Атакуваващият халф на Дунав Васил Шопов е пред раздяла с русенци. Той е получил парите си, но мениджъри го съветват как да разтрогне и се очаква скоро двете страни да се разделят.

Интерес към добре играещия полузащитник има от Ботев Пловдив. “Канарчетата” са готови да предложат на Шопов много добри финансови условия и се очаква той да заиграе при жълто-черните, твърди Гонг.

Шопов няма да е единственият, който ще напусне “драконите”. Очаква се това да направят и още няколко от досегашните титуляри.

7 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    5

    Само да не се окаже Тони Тасев Номер 2.

  2. 8
    22

    Тоя ако можете да го вземете хич не ослушвайте!
    Много добър халф…жалко че ние имаме най-некадърното и смешно ръководство в историята си иначе за нас щеше да е перфектен, но Крушата не може да си го позволи.При вас пари налива шишко и можете да му предложите повече пари.

    • Носител на единствената купена купа невидимка.
      24
      5

      Аууу,какъв капацитет, всичко му е ясно,кой на кого дава пари, кого да вземат,кого не и тем подобни.

      • 4
        16

        Ами ако си с по-малко от две криви гънки в мозъка всеки, който пише тук ще ти се вижда, като капацитет.Не трябва да си най-умния от групата, за да ти стане ясно, че организация и силен отбор без пари няма как да се направи. Ето ти нагледен пример с нас – няма пари Крушо и виждаш на какъв хал сме!Нито отбор, нито ръководство нито пък организация, ред и дисциплина при нас.Ако си мислиш, че ония с двата лева и фирмичките могат да поддържат отбор за топ 6 значи по-далеч от носа си не можеш да гледаш! В полемика обаче с теб не смятам да влизам защото няма смисъл!

        • 14
          2

          Я кажи тогава как Верея са във първата шестица като не са взимали две три заплати, организацията им е 0, няма пари за играчи и подготовка. Ама пичовете си играят и са на шест точки пред седмия.
          Ти обаче с омраза си виждаш само жАлтите

        • 6
          1

          Мухльо, оня с двата лева е един от най богатите българи, ама ти от къде да знаешж

    • 12
      1

      Само на теб никой нищо не дава – нали, гей-бандит недоклатен!

Коментарите са затворени