Ботев Пловдив със сигурност загуби звездата си Тодор Неделев за гостуването на Лудогорец. Халфът вчера се контузи и напусна тренировката на канарчетата, след като при опит за удар е обърнал опорния си крак. Днес футболистът ще мине ядрено-магнитен резонанс, който ще покаже, дали проблема е мускулен или е на ставата. Николай Киров очаква да разбере, дали е загубил Тодор само за мача с Лудогорец или ще трябва да се оправя без него и в дербито с Локо Пд.

Междувременно стана ясно, че Пламен Димов ще поднови тренировки днес и ще е на линия за гостуването на шампионите. Другият футболист с проблеми Крум Стоянов, който има болки в петата все още не е сигурен за предстоящия мач. При него се чака болките му отшумят, за да може евентуално да вземе участие в срещата.

20 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    2

    опа Квазимодото реши да си почине преди дербито. То с Лудогорец така и така нямате шанс. Подараците бяха само за ненужната на Лудогорец купа и утре ще си проличи… макар, че сега Лудогорец е два пъти по-слаб след треньорската смяна и многото продадени…. А да ва видим сега колко сте “спечелили” купата

    • 1
      1

      Нали така говорехте преди мача за Суперкупата бе, глупаци (общо 40 на брой)? Ся кво стана.. ще говорим така, докато жАлтити паднат от Лудогорец.

      • Като изключим подарените купи и последния мач от миналото първенство без значение за класиране или точки вие освен да падате нямате друго срещу резаците , така че не се превъзбуждай, пак сте си същите мърши след като приказката свърши.

        • Проблема е, че за нас приказата свършва и започва с нова част, а при вас тя свърши през далечната 2001 г !

          • пляскат се по гъза щото гойното им на геврек е станало да не са уефски да го пуснат рано рано…

  2. 30
    8

    Черно-белите путки си мислят, че някой се интересува от смешния мач с тях. Пичове, ако на вас това ви е мачът на живота, на нас ни е осмият по важност. Особено сега след купи, ЛЕ и победата над Левски. Така че смятайте ако ви бием. колко жалки ще изглеждате. Молете се на Аллах и продължавайте с клетвите.. като гледам хващат. Ако ви набараме на улицата обаче, жална ви майка.

    • 2
      3

      Абе, Папагал, говориш и сам не си вярваш, Паляк!
      Вие жълтурите живеете за този мач.Жълтурът е изтъкан от злоба, завист и комплекси към по-големия отбор в града -Локомотив.

      • XAXAXAXAXAXAXAXAXA. ВИЕ СТЕ НА МНОГО ТЕЖКИ НАРКОТИЦИ. КОЙ ГО ЕБЕ ЗА ВАС, БЕ, ГЛУПАЦИ?

      • По големия отбор в столипиново би звочало по добре , а от скоро и в Калигула.

  3. 13
    29

    Сега започва връщането на вересийте, сопотски кюмюри!

  4. 11
    8

    mnogo vzexa da se chupiat,stivan igra triisetina minuti i oshte nemoje da se opravi,vchera trima nakup,to ostnaxa li zdravi da igraiat 🙂

  5. 15
    27

    Добре че не си е обърнал нокътя на вианата , пак педикюр , пак гел лакове ,пак ноктопластики а бе ужас .

    • 5
      3

      На Лошата кучка а.к.а “Кака Краса на кура ми украса”, като един многократно дупчен билет, само педикюри и пластики са й в кухата чотура 🙂

      • 5
        3

        Що ма пача, само виани , гвиани межежета и други екзотични баберици от Коматево ме посещават.

  6. 5
    20

    Може пък да е на късмет, в мача за суперкупата май пак не игра, а и да видим новия бразилец как я цъка

  7. 14
    4

    Ебааааааси и тъпотията! Лъчо така на тренировка и после пропусна 6 месеца!

Коментарите са затворени