A+ R A-

Поименни билети в Ботев за Дербито, от Локо призоваха феновете си да не чакат последния момент

Четвъртък, 21 Април 2016 16:08 | | |

Оценете
(0 гласа)
Поименни билети в Ботев за Дербито, от Локо призоваха феновете си да не чакат последния момент

Феновете на Ботев Пловдив ще пуснат в магазина КПБП част от предоставените от Локомотив билети за дербито. Ето какво съобщение публикуваха те:

 

Утре, 22.04, ще бъдат пуснати в продажба една част от билетите за пловдивското дерби между Ботев и Локомотив, което ще се играе в неделя. Те ще бъдат под формата на талони, които бултрасите могат да си закупят от магазина на КПБП след 17:00 часа (в удобно за работещите време). Всеки един от вас ще се сдобие най-много с 2 пропуска, които ще са поименни. С тях ще можете да си вземете официалния билет за мача от касите пред входа за гости на стадион "Локомотив".

Всичко това се правил с цел, за да няма ощетени от наша страна, доколкото е възможно, а най-силно туптящите "жълто-черни" сърца да станат част от мощния рев на Бултрасите на порутения стадион в задния двор на ВСИ. Призоваваме на стадиона в парк "Лаута" да присъстват само фенове, които ще подкрепят отбора от първия до последния сигнал, които няма да се интересуват от резултата в дербито и ще дадат всичко от себе си на трибуните. Поради обидно ниския брой отпуснати билети, молим семействата и децата да подкрепят "жълто-черния" отбор на Пловдив от малкия екран.

Обединени фракции "Bultras"

 

Междувременно от Локомотив Пловдив призоваха феновете на черно-белите да не чакат последния момент, за да се сдобият с ценните хартийки, въпреки, че те ще се продават на касите на стадиона и в деня на мача от 15:00 часа. За да не се получава струпване на хора пред касите и всички фенове да са на време на трибуните от ръководството на Локо Пд ги съветват, да се сдобият с билети от предварителната продажба. Това те могат да направят днес и утре от 11:00 до 18:00 часа във фенмагазина на Лаута.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар