Сериозна провокация срещу Локо Пд и привържениците му отчитаме днес след назначенията на съдийската комисия към БФС за предстоящия кръг. За дербито между черно-белите и ЦСКА на Лаута е пратен същия слепец, който не видя очевадната игра с ръка на Герена и не свири 100-процентова дузпа в полза на Локо Пд. Сега Ангел Ангелов отново ще е един от съдиите на Лаута, а това е чиста проба провокация. Явно някой иска да стане страшно на стадиона в пловдивския парк! Кой?

7 КОМЕНТАРИ

  1. 7
    10

    Какво страшно може да се случи, като на мача ще има 500 души ?
    И не е заяждане. За Ботев важи същото.
    Такива неща се случваха преди,когато на мачове ходиха много хора и наистина горяха в играта.
    Днес ходят по 500-1000 и то предимно сеирджии, на които ми е все тая, пада или бие техния отбор.

  2. 16
    3

    Ами отговора е прост. Локомотив има некадърно ръководство, което нито веднъж не се опълчи на никой съдия, делегат или институция и респективно няма лоби! От там идва и несериозното отношение от всики към клуба и ето, днес назначават въпросния съдия!!!

    Някой помни ли червения картон на Умарбаев срещу оранжевите в последния им мач на Лаута, когато го изгониха, че носи токата под ръка след гола? Някой помни ли червения картон на Велкивски срещу Лудогорец за купата, когато трябваше да изгонят Дяков, а изгониха нашия? …..и сега фрапантно несвирената дузпа срещу говедата??!
    Някой от жалките ни директори дръзна ли да подаде контестация срещу някои от тези съдии? Не! Ами тогава ще ни пращат, който си искат и в неделя ще ни засипят с картони и наказания след мача!
    БФС ще си напълни хазната от глобите, а Локомотив ще ходи в Бистрица с куп наказани играчи! Та нали и отбора на Бойко трябва да бие някой накрая!? Кой по-удобен за това отбор от и без това слабия до неузнаваемост Локомотив Пловдив!?

    • 3
      5

      Прав си за много неща,но не мисля,че играем слабо.

    • 2
      2

      Какво ще биеш ве лингурин?Ами те съдиите ще са повече от вас!!

  3. 6
    2

    Отговор на въпроса Ви: Вие които го задавате!!!!!!

Коментарите са затворени