От Колежа: Плетат нова арматура!

76
4061

Половин дузината работници, който се забелязват от днес сутринта на ъгъла между Северната и Източната трибуна на стадион Христо Ботев, започнаха да плетат нова арматура, предаде репортер на PlovdivDerby.com.

След като сутринта строежа бе „инспектиран“ от Наско Узунов, Георги Титюков и репортерка на БНР (ВИЖ ТУК), ситуацията не се е променила, кой знае колко. Както вече ви информирахме фирма Запрянови възнамерява да ангажира общо около 100 работника за момента, в който същинското строителство ще стартира. За момента все още работните действия, който се извършват на Колежа, изглеждат подготвителни.

Вижте снимки и видео, които ни бяха изпратени от нашите читатели, фенове на канарчетата, с помощта на които имаме възможността да ви информираме всекидневно, какво се случва на стадион Христо Ботев.

76 КОМЕНТАРА

 1. 13
  1

  Определено герб си вкараха голям автогол с този предизборен старт на строителството.Тъкмо се бях наканил от дълго време да гласувам,ама ще си почакам докато не го видя в пълния си вид.Те ни лъжат и ние ще ги лъжем.Все някой ден ще си намерят майстора

  • 14
   2

   Да си ботевист и да гласуваш за ГЕРБ, значи си завършен мазохист !

   • 6
    7

    На този етап ботевистите са взели решение да не гласуват,а мангалите яко агитирали за БСП

 2. 7
  1

  5 години питахте: „Къде е крана?“ …… Сега видяхте ли го крана!?!?!?!?

  • 18
   1

   Те крановете дойдоха , ама цял месец нищо не правят. Сянка за 6-те работника на Запрянови. Да не си затваряме очите , до тук само имитация на строене. С тези темпове чашата – след 2-3 години (???) А крайното довършване кога ???

 3. 6
  5

  Как е плетката , оплетоха ли пуловера помакините ?

 4. 16
  3

  Престанете с тези идиотски дописки ! Дразните всички ботевисти със здрав разсъдък ! ОЧЕВАДНО е че не се строи сериозно ! Размотават ни. Самуилов симулира строене.Пълна подигравка е да се пускат “новини” как “половин дузина работници” , демек 6 човека (!!!) правели незнам какво си…

 5. 8
  2

  МАЙКА ВИ ШЕЙБА НА ВСИЧКИ МРЪСНИ БУФЕРИ. ДАНО УМРАТ МАЙКИТЕ ВИ, МРЪСНИ СТОЛИПИНСКИ ЦИГАНИ!!!

 6. 6
  9

  В Пловдив играете го десни ,
  В Солун пеете анархистки песни ,
  А живота коматевски селяци бесни !!!

 7. 9
  3

  Времето се разваля , препоръчвам всички строежи да се замразят до май 2020.
  После – я камилата , я камиларя.

 8. 8
  11

  Няма ботев, има ботевъ 2011.Сопот, няма стадион Христо Ботев, има ИНКА АРЕНА – НО!!!!!!!, ако стане през 2223.лето. Гранда на СЕЛАТА и любимеца на Родопската яка.

  • 8
   4

   Умри бе мама ти дейба и потния циганин!

   • 4
    5

    Пак ли псуваш хората от Изгрев бойс бе жълт изрод? Циганите от Столипиново вие ги приобщихте във фен клуб! Защо ги псуваш, какво ти са виновни тези труженици и труженички на тихия фронт? Малко ли парички правят от наркотици и проституция? Уважавай денонощия труд на жълтите цигани и циганки от Изгрев бойс!

   • 6
    6

    Сус бе перекенде помашко , марш в Коматево

 9. 10
  3

  Католик плет плете през три плета преплита…

 10. 8
  4

  Половин дузина или демек 6 работника.

  • 5
   1

   А се виждат 2-3, другите са до кенефа и ще дойдат по-късно

 11. 9
  5

  Направихме зоопарка до Гребната,сега ще направим още един зоопарк на Източен.Търсим още половин дузина арматуристи.Заплащането – ще видим.

 12. 15
  19

  Пловдив е само Локо!!!
  Локомотив Пловдив еба мамата на турско-циганския ботяф2011 за купата.
  Балтанов -левскар
  Неделев – цесекар
  Публиката на бояф 2011 – цигани, турци

  От детектора

  • 11
   3

   Ако Неделев беше цскар нямаше да им откава по 2 пъти в годината. А да те светна нещо. Цска няма. Има литекс софия. И локо няма. Има велбъжд пловдив.

   • 4
    4

    има ботевъ 2011.Сопот,
    Ботев, Тракия, Ботев, сега ботевъ 2011.Сопот.

    • 2
     2

     ДЪРЖАВЕН ВЕСТНИК БРОЙ 102 от 27.11.2001г. стр.48
     Пловдивския окръжен съд на основание чл.6 във връзка с чл.231,ал.3 ТЗ с решение №4460 от 24.08.2001 г. По ф.д. № 2527/2001 вписа промени за Професионален футболен клуб „Велбъжд“-АД:вписва ново седалище и адрес на управление-Пловдив,кв.Лаута,стадион „Локомотив“;вписва „Професионален футболен клуб Локомотив Пловдив“ АД ,в „Професионален футболен клуб Велбъжд“-АД;вписва прекратяване без ликвидация на „Професионален футболен клуб Локомотив Пловдив“ АД,чрез вливането му в „Професионален футболен клуб Велбъжд“-АД; промяна на наименованието на приемащото дружество на „Професионален футболен Локомотив Пловдив-1936“- АД

     • 4
      4

      И тази олигофрения е повтаряш хиляди пъти! Добре! Какво разбра от нея?! Нищо! Защо? Защото ти е празна жълтата, квадратна глава! НИКАДЕ не пише, че ЛОКОМОТИВ си сменя името, а си остава Лкомотив, за разлика от вас, които вече сте от 2011г. ботевЪ! Истинският Ботев не съществува, заключен е в сейф в едно близко до града ни село! Затова това което си писал, си го заври в разпрания си задник, долна курво на Локо!

     • 3
      2

      Ако не си чел весника,там пише:циганския Локумбахче е ЗАКРИТ!На негово нясто се мести Велбъжд Кюстендил!Има ли нещо неясно, неграмотни циганино?

     • Не си сменя името, защото го заличават – палячо-о-о!
      То бива да си прост, обаче ти изкърти тъпомера!

 13. 17
  4

  Ами тогава напишете какво се случва – НИЩО! Защо ни занимавате с глупости. Как 5 работника се мотаят на този голям обект и местят един камък от едно място, на друго. Повече от ясно, че стартирането беше една голяма предизборна кампания на ГЕРБ и строежа зависи от изборните резултати. До тогава ще плетат арматура на една и две куки! Няма такава пародия. Писна ми от политически игри.

 14. 8
  9

  Белия :

  Ботев е такъв клуб който има около себе си доста голяма социална среда…

  Водещия:

  Да видя се дори на финала,80 % от стадиона беше с ботевисти…

  Дори Бойко Борисов го каза,при поредния опит на Бонев и Узунов да искат помощ от него :

  „Ботевистите са повече, ходят си повече по мачовете, разберете се с тях

 15. 7
  6

  Винаги ,когато се започва един строеж се започва от удобството на персонала. Първия етап до тук, който пловдивдерби ви е описал е:
  До тук докараните материали не са за строежа на стадиона, а за строежа на таолетни и бани за работниците.
  Истинската работа започва след месец и половина!!!

  • 4
   4

   Защо лъскат арматурата? Ще сядате ли на нея?

   • 2
    2

    Така е като си само на чикии за какво да мислиш като видиш арматура.Дай 30 лева на Айшето ще ти олекне.

    • 2
     1

     Айшето ти изгрев бойски нали е на скобата? Там свирката е пет лева, а пълната програма на твойта Айше и дъщеря ти е десет лева, жълта, черна, циганска маймуно!

 16. 17
  13

  Дрискайте от злоба малки ,лилави душици….
  Аз ви го казах преди седмица,че започват ударно централната трибуна!
  Момчетата приключват ангажимента с Томов Плаза и идват да завършат започнатото. Това е същата бригада която започна да строи централната трибуна по времето на Ц. Василев,но заради фалита на КТБ не си свършиха работата !

  • 11
   11

   А пари от къде, манго? Пак ли ще крадете от народа?

   • 8
    5

    За обекти от Национално Значение, пари ще се намерят. Вие му мислете.

    • 3
     4

     КТБ също беше от Национално значение.Мислете вие.

     • 4
      1

      Докато се строи, гайле нямам. Да видим Крушарски как ще реагира на предизвикателството на Общината. Не искаш концесионни такси-ОК, няма такси. Сега ти си наред. Да ама не съм чул някаква реакция от негова страна.

   • 2
    1

    До жълтата анонимна курва! Изрод без подобен, всичките полумаймуни от скелето трябва на Крушарски да му правите свирки докато е жив! Не благодарни олигофрении, ми този герой Крушарски ви отърва о над 100000 лева плащания! За това ви казват жълти проститутки на всички властници!

 17. 10
  14

  Това нв е Христо Ботев, не е Колежа както КЪНЧОВА ПОЛЯНА 0:4,това е ИНКА АРЕНА, забравете старото име, ЖЪЛТИ ЦИГАНИ ШОПАРИ КРАСТАВИ МАНГАЛИ.

  • 13
   2

   Ероле,да ти серем у устенцата 💩💩💩

  • 4
   1

   Как може, най-гнусния мустакат циганин, който се казва – Ерол да нарича българите – цигани?
   Ебах ти гнусния, мърсолив мангал!
   Защо се казваш Ерол бе? Нали не си циганин?
   Дейба и пискюла, порязан!
   Отговаряй – гнусар, опушен!

 18. 20
  6

  В момента в Пловдив има фирми, които сериозно инвестират в строителството-предимно жилищното. Да не ги изброявам всичките, но някои от тях са: ПИМК, Хъс, Томов,Пещерска гроздова и т.н. Позаинтересувайте се/ към plovdivderbi / къде тези фирми имат обекти /аз ги знам, защото от 30 години работя в строителството/ и направете клипчета как се работи на техните обекти!
  С две думи: това на стадион „Христо Ботев“ е ИМИТАИЦИЯ НА ДЕЙНОСТ!? Така се работи, когато инвеститорът / знаем кой е / не плаща или бави плащанията!

  ИСКА МИ СЕ ДА ГРЕША, защото съм Ботевист, защото съм израснал на този стадион, защото има много неща, заради които ми се иска да греша.
  Лека вечер!

  • 4
   18

   Остани си в строителството, общак! Обща бичкия си ти – от Лаутджамия! Марш в темите на циганите.
   Искало му се… ами искай от Клошарски, какво правиш в Ботев!

   • 2
    2

    Тъй като си от село ще ти кажа, че на Лаута няма джамия, но във вашия фен клуб Изгрев бойс в Столипиново има такава! Още нещо да те светна, че циганския фен клуб Изгрев бойс, са единствените граждани, които са фенове на ботевЪ!

  • „Ботевисте“ седи мирен и недей да разсъждаваш много.
   Това б щеше ЗАМРАЗЕН обект от 5 години….да не е да изкопаеш една дупка и да започнеш да наливаш бетон!

   • Ти изроде не земен, на 100% си завършил култовото училище Стефан Караджа! Училището за бавно развиващи се! Само олигофрен като тебе може да напише нещо като нищото, което си!

 19. 15
  7

  Аз нищо не видях. Лунен пейзаж 😂😂😂

 20. 17
  11

  От Колежа: Плетат нова интрига!

 21. 15
  4

  Ава ей бат Стоян канара колко дамаджани изплете и ся си жули мента и мастичка и пее мощно локомотивски песни у Стряма ва да гоейба.

 22. 17
  23

  Андрей искам да ти благодаря за забавното четиво. Всяка вечер като се прибера от работа си взимам пакет пуканки, отварям си бира и сядам за прочета какво става съсЦирк „Строежа на мола“. Много е забавно – едни дънни риби се мятат в тинята, един Ушатко отказва да мине на детектора, един Еролин се бъзика в едно Зафе, един клоун Желко говори забавно и смешно след всяка загуба – горкия вечен помощник, едни курви на Локо се кълнат във вечна любов към Стивън Езе… супер е. Много забавно! Браво!
  Разкажи ни повече за моряците в Жълтата подводница, моля те!

  • 16
   4

   Абе някаква жлъч струи от комплексираната ти душичка манго! Успокой се и си насочи вниманието към друго, защото ще се разболееш. Психиката ти не издържа от напрежението, което витае около изграждането на стадиона! Помисли си за чаветата, защото ще се гътнеш от злоба!

   • 10
    9

    Това са факти , приятелю , за жалост станахме за посмешище
    с филма , в който участваме.
    Жалко.

 23. 10
  11

  До 10 дни ще видите какъв напредък по колежа ще има.

 24. 5
  3

  Вижте снимки и видео, които ни бяха изпратени от нашите читатели, фенове на канарчетата, с помощта на които имаме възможността да ви информираме всекидневно, какво се случва на стадион Христо Ботев.

 25. 8
  13

  Мечтай си грозна путко за пиян хуй!

  Как е на дъното?

  • 14
   7

   Вие знаете най добре как е всяка година сте там но има време да се върнете там където ви е мястото Кюстендилски циганета как отпразнувахте 80 годишнината за един приятел питам

  • 3
   2

   Манго,няма кой да ви гледа смешния триумф и затова го постваш постоянно 👳💩👳💩👳👳👳💩💩

 26. 15
  5

  plovdivderby ? Какво стана със интервюто със Запрянови ? Нещо нещата не вървят както трябва минаха 20 дена а има по четири пет човека със това темпо скоро стадион няма да стане ! Моля разпитаите какво се случва ! Защото във момента само се отбива номера ! Благодаря предварително !

  • 6
   5

   вие и това нямате мангали прости в Пловдив винаги сте гости

 27. 29
  9

  Пазете Стикс поне още две години,за да види стадиона готов. После може да се беси

Comments are closed.