A+ R A-

Атанас Узунов: От БФС закъсняха с реформите

Четвъртък, 09 Юни 2016 14:28 | | |

Оценете
(0 гласа)
Атанас Узунов: От БФС закъсняха с реформите

Административният директор на Локомотив Пд Атанас Узунов участваше на всички срещи за сформирането на нова професионална група у нас. След последните решения бившият международен съдия коментира пред вестник "7 дни спорт" впечатленията си за новата Първа професионална лига.


"Смятам, че това, което решихме ние, клубовете, тъй като се чу нашата дума, е хубаво. Въпросът е, че от БФС много закъсняха с всички тези свои действия. Ако имаше някакви промени, то те трябваше да бъдат започнати още през зимната пауза. Сега всеки отбор си е направил подготовката, организирал е лагери и т.н., а сега трябва в движение да променяме. Знаете, че издърпахме старта на първенството за друга дата, за да може всички да са готови навреме. Ние например правим промени в лагера ни, тъй като той ще бъде в чужбина, питаме фирмата организатор дали ще можем да заминем една седмица по-късно, освен това променяме контролите, не е лесно. От БФС много закъсняха и не обмислиха всичко чак толкова добре", започна Узунов.
Според него преговорите между всички клубове са били много трудни. "Трябваше да се избере възможно най-добрият вариант, но в крайна сметка, ако правим нещата сериозно, то или ги правим, или не. От БФС ни увериха, че вече компромиси няма да се правят нито с терени, нито с осветление. Да, в началото новите клубове ще играят на други стадиони, но пък те имат гратисен период да си оправят техните, така че ще изпълнят указанията. Павел Колев от БФС беше твърд, че компромиси няма да се правят, както досега. Смея се в момента, като го казвам, но да видим", добави бившият международен арбитър.
Според Узунов новото първенство ще бъде по-интересно заради променения формат. "Силно се надявам да бъде по-интересно, просто форматът го предполага. Новите клубове влязоха доста ентусиазирани, така че да видим. Все пак има неща, които трябва да уточняваме, но още има време", завърши административният директор на Локомотив Пд.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

 • Е кво ти гарантира че и сега няма да стане така? Говоря за минимизиране ...

  Прочетете още...

   
 • Единственото решение е ЕДО ЕРАНОСЯН..всяко друго е...катастрофа! !!

  Прочетете още...

   
 • За нас най правилния човек на този етап е само един Ераносян. Г-н ...

  Прочетете още...

   
 • Комедията продължава.Най обичаният клуб със средна посещаемост- 500 ...

  Прочетете още...

   
 • Голям отбор, няма що? Легендата им псува феновете,треньо ра им ...

  Прочетете още...

   
 • Тодоре ти хубаво помниш мача с нафтата за купата но вината беше в ...

  Прочетете още...

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар

Зов за помощ!