A+ R A-

Колoнка от три мача с коефициент 6.3

Петък, 21 Август 2015 09:50 | | |

Оценете
(0 гласа)
Колoнка от три мача с коефициент 6.3

След един не толкова "ясен" кръг , предстои друг доста по-завързан и трябва да вложим цялото си въображение , за да сме полезни , защото предстоящият уикенд е пълен с не толкова "ясни" мачове. Дори на участниците , които залагането не е "задължително" препоръчваме да избегнат кръгът в България.
Въпреки всичко ние ще дадем нашите прогнози за тези , които ги чакат , а и мислят , че бихме им помогнали да доизяснят картината.

 

Ефбет homepage

 

Кръгът започва с късен мач в неделя продиктуван от нуждите на телевизията , а и от прогнозата за дълга европейска одисея за орлите от Разград , които напоследък са повече врабчета , които нито хапят , нито щипят. Нов треньор и ново начало с нови надежди на началниците на Лудогорец. Предстои гостуване в Благоевград , където мислим , че заради напрежението при домакините , слабата форма и неуспешните резултати , гостите ще вземат своето , а чисто новият терен на домакините плюс мач на осветление са само фактори в полза на гостите. Публиката на домакините в последните мачове е заета повече да иска оставката на Неделчо Матушев , отколкото да подкрепя своите. Предлагаме на читателите ни , ПРОГНОЗА ПОБЕДА ЗА ГОСТИТЕ С ХЕНДИ КАП ПРИ КОЕФ 2.00 в Ефбет.

 

 

Ефбет homepage

 

Колонката на Пловдив Дерби за уикенда в Бг е:

Пирин - Лудогорец 2 хенди кап ( коеф 2.00 )

Черно море - Монтана под 2,5 ( коеф 1,8 )

Берое - Ботев под 2,5 ( коеф 1,75 )

 

Събота ни предлага 2 мача , които съдейки по коефициентите на букмейкърите са почти сигурни 2 единици , но ние имаме различна гледна точка и за двата мача предлагаме една и съща прогноза , а именно под 2,5  гола. Основанията за такава прогноза са , че мачовете на Ч.Море по традиция са под 2,5 гола, Монтата са грамотен отбор , които успява да задържа топката и да не изпада в глуха защита , атаките на домакините обикновенно рязко намаляват след като отбележат гол , докторите се появяват често на терена , въобще все фактори накланящи везните в посока на една такава прогноза. В "битката за Тракия" в Ст.Загора пък , обосновката ни е , че гостите рядко и доста трудно бележат голове , а пък домакините не са от отборите , които ще тръгнат да разгромят някой. Треньорът им ги е научил да мислят прагматично и пред удоволствието за публиката или почивка в оставашите 25-30 мин с мисъл за следващият мач , би избрал 1000% второто. Заради тези доводи се спираме и тук на прогнозата ПОД 2,5 ГОЛА В МАЧОВЕТЕ ВЪВ ВАРНА И СТ.ЗАГОРА В ЕФБЕТ.

Уикенда завършва с два интригуващи мача , на първият от които почти всички на трибуните се познават лично и дерби на осветление на Лаута. На стадиона в Овча Купел двата отбора ще са с основна мисъл да не загубят , което мислим , че ще доведе мача до предпазливост и ще разчитат на контра атаките , които дори Славия показа миналият кръг в Коматево , че ги владее. За оранжевите е ясно , че са майстори на подобен вид игра и дори само споменаването на Асприля е достатъчно , за да докажем това си твърдение. ПРЕДЛАГАМЕ ОТНОВО ОПЦИЯТА ПОД 2,5 ГОЛА С КОЕФ 1,75 В ЕФБЕТ.

Черно-белите фенове ще имат вечер на Лаута изпълнена с емоции и дано бъдат зарадвани от любимците си. Те пък от своя страна ще получат допълнителен стимул , ако видят трибуните на Лаута пълни. След бурната седмица откъм рокади в ръководството , които се надяваме да не се отразят на играчите , дано повторят добрата игра от гостуването в Разград и ухапят гостите от Левски , които пък странно на фона на очакванията преди първенството се представят доста добре и трупат точки , а"юношите" им се представят на доста добро ниво. С оглед нервният мач , които предстои и макар да мислим , че и тук правилната прогноза е под 2,5 гола ( миналият кръг всички мачове завършиха под 2,5 гола ) се спираме на опцията Х НА ПОЛУВРЕМЕ С КОЕФ 2,10 В ЕФБЕТ.

Пожелаваме успех на всички участници и отново Ви призоваваме да подкрепяте любимият си отбор от трибуните , а не от диваните пред телевизора !!!Ефбет homepage

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар

Ние срещу тях

Ние срещу тях

Винаги когато дойде време за голямото дерби на Пловдив срещу...

Copy/Paste мафията си има нова тактика! "Ало, вярно ли е това, което пише в Дербито?"

Copy/Paste мафията си има нова тактика! "Ало, вярно ли е това, което пише в Дербито?"

Отдавана не се бяхме впускали в размисли и страсти свързани...