В Локо се стягат за чистка по време на зимната пауза. Това призна спортният директор Чавдар Цветков. Той се прибра вчера от визита в Малта, където гледаше футболисти за евентуален трансфер в Локо.

„В Малта не намерих играчи, достойни да дойдат на „Лаута“. В първенството им има много чужденци, но всички са втора-трета ръка. Продължаваме търсенето, защото ще правим нов отбор догодина. Най-вероятно ще гоним много хора, затова се нуждаем от качествени заместници“, заяви Цветков пред „Меридиан Мач.

„С този състав няма как да се класираме в първата шестица. Надявам се да нямаме проблеми с разтрогването на договорите на тези, които сме набелязали за гонене. Марк-Гутие Бедиме, който вече беше освободен, се съгласи да разтрогне по взаимно съгласие срещу една заплата. Надявам се всички да бъдат като него“, добави директорът.

33 КОМЕНТАРИ

  1. Да напомня думите на Крушарски: “Ако няма резултати-Чаво и Едо ще ядат дървото!”. Едо технично се изсули. Крушарски, бъди мъж – на думата си дръж! Пращай и Чаво в Самоков! Или Своге…

  2. 3
    2

    Локото е на този хал заради двама души с голямо его, които разбиха отбора – Крушарски и Ераносян.
    Не може с лека ръка да пуснеш футболисти, като Котев, Виданов, Камбуров, Райнов и Карагерен да си ходят.Това е безумие! След това Крушарски изпъкна още повече със скъсаните си джобове, като не успя да вземе нещо качествено за заместници на напусналите. Именно от тук тръгват и проблемите на Крушарски и гнева на публиката!

    • 2
      4

      И какво като Крушо е предизвикал гнева на гейбандата ?Оправихме му наклона,какво ли?

  3. 4
    1

    Ами ако не ми дадат 10 милиона обем кво шъ прайм . Тъй че не се напъвай много ,ами взимай на кило от Малта и Фарьорски острови . Втора-трета-пета ръка , не съм сигурен къв обем ще ми пуснат . Че нали знаеш може и да ги зае=авам.

  4. 6
    1

    Преди да гониш хора,пусни няколко мехурчета и се замисли КОЙ ги доведе? ТИ!!!! КОЙ допусна разграждането на отбора??? ТИ!!! КАК? Ще ти напомня. Ел Харуби, Георги Вълчев,Мартин Райнов,Иван Горанов, Бирсент Карагерен, Павел Виданов, Мартин Камбуров!!!! ЗАЩО???? Защото се натискаш да си спортен директор, жабо спиртосана!!!! На цената да ни направиш за смях! Кого доведе,,бе?
    Вратар,който бяга от топката и централен нападател с един удар в очертанията за шест мача! Чаво, омитай се с ДОБРО!

    • Едо кои освободи и Бащата кои Сентър или не разбираш или правиш раздори а и пишеш лъжи или си крива глава

      • 1
        2

        Най вероятно е от гейбандата,Сто процента!

      • Локо,аз сигурно съм локомотивец повече години, отколкото ти си живял. И съм трето поколение локомотивец. Не внасям раздори и знам,че Чаво е безгласна буква. Имам си методи и търся истината.

  5. 8
    5

    Дебил и то пиян!Защо до сега не направихте отбор?!…Просто толкова си можете и двамата!Няма как куц да тича!Има ли още наивници да им се връзват на тези две катастрофи?!!!…

  6. 7
    8

    Какво се напъвате ,идват 18 футболисти от Торино,все класни!!

  7. 7
    7

    Сериозно:питам ,вярно ли е,че 2010г. са си продали автобуса и ако е така,защо?

    • 8
      5

      Вярно е – старият автобус, защото е повреден и с парите от продажбата да вземат втори малък автобус за школата. И полека с напъните!

  8. 12
    9

    Прав е Чаво само, че искаме да видим новите преди да гоним старите. Димо Бакалов и Умарбаев задълйително трябва да преподпишат.

    • 11
      9

      Винаги са ми били интересни такива мнения. И то и от двата лагера и от Локо и от Ботев.
      Еди кой си,задължително трябва да подпише. Ами ако той не иска? Мъчения предвиждат ли се?
      Или ” задължително трябва да си върнем еди кой си ” Ами ако той си има редовен договор с настоящия си отбор и му плащат редовно ? Как ще стане задължителното връщане?

      • 6
        4

        ок за тези който се правят на ударени с мокър парцал ще поясня – задължително да се направи всичко възможно да му се удовлетворят изискванията, ако те не са нереалистини. Така по-добре ли е?
        А ако въпреки всичко не иска – прав му път.

  9. 16
    7

    Един президент на Ботев така на всяка пауза – лятна, зимна – гонеше целия отбор. Крушарски отдавна прилича на него.

    • 10
      9

      Тоя, за който загатваш беше болен Локомотивец, но пак трябва да го уважавате, защото ви спаси от закриване!
      Крушан няма как да го сравняваш с него!
      Бате Митко е велик!

      • 8
        4

        На Крушан бати Митко може да му носи само вода.Я кажи да знам,как бати Митко ни спаси?

  10. 15
    9

    Корана забранява категорично алкохола! Вън алкохолиците от ислямския Локомотив!

    • 4
      7

      Пак ли мяучиш от минарето на Изгрев бойс джамия,ти с меките,пухкави ръчички?

  11. 8
    29

    Да питам, Чворович подписа ли нов договор???
    Един приАтел пита!?

    • 24
      5

      Ами то за това сте на това положение. Повече се интересувате от Ботев. Какво общо има Чворович тук? Пък и най-вероятно ще подпише. Обаче един мой приАтел също пита. Защо изгонихте Камбуров, Карагерен, Горанов …?

  12. 24
    10

    ПРЕДИ ВСИЧКИ, ПЪРВО ТИ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗМЕТЕШ! АЛКОХОЛИК НЕКАДЪРЕН!

  13. 26
    14

    Боклуци! Алкохолици долни! Всички до един вън! И чаво и Крушарски вън помияри!

  14. 32
    10

    Крушарски, или взимай нещата в ръце, или изчезвай от Локомотив. Писна ни от некадърното управление на отбора. Като не знаеш как, взимай си компанията по чашка и хващай пътя за Говедарци…

    • 10
      24

      Да ти го тура в котишката устица крива главо

  15. 23
    10

    Какви футболисти ще намериш ти. Глупак. Пиянде с пияндето ти нещастно. Тези поне за средата на таблицата стават. Изгонихте всичките добри футболисти които имахме за да докарате тези. Изгонихте Карагарен, за да докарате Мартинович. Не задържахте Горанов, докарахте някакви смешни негърчета които не могат пас на 2 метра да дадът. Изгонихте Камбуров и докарахте някакъв некадърен арабин. 6 мача 1 гол не може да вкара централен нападател! Кой го е гледал този човек, през кой е минавал проби и тестове. Нужно е 2 минути да седнеш да го погледаш, за да разбереш че няма нищо общо с футбола…….. Че и списъка не се състои само от тези тримата. Списъка е много голям и очаквате да продължава ли? Глупаци. Вън

    • 8
      19

      Писачо надуписе на камбура бързо ще те оправи Цеца си е Цеца

Коментарите са затворени