A+ R A-

С „Твоят късмет" късмет имат участниците и спортната инфраструктура в техните градове

Вторник, 15 Март 2016 10:51 | | |

Оценете
(0 гласа)
С „Твоят късмет" късмет имат участниците и спортната инфраструктура в техните градове

„Твоят късмет" е специална моментна лотарийна игра на СПОРТ ТОТО. Общата сума на всички печалби в нея е 26 000 000 лв. Участниците в играта имат възможност да спечелят 11 печалби по 100 000 лева, 12 – по 50 000 лева и 13 – по 20 000 лева. Освен това има още над 6 600 000 печалби от 2 лв. до 5 000 лв.
При представянето на играта министърът на младежта и спорта г-н Красен Кралев каза: „В бюджета на министерството на младежта и спорта няма заложени средства за спортна инфраструктура. Затова и Български спортен тотализатор създаде моментната лотарийна игра „Твоят късмет" – Печелиш ти, печели и твоят град!". Приходите от нея ще отиват само за спортна инфраструктура и няма да се разпределят по други пера."
Принципът, по който ще се насочват средства към отделните региони след предоставяне и одобрение на цялостна проектна документация, е на базата на постъпленията от този регион. Целта е чрез стимулиране на местния интерес към изграждане, обновяване или модернизиране на спортни обекти, да се реализират по-големи продажби на моментната лотарийна игра, с което да се гарантират повече отчисления за бюджета на Министерство на младежта и спорта в частта за финансиране на проекти по Наредба №2.
Но освен да осигурява средства за развитието на спортната инфраструктура по градове, моментната игра „Твоят късмет" вече активно радва своите участници. Дотук са спечелени една печалба от 100 000 лева и 2 печалби от 20 000 лева. Ето какво сподели за своята печалба от 20 000 лева лъчезарната Диляна Вълчева от Пловдив.

 

Убедих се лично, че от игрите на СПОРТ ТОТО се печели!

- В коя игра на Български спортен тотализатор спечели и каква сума?
- Печалбата ми е 20 000 лева от моментната лотарийна игра „Твоят късмет".
- Редовно ли търкаш талони, какво е усещането да спечелиш?
- В първия момент се шокирах. Почнах да се смея, да се радвам. Аз досега не си бях купувала талони, играя основно „Тото 2 – 5 от 35". Моментните лотарийни игри обикновено майка ми ми ги подарява. Тя е по-големият оптимист в семейството и редовно търка талони.
- И печелившият талон ли е подарък от майка ти?
- Да, тя ми го подари. Тя винаги ми е казвала, че някой ден аз или тя ще спечелим от игрите на СПОРТ ТОТО.
- Вярваш ли повече в късмета сега?
- Да, защото видях с очите си, че от игрите на СПОРТ ТОТО наистина се печели и това се случва всеки ден, в ежедневието на обикновените хора.
- Какво ще правиш с печалбата? Имаш ли план?
- Ще инвестирам в магистърската ми програма. И ще си позволя малка ваканция, от която имам нужда, но досега не съм имала финаснова възможност да осъществя.
- Чудесен план! Искаш ли да пожелаеш нещо на читателите?
- Да бъдат здрави, щастливи, да обичат повече, да се радват повече и да вярват в късмета и чудесата, защото те се случват всеки ден!

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар

Зов за помощ!