Първите информации, че Акрапович ще бъде уволнен се появиха в медиите два дни след равенството с аутсайдера Витоша Бистрица.

Новият старши треньор на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович вече е в открита вражда с част от играчите, твърди “Тема спорт”. След срамното равенство срещу последния Витоша Бистрица босненският наставник открито нападна възпитаниците си с обвинение, че не стават за концепциите му, пише изднието. Преди това Акрапович извади от групата любимеца на феновете Пауло Серджо. Друг от най-харесваните футболисти от агитката – Парвиз Умарбаев, не игра в две срещи, а срещу Витоша бе сменен още на почивката.  По всяка вероятност Акрапович ще започне изграждането на изцяло нов тим през паузата. Ако, разбира се, президентът Христо Крушарски отпусне пари за селекция и изобщо време на наставника. Именно за средства се е молил босненецът при един от малкото си разговори с бизнесмена.

“Класата на някои играчи не позволява те да играят голям футбол. Нямат характера да играят за Локомотив Пловдив. Не можем да постигнем целите си по този начин. Няма достатъчно дълбочина в състава”, коментира Акрапович след резила с новака. В същото време източници, близки до Христо Крушарски, твърдят, че той умува за нов старши треньор. В четирите си мача дотук Акрапович има само 1 спечелена точка и 1 вкаран гол. На боса на Локо вече са му били предложени двама нови треньори. Очевидно дните на босненеца на “Лаута” ще бъдат кратки, заключват от Тема Спорт.

Междувременно колегите от Plovdiv24.bg съобщават, че Треньорът на Локомотив Бруно Акрапович показа, че ще действа с твърда ръка, докато е начело на отбора. Босненецът привика играчите днес в 8,00 часа на Лаута и след кратък разбор даде начало на изтощителна тренировка. Заниманието е протекло с доста интензивни физически и тактически упражнения. Треньорът видимо не е бил в добро настроение, след като най-вероятно е прочел информациите, че част от футболистите са настроени срещу него, разказаха още нашите източници. За успокоение на “смърфовете”, следващите две тренировки – утре и в понеделник, ще са в часа на мача с Верея, т.е. от 17,30.

До зимната пауза Локо приема Верея във вторник и гостува на Дунав на 10 декември. По информация на Plovdiv24.bg, ако отборът не спечели поне една победа от тези двубои, то Бруно Акрапович ще бъде уволнен.

11 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    3

    Имаше хора които го предупреждаваха къде се бута,ама гладът за безработните е силен!Сега нямам футболисти!Къде гледа а?сега ли видя че няма футболисти?Искал бил футболисти,ами искай си,ама парите са кът.Дано изкараш Коледа и поживо- поздраво.Всеки се натиска да става тренер в Локо.

  2. 6
    4

    Поредната провокация! Андрейчо, подлого, а статийка за “собственика” на БотяфЪ, кога?

  3. 9
    7

    СЕГА НИЕ ИСКАМЕ ОСТАВКАТА НА ШЕФА НА СЪДИИТЕ!!
    ПО ДУЗПА ОТ ТОВА НА БАЛТАНОВ НЯМА!!!

  4. 9
    2

    Треньора е добър няма такова нещо никой няма да го гони.Ако на някой от футболистите не му отърва да ходи на работа в 8 сутринта да си ходи.Дисциприната не им отърва май…

  5. 15
    3

    Всеки, който е непредубеден и има поне два грама мозък, ще види че при Акрапович лаутенци играят МНОГО по-добре отколкото при Войната.
    Просто е съвсем очевидно че футболистите им не са достатъчно добри, но това не е проблем на треньора, вижда се че ги подрежда правилно, тактически стоят много по-добре и при малко повече късмет можеха да имат повече от една точка в последните 4 мача.

    Сега, тва е футбалерчетата им са се обидили на тва че треньора е казал истината си е техен проблем, но ше е груба грешка на Крушарски ако махне Акрапович и доведе некой комик като Войната, с който верно мое да изпаднат.

  6. 17
    3

    Абе Манчини ли си, какъв си, никой не те познава…..,но ако си Ботевист си срам за цялата Ботевистка общенственост!
    Със злорадстване никой нищо не е направил на този свят, затова гледай си любимия отбор и се наслаждавай на тяхната игра! И Ботев, и Локо имат място и са част от Пловдивската футболна история, затова бъди толерантен и уважавай противника, защото такива времена могат да дойдат и при нас!
    Само Ботев ПД!

  7. 13
    17

    Идвам братя цигани, купувам ви и ви закривам! Този път за винаги!

    • 7
      12

      Каза оджата от минарето на Изгрев бойс джамия!Крива селска мутра!

Коментарите са затворени