Старши-треньорът на Локомотив Бруно Акрапович даде обширно интервю за официалния сайт lokomotivpd.com. Вижте какво заяви наставникът на “черно-белите”

“Очаквам добра игра от футболистите ни срещу ЦСКА-София, който е труден противник. Имаме проблеми в защита, Муса и Николов са наказани, но ще намерим най-доброто решение на тези позиции. Готвим се усилено за срещата, няма да ни е лесно на терена, но за нас ще е най-добре да вземем трите точки от тази домакинска среща. На мача с Лудогорец видях колко много хора седят зад Локомотив и го подкрепят. Това искрено ме зарадва и е допълнителна мотивация както за мен, така и за футболистите. Очаквам отново страхотна подкрепа от нашите фенове и срещу ЦСКА-София в неделя.

Днес видях, че в някои медии са се появили информации, които не отговарят на истината. Не може да се публикуват новини за клуба, без да са потвърдени и без да са разговаряли с мен. Как може медиите да знаят неща, които аз самият не знам още? Те не са баба Ванга! Това не е начина, по който трябва да се отнасят към Локомотив. Очаквам феърплей от медиите. Каня ги на тренировките на отбора, да дойдат, да видят, да говорят с мен и след това да напишат новини на базата на видяното и чутото. 

Това, което се говори в съблекалнята, си остава само между играчите и треньорите. Трябва да пазим нашият отбор от такива интриги и медийни атаки. Такива неверни информации не могат да ни притеснят, а напротив – правят ни още по-силни и сплотени, настроението в съблекалнята е отлично.

Преди началото на всяко занимание разговарям с играчите, за да разбера дали всеки е разбрал това, което се изисква от него, и след това започваме тренировката и отделните упражнения. Разбираме се чудесно. Футболистите могат да комуникират с мен на 5 езика, а освен това могат да се консултират и с помощниците ми. 

Парвиз Умарбаев е играч, който се представя много добре по време на тренировки и на мачове. Той се бори за титулярно място наравно с другите играчи. Контактът между мен и Парвиз е както с всички останали футболисти- отличен, няма никакви проблеми по между ни.

Поздрави на всички българи от Бруно Акрапович”

12 КОМЕНТАРИ

  1. Рачо не е циганин, той е едно просто селско момче най-вероятно син на някой старшина. Не му се сърдете и той си търси внимание затова е постоянно в темите на Локомотив.

  2. 1
    4

    Аз залагам на Аллах, а ти? Молитва към Аллах = на подкрепа към Локо! Нека всички заедно помолим Всевишния в този тежък за клуба ни момент да даде кяр и берекет да прегазим хибрида!

    • Не,ще скандират-цигани,цигани,цигани!На бас,а гей бадит,ловиш ли се?Хахахаха. Бах ти нещастниците.

  3. 11
    4

    Рачкоооо,бегай продавай кабелите,и не се бъркайте при големите,жълтък продажен.

    • 2
      6

      Ти ли ще ми даваш наклон на оная работа ве,гей бандит?Я бегай да даваш наклон на Крушо че ви заебава.

  4. 13
    4

    ЖЪЛТИ ИНТРИГАНТСКИ ПАРЦАЛИ ОБСЛУЖВАЩИ ДЖУДЖЕТО ПРЕДИ МАЧА С ЦСКА-ЛИТЕКС ПРАВЯТ ИНТРИГИ…
    ДА ГО ДУХАТЕ ШОПСКИ НЕЩАСТНИЦИ..

  5. 8
    18

    От тия пет езика,единият трябва да е цигански,иначе …

    • 11
      6

      Не това е езика дето пуснах в на майка ти путката, червендалеста недоклатен селска тикво

    • 7
      4

      Циганин си ти,Рааааааааачко, осъзнай се,глупак жълт.

      • 1
        5

        Той зума го каза кой е циганин.Слушай в неделя чорбата какво ще скандират,гей бандит.

Коментарите са затворени