A+ R A-

Без Ангел Палийски на срещата при кмета, Ботев поиска отлагане Избрана

Четвъртък, 07 Април 2016 10:45 | | |

Оценете
(0 гласа)
Без Ангел Палийски на срещата при кмета, Ботев поиска отлагане

Кметът Иван Тотев насрочи срещата си представители на Ботев и Локомотив за утре от 15:00 часа. Това ще е трето подобно мероприятие на тема - спортните база на двата клуба. От Локомотив Пловдив искат земя, на която да построят тренировъчна база, както и да се реши казуса със стадиона на Лаута. Вариантите са или той да бъде отдаден под наем на черно-белите, или да бъде предоставен на концесия. За Ботев Пловдив пък ще се мисли, как да  се помогне за довършването на строежа на стадион Христо Ботев, като вариантите не са много, тъй като съоръжението е на концесия.

Президентът на Ботев Пловдив няма да присъства на срещата при кмета Иван Тотев утре. Това разкри самият бизнесмен пред PlovdivDerby.com. От администрацията на Ботев Пловдив, заявиха пред PlovdivDerby.com, че са поискали отлага не на срещата. Дали молбата им ще бъде уважена, ще стане ясно днес. 

Междувременно от Локомотив Пловдив настояват срещата да се проведе още утре, тъй като собственикът на черно-белите е под тепетата от няколко дни именно заради кръглата маса, която е насрочена за утре. 

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар