От Ботев Пловдив отрекоха пред PlovdivDerby.com да имат предложение за бартер на футболисти от Лудогорец. Припомняме ви, че подобна информация се появи днес в Тема спорт, от където съобщиха, че разградчани искат заменят Жоао Пауло за Фернандо Вияна.

Канарчетата са готови да правят изходящи трансфери на някои от звездите си, но подобен бартер не е предлаган от страна на шампионите.

6 КОМЕНТАРИ

  1. 11
    3

    НАШИТЕ ВЕРНИ СТОЛИПИНОФЦИ ОТНОВО СА НАЛАЗИЛИ НА ТАЛАЗИ НОВИНИТЕ ЗА БОТЕВ. САМО ТАКА ВЕРНИ КЛОАКОМОТИФЦИ!!! НАПРЕШ ХРАБРИ ЛАЙНОМЕТИ!!!……ПУФ ПАФ И УВЕРЕНО КЕНЦ!:)))))))))))……..

    • 4
      8

      Гомнар жълт,нека да сме точни.В Столипиново има един единствен фен клуб,който подкрепя неистово Ботевъ2010.Същият е сбирщина от криви тикви, цигани мюсолмани и меки ръчички начело с Жоро педала!

  2. 3
    10

    Да отбележим, че нашите любимци, тези същите които ни подариха две купички губят в момента. И канарите страдаме за нашите турски братя, които ни подариха малко радост.

  3. 8
    22

    Абе карай там, бе Андро, важното е жълто черния локум да се разстяга, смешни журналя.

    • 18
      7

      Теб пък какво те боли. Факт е, че Ботев е отбора с най-добрата трансферна политика. Взима футболисти без пари и ги продава за милиони. Ние продаваме, а вие сами ги гоните или пък те си бягат. Та, кой е смешния?

      • 3
        9

        Кво взимате, бе селски…радвайте се, че сте сателит на Лудогорец, смешници.

Коментарите са затворени