A+ R A-

Шампионките от Марица дават волейболни уроци по време на инициативата Активна събота

Сряда, 27 Май 2015 10:31 | | |

Оценете
(0 гласа)
Шампионките от Марица дават волейболни уроци по време на инициативата Активна събота

В още една чудесна обществена инициатива ще се включат шампионките от ВК Марица (Пловдив). На 30 май Жълтите ще бъдат участници в Активна събота и ще предлагат уроци по волейбол на всички желаещи.

Активна събота ще представлява един целодневен спортен фестивал, който ще се проведе в парк Лаута, а всеки желаещ ще може да се включи свободно. Спортните мероприятия, които са с начален час 09:30 б.в., ще бъдат с разнообразен характер и подходящи за всички. В програмата организаторите са включили и уроци по стрийт футбол, Kangoo Jump, йога за деца, KindyROO, функционално предизвикателство с WOW Sport, паневритмия, забавно трасе с препятствия за цялото семейство, състезания по теглене на въже, дама, федербал и още много забавни занимания.

“Ще има и интересни награди за най-активните участници. Заповядайте с вашето семейство и приятели на нашия спортен празник, за да се забавляваме и спортуваме заедно“, приканват организаторите. “Нашата Активна събота е чудесен повод за раздвижване на уикенда по забавен, атрактивен и полезен начин навън в парка сред усмихнати хора. Мястото на мероприятието е в източната част на парк Лаута, от страна на Метро - детски кът, фитнес площадка, а най-добрият ориентир ще е яката музика.“

Инициативата Активна събота се организира от WOW Sport и BG Бъди активен със съдействието на Wake Your Body - Coca Cola и кмета на район Тракия.

За повече информация виж Facebook страницата на събитието тук.

volleymaritza.bg

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар

Зов за помощ!