Какви заглавия само пълнят днес страницата за Пловдив в един от двата национални спортни ежедневника. Човек да си помисли, че Локо Пд в следващия кръг играе с някой от двата хартиени грандове. Честа практика на някои национални медии е, преди мачове на пловдивските отбори с така наречените грандове да се пуска по някоя друга новина, която да удари директно в съблекалнята на съперниците на Левски и ЦСКА.

Днес в Тема спорт намираме черния списък на Акрапович с нарочените за гонене футболисти. Те са посочени с имената им. Освен това изданието съобщава, че Парвиз Умарбаев е бесен, че не е попаднал в групата за мача с Лудогорец, а за десерт вестникът информира, че на играчите сутрин им било студено и методите на Бруно Акрапович хич не им се нравят. От вестника добавят също така, че в съблекалнята има езикова бариера и играчите не разбират, какво им говори старши-треньора.

В четвъртата си новина от днес, посветена на Локо Пд, Тема спорт съобщават, че смърфовете ще заминат на лагер в Алания по време на зимната си подготовка. Информацията бе публикувана преди 2 дни от PlovdivDerby.com и желаем да информираме, както обществеността, така и колегите, че сме се объркали и Локо няма да ходи на лагер в Алания, а в Анталия.

 

 

3 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    2

    Браво на дерби за позицията! До вчера обаче не пяхте ли и вие в хора заедно с парцали като тема,меридиан и топспирт с прекрасната винаги развълнувана солистка Жаклин с мъжката фамилия? Нищо! Дръжте днешния курс. В името на Футбола и Пловдив!

  2. 14
    16

    Жална ни майка локомотивоциганска! Аллах акбар!

Коментарите са затворени