A+ R A-

Derby Day TV LIVE! (Гледай всичко интересно НА ЖИВО)

Петък, 16 Октомври 2015 22:47 | | |

Оценете
(4 гласа)
Derby Day TV LIVE! (Гледай всичко интересно НА ЖИВО)

По традиция с деня на дербитата между Ботев и Локо PlovdivDerby.com е мястото, от което всички се информират своевременно за случващото се преди, по време и след двубоя. Днес ще направим поредния си опит да направим още една крачка напред в отразяването на футболната среща, на която е кръстен и сайта ни. През целия ден ще можете да гледате НА ЖИВО включванията ни от всички гореши точки. В първия ни канал, който е към платформата ustream, ще можете да проследните първо шествието на бултрасите. То ще започне в 17:00 часа. От 16:30 часа пък ще започнат нашите периодизни включвания, в които ще ви запознаваме със ситуацията пред стадион Христо Ботев. С потеглянето на шествието ще започне и може би най-дългото ни предаване, в което ще проследим пътя на феновете на Ботев до Колежа.

 

ОСТАВАТ САМО НЯКОЛКО ЧАСА ДО КРАЯ НА ИГРИТЕ НИ ЗА ОБЩО 6 ОРИГИНАЛНИ ФЛАНЕЛКИ НА БОТЕВ И ЛОКО! КАК МОЖЕТЕ ДА УЧАСТВАТЕ В ОТДЕЛНИТЕ ИГРИ РАЗБЕРЕТЕ ТУК>>>

 

Пред сектора за гости на Лаута също се очаква да е интересно. Очаквайте в същия канал отново периодични включвания, в които ще ви информираме каква е ситуацията.

Веднага след последния съдийски сигнал на стадион Локомотив ще можете да проследите всички интервюта след двубоя. Главните действащи лица в дербито ще застанат и ще говорят на живо пред потрребителите на PlovdivDerby.com.

 

В канал номер 2, който е към плаформата youtube ще ви предложим НА ЖИВО картина от залата за пресконференции на Лаута, където ще очакваме кометарите на Ермин Шиляк и Петър Пашев след мача.

 

Под двата плеъра ще намерите линк към статия, в която ще публикуваме всяко наше включване НА ЖИВО минути след, като сме го излъчили. Така, ако пропуснете някое включване на нашите репортери, ще можете да изгледате, това което сте изтървали. 

 

 Екипът на PlovdivDerby.com ще направи всичко възможно да ви информира светкавично за слуващото се под тепетата. Предварително ще ви помолим да ни простите техническите гафове, които вероятно ще съпътстват работата ни. Правим го с желание, въпреки скромните възможности, с които разполагаме. За нас е въпрос на желание и любов към футбола.

Успех на любимия ви отбор в дербито!

 

PlovdivDerbyTV LIVE1

 

 

PlovdivDerbyTV LIVE2

 

 

ТУК >>> МОЖЕТЕ ДА ГЛЕДАТЕ ЗАПИСИ ОТ ПРЕДИШНИ НАШИ ВКЛЮЧВАНИЯ НА ЖИВО!

Добавете коментар

Защитен код
Обнови

Още в тази категория:

Форум

Интервю

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Христо Крушарски в обширно интервю пред PlovdivDerby.com: Отбор без цел е отбор без живот!

Собственикът на Локомотив Пловдив даде обширно интервю специално за читателите...

Коментар

Зов за помощ!