Изпълнителният директор на Ботев Пловдив Ангел Палийски е обявил пред членовете на Сдружението преди минути чрез имейл, който е прочетен от Апостол Апостолов, че утре ще депозира оставка, научи PlovdivDerby.com. Самият Ангел Палийски потвърди пред PlovdivDerby.com лично. “Решението по моята оставка ще бъде взето от УС на Сдружението. Аз съм готов да си подам оставката, ако аз съм ябълката на раздора в Ботев”, заяви Палийски пред PlovdivDerby.com.

Заявка да подаде оставка е направил и Апостол Апостолов, който председател на Сдружението. Припомняме ви, че така е заявил, че ще хвърли и Борис Гиздаков.

Очаквайте подробности!

46 КОМЕНТАРИ

  1. ЕТО ЗАТОВА ПИСАХ ЛРЕДИ МАЧА,бЛАГОДАРЯ ВИ МОМЧЕТА ИГРАХТЕ ЗА ЧЕСТТА НА БОТЕВ,БЛАГОДАРЯ ВИ ЗАРЕДИХТЕ НИ С ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ, ПРОДЬЛЖАВАМЕ НАПРЕД

  2. 3
    5

    Аз предвиждаха,че разпада на от вратителното недоразумение Ботевъ2010г.!Жълтата тиня имат големи грехове към Локомотивската общност,още от времето на любимата им БКП!Криви селски къртуни сбогом!Разпада ви е н е и з б е ж е н!!!

  3. 10
    1

    ДВЕ КУПИ ,ХУБАВИ МАЧОВЕ В ЕВРОПА , ПРОДАДЕНИ ФУТБОЛИСТИВМЕСТО ДА ИМА НАДГРАЖДАНЕ ЯВНО ПАРИТЕ СА ОСНОВА ЗА НЕРАЗБИРАТЕЛСТВО,ТАКА СЕ ПОЛУЧИ КОГАТО ИМАШЕ ПАРИ И ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ПОСТРОИ СТА ДИОНА,НО НЕ , СМЯНА НА ТРЕНЬОРИ ЕДИН СЛЕД ДРУГ ,ФУТБОЛИСТИ ЕДИН СЛЕД ДРУГ ,И ВСИЧКО ТОВА ПРЕДИ ДНЕШНИЯ МАЧ,КОЛКО ПАРИ ПОТРОШИХА НА НАШ ГРЬБ ВМЕСТО ДА СЕ ЗАДЕЛЯТ ЗА СТАДИОНА ,НО НЕ ВЬЗПОЛЗВАХА СЕ ОТ ИМЕТО НА БОТЕВ ,ТАКА ЧЕ ВЬПРЕКИ ВСИЧКО АКО СЕ ИГРАЕ ЗА ЧЕСТТА НА БОТЕВ ЩЕ СЬМ БЛАГОДАРЕН,САМО БОТЕВ

  4. 7
    11

    Жълтъци, видяхте ли се сега, колко струвате, като – ръководството, отбор и фенове? Балона с лаките ви по медиите го надувахте, но реалността беле въпрос на време да ви удари челно по празните ви папагалски глави.

  5. 6
    18

    Густо майна жълтите се разпадат! Време беше!

  6. 9
    16

    Абе жълтури защо сега не дойдете в нашите теми и да ми говорите за загубата с 5:0 от Пирин?
    Лъсна ли ви сега гоуемия посран жълт гъз?
    Проумяхте ли, че нашите проблеми на фона на вашите са капка в морето?
    Тръгнали нас да гледат и нас да подиграват …палячовци!

  7. 9
    16

    Иска ти се галфон. Оставки се подават само при нас в Куматево

  8. 7
    17

    КВО СТАНА ЖЪЛТУРЦИ..РАЗПАДА ЗАПОЧНА …ЗАКРИВАТЕ СЕ И СЕ ЗАПЪТВАТЕ КЪМ ЗОНИТЕЕ….
    КОГА УВЕЛИЧАВАТЕ УСТАВНИЯ КАПИТАЛ С НЕПАРИЧНИ СРЕДСТВА ИДИОТ:))КОГА СТАРТИРА ГУМНЕЖЪ:))
    ДНЕС ЩЕ ВИ ШИБАТ ГОВЕДА И СТЕ ИЗПАДАЩИ…
    А СЕГА ЗЛОБЕЙТЕ ДЕВА СИЛЯЦИТИ..

  9. 5
    17

    КВО СТАНА ЖЪЛТУРЦИ..РАЗПАДА ЗАПОЧНА …ЗАКРИВАТЕ СЕ И СЕ ЗАПЪТВАТЕ КЪМ ЗОНИТЕЕ….
    КОГА УВЕЛИЧАВАТЕ УСТАВНИЯ КАПИТАЛ С НЕПАРИЧНИ СРЕДСТВА ИДИОТ:))КОГА СТАРТИРА ГУМНЕЖЪ:))
    ДНЕС ЩЕ ВИ ШИБАТ ГОВЕДА И СТЕ ИЗПАДАЩИ…

  10. 8
    12

    Минус 50 000 000…. И в Саудитска Арабия ще си помислят….

  11. 14
    20

    Най-ексклузивно!!! Стадион НЯМА да има! Каним срещу заплащане ловци на духове, таласъми и каузи на Източен!

    • Да, ама не! Палийски всяка седмица подава оставка, а още стои като пиявица в клуба!

  12. 16
    6

    Какво ще рече „…готов съм да си подам оставката, ако аз съм …”? Ако си е подал оставката, няма никакви условности! В момента депозирана оставка няма и всичко друго е журналистическа измислица. И защо винаги тези събития са преди мача с Левски?

  13. 50
    14

    Ей големи цървули има от нашите фенове, дейба и лайната мазни и отровни. Плюха срещу Белия, Срещу Бакала, срещу Мъри и кой ли още не. Ама сега Белия им затвори устите. НЕКА ДА СЕ ЗНАЕ, ИМА НЯКОЛКО ДОЛНИ ШАЙКИ не повече общо от 100 дебила, КОИТО ПЛЮЯТ ПО РЪКОВОДСТВОТО, ЗАЩОТО НЕ СА ТЕ НА ВЛАСТ В КЛУБА, същото е като в Парламента, като шибаните гербаджии, БСП-ри, атакисти и др. Има няма резултати те се борят само за кокала и все обявяват вот на недоверие, импийчмънт ит.н. същите са и тези помияри, които плюят срещу Палийски. Отлично се знае, че не може хем да е добър отбора ти, хем едновременно да строиш стадион за 30 млн.. Дтугите отбори едва кретат, а ние с какво сме толкова поврче от тях, че освен да поддържаме много високо спортнотехническо ниво в отбора и да плащаме солидни заплати, та и да отделим 30 млн. за стадион, как ще стане това боклуци? Вместо да благодарят и да се зарадват на постигнатите резултати, те правят мизерии. ТАЗИ ВЕЧЕР СЪМ СИГУРЕН, ЧЕ ЩЕ ПАДНЕМ ОТ ГОВЕДАТА И ТОВА ЩЕ Е ЗАРАДИ ВАС БОКЛУЦИ, ЗАЩОТО ВИЕ НАПРАВИХТЕ РАЗДОРА В КЛУБА И ПРОБЛЕМИТЕ ГИ ПРОВОКИРАХТЕ ВИЕ. СИГУРЕН СЪМ, ЧЕ ЩЕ СТЕ СУОЕР ДОВОЛНИ ОТ ПОСТИГНАТОТО, още една крачка към върха нали лайнари? Такова съществуване е гнусно и недостойно, отвратително, хора като вас нямат шанс да постигнат нищо, защото сте нищожества.

    • 18
      16

      Въобще не си наясно как стоят нещата. Ако не си платен клакьор на Палийски, поинтересувай се, проучи и тогава пиши глупости. С Палийски стадион никога няма да има!

      • 24
        4

        Аз съм разговарял с Георги Самуилов, но не на 4, а на 6 очи. Той декларира, че иска да започне работа по стадион “Христо Ботев”, когато в правно отношение всичко е готово. Той иска да придобие акциите на клуба. Ние трябва да направим така, че в правно отношение те да не бъдат атакуване. Всичко трябва да е напълно изрядно, за да не могат цесиите да се атакуват в съда.

        Относно стадиона, Георги Самуилов декларира категорично, че ще поиска концесията да бъде прехвърлена на ново дружество, което ще придобие акциите, за да може да инвестира в стадиона. Сега остава да си свършим работата и да няма пречки акциите да бъдат придобити от Георги Самуилов.

      • 5
        2

        Никой не ми плаща освен работодатвлите ми, които нямат нищо общо с Палийски, незнам вече, слушах интервюто на Апостол, там стана дума за това, че явно ръководството не може да се справи с това да осигури нормални условия за инвестиране на Самоилов в стадиона. Ако е истина и Самоилов не си търси причини да не започне да строи ок, тогава да подават оставки или да им се постави срок, в които да осигурят всички условия, които са необходими на Самоилов за подновяванвто на стеоежа. А, че има шайка, която плюе всички освен тяхните има.

  14. 10
    28

    Ексклузивно!!! Самуилов хвърли кърпата и затвори кранчето!!!!

  15. 22
    10

    Абе,да е.а вашата м.ма(както казва лИгендата Бонифф) кой ги прави тези работи?От 40 и повече години съм фен на Ботев (Тракия),живея далеч от Б-я и нещо не разбирам,10-на дни преди събранието почват скандали и след една горе долу успешна година ;-разцепление!?!?Довечера и говедата ще ни бият!!!
    Дано сте доволни КОПЕЛЕТА!!!

  16. 17
    14

    Вярва ли му някой?Той хвърля оставка за n-ти път.Сега прибллижените му , ще пишат ода за възхвала.

  17. 10
    20

    Едната купа беше подарена ,но втората си я взехте и за това поздравления.Колкото до срама ,наистина е срамен този резултат и “игра” в Благоевград , но тук вие водите с онова 6:0 с Монтана!

  18. 6
    22

    Еееее няма ли да издържат поне до 20ти септември за да си продължат серията от домакински загуби? Съберете някакви пари и откарайте поне до Коледа де. Няма да се разпадате толкова рано я!

  19. 22
    17

    Ква маймуна е тоя Палийски. Прави се на жертва и умряла лисица. Подал оставка-хахаха

  20. 23
    10

    Айде сега КПБП-та, фракции и тем подобни да поемат издръжката на отбора и стадиона да почват. На Ботев, колкото феновете му помагат, толкова и на моменти пречат.

    • Няма проблем, ще направим, колкото Палийски!

  21. 12
    19

    Катуна се разпада и крадеца вика дръжте крадеца!

  22. 12
    29

    И ето историята за 7 годишният отбор на Металик Сопот е към своят край. Тъжно. По-тъжното е че няма да липсвате на никой.

  23. 12
    14

    Всичко е цирк, да видите че без мен неможите и няма да ми приемете оставката

  24. 12
    21

    2010та се повтаря ! Ужас Ужас Ужас Амин

  25. 28
    29

    Иван Йотков – лъжеца кога ще си подаде оставката? Изключително голям боклук, който краде като разпран от любимия ни клуб! Да каже защо на 6-ти септември когато беше почивен ден цял ден беше сам в касите на клуба? Сигурно е много работлив!

    • 1
      5

      И открадна милионите от касата. ха ха. Спрете се с интригите. Йотков е много качествен човек и затова спонсора го върна в клуба защото му има доверие.

  26. 23
    13

    МИХЛЮЗ, НА ВАС ВИ СЕ ВРЪЩА В МОМЕНТА.
    ИДОЛИЗИРАХТЕ ХРИСТОЛОВ. СЕГА КРЮШО ЩЕ ВИ РАЗТВОРИ ОТЗАД.

  27. 11
    15

    Айдеееее, топ човека си тръгва.Чичо Дилян да ги вземе!

  28. 15
    27

    АХАХАХАХАХАХ Сираци. Днес Левски като ги опънат с 3-4 гола и утре и без пари! Честито курви! Всичко за което се смяхте ще се връща двойно и тройно

    • 14
      4

      а е курвите сме на Лаутджамията. така каза Крушон.

Коментарите са затворени