A+ R A-

Не чакайте и не се колебайте. Срокът за записване в ППАФЛ изтича!

Събота, 24 Август 2013 23:35 | | |

Оценете
(0 гласа)
Не чакайте и не се колебайте. Срокът за записване в ППАФЛ изтича!

Наближава крайният срок, в който можете да запишете вашият отбор за турнирите на ППАФЛ. Последният ден, в който можете да свършите това е на 31 август 2013. Припомняме ви, че PlovdivDerby.com e медиен партньор на ППАФЛ и в спортния сайт на Пловдив ще можете да намирате подробности за изиграните мачове, както и разширени видеорепортажи от тях. Ето и няколко важни правила, които трябва да знаете при записването на вашия тим:

1.Информация за отбора - всеки отбор трябва да има име, представител и капитан. Попълването на този раздел е задължително. Моля, въведете акуратен мейл, защото на него ще ви бъде изпратено копие от регистрационната форма!

2.Състав на отбора - всеки отбор трябва да има минимум 10 играча. Затова всички полета до 10 ред са задължителни. Максималният брой играчи в един отбор е 20 души.

3.Допълнителна информация - всеки състезател трябва да е запознат с правилата на ППАФЛ и потвърждава това с попълването на декларация за освобождаване от отговорност, която може да намерите по-долу.

За да е валидна картотеката всеки отбор трябва да изпарати мейл с лого и снимки на играчите на aдрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.!">Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.! (важи за новите играчи и отбори)

Всяка снимка трябва да е ясно обозначена на кой играч от картотеката отговаря (името на снимката да съдържа името на играч, прякора, номера или друго)!

Начало на записване – 13 юли 2013 година

Край на записване – 31 август 2013 година

Всеки отбор заплаща такса за участие в размер на 170лв. В тази сума влиза предплатена такса за последната футболна среща.

Заплащане на таксите става в периода от 15.07.2013 до 31.08.2013 по банков път (под формата на дарение) на: BG88BPBI79241066268101 ПОЩЕНСКА БАНКА

Тегленето на жребия за сезон 2013/2014 на ППАФЛ ще се състои на 8 СЕПТЕМВРИ 2013 година. Часът и мястото ще бъдат уточнени допълнително.

Редовният сезон на ППАФЛ стартира на 13.09-15.09.2013.

Какво се случи през миналата състерзателна година в ППАФЛ?

Като цяло сезон 2012/2013 обещаваше да е успешен още преди да е започнал, тъй като имахме АМФЛ - София зад гърба си. Партньорството с АМФЛ беше крачка напред в развитието на ППАФЛ. Със стъпването си на пловдивска земя, от София донесоха със себе си куп преимущества за състезателите:

- уникално уеб присъствие - собствена страница за всеки отбор, с програма, резултати, детайлна отборна статистика по 8 показателя и индивидуална статистика на всеки играч по 7 показателя;

- автоматизирана регистрационна система, която премахва напълно ръчното записване преди сезона, картотеките и досадното попълване на протокол преди всеки мач

- отлична екипировка - АМФЛ и ППАФЛ са единствените организации, които предоставят на състезателите си топки за загрявка Adidas (нисък и среден клас) и официални мачови топки Adidas висок клас (TOP MATCH BALL - the highest FIFA rating)

- увеличаване на наградния фонд под формата на НЕ парични награди - за Сезон 2012/2013 са раздадени 6 купи, над 200 медала, 40 статуетки, екипи, топки и много други предметни награди

(всички СНИМКИ от награждаването за Сезон 2012/2013 може да видите ТУК)

От своя страна, от ППАФЛ се погрижиха за комфорта на отборите през годината. Изготвиха всичко според поетите ангажименти, очакванията и желанията на състезателите. "Силно се надяваме да сме успели! Можем да Ви гарантираме, че вложихме цялата си енергия и усилия, за да получите максимално удовлетворение от участието си в ППАФЛ", казват организаторите на турнирите.

Ако трябва да говорим в цифри, Сезон 2012/2013 е най-успешният за Първа Пловдивска Аматьорска Футболна Лига! След първоначално регистрираните 48 отбора, имаше 3 случая на отказали се по средата на сезона. Въпреки това, броят им не намаля, защото желаещи имаше много и те запълваха свободното място! След зимната пауза, бяха получени много запитвания от отбори, които никога преди това не са участвали в ППАФЛ, дали няма начин да се включат в турнира. Първоначално обяснението към всички бе, че това е възможно само при отказал се отбор, но се оказа, че желаещите са достатъчно за сформиране на нова група. Така вследствие на проявеният интерес, към "Висшата лига", "Пулпудева" и "Филипополис", се присъедини четвъртата група - "Евмолпия". Участващите в нея седем отбора споделиха, че са били привлечени от професионализма и отличната организация на Лигата на Пловдив.

Затова Вие и приятелите Ви не чакайте и не се колебайте. PlovdivDerby.com Ви препоръчва ППАФЛ!
ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА УЧАСТИЕ ТУК!

И понеже в PlovdivDerby.com не говорим празни приказки, ето ви и доказателството, че сме партньор с най-добрите:

table

На графиката може да проследите развитието на ППАФЛ за всеки сезон.

 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар