A+ R A-

Спорт ТОТО с нови правила!

Вторник, 10 Май 2016 14:02 | | |

Оценете
(0 гласа)
Спорт ТОТО с нови правила!

Както вече на всички е известно, Български спортен тотализатор въвежда нови правила, залозите за които ще се приемат от 9-ти май! Условията в три от числовите игри на Спорт Тото стават още по-привлекателни.

Въвеждат се нови стартови джакпоти – 2 000 000 лева в „Тото 2 – 6 от 49“ и 200 000 лева в „Тото 2 – 6 от 42“, както и фиксиран джакпот от 3 000 000 лева в „Тото 2 – Зодиак“! В „Тото 2 - Зодиак“ се въвежда още бонус джакпот в размер на 30 000 лева за позналите 5 числа, но не успели да уцелят печелившата зодия.

Увеличават се и възможностите за печалба от 8 на 10 – вече ще има печалба дори и да се познаят само две числа или само зодията. Въобще печалбите в тази игра стават фиксирани! Тези промени без съмнение ще вкарат цяла България в тото треска! Според изчисленията на Борис Тодоров, за когото сме разказвали и преди, промяната на правилата в игрите на СПОРТ ТОТО ще има изключително огромно значение! Борис смята, че когато преди година тотото промени своите правила в държавата е настъпил бум на печалби. Тъй като той следи всеки един тираж и класира информацията в специално създадена от него система, несъмнено има поглед върху хилядите и милионите, които се печелят постоянно.

„Беше нещо нечувано! Падаха всякакви печалби! Няма да забравя една от тях, която беше в размер на 1 184 000 лева! Според мен, голяма част от късмета на тези хора, които спечелиха тогава, се дължи на промяната на правилата.“ – това сподели Борис, с усмивка и сериозна заявка, че след промените тази година, той също ще е сред печелившите! „Всички трябва да играят! Сигурен съм, че бумът на печалби от миналата година ще се повтори!“ – категоричен е Борис Тодоров.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

 • Nasko milev Serkan Terziev... nikoga nqma da budat futbolisti... a Dani ...

  Прочетете още...

   
 • Ми картотекирай се и влез бе .... Кажи кой от сегашния отбор може да ...

  Прочетете още...

   
 • що да е тишина бе манго,първото полувреме играхме лошо и ни вкарват,второто ...

  Прочетете още...

   
 • Голям резил беше днес,за едно полувреме да ти водят с три на нула и то ...

  Прочетете още...

   
 • Мача е нареден. Не се ядосвай.

  Прочетете още...

   
 • Кой да пусне??? Ами аз да вляза,то същото...стоя на едно място,нищо не ...

  Прочетете още...

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар

Зов за помощ!