Феновете на Ботев Пловдив ще плащат по 10 лева за вход на националния стадион Васил Левски за мача срещу Септември, научи PlovdivDerby.com. Цената за привържениците на канарчетата е по-ниска от тази, която плащат привържениците на Левски и ЦСКА, когато гостуват на Септември. Сини и червени са купували талони от по 12 и 15 лева, показа проверка на PlovdivDerby.com.

Така бившият шеф на Ботев Румен Чандъров не показа по-специално отношение към феновете на канарчетата и не ги удари с цените за билети. Напротив, Чандъров и шефовете на Септември ще таксуват привържениците на Ботев по-евтино от колкото тези на софийските грандове.

Проверка на PlovdivDerby.com показа, че билети за бултрасите ще се продава само зад сектор Г на Националния стадион. Един вход ще е отворен за пловдивските запaлянковци. Това ще е вход номер 24. Бултрасите ще бъдат настанени в сектора с лъвчето в сектор Г, разкриха от Септември специално за читателите на PlovdivDerby.com.

4 КОМЕНТАРИ

  1. 15
    5

    Ех да можех и аз така да продавам билети на Лайнутсараачоглу по 10 лв! Ама нейсе, с един билет от 3 лв влизат пет циганина и две малолетни циганета! Накрая гледам има-няма 1000 човека, продадени билети 100-150! Жална ни майка локомотивоциганска!

  2. 7
    14

    Браво Чандър, голям си, мерси че ни намали билетите../

Коментарите са затворени