11 полеви футболисти и 1 вратар започнаха проби с Локо Пд днес сутринта. Още вчера първи PlovdivDerby.com ви информира, че минимум 7 играчи са пристигнали вчера и днес започват тренировки. В крайна сметка 12 са играчите на проби при черно-белите, които са тренирали тази сутрин, заедно с футболисти на черно-белите, които вчера не играха срещу Дунав или се появиха резерви за малък период от мача.

20 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    6

    Гледам само Сульовци и Пульовци от коматево в този форум. Нормално – те се интересуват повече от Локомотив отколкото от БотяфЪ 2010.

    • Цирк „ЛАУТА КРЮШО ЧЕРНО-БЯЛО МЪФО” няма да спира предстввленията!! Ще видите дресура на ГЕЙ-БАНДАТА от Лаута, игра на ЦВЕТНО ТОТО, падрдон на ЧЕРНО ТОТО.

  2. 13
    7

    Тотална забава с мангалите. Крюшо ги прави за смях. Убихте рейтинга ма Господарите на ефира.

    • 4
      4

      много ми харесва ника ти. Сешам се за поговорката Крадеца вика дръжте крадеца. При положение, че в Ботев е пълно с “френски мъже”, ти се опитваш да насочиш светлините на прожектора към друго място

  3. 5
    4

    Защо не извикаха Стефано Кунчев той не играе никъде май сега

  4. 10
    6

    12 нови ми се струват малко, до пролетта трябва да се извъртят поне педесеитрима та да намести Бруно състава.

  5. 14
    23

    СЕЛЯНИТЕ СА В ШОК И УЖАС. РОДОПСКАТА ЯКА Е ИЗПАДНАЛА В ПАНИКА. ЛОКОТО ПАК ЩЕ ПЛЯКА СЕЛЯНИ.

  6. 26
    6

    А защо пропускате “новината”, че някои от изгонените не са приели условията на клуба, прекратени са им едностранно договорите и има реална опасност да съдят клуба ??? Крушарски май сериозно си мисли, че футболен клуб и фабрика за ракети, е едно и също нещо. Утре ако осъдят клуба, кой ще плаща, той ли ?

    • 19
      9

      Плащам като циганин на сюнет! Парите не са проблем!

    • 6
      1

      Ами който плати старите разбирачо няма да са доктора и върлината

Коментарите са затворени