A+ R A-

Огромни наказания за Терзиев и Камбуров. Двамата изгоряха с по 5 бона!!! Терзо аут за 2 мача!!! ВИДЕО Избрана

Вторник, 08 Март 2016 14:17 | | |

Оценете
(3 гласа)
Огромни наказания за Терзиев и Камбуров. Двамата изгоряха с по 5 бона!!! Терзо аут за 2 мача!!! ВИДЕО

Изключително тежки наказания наложи ДК към БФС на двама от основните футболисти на Ботев  и Локомотив. Мартин Камбуров е наказан с 5 000 лева глоба за изказванията си в медиите след мача, а Радослав Терзиев освен същата парична санкция е лишен от права за следващите 2 мача на Ботев Пловдив, заради атаката си към съдията след края на двубоя. Освен това Ботев са наказани с още 1300 лева заради бомбичка и пиротехника, а Локо с 300 заради димките заплени от феновете в двубоя с Левски :

 

За нерегламентирано използване на факли, на основание чл.37, ал.1, т.22, б.А – ДК наказва  ПФК "Локомотив 1926" гр. Пловдив с имуществена санкция в размер на 300 лева.

 

За нанесени обиди в средствата за масова информация към комисия на БФС, на основание чл.37, ал.1, т17, 1/а / от ДП ДК наказва Мартин Камбуров състезател на ПФК „Локомотив 1926” гр. Пловдив с глоба в размер на 5000 лева. 

 

За нерегламентирано използване на факли, на основание чл.37, ал.1, т.22, б.А – ДК наказва  ПФК "Ботев" гр. Пловдив с имуществена санкция в размер на 300 лева.

 

За нерегламентирано използване на бомбички, на основание чл.37, ал.1, т.22, б.Б – ДК наказва  ПФК "Ботев" гр. Пловдив с имуществена санкция в размер на 1000 лева.

 

За обида на длъжностно лице, на основание чл.22, ал.1, б.К, колонка 5 ДК наказва Радослав Галинов Терзиев състезател на ПФК „Ботев” Пловдив със спиране на състезателни права за 2 срещи и глоба в размер на 5000 лева.

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар

Зов за помощ!