A+ R A-

Филмът на руснаците предизвика огромно напрежение и жестоки закани между ултрасите на Локо и Ботев Избрана

Събота, 20 Август 2016 13:29 | | |

Оценете
(3 гласа)
Филмът на руснаците предизвика огромно напрежение и жестоки закани между ултрасите на Локо и Ботев

Филмът на "Около футбола", който руснаци снимха за феновете на Локомотив Пловдив отново изостри отношенията между двете групи ултраси в Пловдив.

 

След появата му първи реагираха от фейсбук страницата на бултрас, които публикуваха следното:

 

"Най-лесния и бърз начин да направиш някого за смях е да го оставиш сам да покаже същността си. Толкова преувеличени факти и откровени лъжи само циганин може да измисли. Опитите за обективност са прозрачни и неуспешни. Бързо забравихте къде бяхте, докато хулиганството в България се зараждаше. Бързо забравихте и от кой отбор бяхте повечето. Когато нашите хулигани върлуваха из България още в 90-те години, вашата агитка бе съставена от цигански оркестър със зурли и тъпани. И за това има немалко доказателства. Но най-унижаващо циганите нещо в този клип е битката на магистралата, колкото и манипулирано да е видеото, защото от 10 минути бой са пуснали няма и 3. Където ясно се вижда "тоталния превес" на циганите и как са ни "изкъртили".
Един призив към руснаците: когато снимате подобни клипове, намесващи други агитки, най-вече кръвните врагове, си направете труда да изслушате и тяхната страна."

 

Отговорът от страна на ултрасите на Локомотив Пловдив в официалния сайт на черно-белите фенове не закъсня. Ето го и него:

 

Явно дълбоко сме засегнали турските ибрикчии, след като отново излизат с плиткоумни декларации написани от някой ментално скопен дебил. Вече станаха 20 за последният месец.

Трудно е да си безпомощен и интернет и медиите да са единственото ти поле за изява! Или пък след всяка загубена битка, полицията да е пръв приятел, на който да се оплачеш.

Ето само няколко думи към вас, жълти помаци от околните села и турскопоклонници: имахте две „покани" в седмицата преди дербито, които са документирани. И двата пъти получихме отказ и това се случва преди почти всяко дерби.

За наш късмет този път попаднахте на точните хора в точният момент и си понесохте последствията. Бъдете благодарни, че просто се смилихме над тези, които се предадоха за да не бъдат бити. Хленченето като жени ви е присъщо, но си го запазете за вечеринките ви по беседки, защото този път камерата не лъже. Ръцете горе с викове „предаваме се" от хора, които се водят лидери сред вас е позорно и това е петно, което никога няма да можете да изтриете.

Жалките ви напъни да извъртите нещата във ваша полза и да се опитате да измиете срама будят само и единствено насмешка, така че един съвет от нас: спрете с декларациите и излезте на улицата като мъже, там където ние сме били, сме и ще бъдем!

Имаме едно знаме, на което пише: къде и кога! Ако имате претенции, знаете правилата!

Lauta Army

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар

Зов за помощ!