Раздвижване в строителния бранш заради Колежа!

141
7046

Сериозно раздвижване има в строителния бранш около готвеното подновяване на изграждането на Колежа, показа проверка PlovdivDerby.com. Няколко фирми се готвят да поемат отделни сегменти от строителството по „Инса Арена“, което както ви съобщихме вече, на практика трябва да стартира в седмицата преди пловдивското дерби.

В бранша усилено се говори, че „Запрянови“ ще се заемат с изграждането на Сектор А, твърдят източници на PlovdivDerby.com, а най-вероятно в края на август работата ще стартира от Сектор Г. Все още обаче тези детайли са в процес на последно уточняване. Показателно е обаче, че онзи ден на оперативката в Коматево, на която основна тема бе Колежа, присъства един от собствениците на „Запрянови“, а наскоро пана на строителната компания опасаха цялата база на канарчетата.

На оперативката през миналата седмица в Коматево присъства и един от собствениците на строителната компания „Запрянови“.

Има вероятност още тази седмица на стадиона да започне подготвянето на строителната площадка, но подробности от клуба категорично отказват да разкрият.

Същевременно строителни компании от столицата усилено търсят от пловдивските си колеги работна ръка. Източници на PlovdivDerby.com разкриха, че строителна компания ситуирана в София, в момента търси да наеме кофражисти от Пловдив за работа по стадион „Христо Ботев“.

Усилено в строителния бранш се носи мълвата, че от Ботев Пловдив вече са поръчали и два крана за рестарта на Колежа.

Същевременно от клуба продължават да пазят пълно мълчание по темата. От администрацията на канарчетата отказват нито да потвърдят, нито да отрекат ширещите се информации около рестарта на стадиона.

Припомняме ви, че собственикът на канарчетата Георги Самуилов категорично заяви, че строежът на стадиона, който ще носи името Инса Арена, ще стартира преди 1 септември. Вече ви информирахме, че в Ботев Пловдив работят това да се случи реално в дните между 26-и и 30 август.

До 1 септември остават по-малко от 2 седмици, а всички фенове на жълто-черните са вперили поглед към замразения от години строеж.

Вече ви информирахме, че от Ботев Пловдив не се нуждаят от някакви специални разрешителни за рестартирането на строителните работи. В Ботев имат действащо разрешително за строеж, а единственото, което трябва да направят, е да изкарат акт 11, който е с уведомителен характер и съдържа подписите на възложител, изпълнител, и строителен надзор. Не е изключено подобен акт вече да е изкаран. Такъв бе изваден преди няколко месеца, когато започна основно почистване на строежа. Тогава то бе извършено отново от Запрянови. Ако Ботев Пловдив след почистването, не са замразявали отново строежа с акт 10, то тогавашният акт 11 трябва да е все още в сила.

 

141 КОМЕНТАРА

 1. 6
  4

  Ние сме създателите на тази игра в България.Най-стария български клуб с най-многобройната публика,най-голямата база и най-силната ДЮШ заслужава и ще има най-красивия стадион в страната.

  Наистина стадион красавец,нямаме търпение да почват 🙂

  Нормално е и мангалите да ни завиждат,те са малки злобни комплексирани джудженца,тройно по – малко от ботевистите, това ги потиска и комплексира още повече,,,,

 2. 8
  8

  Аз съм ОК и на две нулеви години, дори да сме във втората половина на таблицата, цената си заслужава. Веднъж да стъпим в своя роден дом, там където сме се родили, там където сме дали начало на тази прекрасна игра в България, след това всичко много бързо ще си дойде на място. Красота. Вяра. Борба. Никога не ще умре, любовта към жълто-черното рае. Никога не ще умре любовта към Ботев Пловдив.

 3. 8
  2

  Обратно броене започна:
  1 000 000 дни
  999 999 дни
  999 998 дни
  ––––––––
  888 888 дни
  888 887 дни

 4. 12
  6

  Откакто се разбра че ще се строи стадион Инса Арена се чувствалораздвижване в строителството в Китай, САЩ и Русия. Всички набират работници и с обединени сили се смята че стадионът ще е готов до две седмици с капацитет от 200 хил. места. Очакванията са че картите ще бъдат разпродадени за минути.

 5. 11
  10

  аз пък сига ни знам -ше ръкопляскаме ли на Гонзю или ше го освирквами яката ?

 6. 22
  16

  „Ботев“Пловдив е все по- близо до рестарта на строителството на стадион „Христо Ботев“.

  Ръководството на клуба е изпратило договора на юридическия отдел на „Главболгарстрой“ като се очаква утре той да бъде върнат и ако няма противоречия той бъде подписан от двете страни пред нотариус.

 7. 20
  16

  Г-н Самуилов , пожелавам ти вечно да со прижълтата сган , доставяш само радост на истинските майни..

  Няма такива лакърдии , няма по-сочна паша за индианците.

  • 6
   8

   Помни си думите, не остана и ще виеш!

   • 3
    2

    Ами той вече вие, не го ли чуваш. Като настъпана жаба квичи.

 8. 15
  19

  Гледам надолу,бах ти капацитетите в тая гейбанда!!То проверяващи,то запознати то какви ли не!С тия капацитети стадиона и базите на кюстендилци ще станат от раз!!Що не ги казахте по рано тия неща та дано се оправят нещата ве,гейбандити!!Как пък никой от Ботев не се е заинтерисувал,или да е попитал някой от бандата ве мама му стара!Тююю!Между другото разбрах от сигурно место че новия стадион четвърта категория на урода от Кюстендил щял да се казва Радка Пиратка!!Баси как ги редят нещата тия навлеци!

  • 11
   5

   Рачко, питаха, ама им се видяха множко кинтьти за презаверка и Ачо Сълзътъ &ко решиха, че ще минат гратис!!!
   Ама……

 9. 30
  20

  Отбора на Пловдив скоро ще има супер стадион, а малцинството са в несвяст. Успех на Спартак-втория отбор по фенове в Пловдив, за да може с тях да си играем дербито на новия Колеж!

 10. 17
  18

  Бай-Самуило каза , че почват да строят най-голямата АВТОМОРГА в България!
  За туй ли са тез кранови?

 11. 19
  19

  Жълкти циганета, няма да ни липсвате да ви еба майката проста. Закривай, катуна хахахаахахах

 12. 12
  7

  Точно така! Ако не е този паметник на глупостта, строителният бранш в Пловдив умира. Абе, авторът на този материал сигурно е с херпес зостер на неприятно място. Бахти и тъпунгера.

 13. 13
  14

  Линейките хвърчат към столипиново.Саде Локо на него

 14. ПРАВЕЩ СИ ПЕРИОДИЧЕН ТАШАК СЪС СТОЛИПИНОВСКИЯ КЛОАКОМОТИФ:)49,12:)))
  7
  8

  НИЙ ПЪК УТ КЛОАКОМОТИФ СТУЛЮПИНУУ ША ВАЛИРЪМИ НАШИЯ СТАДОН!!! ОКОЛО СКЕЛИТУ ИМА ПРОПАДАНИ. ПОРЪЧАЛИ СНИ НАША МАШИНА УТ ФИРМА НА ДОН КРУШО!:)))))))))))))))) http://urbex.bg/wp-content/uploads/2016/02/DSC0290-1074×600.jpg
  ПУФ ПАФ:))))))))

 15. 14
  9

  Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ГЕЙОВЕ!!АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!! ДА СИ СТОИМ В НУВИНИТИ НА КЛОАКОМОТИФФФ!!!:)))))))))))))))) ПУФ ПАФ

  МЛОГУ КОФТИ!!! НИКУЙ НИ НЪ БРУИ ЗА КЮСТИНДИЛСКИ СЛИВИ!

 16. 19
  4

  Бах мааму тоз Андрей е разучил и обявите за кофражисти даже,баси хиената от София търсили кофражисти за Копнежа.Андро слагй една каска и отивай да наливаш бетона момче

 17. 27
  3

  другарю Спасов, проверявайте ги тези неща!!! Има ли действащо разрешение за строеж????
  Нищо подобно
  Разрешение за строеж № 18/14.02.2012г. и одобрените инвестиционни проекти са вече само лист хартия, загубили правно действие, тъй като не са презаверени за нов срок
  Тоест, мачкаш и бършеш

 18. 15
  7

  Чудя се по един въпрос?
  За стадион Пловдив се коментираше по едно време да се възстанови и се пишеше, че трябва някаква подобна сума, ако не бе и по малка? Държавата не можела да отдели толкова пари.
  Един човек ще извади пари, колкото трябва за стадион Пловдив, че и отгоре за клубен стадион?
  Въпроса е, как Държавата няма и не може да отдели толкова пари за Градския стадион, а един човек ще извади толкова много пари за клубен стадион?

 19. 24
  7

  И още нещо. След като отбора носи цифрата 1912 и е посветена на мен. .Има предложение отбора да се казва- ПЕТА 12

  Отбор: Пета 12
  Ст. Пета Арена

 20. 26
  7

  С г-н Самуилов сега обсъждаме името на стадиона. Решихме от Инса Арена да го кръстим Пета Арена. Евентуално ако го построи ще носи името на моята златна ПЕТА!!!

  • 3
   5

   СТИКСЧо, Педал мамин….Марш на скобата да си продаваш задника .Акъл от педита НЕ ИСКАМЕ…

 21. 18
  2

  Братяяя канарйиеее вземъйти Фадромии, Багири и Комбайниие да възобнубим нашиЯт дОм! Всички ниа Силяндури имами пу нящо нЪ селу АЙЙЙЙ КАНАРИЕЙЕЕЕ

 22. 19
  6

  ГОМНЕЖА НИКОГА НЯМА ДА СЕ ПОСТРОИ ЖЪЛТИ ЦИГАНИ …. ВИНАГИ ЩЕ СИ БЕРЕТЕ МАРУЛИТЕ НА ДУМАТЯВУ!!!!!!

 23. 15
  1

  Със седем крана – година, с два – догодина, по-по-по-по-по… догодина.

 24. 12
  2

  А бе, някой да има в наличност големи количества станиол, че напоследък не мога да смогна с доставките.

 25. 9
  13

  До седмица ще има голямо движение и много работници на строежа! Много бързо ще си проличи, че ще се строи с мощни темпове и ще се бърза! Пловдивчани вече могат да изстудяват уискито! Скоро ще имаме супер стадион!

 26. 19
  2

  Вижте пичове , че си правим тшак тук не е лошо ,стига да не е и крайно , но специално се обръщам към привържаниците на Ботев , моля и за отговори този път и от автора на тая щуротия, някой някъде да е чувал по света , футболен клуб да търси кранове , винаги съм мислил , че един клуб е по правилно да търси футболисти и треньори

 27. 14
  8

  НИТО СТАДИОН НИТО ОТБОР ЩЕ ВИДИТЕ 01.09.2019-ЗАКРИВАЙ ЖЪЛТИЯ КАТУН МАРШ ПО КОФИТЕ ЖЪЛТИ ЦИГАНИ

 28. 10
  9

  Пловдивчани ще питаме и как така едно игрище в Коматево от 5- 6 декара се превърна в база от 80 декара?

 29. 6
  8

  Бият , жълти комунисти от селата в курорт Албена , защити ли надрусвайки се , честа на кв Коматево

 30. 13
  5

  Някой селянин знае ли какво е безлихвен заем и ипотечен съотватно такъв , кой би отказъл първото ако не ви лъже , моля само компетентни отговори, другари

 31. 7
  2

  Добре де, аз едно не мога да разбера. На снимката има 10 дебелака, но Андрей никой нищо сигурно не е казал на плешивия Андрей, а му се налага да прави догадки и спекулации!!!

 32. 18
  10

  Вчера във ношният бар, се збили двете стройтелни фирми кой да почне да строй. Обаче никой не е спечелил, защото Самуил ага си е направил ташак със жълтите ДУПЕТА, няма мангииии.

   • 6
    5

    във ношният
    збили
    стройтелни
    строй
    със жълтите

    Това със сигурност не е написано от българин.

  • 4
   4

   Научи се да пишеш правилно мангал грозен!!! Марш по казаните!!!

 33. 12
  10

  Чакайте сега, със седем крана ботевЪ имаше да работи още цяла година по Гомнежа, а сега УЖ се наели два крана??? Че то ще се строи до следващите избори???

  Пързалката е мощна И ТОЛОКОВА СТРЪМНА, ЧЕ края и не се вижда, този път ще се излеят два бетоновоза с двеа крана, изборите ще минат и КРАЙ- ПАК СТЕ СИ СЪЩИТЕ МЪРШИ!!!

  ЗАВИНАГИ ЩЕ ГНИЕТЕ В КОМАТЕВО…

  • 6
   5

   Що не четеш ве тъпук?МЪЛВА,МЪЛВА алоо-ама на манго така му удисва.Между другото,ти и срането го имаш за ебане,ама в обратна посока!

 34. 17
  3

  ЩЕ ПОСТРОЯ СТАДИОНА, ЩЕ НАПРАВЯ БОТЕВ ШАМПИОН, НО ИСКАМ ОТ ВСИЧКИ ПИШЕЩИ В ТОЗИ САЙТ ДА НАПИШАТ С ГОЛЕМИ БУКВИ: ГОСПОДИН САМУИЛОВ, МОЛЯ ДА ПОСТРОИТЕ ИНСА АРЕНА! ЩЕ ВИ БЪДЕМ ВЕЧНО ПРИЗНАТЕЛНИ И СПИРАМЕ С ГЛУПОСТИТЕ!

 35. 9
  5

  Благодарим за раздвижванията през годините, не бяха малко , очакваме още ,забавляваме се

  • 6
   1

   Wo ist meine Kollege Todor Nedelev, wir zind КУФРАЖ macnen, aber er keine anung af d
   Deutsche.

  • 1
   1

   Правилното е „кофраж“ неандерталецо. Аман от прости цигани!!!

 36. 7
  12

  от 1951.до 2019, Локомотив си е локомотив а вие ЖЪЛТИ ЦИГАНИ, Ботев, Тракия, пак Ботев, и сега новият ботевъ 2011.Металик – Сопот 2011. адрес : КОМАТЕВО.

  • 10
   8

   Най- сетне един просветен мангал- Локомотив е основан 1951 година.Всичко друго са мангалски мечти, сънища и лъжи!

   • 6
    5

    От както е ЛОКОМОТИВ, ЖЪЛТО ЦИГАНЧЕ, ИДИ НАХУЙ.

    • 9
     4

     А Велбъжд като какъв се явява?Бъркаш наклона гейбандитче!А виж нещо-През 2001 г.собственикът на „Велбъжд“ Георги Илиев закупува акциите на Локомотив 1936 /забележи-1936/ На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за ЗАЛИЧАВАНЕ на регистрацията на „Локомотив“ Пловдив и за ПРЕИМЕНУВАНЕ на „Велбъжд“ в „Локомотив“. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с НОВОТО регистрирано име заема мястото на Велбъжд в „А“ група. Седалището на клуба е ПРЕМЕСТЕНО от Кюстендил в Пловдив.”Мухахахаха,дей и нещастниците бандитски.

   • 5
    9

    А БотевЪ е основан 2011

 37. 7
  7

  БОТЕВ ВРАЦА, ИХТИМАН, ГЪЛЪБОВО, има но БОТЕВ ПЛОВДИВ НЯМАААА, АЛООО СЕЛООО, има ботевъ 2011.Сопот.

 38. 1
  9

  Почва се, Браво на САМУЙЛОВ 👍, най накрая ще има стадион във Пловдив, хубава новина за всички Пловдивчанин, още един път Браво на Самуйлов.

  • 8
   2

   И Локомотив те поздравява господин Самоилов , наистина искрено , продължавай

  • 7
   3

   Трябва да му лижем топките на АГАТА, за стадиона.

  • 4
   2

   тоя дори не знае как се пише името на поставеното лице

 39. 8
  9

  Освен 2 крана от ботевЪъЪЪъй са поръчали и по една бутилка пърцуца на работниците, както и безплатен билет за дербито на 31-ви.
  Ша има и 2 кутии шоколадови бонбони с допълнително шикер за подсладяване . Захарта помагала за зарастването на разкъсани задници след 15.05. Ефекта се очаквал след около 100 години!

 40. 8
  5

  Търся спешно трима кофражисти,може и без стаж.

  • 7
   4

   Бонке, как е днес? Пакито вкара ли ти до гърлото за закуска?

 41. 8
  8

  Андрей, както продаде Неделев, така и стадион ще построиш, надувачо на балони…

 42. 16
  7

  Естествено, че Ботев трябва да има нов стадион. Ботев има многохилядни фенове, това не е локо с половин сектор копърки

  • 9
   10

   само дето тези „многохилядни фенове“ ги няма на стадина, когато не им е платено

 43. 9
  9

  Анрешко започва подгряването за мача.

  Обаче се е научил как да прави стотинки – пуска лъжи и събира кликове

  Чудя се дали пък той не е Бонка!?

 44. 11
  16

  Андрей жълтата кратуна и другите 2-3 ма кривоглави се мъчат да вдигат духа на сганта преди дербито! Те знаят, че паднат ли и този път, това ще се отрази много зле на селската рая!
  Балона, типично по жълтурски, партдон, по андрейски се надува мощно и тези дни като влязат двама мангала да метат бетона, подобни статийки ще завалят!
  Строежа ще го започнат, но пловдивчани ще чакат отговори от държавата и управляващите за произхода на парите, задълженията на КТБ-клуба и другите незаконни схеми около него!….
  Предстои глобална, икономическа криза, България крета, а селяните 40 милиона за стадион ще дават? Бойко, идват избори и такива далавери с цел събиране на гласоподаватели няма да ти се отразят добре!
  Доста хора знаят за горивата без акцизи, които Делян и самуил вкарват от известно време под чадъра на държавата!
  Тази работа с този строеж смърди на мръсотия и мафиотщина! Скоро всичко ще излезе наяве!

  • 12
   6

   Пловдивчани чакат отговора най- вече на въпросите: защо комунистическото отроче с име на превозно средство, бледо копие на московския си брат не плаща наем за общинската собственост, която ползва, какви са загубите на общоната от това? Защо пак общината плаща тока и водата на Лаута? Не искали концесията, как ще я искат като сега получават всичко без пари, а при една концесия трябва всичко да си плащат! Обаче да сте видяли циганин да си плаща?

   • 5
    5

    пловдивчани чакат отговори на въпроса кога ще им върнат заграбените от БотевЪ 52 милиона. кога БотевЪ ще си плати дълга от 200 000 за концесионни такси. кой е виновен за ощетяването на общинската хазна?

 45. 9
  5

  Строителните фирми се нареждат на опашка. Бият се.
  А пчелите жужат наоколо

 46. 5
  6

  Сестри селянки, неепилирани и миришещи на пот. Нека да избичим един съботник и да изградим стадиона. На момчетата ще издялат по един безплатен сюнет. И ако може някой да пусне часовник!

 47. 17
  8

  Ботев започват най модерния стадион, вече имат най модерната база имат и най-многобройната публика извън София.
  Локо имат свлачище със 7 хиляди места, базата в говедарци е една нива с един мъркуч

  • Ботев са откраднали много пари и ще крадат още
   7
   9

   имат и 52 000 000 дългове. Скоро ще са 100 000 000

   • 8
    4

    Никакъв проблем те Барса имат 1 млрд дългове.
    А и Ботев нямат дългове 52 млн. Първо научи малко финанси и право Станиславе и пак се изказвай. Акционери в Ботев имат дългове, което по никакъв начин не ангажира собствениста на Ботев

 48. 12
  9

  Съвсем сериозно питам , има ли привърженици на Ботев Пловдив , които да четат това и да не смеят , не се заяждам, бъдете честни пред самите себе си

  • 7
   4

   И кое е смешното?Смее ли се човек без прчина,доктор трябва,ако не е късно.

   • 9
    2

    Ами как кое бе колега , Ади Зафиров или адвокат Радев знаят какви параметри да зададат когато поръчват 2 крана, според теб не е ли смешно

 49. 11
  5

  Цитирам – от Ботев Пловдив ,вече са поръчали 2 крана , е това не е ли смях , не се излагайте

  • 5
   2

   Поръчахме, два водопроводни крана поръчахме за умивалника.

 50. 15
  3

  Как футболен клуб ще търси кранове бе идиот , това не е ли работа на строителната фирма , ти си се изпердошинил бе жълтур , разсмивай ни ,моля те

 51. 7
  7

  Този, който сега прави стадиона, знае ли за какви неблагодарни селяни го прави? Сега го гледат в очите, но като построи стадиона, ще започнат да искат и да дава много пари за отбора, ще искат титли, купи и успехи. И ако това го няма ще му скочат, бързо -бързо забравили кой им построи стадиона.

 52. 11
  19

  С тая игра, стадион не е нужен никому!
  Всичко само в бъдеще време, а напоследък само загуби. И преди финала пак така.

 53. 15
  24

  Кой ви брои вас за живи бе, какви раздвижвания, хахаха. Единствено ако има заповед от Пеевски или за Пеевски

 54. 12
  21

  Ние не искаме там стадион тези диви селяни да идват събота и неделя за мач на Бкпто.. По добре мол или болница

  • 27
   12

   Когато там имаше стадион аз в чифлика си в задният двор на ВСИ гледах прасета, баба ти им чистеше и я опъвах отзад от време на време! После дойдоха БКП бутнаха чифлика, построиха един бетонов кенеф, създадоха някакъв отбор с име на превозно средство и го метнаха да лендза в кенефа! После му намериха фенове основно от Аджисана, Шекера и Столипиново!

 55. 15
  10

  За Колежа добре Ок , но Ясен Петров вън той не желан от нас феновете тая Юдаа да ходи на ЛАУТтДЖАМИЯяяя

  • 11
   12

   Ясен е желан , не изразявай общо мнение от всички фенове ….Ясен Петров заедно с магьосника от Войсил да поемат Ботев и този Желко да си хваща меката , че е по зле от Ширяк и чичото с таблета , който му се водеше помощник …Ясене връщай се у дома …..

 56. 22
  16

  По просТ от тъпоъгалния папагал, няма. Самуилов сега не дава пари за отбора и му се свиди, за стадион ще дава хаха нали плюс стадиона където ще връща кредита и за отбора трябва да дава. И трябва да дава двойно повече за отбора от колкото сега да има шансове да играе в Европа. Там са парите и само от там може да има приходи. Самуилов е хал хабер от футбол и изпбщо не го интересува.Пари ще дава хахах Грубо трябва да дава 10 млн на година на вятъра. Да не е луд!!!

  • 9
   7

   Те всички оснен Домуса хвърлят на вятъра , само , че взиват от другаде и държавата им дава поръчки и тн ….

   • 11
    5

    Домуса е футболен човек и с 50 пъти по големи възможности от Самуилов.
    Даже и Домуса, до колкото си спомням не е построил този стадион напълно с негови пари. Домуса си избива вложеното или поне не влага на вятъра…..

    • 6
     4

     Ега си колко си отворен и информиран!!Като за гейбандит направо си е супер!!Един въпрос-кога Кюстендилци станаха господари на Пловдив?

     • 4
      2

      15.05.2019 – Пета, Купа, Жълта тишина?

 57. 8
  11

  Шопландия изпреварваме по дела, даже густо при доко-шльоко с голяма бързина като подарената вазичка…

 58. 10
  22

  Много фирми ще имат да взимат , ха-ха-ха.
  Ако се строеше толкова лесно говедата
  отдавна щяха да са със стадион.

 59. 19
  19

  Аз какво казах на вас. стадион почва работи . айййй мангали канари всичкото на кофража
  Столюпиново жълто-черен и канари напред

 60. 23
  19

  Търся кофражисти. Условия за работа: 1 Да не са привърженици на градския съперник. 2. Да не пият по време на работния процес. 3. Да си закупят работни екипи от клуб 500. 4. Да работят с каски защото се очакват провокации от привържениците на противника. 5. Да имат заделени пари за черни дни. Плащаме с непарична средства и биткойни.

 61. 9
  6

  Разрешително за строеж се издава за срок от три години. След това може да се удължи.

 62. 35
  20

  Ботев да си правят стадион, те имат публика. На локо и 7 000 ият стадион ни е много ние сме 4 200

   • 12
    4

    Повечето са в Германия да го еба. Останахме 136 крастави мангала. Ама след 300 години, когато идат да играят в Германия, ще имат голяма агитка

 63. 34
  19

  Ако Ботев си направят и най-модерния стадион след най-модерната база направо ще изперкам съвсем

  • 27
   12

   Ти и без това си изперкал. Щом говориш и пишеш от името на друг човек.

 64. 23
  13

  …няма нищо общо с написаното под нея. Предположения и догадки?
  в този сайт сигурно работят от ония шарлатани по канал 3 където гледат бъдещето. Или пловдивдерби ги е наел само за строежа :Д

  • 14
   11

   Станиславе, като пазиш училището иди малко по класните стаи да се понаучиш. Малко са ти стари знанията отпреди френската революция щом си мислиш, че наказуемо да имаш дълг.

  • 10
   3

   Трябваше да станете ревизори, дейба вашата мама циганска, дейба

 65. 30
  13

  Мене жълтурите не ме интересуват. Аз искам да знам дали Крушарски ще си удържи на думата и да пусне намалени билети за семейни и гейдвойки на Лаута. Това ми е проблемът .

  • 18
   28

   На базъта в комативу е пълно с гей двойки. Заповядай при нас 😚😚😚

 66. 21
  16

  Приказки от 1001 нощ 😇👲💂🎅👺

 67. 10
  7

  Всички искат да са около великия БотевЪ.. Открай време само лапачи и заплатаджии там

Comments are closed.