Двама от футболистите на Ботев Пловдив Тодор Неделев и ЯЯ Меледже показаха, че за обиколките из пловдивските фирми е удоволствие за тях. Двамата попаднаха в кадъра на деня, когато сложиха каски на Инса оил при обиколката на отбора в рафинерията.

Днес отборът на “Ботев” демонстрира уважение към нови два партньора на Клуба. Ден преди последния официален мач за годината срещу “Литекс” футболисти, треньори и ръководители пътуваха до гр. Раковски, където гостуваха на своя основен благодетел – “Инса Ойл”.

Носителите на Купата и Суперкупата на България, предвождани от президента Ангел Палийски и изпълнителния директор Иван Йотков, бяха посрещнати в административната сграда на компанията от финансовия директор на “Инса Ойл” Анета Ненчова и колегите й от ръководния отдел Иван Кьолов, Стефан Вангелов и Янко Будаков. След като и двете страни изказаха взаимните си респект и благодарности, футболистите подариха и разписваха артикули с клубната емблема за служителите и в отлично настроение позираха за снимки с всички желаещи.

Впоследствие “жълто-черните” посетиха и рафинерията на петролната компания в Раковски, а между двете дестинации отборът се отби за кратко и през местната църква, където всеки от футболистите получи икона, като подарък от популярния ботевист отец Румен.

На връщане от Раковски, преди да се приберат на клубната база за тренировка, “канарчетата” зарадваха с визитата си и друг важен партьор на Клуба – “Филкаб”. Служителите в специализираната в производството и търговията на електрооборудване приеха с ентусиазъм своите гости и също изразиха своята гордостта си от партньорските отношения между двете страни.

30 КОМЕНТАРИ

  1. Едно голямо браво за инициативата! Само БОТЕВ.

  2. Братя Столипинувци, идвайте си в родината Индия !!!

    Чакаме ви, и танците са ни същите, и начина ни на живот е същият и езика ни е подобен,няма смисъл да ровите по кофите около централна гара в Пловдив.

    Ето поздрав от братска Индия с този танц : https://www.youtube.com/watch?v=NNN2cFkbhiY

  3. 4
    5

    Наближава края на ботев 2010. Утре стартира делото срещу Ц.В. и всички крали от банката, включително и футболния клуб обвинен в кражбата на 52 милиона лева.

  4. 4
    5

    ХОМО ДРУЖИНКА КАНАР И МАЛИНКА;)ЛИ6А ПРИЛИКА БОЗАВ И ЧЕРЕН КАТО ВСИЧКИ ФЕНОВЕ НА ЖЪЛТЪЦИТЕ:)
    ОТТУКА НАПРАВО НА ГОМНЕЖА ОТИВАМИ ЗА АРМАТУРА:)

  5. 8
    3

    От Локо също предвиждали посещение на Чистота ООД и Градски кенефи АД. Ще има и посещение на циганската махала Шекера. Специален гост Бат Сили и оркестър Хабиби.

    • 7
      3

      Локуту ще ходят до Индия
      Международно посещение .
      Ще посещават братовчедите от гетото в Мумбай

  6. 5
    16

    Слагайте каските жълти уроди!
    Тошко и Янко са вашето лице!
    От една страна Тошко-тъпо, жълто и грозно, от друга Янко-Черно!

    • 5
      3

      Може ли да си толкова злобно, грозно, долно и жалко буферско копеле!!!! Черно-бял плъх! Мижитурка,! За финал да го начукам на майка ти,сестра ти,жена ти, снаха ти, бълдъзата…. и накрая ти буферско копеле да ми го олижеш

  7. 18
    3

    Много добра инициатива. Може и до Лондон да дойдете. Феновете тук не са малко.
    А отрепките по долу мога да посъветвам да сменят дилъра щото тоя не им влияе добре.

  8. 22
    4

    Браво момчета. Радвате. Така ви искаме, с настроение и позитивизъм да радвате пловдивчани. Децата в училището ви чакат с нетърпение. Простаците отдолу не ми се коментират. Днес явно не са ходили на Лаута. Дано да отидат утре за да се запознаят с футболистите си. Този цирк ще се помни дълго, а вие си пишете тук.

  9. 5
    19

    Само двама човека,ако могата да се нарекат,човек защото бяха мангали подкрепиха турскостопанското сдружение ботяфъ 2010 . Само двама циганина Мехмед и Сунай сда фенове на Пеевски 2010

      • 3
        12

        пич ,порка ми си, празнуваме си, как пиша не е важно в момента, посланието е важно. Нормално е да натискам грешни клавиши

  10. 9
    13

    ОТТУКА НАПРАВО НА ГОМНЕЖА ОТИВАМИ ЗА АРМАТУРА:)

  11. 4
    8

    Няма го Великия,Лошо,губи форума.Къде си бе Лондон,къде си бе мияч,къде са Рачо,и Хасан,къде сте бе нещастници,не измихте ли чиниите?Когато ви остане свободно време използвайте го,ами малко,нали ей така,да си отпушите негативната енергия,ей…,

  12. 18
    6

    Супер са тези момчета, усмихнати, отборен дух и настроение, чудесна банда, дано имат успехи заедно

  13. 22
    8

    Голмайсторът на Трета лига отряза Локо (Пловдив) – отдавна не бил виждал такъв хаос

    • да. във В група е по-добре. Те и звездите на Лудогорец се натискат за Първомай

  14. 21
    5

    Скъпи привърженици на Локомотив Пловдив, жал ми е за вас! Много злоба бе момчета. Я си ударете една в тоалетната да се поуспокоите. И като се успокоите си гледайте мърлявия отбор. Наистина ме е жал.

    • 5
      8

      За съжаление си ти,след като за теб тоалетната е начин на живот.Лошо,Ама много лошо.

  15. 4
    15

    Yellow,жалка картина,много жалко,цял живот да се гъзиш на кака,Ах колко жалко е да си АФД.

  16. 30
    5

    Няма новини за Локо и циганките тук коментират. Няма купа, няма 6-ца, няма успехи и дънните риби в темите за великия Ботев!

  17. 6
    29

    Ми то освен отбора и един-двама шопара на снимките, друго няма?
    За кво ходят…? При кой?
    Майче цялата работа си е само за просията!?

  18. 8
    25

    Я, ми той наш Тошку за тва бил руден ва!
    Как му отива касчицата!

  19. 10
    22

    Аз забравил Омар. Заменил с мравояд

  20. 28
    6

    Моите ще ги заведа в ракетаджийницата като се върна, а аз и чаво в ракиджийницата, а може всички заедно в ракиджийницата, и без това за друго не ставаме!

Коментарите са затворени