A+ R A-

Строги мерки в Пловдив преди дербито на Лаута Избрана

Петък, 22 Април 2016 09:42 | | |

Оценете
(1 глас)
Строги мерки в Пловдив преди дербито на Лаута

Полицията в Пловдив предприема строги мерки за охрана на обществения ред в Пловдив във връзка с предстоящото дерби между пловдивските Локомотив и Ботев, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР в града. Футболната среща ще се проведе на 24 април от 17:30 часа на стадион "Локомотив" в парк "Лаута".

Вратите на всички входове на стадиона ще бъдат отворени в 15:30 часа и ще се допускат само посетители с билети, закупени от касите на спортното съоръжение. На влизащите ще се извършват стриктни проверки. При охраната на мача ще бъде използвано и видеонаблюдение. Предвидено е засилено полицейско присъствие в района на спортната зона и в целия град преди, по време и след футболната среща. В деня на мача - неделя, от 10:00 ч. до 24:00 ч., съгласно заповед на кмета на община Пловдив е забранена продажбата на алкохол.

От 14:00 ч. до 15:00 ч. привържениците на Ботев ще преминат организирано от стадион "Христо Ботев" до сектора за гостуващата агитка на стадион "Локомотив". Шествието ще бъде съпроводено от полицейски служители по маршрут: бул. "Източен" - бул. "Менделеев" - бул. "Освобождение" - ул. "Димитър Ризов". В тази връзка е възможно да бъде въведена временна реорганизация на движението по направлението в посочения времеви период, както и след приключване на мача и при необходимост.

Набелязани са комплекс от мерки за недопускане на нарушения и сблъсъци между противостоящите агитки на територията на спортната зона. От полицията призовават привържениците да спазват стриктно разпорежданията на служителите на реда. Нарушителите ще бъдат санкционирани безкомпромисно. На територията на град Пловдив ще патрулират мобилни групи специализирани полицейски екипи, които ще реагират на всеки подаден сигнал за нарушение на обществения ред.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

 • Същия ли,дето го изгониха от Лудогорец като мръсно Коте? Става за ...

  Прочетете още...

   
 • Само с левче няма да стане др. Комсомолски секретар ,трябва и кренвирши ...

  Прочетете още...

   
 • Линейки хвърчат към коматево. Има припаднали от смях, хората не са спали ...

  Прочетете още...

   
 • ДАЙ 1 ЛЕВ ЗА СЕМКИ И ИДИ СИ ГИ ИЗЯЖ В СЕЛО КУМАТЮУ ДА ТИ ЕВА ...

  Прочетете още...

   
 • и тогава педерасите от КПБП ще блокират достъпа до трибуната както сега ...

  Прочетете още...

   
 • Много стабилен играч. Без да блести върши много работа в защита и се ...

  Прочетете още...

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар