A+ R A-

СПЕЧЕЛИ ДО 10 000 ЛВ

Понеделник, 26 Октомври 2015 11:28 | | |

Оценете
(1 глас)
СПЕЧЕЛИ ДО 10 000 ЛВ

От днес, 26 октомври, Спорт Тото започва провеждането на нова игра с допълнителни печалби към моментна лотарийна игра „Тото шанс за всички". Всеки, който има непечеливш талон от моментните лотарийни игри на Български спортен тотализатор „Зодиак" (7-и тираж), „Твоят късмет" (1-и тираж), „Тото Джакпот" (1-и тираж) и „Златният билет" (1-и тираж), може да регистрира кода за печалба, който се намира под скреч полето на някоя от игралните зони, на интернет адрес www.toto.bg/lottery.


Всеки регистриран код на непечеливш талон дава възможност за участие в тегленията на три вида печалби – седмични, месечни и голяма печалби. Колкото повече кодове регистрира един участник, толкова по-голям е шансът му да спечели печалба – седмична, месечна или голяма, за най-много регистрирани непечеливши талони.


Всеки регистриран код – „код за печалба", увеличава шанса за спечелване на някоя от 68-те парични печалби от 500 лв. до 10 000 лв.
Един „код за печалба" може да бъде регистриран САМО ВЕДНЪЖ, но всеки може да регистрира НЕОГРАНИЧЕН брой уникални кодове на непечеливши талони за периода от 26.10.2015 г. до 30.12.2015 г.


Графикът за възможните регистрации на кодове на непечеливши талони, тегленето и обявяването на печелившите кодове и участници, видовете печалби, както и пълните правила на Играта, са подробно представени на www.toto.bg/lottery.

 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар

Ние срещу тях

Ние срещу тях

Винаги когато дойде време за голямото дерби на Пловдив срещу...

Copy/Paste мафията си има нова тактика! "Ало, вярно ли е това, което пише в Дербито?"

Copy/Paste мафията си има нова тактика! "Ало, вярно ли е това, което пише в Дербито?"

Отдавана не се бяхме впускали в размисли и страсти свързани...