A+ R A-

Участвайте в VI-ти мемориален крос „Стефан Попов“

Вторник, 17 Март 2015 13:57 | | |

Оценете
(0 гласа)
Участвайте в VI-ти мемориален крос „Стефан Попов“

Това е вторият крос от 16-та национална кросова верига и програмата „Спорт за всички – спорт в свободното време, за здравето и дееспособността на хората от всички възрасти, срещу насилието, наркоманията и СПИН".

VI-ти мемориален крос „Стефан Попов" ще се проведе на 22 март 2015г. – денят на настъпващата пролет на площад "Централен" в град Пловдив . Това е вторият крос от 16-та национална кросова верига и програмата „Спорт за всички – спорт в свободното време, за здравето и дееспособността на хората от всички възрасти, срещу насилието, наркоманията и СПИН".

Тържественото откриване на кроса ще е в 9.30 часа, а първият старт в 10.00 часа. Старт-финалът ще е на площад „Централен", а маршрутите са традиционни - по алеите на „Цар Симеонова градина". Регламентът на кроса предвижда участие на деца от ЦДГ, ученици от начални, основни и средни училища, студенти, мъже, жени, ветерани и хора с увреждания. Те са разпределени в 25 възрастови групи и ще се състезават на дистанции от 80 до 3000 метра.

В досегашните издания на мемориален крос „Стефан Попов" са взели участие повече от 3500 човека, не само от Пловдив и региона, но и от 29 населени места на страната. Тук в Пловдив за участие в кроса са пристигали и гости от: Русия, Франция, Англия, Италия, Македония, Турция, Гърция, Румъния, Германия и Молдова. По време на кроса се провежда и богата концертна програма с участието на млади български дарования. Шампионите и техните подгласници до шесто място се награждават с медали и парфюмни комплекти "REFAN". Чрез личните талони на всеки участник ще се проведе богата томбола с подаръци продукти на „REFAN".

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар