A+ R A-

Прокуратурата започва разследване на фалита на ЦСКА

Петък, 05 Февруари 2016 08:36 | | |

Оценете
(0 гласа)
Прокуратурата започва разследване на фалита на ЦСКА

Постъпила молба до главния прокуор на Република България Сотир Цацаров е напът да разбуни духовете в ЦСКА и да започне да хвърля по малко светлина върху положението, в което се намира клубът. Чрез постъпилата в съда молба с входящ номер 176 Цацаров е призован да разследва случилото се с "червените". Добрата новина за феновете на "армейците" е, че държавният орган е приел искането и случаят е преминал към разглеждане.

От много време "червената" общественост настоява да се разследват, меко казано, престъпленията, които са се случвали в ЦСКА, и защо клубът бе добутан до пропастта, а впоследствие изхвърлен от професионалния футбол. Това рзследване ще трябва да извади на показ всички кирливи ризи на тези, които управляваха 31-кратните шампиони в предните близо 20 години и докарха откровено ЦСКА до фалит.

Първите, с които прокуратурата ще се заеме, са познати имена - бившият президент и главен акционер Александър Томов, дясната му ръка и изпълнителен директор Александър Тодоров, както и бившите основни акционери - Петър и Юлиян Манджукови. Имената на последните двама бяха свързани и с финансирането на клуба в един период.

Тепърва ще се очаква какво ще покаже разследването и кой ще се окаже главният виновник за състоянието, в което се намират "червените".

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар