18
   3

   Ела да ревизираш! Като гледам ми се струва, че си ревизоро на EU.

 62. 7
  20

  Локомотивци,подайте сигнал до европейската централа.От това най-много ги е страх.

  • 25
   3

   Добре де, нали се разбрахме, че сме подали до Меджилиса и до Мешерето. Какво общо имаме ние с Европа?

  • 24
   7

   Ооооооо Кюстендилци,
   МАНГАЛИ прости!
   Обречени сте
   В Пловдив да сте гости!
   Мухахаххаххахха.
   Правете деца, че и внуци да имате, да плащат заема.
   Заема, с който общината ЩЕ построи нашия стадион!
   ААААААААААА, няма такъв кеф – пикаещ кръв циганин!

 63. 22
  5

  Кой си ти и кои сте вие, че да искате на премиера оставката, кой ви бръсне за слива? То президентът ви ви каза банда гейове да не му давате наклон, вие си мислите, че кмет и премиер ще се трогнат.

 64. 3
  22

  Знаеш ли колко им пука на тези мерзавци откъде ще дойдат парите?
  Две банки откраднаха и техните пари, и тези на родителите им, а те ръкопляскаха!!!!

  • 15
   4

   Верно е, не ми пука, манго! Аз нищо не съм откраднал! И майка ти ми дава БЕЗПЛАТНО и Доброволно!

  • 29
   3

   Като говориш за „Мерзавци“обясни и за дрогата, проституцията, оръжията, колко семейства почернихте, защото ви пукаше от къде ви идват парите! Държахте подлеза на гарата и продавахте наркотици там! Майките и сестрите ви работеха на „Алеята на любовта“, а на Вас не ви пукаше! Важното беше „Главния“ да е доволен!

   • На жълтите стадиона ще оставя вкус на гъз в устите им
    1
    8

    Това дава ли ви право да откраднете 40 милиона

 65. 19
  4

  37 на 1. Ясно е, какво искат пловдивчани.

 66. 16
  2

  Андро, закривай тези теми. Достатъчно ги подпали. Дай нещо около подготовката, селекцията….

 67. 25
  5

  Вижте,понеже злобата,омразата,откровената простотия и демагогията са приоритет на тези „активисти“,между другото всички ги видяхте ,че приличат на банда от мутренските времена, искам да припомня някои факти.През 2016 година община Пловдив опрощава дълговете като концесионни такси съответно на „Локомотив“-146,191 лева за подлеза на гарата и 103,083 лева на „Ботев“за стадиона.Разликата от 43 000лв както и 50 000 лева от тази година /по-равно за всички…/не ги коментирам но,тук има едно голямо НО!“Локомотив“не внасял таксите по концесията но през цялото времетраене на тази „концесия“,тоест 9 години и 7 месеца е присвоявал/думата е точна/наемите от общинските магазини!Тоест 115 месеца нищо не е плащано като задължения, но парите от наемите които без тази измислена „концесия“е трябвало да влизат в сметката на община Пловдив ,тоест за всички пловдивчани са отклонявани към „Локомотив“…Моля, най-учтиво господа „юристите“като са дали техните данни за концесията на стадиона да оповестят сумата от наемите от общинските магазини която е получена от любимия им клуб за всичките 115 /повтарям/месеца период през който „концесията“не е спазвана от едната страна а само са присвоявани парите!Приятна вечер.

 68. 8
  1

  Денислав Станчев-19 годишен е свободен агент от днес. Феро да побърза.

 69. 20
  4

  Докога полицията ще позволява на 20-30 не къпани миризливи мангала да прекъсват общинско решение? Да излизат с реплики и прочее. КЪДЕ СЕ НАМИРАТЕ МАНГАЛИ? За 37 – против 1 (ПАЛЯЧОТО ОТ ЛОКУТУ)… Даже Узунов не гласува против. АРЕ СЪС ЗДРАВЕ. Ще видите вие като затворим столюпиново и аджесана.

  • 9
   3

   Гнусна е майка ти мангал. Вчера и дадох 10лв да ти купи хляб да не умреш от глад.

 70. 13
  6

  Дейба ваша мама локомотиво циганска!
  Кур за вас всичките 138 циганина от нас цял ЖЪЛТО-ЧЕРЕН ПЛОВДИВ!!!!

  • 6
   14

   Кур за вас жалкото ви съществуване!Дейба вашта мама ботевиско циганска!!!
   ПЛОВДИВ Е ЧЕРНО-БЯЛ!!

 71. 9
  2

  Аз предлагам да спрем да ги дразним, защото ще вампирясат от злоба.

  • 7
   2

   нищо им няма, да свикват. Ако бях разменени ролите, нали се сещаш какво щеше да е тука, даже сме много меки в подигравките..

 72. 24
  5

  Шнур за недоброжелателите на Пловдив, който са против нов и модерен стадион! Стадион ще има, защото Ботев е велик отбор със стотицихлияди фенове!

 73. 10
  3

  Някой да знае Стикса днес бил ли е в Общината?

  • Не, бил е на смяна на Скобелева майка – 20лв за 10 свирки изкарал тоя плешив отвратеняк.

 74. 17
  13

  Нали нямаше да се вдигат данъците, нали това беше обещанието.
  Лесно е като Бойко ти купи кметския стол.

  Лъжлив , жълт циганин!!!

  • 9
   6

   Ще умреш от злоба. И дали това ще ти помогне?

  • Зико, машино, искаме строги мерки и ефективни наказания за каруците по градските улици, за крадците на жица и нелоялните търговци в пунктовете за цветни метали, за просяци и всички останали „черно-бели“ професии от сивия и черния сектор!!! мачкай мангалите, командировай ги на запад за постоянно!!! Кмета слънце! Доживотен мандат от Пловдивчани!

 75. 12
  6

  Очакваме новия закон от господата от локуту да бъде гласуван на банго васил. Ще има и ново издание на патриотични песни… на ЦИГАНСКИ. И още много и много изненади.

 76. 9
  18

  Следващия път когато излезем да протестираме, жълтите мишоци да заповядат да ги поебем за пореден път…
  Само да не бягат пак, че няма да си правим труда да ги гоним, дееба и кучетата страхливи!

  • 11
   3

   На Камела съм. Идвайте без памперси .Чакам. Казвам се НАНЮ.

   • 2
    1

    Наню ли си, Мюмюн ли си, не си ли намери най-сетне тъпкач, че всеки път повтаряш как го чакаш на Камела. То бива хищен гъз, ама като твоя друг няма

  • 12
   2

   Когато сте скрити зад служебни карти и полицаи, сте много “големи”, а всъщност сте путки в мръсни гащи!!!

   • 3
    13

    1312, в капана пак ли бяхме скрити?
    Кажи зашо сте толкова страхливи?
    Толкова ли няма мъже сред вас бе, мишлета жълти?

  • Леле колко си ПРОСТ. Дори ти самия не подозираш колко си плиткоумен

 77. 6
  15

  Другарю глупав баскетболист, случайно назначен за кмет, благодарим ви за доказателството, че злоупотребяваш със служебно положение за частни интереси

 78. 8
  15

  Само незнам защо жълТУРЦИТЕ вярват на ББ и на Зико ??? Мислите ли, че ББ ще остане на власт ? Знаете ли от какво ББ го е страх най-много ??? Да му се иска оставката!!! Сега като му в поискаме заедно с на Зико ще видите вие стадион пък и вас кво ви бърка след като вече не е ваш хаха

  • 14
   4

   Като не ти харесва марш при родата в Дуисбург! Какво се насилваш тука, Черньо!

  • 11
   3

   Кога е бил наш бе, концесията е дългосрочен наем обвързана с конкретни права и задължения и нищо повече? Сега ти и Стикса като му поискате на Бойко оставката и ще се насере и ще си ходи в Банкя, това беше края на ГЕРБ!

  • 8
   3

   ХахахахахахаххахахахахахаххахахахахахаххахахахахахахахаххахахахахахаххахахахаХахахахахахаххахахахахахаххахахахахахаххахахахахахахахаххахахахахахаххахахахХахахахахахаххахахахахахаххахахахахахаххахахахахахахахаххахахахахахаххахахахХахахахахахаххахахахахахаххахахахахахаххахахахахахахахаххахахахахахаххахахахХахахахахахаххахахахахахаххахахахахахаххахахахахахахахаххахахахахахаххахахахХахахахахахаххахахахахахаххахахахахахаххахахахахахахахаххахахахахахаххахахахаХахахахахахаххахахахахахаххахахахахахаххахахахахахахахаххахахахахахаххахахахХахахахахахаххахахахахахаххахахахахахаххахахахахахахахаххахахахахахаххахахахХахахахахахаххахахахахахаххахахахахахаххахахахахахахахаххахахахахахаххахахахХахахахахахаххахахахахахаххахахахахахаххахахахахахахахаххахахахахахаххахахахХахахахахахаххахахахахахаххахахахахахаххахахахахахахахаххахахахахахаххахахахаХахахахахахаххахахахахахаххахахахахахаххахахахахахахахаххахахахахахаххахахахХахахахахахаххахахахахахаххахахахахахаххахахахахахахахаххахахахахахаххахахахХахахахахахаххахахахахахаххахахахахахаххахахахахахахахаххахахахахахаххахахахХахахахахахаххахахахахахаххахахахахахаххахахахахахахахаххахахахахахаххахахахХахахахахахаххахахахахахаххахахахахахаххахахахахахахахаххахахахахахаххахахахаХахахахахахаххахахахахахаххахахахахахаххахахахахахахахаххахахахахахаххахахахХахахахахахаххахахахахахаххахахахахахаххахахахахахахахаххахахахахахаххахахахХахахахахахаххахахахахахаххахахахахахаххахахахахахахахаххахахахахахаххахахахХахахахахахаххахахахахахаххахахахахахаххахахахахахахахаххахахахахахаххахахах

 79. 22
  6

  Честито на всички Българи и Пловдивчани! Чудесни новини за нашия град за големия христянски празник!!!

 80. 27
  7

  Беше решено още преди 6 месеца, купата за циганите, и стадиона на Ботев“ Само вие ли не разбрахте още, прости мангали?

  • Връщаме купата на купите и спирате стадиона. ОК?

 81. 27
  5

  В Бургас бяхме 5 пъти повече ,
  в София 3 пъти повече от тях !!!

  • 23
   5

   И в София бяхме 5 пъти повече реално! Но доста левскари ги подкрепиха, затова разликата беше само 3 пъти!!!

   • 2
    14

    Направо половината бяха левскари, но пък много добре бяха научили нашите песни, защото ви смазахме от викане по трибуните….
    Сами не си вярвате на глупостите ей…

 82. 18
  4

  Хайде сега един локомотивец да ми каже , кога е бил пълен на max стадиона им.

 83. 7
  19

  На какво се радват селяните?!
  Тези пари ще го вземат от тях, а вкуса на гъз ще е вечно в устите им. Един стадион няма да ги направи ДОСТОЙНИ хора.
  Винаги ще са слугите на боко селянина

  • 13
   4

   Така е! Аз се махам, стига толкоз, купил съм билет за Дуисбург, брачеда ми е намерил работа на строеж. Саде локо!

  • 13
   3

   Достойни като вас ли? Къде ви беше достойнството мангали прости, като имахте такива изкуствоведи и патриоти като Георги Илиев, тото Динев и разни мартенички за собственици, като само вашите мачове ги нямаше в букмейкърските къщи за залагания, като ви разследваха и отбора и половината играчи за уредени мачове…като чухте от устата на Крушарски, че са го накарали да се захване с вас насила и че сте ге*ве. На нас ни обещаха стадион, после дадоха заден, ние протестирахме и сега чакаме решение. Вие за какво протестирате – да няма Ботев стадион, това ли ви е каузата? Кой, кога и какво ви е обещавал – никой, никога и нищо!

 84. 5
  15

  Нормално е селянина от Банкя да подкрепя селяните от пловдивско

  • 13
   4

   Ами надявайте се да си изберем премиер циганин!

 85. 6
  2

  Появи се и втория клоун. Сега вече забавата става на макс.

 86. 7
  13

  Със стадион или без селяните си остават селяни.
  А от днес и подлоги с мириз на гъз в устата.

  Достойнството няма цена, слуги на Делян Пеевски

 87. 9
  18

  Срам ме е, че съм българин.
  Такова потъпкване на закона може да стане само в една робска държава.
  Бойко е ПРЕСТЪПНИК и ще си го получи на изборите.

  А вие жълти курви, вие сте обикновени гъзолизци.
  Този стадион за вас ще има вкус на гъза, които ближете

  • 20
   4

   Стикс, време е да си изпълниш обещанието! Самоубий се на мига! На никой не му пука за една шепа потни цигани!

   • 5
    10

    Бонке, боли ли петата.
    Другарю Минчев, какъв е вкуса на гъза на селянина от Банкя

  • Ти сигурен ли си че си Българин? Аз се съмнявам.

  • 13
   4

   И кой закон и как точно е нарушен бе мангал. Или ти определя кое е законно и кое не. Смешник!!!

   • 11
    4

    Закона на Мешерето. Те само него признават.

 88. 21
  7

  За да има равноправие трябва не само стадиона ни да е 3 пъти по-голям, но и базата на на Локо да е 3 пъти по-малка от нашета. Пловдив е жълто-черен!

 89. 17
  8

  Браво на кмета! Ще го изберем и следвашия мандат! Поредния жълто-черен кмет. Браво!!!

  • 7
   10

   Кмета много скоро ще се запознае с бай Ставри и там може да стане и от Локото.

   • 11
    5

    Там верно всички са Локо-мангали. Тука си прав.

  • 4
   5

   Всъщност парите ще дойдат от джоба на баба ти и дядо ти и децата ти, които вечно ще изплащат дълговете натрупани от господаря на този кмет.

   • 11
    3

    Аз съм съгласен да дойдат от тези джобове, а не от джоба на човек тровещ децата с наркотици и разстрелян на морето

    • 10
     2

     Жоро дрогата беше светец, меценат и патриот. В локо всички са такива – елитът на България!

   • 2
    7

    Знаеш ли колко им пука на тези мерзавци откъде ще дойдат парите?
    Две банки откраднаха и техните пари, и тези на родителите им, а те ръкопляскаха!!!!

 90. 5
  8

  Не бързайтд да се радвате. Едно ПРЕСТЪПЛЕНИЕ има няколко действия.

  • Нали се разбрахме, че горенето на отпадъци вече е криминализирано? Измислете нещо друго като второ действие.

 91. 4
  9

  Това се случва в Европа?!
  Или България е още под турско.

  Само, че дори и турците не са си позволявали да зачетат волята на хората – но Бойко к кмета с кухата глава си го позволиха.
  Господ обаче гледа!!!

  • 7
   2

   Я сега си прочети какво си написал. Да виждаш че смисъла някъде се губи?

  • 10
   1

   голям смях с тия двамата локомотивци дето пишат тука 🙂

 92. 4
  13

  Добри новини ще има, но реално нищо няма да се случи! Радвай ги жълтите курви с “ добри новини“ тъп баскетболист! Те са свикнали да ги радват. 😎🤣

 93. 5
  3

  Ако Аспарух стане и види в какво са превърнали държавата му, ще се погнуси.

  • 7
   7

   Боли ги жълтите еничари за Аспарух! Тия курви ще продадат и майка си…
   Но Господ гледа! Споко.

   • 7
    2

    Ако ни кажеш поне още двама български владетели, ще получиш дипломата за 3-ти клас. Хайде с единия ще ти помогна-Ханку брат, ама те са били двама братя. Кой е другия?

 94. 7
  6

  Пловдив, ти ли го избра този МОШЕНИК?!

  Не мога да си представя, че това се случва в 21 век в Европа

 95. 7
  14

  Жълти мангали, забавете наздравиците и шампанското.
  Днес нищо добро за вас не се е случило! Има ужасно много начини за да се спре, това престъпление, което ви обещават! Този стадион няма да стане! Пловдив има нужда единствено от стадион „Пловдив“!

  • 10
   4

   Жалък си, манго! Колкото и да цвилиш, най- много да ти се спука жлъчката! Стадион Христо Ботев и Ботев Пловдив ще ги има! Циганите изчезвате необратимо и завинаги!!!

   P.S. Всичките мангали са от локумспор, питай Зума!

  • 3
   1

   А как да не се случи, ти и другия човекоядец от локо пак финансирате Андрей. Аз съм му казал да пали свещ за ваше здраве!

 96. 6
  10

  Този кмет работи за определена група нечестни хора.

  България е една загнила и потъваща държава.

  • С ЧернобЕлски радиоактивни отпадъци, така ще е.

   • 1
    5

    Щом искате война, ще я получите.
    Няма вечен диктатор

  • 6
   2

   Така е! Аз се махам, стига толкоз, купил съм билет за Дуисбург, брачеда ми е намерил работа на строеж. Саде локо!

 97. 6
  10

  Каква радост, че са курви на властта.
  Вечно наведените са в делириум.

  Гнусно е.

  • 12
   3

   Докато бяхте курви на мафията, всичко беше наред, нали!

 98. 6
  10

  „Добрите новини“ са че този кмет е даден на прокурор.

   • 8
    2

    Стикса е прокурор през уикендите, иначе е пазач и мозъчен хирург!

 99. 4
  11

  Жълтури, въпреки всичко е добре да знаете: стафион на „източен“-10 няма да има! Скоро ще се появят „непредвидени“ обстоятелства и всичко ще си дойде на мястото! Там нито е за стадион, а и има над 52 милиона причини да не се случи! Радвайте се на поредната лъжа!
  Вдигайте наздравици…
  Зико е долен и безпринципен мошеник!

  • 8
   5

   На здраве и на тебе. Жив и здрав да си да се радваш на нормален стадион в Пловдив. Защо не поискахте комисия от специалисти да направи преценка къде е по-лесно и бързо да се направи Градски стадион? Защото сте водени единствено, и само от завистта, а не от здравия разум!

  • 5
   1

   Прави си ! Там стаФион няма да има !!! Хьахьахьахьа !

  • 4
   1

   Тия 52 милиона дълг и да ги има дадено дружество и да ги няма все тая, няма отношение към строенето на стадиона от общината. Ако смяташ обратното, моля разясни!

  • 7
   4

   И на всички нормални Локомотивци. Сигурен съм, че има и такива. Весело посрещане на 2020 Пловдивчани!

   • 3
    1

    Добре де, ако иска някой може и да си поплаче на връх Нова Година.

 100. 13
  6

  Буферски олигофрени, направили сте си труда да изчислите задълженията на „Ботев“ по концесията, ама нали сте прости и без мозъчни гънки, пропускате факта, че досегашните инвестиции за стадиона в размер на над 10 млн.лв стават собственост на Община Пловдив. Т.е. от цялото упражнение общината е на плюс с 10-тина млн.лева…. Щели да сезират прокуратурата и Смешната палатка…. Прост, по-прост, най-прост, буфер…..

  • 15
   2

   Срам ме е от такива “будни граждани”. Аз като Ботевист, бих бил против държавна помощ ако стадиона беше частна собственост, но той не е. Стадиона се прави за да се ползва от двата гранда на града, и по този начин да генерира някакви доходи. Ако едно такова съоръжение се ползва през седмица, едва ли ще се изплати някога. За Голямата Къща пък изобщо няма да говоря….както онези капацитети от клипа. То бива да се правиш на глупак, бива, ама от един момент нататък става очебийно!!!

   • 4
    2

    Аз съм циганин педераст и ям лайна, ама то това си е мой проблем де

   • 2
    2

    Пич личи си ,че никога не си ходил там на мач , къщата ти е твоя , там беще 9 Септември , стадиона на който Локомотив вкара 7 на жълтурите ,докато се усети г-н Панев

 101. 8
  2

  Аз пък си отварям буркана с пача и пластмасово шише боз

  • 5
   2

   Може да не се подпаля, но ще запаля къщата си, та да изгори на комшията плевнята. Кат’ са напия с боза, на ‘сичко съм способен!

 102. 25
  3

  Искам да предупредя Стикса и всички които имат намерение да се самозапалят, че Парламента одобри закон криминализиращ изгарянето на отпадъци. Да си знаете, че ще бъдете съдени.

  • 20
   4

   Срамота е Пловдивчани да са срещу построяването на Градски стадион в Пловдив. Честно. Не казвам че обещаното е КАТ аденот, но реакциите на Локомотивци са срамни!

   • 2
    4

    Ако беше обратният валс , ти как ли реагирал , наваше да е срамота , май

    • 6
     1

     Този въпрос вече го зададох. Щяхте ли да сте недоволни ако Лаута беше избран да бъде строен като градски стадион? Аз съм съгласен на варианта с Лаута, все пак Пловдив трябва да има нормален Градски стадион. Мислите ли, че Крушарски някога ще построи нещо като стадион отговарящ на Европейско ниво? За Самуилов вече се убедихме, че не може. То кой ли в БГ може?

 103. 10
  22

  Локомотивци,подайте сигнал до европейската централа.От това най-много ги е страх.

 104. 7
  21

  Стадион няма да има. Аз ви казвам, че Пловдив е чернобял. 400000 сме привържениците на ЛОКОТО В ГРАДА.Да жив и здрав купоносителю Крушарски!

  • 13
   4

   Бозата беше доста ферментирала, напих съ къту мотика.
   Земи огъъъъън запали меееее
   Направи меееее пепелллллл….

 105. 9
  16

  Баскетболиста много си жалък да разделяш града.Защо имам чувството че си пътник.За Модър Царевец пари няма а за стадионче се напъваш.Или Модъра не ти е приоритет…….да не би да има там някакви лични причини…..той Гешев ще провери.

 106. 5
  15

  Развалянето на концесията не означава , че дължимите суми отпадат , те са дължими… И ПАК ЛИЦЕНЗ ЗА Окръжните групи

  • 16
   3

   В полза на общината остава сумата от гаранцията-близо 500,000 лева. Трябва да се чете, преди да се пише.

  • 22
   6

   Пичове, защо не пробвате да си седнете на задниците? Може пък и по малко срам да берете и по малко да се излагате отколкото скачайки и протестирайки. Казано е: И без петел ще съмне!

  • 15
   2

   Плюс парите платени за проекта, сумата дори надхвърля “дължимите” пари по заробващата концесия.

 107. 8
  25

  Няма такова безочливо създание като баскетболиста

  • 30
   6

   Когато ви връчваше тенекето принадлежащо на Наков и Велбъжд-беше хубав. Нали?

 108. 28
  8

  Весело посрещане на новата 2020г. на цял Жълто-Черен Пловдив!!!
  На Столюпинци им желая цяла година да серът на вътре и Стикс да го видя самозапалил се пред Общината!
  Наздраве!!

  • 10
   23

   Тъп,прост,с една гънка мозък!Това е простият жълтур!И сега един цитат за предстоящата 2020: “ Тати( разбирай Здравко/Бойко) ни обеща,че ще ни купи(построи) колело(разбирай копнеж),ама друг път!”

   Весели празници,майстори на кючека!

   • 22
    5

    След този кеф да бъдете унижени И в Общината, стадиона остава на втори план. Ако стане-стане, ако не, и вие и ние ще играем на руините които имаме в момента. Вас изглежда ви кефи да се катерите по скелета и насипи, така че ще сте щастливи като прасе в локва кал.

    • 6
     21

     И какво сме унижени ве капут като баскетболиста е селянче жълто Тотев и Тютюка също чудят се как да ви угодят но не разбират в какъв филм се вкарват.Стадионче там няма да има запоми го.

     • 21
      4

      Показаха ли ви вратата? Затворихте ли я от външна страна? Ай сега марш по казаните!

     • 20
      3

      Ами като знаете че цялата управа са жАлти, понеже града е жАлт, защо не си седнете на ЧернобЕлските насрани задници? Та в какъв филм викаш се набъркват управниците на Пловдив? И защо Узунов не каза НЕ, а се въздържа? Аман от глупаци!

     • 5
      14

      Почакай малко и сам ще разбереш в какъв филм се забърква селския ви кмет……ама после да не почнете да го плюете че сега записвам какви путкопоклонници сте.

    • 20
     3

     Кеф им е на срутище, кеф им е да нямат школа, кеф им да имат 14 югославяни в отбора, кеф им е други локомотивци да ги наричат цигани и гейове, ама най им е кеф Ботев да са зле.

  • 3
   9

   Миризливите селско-помашки изруди си ги качвам на оная работа☝🏻☝🏻☝🏻

  • 24
   5

   Годината завършва чудесно-7 поредни победи, разваляне на една заробваща концесия, обещание за Градски стадион Хр.Ботев….какво по хубаво от това. Да се надяваме, че Новата 2020 ще продължи в същия дух. Весело посрещане на 2020 Пловдивчани.

 109. 10
  41

  Всички Истински Пловдивчани,без Жълтите селяни и пумаци! Освен истинските Ботевисти,реалисти и истински Пловдивчани. Трябва да се обединим и заедно всички да сме за стадион Пловдив! Там е истината! Локо,Спартак,Марица сме за стадион Пловдив!!! И съм сигурен,че има и разумни Ботевисти за този стадион! А не за измамата на века! С пари от държавата и нормалните граждани!

  • 28
   1

   Едното няма абсолютно нищо общо с другото … позаинтересивайте се за стадион Пловдив малко повече 😉

  • 19

   А знаеш ли, какъв е статута на стадион Пловдив?
   Една комисия не прецени ли, че трябва да бъде бутнат и построен на ново без лекоатлетическа писта?

  • 35
   3

   Каква измама бе помияр лилав!!!!
   Държавата ПЕЧЕЛИ 15 милиона инвестирани в спортно съоражение ,което е построено на ОБЩИНСКА земя!
   Държавата ще инвестира още толкова и ще печели пари от наем на търговски помещения и от продажбата на билети!

   Кое е по на сметка драги ми лилав циганино?
   Да бутнеш Стадион Пловдив (4 милиона)
   Проект още 2 милиона и…. После идва едно влачене (както с колодрума)

   Но вашият проблем е съвсем друг….ВАЖНОТО Е БОТЕВ ПЛОВДИВ ДА НЯМА ДОМ,ДА ИГРАЕ НА СЕЛО….ЗАЩОТО АКО СЕ ВЪРНЕ У ДОМА….ВИЕ ИЗЧЕЗВАТЕ!!!

   • 3
    15

    Като е толкова печелившо,ЩО Самуилчо не го довърши та той да си печели.Нещо издишаш.Не,истината е,че Вие искате всичко да е само за Вас.Имате най-модерната база,сега искате най-модерният стадион и отделно дължите над 50млн.Боли Ви курец за другите,нали?Така е от време оно в тая държавица,винаги с приоритет е било частничкото за сметка на общото благо,ама как да е-колкото и да пиша никога няма да ти прозре акъла за тия неща.Ай със здраве

   • 2
    4

    Господинчо вие концесионните задължения не си платихте за толкова години,за неустойката по повод унищожаването на държавна собственост няма да коментирам, питам как ще си плащате наема на стадиона мечта бе жълт цурвул.Пак по този начин ли,както досега – за сметка на нормалните граждани.Поне футбол да можехте да играете,ама сте жив резил.Само като футболни топки ви подмятат политиците.Държанки жълти.

  • 22

   Наистина си тъп!
   Кой собственик ще си остави къщата недостроена или пък ще я бутне, защото така искат буферите?
   Ботев няма нищо общо с общинската собственост, мангал тъп. Марица има частен стадион, Всички други са ОБЩИНСКИ!!!
   Не може общината да си руши стадионите заради тъпанари-футболни фенове.

  • Колко прозрачно?!?! Аз викам по-добре опера отколкото стадион, и ако може по голяма, поне колкото Ла Скала.

 110. 3
  24

  Зико и Дани са курви на Пеевски , Пимк , Ктб мафия , скоро иван гешев ще ги вика за безстопанственост….

 111. 33
  3

  Зико,Зико,Зико,само за теб ще гласувам..

  • 2
   7

   Тъй ли ва както след 9 септември слезнахте от балкана и станахте червени.

 112. 43
  3

  Наистина трябва да си тотално побъркан, надявайки се отбора на Ботев Пловдив-отбора на Пловдив по точно, да изчезне от футболната карта защото няма стадион. Стадиона е важен, но по важна е любовта на феновете. Този отбор беше измъкнат от мръсните ръце на един изперкал локомотивец като Христолов, този отбор възкръсна като птицата Феникс от дълбините на трета дивизия, този отбор беше подкрепян по села и паланки от повече фенове отколкото вие сте виждали на Лаута. Наистина трябва да си луд за да се надяваш на чудо. Колко пъти трябва да ви показваме, че по важно е да обичаш отбора си, а не да мразиш противника?

  • 30
   2

   Няма как да го обясниш на получовеци, изтъкани от злоба и комплекси! Стават за посмешище на цяла България.

 113. 49
  2

  Отборът на Пловдив ще получи нов стадион. Честито ботевисти! Отварям шампанското! Прекрасна новина!

  • 6
   33

   Гледай тапата да не дрънне по тъпата крива глава,панелна мишко!

  • 23
   1

   Аз пък си отварям буркана с пача и пластмасово шише боза.

 114. 43
  2

  Голям срам за Пловдив са воплите на шепа некъпани цигани, но още по голям срам са думите на хора наричащи себе си адвокати и претендиращи да бъдат интелигентната част на Локомотивската общност.
  Нека обърнем хипотетично нещата на 180 градуса. Общината решава, че ще строи Градски стадион на местото на днешния Лаута. Как биха реагирали локомотивци? Това щеше ли да бъде държавна “помощ към АД”? Дали щяха да “залеят улиците в протест”. Дали щяха да се самозапалват? Срам за Пловдив, срам за хилядолетния град!

  • 2
   11

   Селски, сам си задаваш въпроси и сам си отговаряш.
   Сега ако си прочетеш поста, евентуално може да разбереш каква е истината че интереса клати феса!!

   • 6
    1

    Столипиновски, задавам въпрос на който не искаш да отговориш. Не питам дали ние щяхме да протестираме. Питам какво щеше да е вашето мнение. Щяхте ли да сте съгласни с това Градския стадион да бъде построен на Лаута. Толкоз ли е сложно?

 115. 6
  42

  Еййй жълти Курви! Излезнахте ли мишлета от дупките си!? Господ гледа и стадион няма да имате Пумаци гнусни селяни лизачи цял живот на партий,и чакащи държавата с държавни пари да ви помогнат! Този път няма да ви мине номера! Вие не знаете самите кво искате вече! Смешни сте! Стадион няма да има,или ако има няма да е ваш,а на държавата и общински,но нищо то колкото и да ви дават да лапате пишки и ближете задници,за вас толкова още по добре! Никога сте нямали достойнство и морал! Затова само бой и унизение за вас където ви видим и хванем така е било и така ще бъде винаги! Банда Горе Ръцете! Пловдив е на Локомотив! Пловдив е само Черно-Бял! Господ гледа! Сега се радвате,след време ще плачете!

  • 33
   1

   37 към 1.

   А Лаута общински ли е или е на Локо?

  • 4
   16

   Кой ще ебеш бе педалче малко.Ако знам кой си,като те видя на улицата лично ще ти се покажа и ще чакам да ми го кажеш в очите И

  • 14
   2

   какъв бой бе мангал като на стоян ли като на брадата или като на манчестъра съблякан от деца винаги сте били мишки и излизате само когато ви доидат гости сега тихо и по дупките кадето ви е мястото весела коледа

   • Путко страхлива, анонимна!
    Кажи ми кога сте били в честен бой (група срещу група)?Само бигански засади и чак се гордеят от това!Абе мишок…Знаеш ли колко ще ревеш ако някой от изброените от теб те срещнат на живо!?Тези хора поне не са страхливи и не бягат като Момчил, Спас и Бухала….големи „хулигани“, но само като са 20-30 мърши срещу 4-5(не повече, че не е ясно дали няма да избягат позорно)
    Питай тарторчетата защо избягаха позорно последния път и то от по-малко от тях хора!?

 116. 45
  3

  Мазен, голям, новогодишен, ботевистки кур им влезе в буферските смрадливи дупета! Нали затова дадохме Купа за стадион. Дръжте си купата със здраве! А за отбора на Пловдив – чисто нов стадион. Мръсни скапан цигани, станахте за смях на България.

  • 1
   6

   Стадион на путкин ден!! А нали знаете кога се празнува този ден😂😂😂

 117. 19
  1

  ДА ПУМАГЪТ И НА НАЗ СТУЛЮПИНЦИ. ДА УПРАЯТ СКЕЛИТУ И ДАНО ИМА БАЧКАНИ НА КОЛЕЖА ЗА НАС КЪТ ГУ ПОЧНАТ. СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФФФ, ПУФТА ПАФТА, КЕНЦ:))))

 118. 27

  Нали за това ви дадохме купата ,за да я разменим за стадион! Със здраве да си я ползвате още малко

   • Моля ,моля купата ще си дойде ! Благодарим за стадиона

  • 28

   Няма да мога да ти се обадя , понеже ще съм си резнал вените. Хубаво си избрал Атланта, така ще си малко по-бял от останалите, които изцяло са негра.

   • 19

    Секс , ти си за там манго. При Ерол мърсол Париж , сега сети ли се защо ви викат в цяла България мангали. Манталитет , ама си много проС да го разбереш , комплексар!!! Един фишек в гъза…..

 119. 30
  3

  Не знам как не ги е срам да ходят в ОС циганите от локо, като цяла България видя, че са 3 ПЪТИ по-малко от БОТЕВ. 15 000 на 4 200

 120. 27
  2

  Публично унизени бяха циганите от локо

 121. 28
  4

  Колко трябва да си глупав да искаш нещо за което Б Борисов каза-“ Щом съм обещал ,стадион ще има.“

  • 3
   27

   Пак ще има пета в гъза,този път от Б Борисов. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

   • 5
    25

    Стадион няма да има. Аз ви казвам, че Пловдив е чернобял. 400000 сме привържениците на ЛОКОТО В ГРАДА.Да жив и здрав купоносителю Крушарски!

 122. 33
  2

  Мъка братя цигани, мъка, мъка и пак мъка! Жална ни майка локомотивоциганска!
  Зарад тоя Бойко ходихме да блокираме магистралата и сега какво? За жалтити стадион а за нас х.й от слон! Майка си дейба локомотивоциганска нещастна!

 123. 41
  4

  Пловдив е само и единствено на големия БОТЕВ ПЛОВДИВ….

  • 38
   3

   Пловдив е и на ония Локомотивци, които го заслужават, с които заедно гледаме мачове и сме приятели, но не и на лумпените, мургавите и потурнаците, готови да беснеят, злобеят…

 124. 21
  2

  В черните цигански гъзове на феновете на локо

 125. 6
  20

  Братя жълтури всичко мина по план.Най-накрая няма концесия на Източен 10.
  2020г. започва строежа на дългоочаквания МОЛ „Колежа“
  Ейййй канариеееее

 126. 38
  5

  ГРАНДЪТ НА ПЛОВДИВ, ГОРДОСТТА НА ТРАКИЯ! СКОРО В НОВИЯ СИ ДОМ В ЦЕНТЪРА НА ДРЕВНИЯ ГРАД!

 127. 31
  2

  Буферите преди 2 седмици протестираха срещу това да НЕ ни построят стадиона , сега отново 20 цигани след като се гласува да развалянето на концесията почнаха със заплахи хах… а сега буфери под статията пишат ,че пак ни бъзикат.. Наркомани не случайно в цяля България сте посрещани с ЦИГАНИ!! Весрли празници КАНАРИ!! Дано през новата 2020 имаме само ДОБРИ НОВИНИ.. НАЗДРАВЕ!

 128. 22

  Обичам лайната.Когато пикая за тях си мечтая.
  О, ангел небесен,да ми го тури пресен в гъза тесен с хайдушка песен

  • 10

   +++
   само една забележка, моля всяка строфа на отделен ред
   чакаме следващото 🙂

 129. 29
  3

  Г-н Димитров,ако Колежа бъде готов до изборите Ви гарантирам,че до девето коляно роднини,познати и приятели ще закарам да гласуват за партията

 130. 29
  4

  Браво! САМО ПЛОВДИВ! КУР ЗА ЦИГАНИТЕ ОТ ЛОКО!

 131. 9
  24

  Хахахах жълтите цигани, как ги лъжат, за пореден път. Бойко обеща да ги закрие.

  • 18
   3

   Значи, шимпанзетата дето бяха днеска в общината, на практика се борят срещу закриването на Ботев, благодарим черно-бели мангали.

 132. 28
  3

  Урааааа. Браво Ботев – отбора на Пловдив!!!

 133. 35
  3

  Публично и показно се изсрахме в лицата на гей бандата.

Comments are closed.