Промени ще настъпят в администрацията на Локомотив Пловдив. Две от познатите лица на Лаута ще бъдат заменени. Става въпрос за директора на стадиона Никола Николов – Гунди и администратора Николай Курбанов.

На мястото на втория ще бъде назначен досегашното пресаташе на черно-белите Неделен Петров, научи PlovdivDerby.com. Рокадата е готвена отдавна, а в последните седмици Курбанов вкарва в занаята Петров, като му показва тънкостите на заемания от него пост. Неделин Петров е в Локомотив Пловдив от около 2 години. На този период той се нагърби с оптимизирането на работата на черно-бялата пресслужба. Петров владее английски език и наскоро завърши висшето и образование със специалност Мениджмънт. Петров е двукратен медалист от Световното по таекуондо, като дори през 2012-а година получи номинация за спортист на Пловдив.

Все още няма индикации, кой ще поеме задълженията на директора на стадиона.

Пресслужбата пък ще бъде оглавена от Николай Тънковски, който до този момент работеше в нея под ръководството на Неделин Петров. Тънковски е възпитаник на Английската гимназия и наскоро завърши висшето си образование. Николай започна работа в Локо Пд също преди около 2 години.

Междувременно от Локо Пд разпространиха декларация, в която съобщават, че:

С цел подобряване ефективността на служителите и цялостно оптимизиране на работния процес на ст. Локомотив, ръководството предприма следното:

Завишаване на критериите за работа в ПФК “Локомотив Пловдив 1926“АД. Всяка заемана позиция в клуба трябва да отговаря на длъжностната характеристика за дадената професия. Включително владеене на език и компютърна грамотност. С оглед на гореспоменатото, ще се назначат профили, отговарящи на изискванията.

 

5 КОМЕНТАРИ

  1. 9
    4

    Можи ли да си пусна и ас документа да ставам шофьор на рейса на Локу?

  2. 13
    12

    Като ни вземе сега италианица всичко ще се оправи.

  3. 11
    11

    Уважаеми привърженици,

    Тези дни ставаме свидетели на нова порция системна и манипулативна медийна кампания, която цели дестабилизирането и разединението на клуба ни. За пореден път в публикации под ексклузивни и гръмки заглавия се намесва името на любимия ни отбор. Отново с драматичен сюжет и скалъпени инсинуации, отново с непроверена, едностранчива информация.

    Информираме широката общественост, че ръководството на ПФК Локомотив Пловдив ще предприеме нужните мерки срещу медии, които системно и целенасочено уронват името и авторитета на Локомотив Пловдив.

    По повод вчерашните публикации:

    С цел подобряване ефективността на служителите и цялостно оптимизиране на работния процес на ст. Локомотив, ръководството предприе следното:

    Завишаване на критериите за работа в ПФК ”Локомотив Пловдив 1926”АД. Всяка заемана позиция в клуба трябва да отговаря на длъжностната характеристика за дадената професия. Включително владеене на език и компютърна грамотност. С оглед на гореспоменатото, ще се назначат профили, отговарящи на изискванията.

    • 11
      6

      Така е Мустафа! Всички долни, Мрасни, жалти гяури са в кампания срещу нас! Мамка им жалта!

Коментарите са затворени