Локомотив Пловдив подготвя в момента и разглежда оферти за зимния си подготвителен лагер. Шефовете на смърфовете заедно със спортно-техническото ръководство възнамеряват да организират 2 лагера. Единият ще е в България, а след него тимът ще замине най-вероятно за турския курорт Алания.

Бруно Акрапович освен за подготовката има да мисли и за сериозна селекция. Босненецът вече има идея на кои постове иска да подсили тима с нови футболисти, за да бъде Локоомотив конкурентно способен.

7 КОМЕНТАРИ

  1. Айди ний сме цигани и отиваме в наща родина, ами жалтъците ко ше праят там

  2. Ааа,ко тана ва?Ко шъ праим в Турция?На гости на бившия президент? Ааа,шъ има баклавъ, да не забравим почитания президент.Мангалии,мангали. Вчера ко викахте?Много поздрави на бившият ви клецач.

  3. 22
    22

    НЕ ПЛАЧИ МАЙКО НЕ ТЪЖИ, ЧЕ НА МЕН ОТБОР КРЪСТИХА, КРЪСТИХА МАЙКО ОПЕТНИХА, ИМЕТО МОЕ БЪЛГАРСКО. С ЖЪЛТО МИ ЛИЦЕ НАМАЗАХА, НАМАЗАХА МАЙКО ОМАСКАРИХА. ЗA ВСИЧКИ МАЙКО СЕ БОРИХ, А НЕ ЗА ГРУПА ПАЗВАНТИ, ЛИКЪТ МИ НА СТАРИ ЧАРШАФИ, ПО РЪЖДИВИ ОГРАДИ ДА КИЧАТ. ЗА ТОВА ЛИ ЖИВОТА СИ ДАДОХ, ГАВРА В ЖЪЛТО ДА ТЪРПЯ,НА ТУРЦИ ДА МЕ ПРОДАДАТ, В ГРОБА ПОКОЙ ДА НЯМАМ, И ДЕСЕТ ПЪТИ ДА СЕ ЗАВЪРТЯ!

Коментарите са затворени