A+ R A-

ДЕРБИТО

Петък, 06 Март 2015 09:46 | | |

Оценете
(1 глас)
ДЕРБИТО

Женската част на град Пловдив навръх празника си,  ще бъде лишена от вниманието на половинките си между 13 и 16 часа. Предполагаме , че някой фенове от мъка или от радост , изобщо ще забравят празника. Ще им бъде простено, това е живота на фена !

Но да се върнем на мача. Домакините играят единствено за честа си , за феновете си , да покажат , че са не по-слабият отбор и за.........ако някой в Левски се сети да ги стимулира , за да спънат Ботев по пътя му за горната шестица. До последно, ще се надяват всички играчи с леки контузии да се изправят и възстановят след сгъстената седмица. Знаем на какво е способен отборът в домакинските си мачове, нищо различно не се очертава и сега. С какъвто и състав да разполага Локомотив, в последните години отборът показва почти един и същ стил на игра на който , повечето отбори от А група нямат отговор. 

Отборът на Ботев е с ясни цели в този и следващият мач. Всичко различно от победа е равно на участие в долната шестица с всичките последствия от това. Всички играчи са на разположение на треньора и здрави , давайки увереност на феновете , че канарчетата могат да постигнат победа на негостоприемният стадион. 

Смятаме , че Локомотив ще атакува по-настойчиво от началото и ако успее да отбележи попадение първи , задачата на гостите става почти неизпълнима , от друга страна пък, ако Ботев успее да задържи и успокои темпото , умората неминуемо ще нахлуе в краката на смърфовете и тогава жълто-черните биха могли да постигнат своята цел. Качеството на "тревата" е ясно , че ще лиши нас зрителите от ефектни изпълнения, но сме сигурни , че отборът които постигне целта си , няма да й обърне никакво внимание.

С оглед нагласите на двата отбора и опитът ни с такива мачове предлагаме на участниците опцията ДВАТА ОТБОРА ДА ОТБЕЛЕЖАТ ГОЛ НА КОЕФ 1,80.

Успех на всички участници и на двата отбора в мача.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар

Ние срещу тях

Ние срещу тях

Винаги когато дойде време за голямото дерби на Пловдив срещу...

Copy/Paste мафията си има нова тактика! "Ало, вярно ли е това, което пише в Дербито?"

Copy/Paste мафията си има нова тактика! "Ало, вярно ли е това, което пише в Дербито?"

Отдавана не се бяхме впускали в размисли и страсти свързани...