Поне един футболист от пристигналите “играчи на проби в Локомотив Пловдив е бил одобрен от треньора Бруно Акрапович. Става въпрос за бившия юношески национал Илия Джамов, който е син на бившия шеф на родната федерация по борба Димитър Джамов.

20-годишният халф за последно бе в Оборище, но е впечатлил Бруно Акрапович по време на закритата контрола между дошлите на проби футболисти и юношите старша възраст на Локо, завършила 0:0. Илия Джамов бе част от академията на Кристъл Палас, а след завръщането си за кратко премина в ЦСКА 1948.

Наставникът на черно-белите е останал силно впечатлен и от юношата Петър Главчев, който е син на бившия рапър Ванко 1. Очаква се талантът да подпише своя първи професионален договор още преди Нова година, а след празниците да започне пълноценна подготовка с представителния тим, информира “Меридиан мач”. Петър Главчев е роден през 1999 година и играе като нападател.

Бруно Акрапович е настоял на първата тренировка след Нова година да се явят и още двама младока. Единият е Димитър Законов, който от доста време блести в “черно-бялата” академия.

С него също се очаква да има сделка, като лично собственикът Христо Крушарски настоява на младите да се създадат всички условя за развитие. Законов също е на 18 години и на Лаута са убедени, че го очаква блестящо бъдеще

16 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    3

    Ванко измекяра развърза кесията с пезевенкските пари

  2. 3
    3

    Браву! Саму Законов мъ притиснявъ! Ни мой ли дъ си смини фъмилеетъ ва?

  3. 3
    6

    Баси ква яка селекция правят тия… Направо ще газят наред. Вярно, изгонени от третодивизионни клубове и юноши, но с перспектива да станат велики. Жълти, мълти, всички треперят.

  4. Още един футболист от школата на Локомотив е пред професионален договор. Става дума за сина на рапъра Ванко 1 Петър Главчев. Младокът е направил силно впечатление на наставника на “черно-белите” Бруно Акрапович.

    Очаква се талантът да подпише своя договор още преди Нова година, а след празниците да започне пълноценна подготовка с представителния тим.

    Ако това стане факт то по регламент “смърфовете” би трябвало да платят компенсация на Ботев, тъй като бързоногото крило бе в школата на “канарчетата” за период от 6 месеца. Сумата, която се полага на “жълто-черните” е между 2 и 3 хиляди лева.

  5. 12
    2

    Петър Главчев не избяга ли в Ботев когато беше юноша на Локо? Вече не е юноша и…

    • 5
      1

      Да татьо му го заведе че там щял да стане най добрия

  6. 1
    6

    To hubavo dasi ikraye sis mladite i okolo tah da ima i klasni vutbolisti klasni vutbolisti iskat pari kruso pari ne. Dava trabva dase sabirame dasi kovoreme tozi kruso maimuna steni virla vi b krupa tokava stesi mahna

    • Все съм виждал неграмотен човек , но толкова неграмотен като теб не съм виждал . За теб точки и запетайки не съществат , да не говорим за правописни грешки . И такъв неграмотник си позволява да дава съвети по футболни въпроси .

  7. 8
    5

    Не знам защо Ванко 1 се описва само като “бившия рапър”, при положение че Иван Главчев (както се казва всъщност) едно време беше юноша на лаутенци, при това един от добрите им.
    За жалост се оказа лигня и не просперира като футболист, за разлика от Гонзо.

    Тъй че синовете му има откъде да наследят талант.

  8. 9
    6

    Кво мъркате, бе, кво?
    Намерил съм ви нов треньор, ако не ви харесва този. Пак е Бруно. Гледайте сега пак да не го харесате, пфууууу аман от локомотивоцигански претенции !!!

    Ето го първото интервю с новия Бруно:

    https://youtu.be/ShveDJN_uPM

  9. 15
    13

    Единия син на софиска мутра а другия син на пловдивски пезевенг!
    Невероятна селекция!

      • 4
        13

        Затвори си лайняната уста, че замириса на застояла жълта сперма! А щом си много наперен кажи къде си да ти уредя среща. Майка ти ебавам циганска и след тва ще ти бутна оградата.
        Мама ти дейба бита и ебана!

    • 5
      10

      Той е готов дугудина мачками жълтити! Аллах Уакбар правоверни братя цигани

Коментарите са затворени